اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رضایی: دشمن درصدد نفوذ در انتخابات است


بخشی از افرادی که به عنوان های مختلف در منطقه ناامنی ایجاد کرده اند انسان های معتقدی هستند اما منحرف شده اند و افراد آلوده اینها را مدیریت می کنند و وضع به صورتی شده است که نخست وزیر رژیم صهیونیستی به غربی ها پیام می دهد که بگذارید مسلمانان یکدیگر را بکشند.

پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی: دکتر محسن رضایی، روز پنجشنبه در جمع اعضای هیات امنا، هیات مدیره، هیات های اجرایی و نمایندگان و معین های استانی بنیاد صبح قریب، بر ضرورت انجام کارهای فرهنگی در راستای تقویت اتحاد و روحیه مقاومت در آحاد جامعه اسلامی تاکید کرد.

سرلشکر محسن رضایی با تهنیت سالروز میلاد خاتم پیامبران، رسول رحمت و فرزند برومندشان امام جعفر صادق (علیه السلام) گفت: پیامبر ما سرآغاز تاریخ جدید برای بشریت بود و رحمت و فلاح و رستگاری را در عصر شکوفایی انسان ها به ارمغان آورد و اسلام عزیز، به همه نیازها و سوالات انسان ها در همه اعصار پاسخگو خواهد بود.

دکتر رضایی افزود: این معجزه اسلام است که هر چه بشر پیشرفت می کند، تعالیم انسان ساز اسلام، پا به پای این رشد، با او همراه می شود و به همین دلیل است که اسلام ، دشمنان زیادی دارد. دشمنان اسلام و جنود شیطان در این دوره مبارزه پیچیده ای با اسلام را در دستور کار خود قرار داده اند.

مسلمانان با اتحاد و مقاومت توطئه دشمنان را خنثی کنند

رئیس هیات امنای بنیاد فرهنگی صبح قریب افزود: شیوه ای که دشمنان اسلام امروز در پیش گرفته اند، تخریب چهره اسلام و زیرساخت های مسلمانان به دست مسلمانان است. ریختن خون مسلمین جهان به دست گروه هایی با تابلوی اسلام.

رضایی با اشاره به تبعات سالها جنگ در عراق و سوریه گفت: دشمنان اسلام از این شیوه جدید نبرد چند هدف را در سر دارند، یکی عقب نگه داشتن جامعه اسلامی است و اینکه نگذارند مسلمین پیشرفت کنند. هدف دیگر آنها، تامین امنیت برای رژیم صهیونیستی است.

وی جلوگیری از گسترش اسلام در اروپا را از دیگر اهداف طراحان این توطئه خواند و با اشاره با رفتار غیرانسانی و وحشیانه داعش با خلبان اردنی افزود: آنها با ترسیم چهره خشن از اسلام می خواهند نوعی اسلام هراسی را در دنیا تقویت کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به پیشینه مقابله جهان غرب با اسلام اشاره کرد و گفت: ابتدا خواستند با کتاب آیات شیطانی به مقابله با قرآن بپردازند اما برعکس شد و فروش قران بیشتر شد. به قران سوزی و ترسیم کاریکاتور روی آوردند و این کار هم شکست خورد. طرح آخرشان درگیر کردن مسلمانان با یکدیگر بود که محصول سی سال مطالعه صهیونیست ها است.

دکتر رضایی تصریح کرد: بخشی از افرادی که به عنوان های مختلف در منطقه ناامنی ایجاد کرده اند انسان های معتقدی هستند اما منحرف شده اند و افراد آلوده اینها را مدیریت می کنند و وضع به صورتی شده است که نخست وزیر رژیم صهیونیستی به غربی ها پیام می دهد که بگذارید مسلمانان یکدیگر را بکشند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به خطرناک بودن حوادث اخیر گفت: وجود بیش از سیزده میلیون آواره سوری که بیشترشان از اهل سنت هستند نشان می دهد که ادعای حمایت از اهل سنت در واقع یک فریب بزرگ بوده است.

