اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

راه‌اندازی کمپین مخالفان رحمانی فضلی،وزیر کشور پیشنهادی حسن روحانی+ تصاویر



راه‌اندازی کمپین مخالفان رحمانی فضلی + تصاویر

در حالی که تا پیش از این خبرها حکایت از آن داشت که رحمانی فضلی گزینه نهایی وزارت کشور است اما شنیده‌های جدید حاکی از آن است که احتمال رفتن او به ساختمان معروف میدان فاطمی کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، آریا با ذکر این مقدمه ادامه داد: گزارش‌های جدید حاکی از آن است که پس از به میان آمدن نام رحمانی فضلی، اصلاح‌طلبان و طیف‌های نزدیک به اکبر هاشمی رفسنجانی به این تصمیم حسن روحانی اعتراض کرده‌اند.

پیش از این رحمانی فضلی که از نیروهای نزدیک به علی لاریجانی به شمار می‌رود و هم‌اکنون رئیس دیوان محاسبات است در مصاحبه‌ای تایید کرده بود که با او برای پست وزارت کشور رایزنی شده است.

مدافعان انتخاب رحمانی فضلی می‌گویند با توجه به نزدیکی این گزینه به علی لاریجانی و اصولگرایان، تعامل مجلس و دولت برای سایر گزینه‌ها و رای‌آوری آنها بیشتر خواهد شد؛ ضمن اینکه آنها می‌گویند انتخاب گزینه اصلاح‌طلب برای این پست رای اعتماد به همراه نخواهد داشت. از سوی دیگر گزارش‌های جدید حکایت از آن دارد که منتقدان انتخاب رحمانی فضلی گفته‌اند باید در مرحله اول علی یونسی و در نهایت محمد شریعتمداری را برای این پست معرفی کنیم.

 

در همین حال با افزایش مخالفت‌ها پیرامون رحمانی فضلی شانس اسحاق جهانگیری هم برای رفتن به ساختمان فاطمی بار دیگر بیشتر شده است. پیش از این گزارش‌ها حکایت از آن داشت که با علوی هم پیش از مذاکره برای رفتن به وزارت اطلاعات برای بر عهده گرفتن وزارت کشور رایزنی شده بود.

همزمان با انتشار این اخبار، کمپینی در فضای مجازی با عنوان "کمپین مخالفت با رحمانی فضلی برای وزارت کشور" تشکیل و شعارش را هم "دولت تدبیر و امید، دولت تحمیلی نیست" انتخاب کرده است.

سایت روز نو که از جمله رسانه‌های حامی حسن روحانی است، در مطلبی در مخالفت با رحمانی فضلی در مطلبی چنین نوشته است: «برخی اخبار از سهم‌خواهی مجلس و رئیس آن برای تحمیل رحمانی فضلی به کابینه دولت تدبیر و امید حکایت دارد. این سهم‌خواهی غیر منتظره مجلسی‌ها کار معرفی کابینه دکتر روحانی در روز تحلیف را با مشکل روبه‌رو کرده است.

 

در همین حال گفته می‌شود که رحمانی فضلی یکی از پیشنهادات لاریجانی به دکتر روحانی برای حضور در کابینه دولت یازدهم است و وی قصد دارد با نفوذ در فراکسیون «رهروان ولایت» رای اعتماد به کابینه حسن روحانی را منوط به موافقت وی با پذیرفتن سمت وزارت کشور توسط رحمانی فضلی نماید اما جالب اینجاست که بعد از مصاحبه رحمانی فضلی با یکی از خبرگزاری‌ها، رسانه‌های نزدیک به لاریجانی با مصاحبه‌های پی در پی در تایید مناسب بودن رحمانی فضلی برای تصدی وزارت کشور، شروع به ایجاد فضاسازی برای انتخاب این گزینه از سوی رئیس‌جمهور منتخب کردند!

نیم‌نگاهی نیز به فعالیت‌های رحمانی فضلی از نمایندگی مردم شیروان در دوره چهارم مجلس تا قائم مقامی شورای عالی امنیت ملی و معاونت اجتماعی، فرهنگی رسانه‌ای در دوره لاریجانی نیز می‌تواند مدعای رابطه نزدیکش با علی لاریجانی را تایید کند.

رحمانی فضلی از نزدیک‌ترین افراد به علی لاریجانی است که معاونت او را در شورای عالی امنیت ملی و صدا و سیما بر عهده داشت. او توسط لاریجانی به عنوان رئیس دیوان محاسبات کشور پیشنهاد و پس از رای مجلس به این عنوان منصوب شد. اکثر پست‌های رحمانی فضلی در جمهوری اسلامی در همراهی با علی لاریجانی بوده است.

 

رحمانی فضلی در انتخابات ریاست جمهوری سال 84، ریاست ستاد انتخابات صدا و سیما را بر عهده داشت و به دلیل ارائه اخباری که شائبه سوگیری به نفع علی لاریجانی و مخالفت با هاشمی و معین را ایجاد می‌کرد بارها مورد انتقاد قرار گرفت. از جمله این موارد می توان به پخش مستقیم سفر لاریجانی به استان آذربایجان شرقی اشاره کرد؛ درحالی که در آن زمان آقای لاریجانی تنها به عنوان یک عضو شورای عالی امنیت ملی مسئولیت مهم دولتی نداشت و با پایان دوره ریاستش بر صدا و سیما، برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری 84 آماده می‌شد.

با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 84 و تنها یک هفته قبل از انتخابات، رحمانی فضلی با ضرغامی در مورد حمایت از لاریجانی یا قالیباف به اختلاف نظر رسید و از مسئولیت خود استعفا کرد. در سازمان گفته می‌شد که دلیل استعفای رحمانی فضلی، حمایت ضرغامی از قالیباف بوده است.»

در همین حال موافقان انتخاب رحمانی فضلی که در رسانه‌های خود با این مواضع مخالف هستند.

 

سایت انتخاب که اخبار مربوط به حسن روحانی را پوشش می‌دهد و از هواداران رسانه‌ای او به شمار می‌رود، چنین نوشته است: «در حالی که تنها یک روز به برگزاری مراسم تنفیذ ریاست جمهوری حجت‌الاسلام روحانی و سپس تحلیف و معرفی کابینه باقی مانده، طرح موضوع احتمال معرفی رحمانی فضلی به عنوان وزیر کشور، باعث شد حملات شدید و اندکی غیر طبیعی علیه لاریجانی در فضای مجازی و برخی نخبگان به وجود آید که شائبه ایجاد سناریوی اختلاف‌افکنی بین معتدلین را به وجود آورده است.

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 

این فضا که با خبرسازی غیرواقعی یکی از رسانه‌های خارج از کشور و ایجاد کمپین‌هایی علیه معرفی رحمانی فضلی شدت گرفت، درست در آستانه نیاز روحانی به فضای تعامل با مجلس برای رای اعتماد ایجاد شد، آن هم در شرایطی که با خط و نشان کشیدن افراطیون، اتحاد روحانی و لاریجانی برای تثبیت خط اعتدال در کشور ضرورت دارد.

پیش از این هم در دوران قدرت اصلاح‌طلبان، در آستانه انتخابات مجلس ششم، فضای منفی بسیار شدیدی علیه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی شکل گرفت که حملات یکی دو روز اخیر اصلاح‌طلبان به رئیس مجلس، برخی را به یاد حملات این طیف پس از دوم خرداد به هاشمی انداخت؛ حملاتی که امروز پس از بیش از 10 سال اصلاح‌طلبان از آن پشیمانند.

این در حالی است که لاریجانی با وجود انتقاداتی که به‌ویژه به عملکردش در زمان صداوسیما و حتی برخی اقدامات و رفتارهای فعلی وی وارد است، در طول یک دهه اخیر، عملکرد بهتری نسبت به سایر چهره‌های اصولگرا داشته است و حتی در فضای اختناق بعد از حوادث سال 88، با عقلانیت مقاومت‌هایی را مقابل هجمه بیشتر به معترضین انجام داد که البته بخشی از آنها به نتیجه رسید و برخی ناکام ماند. همین رویه باعث برکناری وی توسط احمدی‌نژاد از دبیری شورای عالی امنیت ملی و سپس درگیری‌های افراطیون با وی در مجلس شد و نه تنها به وی لقب ساکت فتنه دادند بلکه تا بر هم زدن سخنرانی‌اش در قم نیز پیش رفتند.

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

راه‌اندازی کمپین مخالفان رحمانی فضلی

برخی گزارش‌ها حاکی است در این انتخابات هم در حالی که برخی در صدد جلوگیری از تمدید زمان رای‌گیری بوده‌اند، وی با حضور در وزارت کشور و ماندن در آنجا، زمینه‌ساز ادامه دو ساعت سرنوشت‌ساز زمان رای‌گیری شده و در جلوگیری از توطئه به دور دوم کشاندن انتخابات هم نقش مهمی ایفا کرده است.

در شرایطی که فضای منفی شدید علیه هاشمی و خاتمی در بخش‌هایی از حاکمیت با وجود پیروزی گزینه آنها ادامه دارد، رئیس مجلس یکی از پشتوانه‌های مهم دولت یازدهم برای حل مسائل مردم در نظام است؛ از همین‌رو به نظر می‌رسد که ایجاد شکاف بین لاریجانی (اصولگرایان میانه‌رو) و دولت روحانی، بازی حساب‌شده افراطیون برای زمین‌گیر کردن دولت و تضعیف رئیس مجلس و پیش بردن برنامه‌های خود است.

به هر تقدیر اعتدال‌گرایان باید بدانند به رغم پیروزی در انتخابات 24 خرداد، همچنان بخش‌های قدرتمندی بر تداوم قدرت افراطیون اصرار دارند و دولت روحانی نیز گردنه‌های سختی از جمله «معرفی» و «رای» به کابینه را پیش رو دارد.» /ایسنا

 

 


ویدیو مرتبط :
ادبیات جالب رحمانی فضلی وزیر محترم کشور و ....