دکتر رضایی گفت: ما باید این حادثه ها را دنبال کنیم و جبهه مقاومت در برابر آن را تقویت کنیم و نگذاریم افراطی گری در شیعیان و اهل سنت مانع وحدت مسلمانان و باعث پیروزی دشمنان اسلام شود تا بتوانیم در سایه وحدت و برادری به ساخت تمدن بزرگ اسلامی بپردازیم.

رییس هیات امنای بنیاد صبح قریب گفت: یک وظیفه این بنیاد همین است که برای وحدت واقعی در جهان اسلام گام بردارد.

دکتر رضایی در ادامه با تشریح وضعیت سیاسی داخلی ، به اهمیت انتخابات های پیش رو اشاره کرد و افزود: دشمن در صدد نفوذ در انتخابات و رای آوردن لیبرال منش ها است و در موضوع خبرگان، مایل است با طرح مباحثی مانند شورای رهبری و مسایلی از این دست، نهاد رهبری را تضعیف کند. به حمدالله رهبری معظم انقلاب به عنوان تنها رهبری شناخته می شوند که در دوران رهبری شان، مسیر بنیانگذار انقلاب را دنبال کرده اند. اتفاقی که در سایر انقلاب ها ، صورت نمی گیرد.

وی افزود: ما به طور مشخص در این بنیاد از هیچ کاندیدایی حمایت نمی کنیم اما اعضای این بنیاد، باید در حد کلان شاخص ها را در انتخابات برای مردم مطرح کنند و در جبهه رهبری معظم انقلاب گام بردارند.


ویدیو مرتبط :
ما درصدد نفوذ اسلام در جهان هستیم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مقیمی : نیروهای مسلح نباید در انتخابات دخالت کنند/ گزارشی از نفوذ دشمن در انتخابات نرسیده است



اخبار,اخبار انتخابات , محمد حسین مقیمی

رئیس ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه طبق قانون وزارت کشور مسئول اجرای انتخابات و شورای نگهبان هم مسئول نظارت بر اجرای انتخابات است، گفت: در هیچ کجای قانون نیامده که نیروهای مسلح مسئولیت دارند روابط بین هیات‌های اجرایی و نظارت را ساماندهی کنند

 محمد حسین مقیمی صبح امروز در نشست خبری خود در واکنش به اظهارنظر یکی از مقامات نظامی کشورمان مبنی بر این که هیات‌های اجرایی وظیفه‌ی خود را به درستی انجام نداده‌اند، گفت: طبق قانون هیچ سازمان و دستگاهی جز وزارت کشور و شورای نگهبان مجاز نیست در انتخابات دخالت کند؛ بنابراین هیچ نیروی مسلحی نمی‌تواند بگوید هیات نظارت یا اجرا وظایف خود را درست انجام دادند یا نه.

وی افزود: افراد وابسته به نیروهای مسلح هیچ مسئولیتی در انتخابات ندارند اما اگر بخواهند می‌توانند به عنوان یک فرد نه به عنوان یک نظامی اظهار نظر کنند.

مقیمی در ادامه با اشاره به اینکه بررسی صلاحیت‌ها به صورت قانونی انجام شده است و هیات‌های اجرایی وظیفه‌ی خود را به خوبی انجام داده‌اند اظهار کرد: ما از اول ملاک کار خود را قانون قرار داده‌ایم.

وی همچنین با اشاره به روند برگزاری انتخابات تاکنون تصریح کرد:‌ استقبال بسیار خوب از انتخابات نشان می‌دهد که نخبگان جامعه که در خود آمادگی می‌بیند به صحنه وارد شده‌اند و ما از این حضور استقبال می‌کنیم.

مقیمی گفت: برای مجلس خبرگان شاهد افزایش 62 درصدی حضور و برای انتخابات مجلس شاهد افزایش 129 درصدی هستیم.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به این که اعضای هیات اجرایی شامل 8 نفر از معتمدین محلی که هیات نظارت صلاحیت آنها را تایید کرده است و 3 نفر شامل فرماندار، رئیس ثبت احوال و یک عضو شورای شهرستان هستند، گفت: هیات‌های اجرایی بر اساس استعلامات از مراجع چهارگانه و تحقیقات محلی تصمیمات خود را می‌گیرند.

وی گفت: اعضای هیاتهای اجرایی نمایندگان مردم هستند که به کمک دولت می‌آیند. آنها کارمندان دولت نیستند و هر تصمیمی که بگیرند قابل احترام است.

رئیس ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: ما 12 هزار و 46 پرونده به دادستانی کل فرستادیم که دادستانی اعلام کرده 763 نفر دارای سابقه‌ی محکومیت هستند و 11 هزار و 283 نفر نیز هیچ سابقه‌ای ندارند.

وی افزود: البته برخی از محکومیت‌ها مربوط به مسائل عادی مثل تصادفات و دعوای خانوادگی بوده که هیات‌های اجرایی هم این موارد را بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند برخی از این محکومیت‌ها از جمله مسائلی نیست که موجب رد صلاحیت شود. لذا در مجموع 810 نفر در هیاتهای اجرایی رد صلاحیت شدند و 498 نفر هم انصراف دادند.

مقیمی در پاسخ به سوالی دربار‌ه نفوذ دشمن در انتخابات گفت: در نظام وزارت‌خانه‌ها و سازمان‌هایی هستند که وظیفه‌ی آنها شناسایی و برخورد با عوامل نفوذی است. اگر این سازمان‌ها به ما گزارشی بدهند حتما در تایید صلاحیت‌ها مد نظر قرار می‌گیرد که تا این لحظه چنین گزارشی به ما نرسیده است.

رئیس ستاد انتخابات کشور درباره‌ی اعلام نتایج هیاتهای نظارت نیز گفت: هیات نظارت استان تا پایان امروز فرصت دارد پاسخ‌ همه پرونده‌های داوطلبان را بدهد. کسانی که صلاحیت آنها در این مرحله تایید نمی‌شود 20 روز فرصت دارند به شورای نگهبان شکایت کنند.

معاون سیاسی وزیر کشور در پاسخ به سوالی دربار‌ه‌ تعامل شورای نگهبان و وزارت کشور در مساله تایید صلاحیت‌ها اظها رکرد: ما از اول با شورای نگهبان تعامل خوبی داشتیم که نمونه آن انتخاب یک هیات اجرایی برای دو انتخابات است. اکنون هم در باره رد صلاحیت‌ها در هیات نظارت اطلاعی در دست نداریم. پس کسانی که احساس می‌کنند قانون درباره‌ی آنها اجرا نشده می‌توانند به شورای نگهبان اعتراض کنند.

مقیمی در ادامه این نشست خبری درباره‌ی برخورد با تبلیغات زودرس یا تبلیغات در فضای مجازی هم گفت: تبلیغات زودرس نیز وجود داشته که ما از این افراد خواسته‌ایم تغییر رویه بدهند. مساله در حدی نبوده که پرونده آنها به مراجع ذی صلاح فرستاده شود، اما اگر لازم شود پرونده افراد متخلف هم به مراجع ذی صلاح فرستاده خواهد شد. ما فضای مجازی را هم رصد می‌کنیم و با تخلفات در این حوزه هم برخورد قانونی خواهیم داشت. هر فعالیتی که در فضای معمولی جرم باشد در فضای مجازی هم جرم است. من توصیه می‌کنم که از تخریب در فضای مجازی پرهیز شود و مردم هم اطلاعات خود را از طریق صدا و سیما یا خبرگزاری‌های رسمی پیگیری کنند.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا سخت افزار انتخابات از چین وارد می‌شود و این دستگاه امنیت کافی دارد؟ گفت: ما برای تهیه سخت افزار با یک پیمانکار ایرانی قرارداد بسته‌ایم که این پیمانکار برخی از قطعات دستگاهها را از چین وارد می‌کند که البته ما هم بازرسانی فرستاده‌ایم تا استاندارد بودن این قطعات را تایید کند. در مورد صندوق‌های انتخابات نیز با شورای نگهبان به این توافق رسیدیم که این صندوق‌ها شفاف باشد؛ به گونه‌ای که رای مردم در آن خوانده نشود اما مشاهده شود که در لحظه شروع انتخابات هیچ رایی در این صندوق‌ها وجود ندارد. شورای نگهبان این صندوق را تایید کرده است. برای این انتخابات هم 130 هزار صندوق در نظر گرفته شده است.