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

وزیر کشور جانشین رهبر معظم انقلاب در نیروی انتظامی شد/ رحمانی‌فضلی: قطع یارانه‌ها را آغاز کرده‌ایم



فاز دوم هدفمندی یارانه ها ,جانشین رهبر در نیروی انتظامی

رحمانی‌فضلی: وزیر کشور جانشین رهبر معظم انقلاب در نیروی انتظامی شد

وزیر کشور گفت: رهبر معظم انقلاب حکم جانشینی خودشان در نیروی انتظامی را به بنده دادند که به نحو احسن منویات ایشان را پیگیری می‌کنیم.

غلامرضا رحمانی‌فضلی پیش از ظهر امروز پس از پایان مراسم تودیع و معارفه استاندار جدید گیلان در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر تفویض اختیار مقام معظم رهبری در نیروی انتظامی به وزیر کشور اظهار کرد:‌ رهبر معظم انقلاب حکم جانشینی خودشان در نیروی انتظامی را به بنده دادند که به نحو مطلوب منویات ایشان را پیگیری می‌کنیم.
 
وی درباره تغییر استانداران کشور اظهار کرد: تغییر استانداران فرآیندی دارد که به مرور طی می‌شود.
 
وزیر کشور در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر قطع یارانه‌ دهک‌های مختلف گفت: قطع یارانه‌ها در گروه‌های بالای درآمدی بستگی به مصوبه مجلس دارد و در این راستا یک دهک و یا دو یا سه دهک مطرح است که احتمالاً برای بودجه سال 93 اجرا می‌شود.

 

 

 قطع یارانه‌ها را آغاز کرده‌ایم

عبدالرضا رحمانی فضلی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای اداری گیلان با اشاره به اینکه قطع یارانه‌ها را آغاز کرده‌ایم اظهار کرد: بالاتر از آن هدایت یارانه‌ها است.

وی با بیان اینکه سالانه 40 هزار میلیارد تومان یارانه در کشور پرداخت می‌کنیم افزود: اگر یارانه را بتوانیم با سود 30 درصد به مردم دهیم می‌توان آن را تبدیل به سرمایه‌گذاری کرد.

وزیر کشور با اشاره به اینکه کارخانه چوکای تالش 150 هزار تن ظرفیت دارد گفت: باید این کارخانه با ظرفیت کامل فعالیت کند.

وی با تأکید بر اینکه در گیلان سالانه 1500 میلیارد تومان یارانه پرداخت می‌شود، افزود: این مبلغ قابل سرمایه‌گذاری است و باید به نحو مطلوبی مصرف شود.

وی صرفه‌جویی در حوزه مصرف را مهم دانست و گفت: 20 درصد صرفه‌جویی می‌تواند در اقتصاد منازل صورت گیرد.

رحمانی فضلی با بیان اینکه مصرف باید منابع ایجاد کند خاطرنشان کرد: اکنون زیر یک درصد بهره‌وری داریم و توسعه بهر‌وری از موضوعات مهم است.

وزیر کشور با اشاره به اینکه با رشد منفی نمی‌توانیم الگوی حکومتی در دنیا ارائه کنیم یادآور شد: وزارت کشور برنامه مدیریت سیاسی را دنبال می‌کند اما سیاسی کاری نمی‌کند.

وی افزود: دفتر سیاسی باید شفاف، مسئولیت‌پذیری و تعمیق بینش سیاسی در جامعه باشد.

وزیر کشور پیگیری تقویت گروه‌های قانونمند را از برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: اگر احزاب رقیب اصلی در انتخابات باشند رفتار آنها مشخص است و حوزه امنیت پایدار جامع باید در حوزه سیاسی و اجتماعی پیگیری شود.

رحمانی فضلی، وجود برخی ناهنجاری‌ها مانند مواد مخدر را از مشکلات حوزه اجتماعی و فرهنگی نامید و تصریح کرد: این امر در شأن جمهوری اسلامی نیست اما با افزایش معتاد و مواد مخدر مواجه هستیم و باید این معضل را با کمک مردم برطرف کنیم.

وی، ناهنجاری، طلاق و عفاف و حجاب را از دیگر موضوعات حوزه اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: ناهنجاری‌های طلاق، عفاف و حجاب با دستور بخشنامه برطرف نمی‌شود و قانون حجاب و عفاف 23 دستگاه را مکلف کرده و باید مردم ضامن قانون باشند.

وی با اشاره به اینکه، نگاه مسئولان با محوریت مردم در تمام حوزه‌ها است خاطرنشان کرد: تلاش کردیم با انتخاب استاندار بومی گیلان را یک سال جلو بیندازیم و تمام مردم و مسئولان این استان باید متحد شوند و مشکلات موجود را برطرف کنند.

وزیر کشور درباره مذاکره اخیر متذکر شد: مذاکره با انجام می‌دهیم اما دل به مذاکره نمی‌بندیم.

وی یادآور شد: انقلاب اسلامی عزت دوباره در دنیا پیدا کرده و در جهان پیشرونده است و این امر به دلیل درایت رهبری و انتخاب مردم است.

محمدعلی نجفی با عنوان استاندار جدید گیلان معرفی و از تلاش‌های کیهان هاشم‌نیا قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران/فارس