رئیس ستاد انتخابات کشور در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اظهار نظر بعضی رسانه‌ها مبنی برفله‌ای بودن تایید صلاحیت‌ها، گفت: بر اساس گزارش از مراجع چهارگانه همه موارد مربوط به دزدی، رشوه، مواد مخدر، و وابستگی به خارج را رد صلاحیت کرده‌ایم. هیات‌های اجرایی بر اساس مواد 28 ، 29 و 30 قانون انتخابات صلاحیت داوطلبان را بررسی کردند و هیچ بررس فله‌ای در کار نبوده است.نباید جایگاه هیات‌های اجرایی به خاطر رد صلاحیت عده‌ای زیر سوال رود و گفته شود که آنها فله‌ای عمل کردند.

وی با بیان اینکه هیات‌های اجرایی تحقیقات محلی را هم انجام داد‌ه‌اند، افزود‌: آنها میان مردم رفته و درباره‌ی داوطلبان بررسی کرده‌اند. آنها در تحقیقات محلی هیچ محدودیتی نداشتند و ما به آنها هم نگفته‌ایم چگونه تحقیقات محلی را انجام دهند.

مقیمی در ادامه درباره‌ رد صلاحیت برخی نمایندگان فعلی مجلس هم گفت:‌ هیات‌های اجرایی در بررسی صلاحیت افراد به جایگاه آنها توجه نمی‌کند.

وی درمورد تهیه تعرفه‌های رای نیز گفت: ما تعرفه‌های مورد نیاز خود را پیش بینی کرده و در حال تهیه آن هستیم و آمادگی کاملی برای برگزاری انتخابات داریم.

مقیمی درباره‌ی تعداد حوزه‌های انتخابیه و تعداد واجدان شرایط رای هم گفت: تعداد حوزه‌ها و رای دهندگان هنوز مشخص نیست هر وقت قطعی شد ما آنها را اطلاع رسانی خواهیم کرد.

رئیس ستاد انتخابات در ادامه این نشست خبری در پاسخ به این پرسش که آیا گزارشی به شما درباره‌ی استفاده از امکانات دولتی به نفع جریانی رسیده است؟ تصریح کرد: نباید امکانات دستگاه‌های دولتی و عمومی که از بیت المال تعریف شده له یا علیه کسی استفاده کند. حتی نباید از تریبون‌های نماز جمعه هم به نفع یا ضرر کسی استفاده کرد. اگر گزارشی دراین بارهبه ما برسد حتما با آن برخورد خواهیم کرد.

مقیمی درباره‌ آخرین وضعیت برگزاری انتخابات الکترونیکی گفت: شورای نگهبان ایراداتی به نرم افزار انتخابات گرفته است و ما 10 روز فرصت داشتیم که ایرادات را رفع کنیم. امروز تا فردا ما ایرادات را رفع می‌کنیم و به شورای نگهبان می‌فرستیم تا شورای نگهبان تصمیم خود را در این باره بگیرد.

معاون سیاسی وزیر کشور در پایان درباره‌ی اینکه آیا که تاکنون التهاب انتخاباتی در کشور وجود داشته است یا خیر؟ ما تاکنون با هیچ التهاب انتخاباتی روبرو نبوده‌ایم زیرا همه دنبال اجرای قانونی و برگزاری انتخاباتی شکوهمند و با حضور حداکثری مردم هستیم.


  اخبار انتخابات  مجلس  - ایسنا