اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

دلالی دختران ایرانی توسط مجری یک شبکه


مجری یکی از شبکه های لس آنجلسی در پی کسب درآمد بیشتر، به دلالی و فروش دختران ایرانی در دبی روی آورد و با سود آن اقدام به تاسیس شبکه های مخرب نمود.

مجری یکی از شبکه های لس آنجلسی در پی کسب درآمد بیشتر، به دلالی و فروش دختران ایرانی در دبی روی آورد و با سود آن اقدام به تاسیس شبکه های مخرب نمود.

 علی رغم ظاهر جذاب و فریبنده شبکه های لس آنجلسی و ژست فرهنگی و ایران دوستی، آگاهی از پشت پرده این شبکه ها برای بسیاری از افراد جذاب و حیرت آور خواهد بود.

یکی از این شبکه ها شبکه امید ایران با مدیریت نادر رفیعی است که در تماسی یکی از بینندگان قدیمی این شبکه ابعاد هولناک و زوایای پنهان مدیران این شبکه را برملا کرد.

نادر رفیعی مدیر شبکه لس آنجلسی امید ایران قبل از مهاجرت به آمریکا و اقدام به تأسیس شبکه 24 ساعته امید ایران با همدستی مصطفی افشاروند، برای کسب درآمد بیشتر به دلالی دختران در دبی مشغول بوده است .

رفیعی دخترهای جوان را در ایران اغفال کرده و با وعده کار و درآمد زیاد و مهاجرت به آمریکا به دبی می برد و بعد از بی حیثیت کردن آنها را به عنوان برده جنسی در اختیار کاباره ها و عربهای متمول قرار می داد و یا در ازای پول هنگفتی آنان را در اختیار خوانندگان قرار می داد تا در موزیک ویدئو ها استفاده شوند .

بعد از شکایتهای فراوان از طرف خانواده های قربانیان و تعقیب پلیس امارات، وی به آمریکا گریخت و بعد از ورود به آمریکا با کمک پدرش و روابطی که داشت چند سال به عنوان کارمند در کانال 56 و 46 آمریکا کار کرد.

مصطفی افشاروند نیز به آلمان گریخت و هم اکنون مقیم این کشور است. رفیعی مدتی بعد برای پاک کردن تصویر سیاهی که از وی در نزد مردم ایران و خصوصا خانواده هایی که دختران اغفال شده داشت، فعالیتش را برای ایرانیان داخل کشور با برنامه¬های ویژة نوروزی در سال 1985  آغاز کرد. سپس با استفاده از حق دلالی هایش در دبی شبکه امید ایران را تاسیس کرد و به آرزوی دیرینه اش دست یافت.

گفتنی است ایشان چند سالی نیز فعالیت سیاسی داشته اند و یکی از انتقادهایی که همواره به ایشان وارد می باشد، این است که وی قبلاً برنامه های سیاسی داشته اما اکنون به برنامه های فرهنگی روی آورده است.رفیعی در پاسخ به این سوال که چرا دیگر فعالیت یا برنامه سیاسی ندارد گفت:

اما کسانی که در شبکه های سیاسی فعالیت می کنند عمدتاً تریاکی، عیاش و یا قمار باز هستند و به تنها چیزی که فکر نمی کنند ایران است.» این در حالی است که رفیعی فراموش کرده خودش قبلا به دلالی دختران ایرانی در دبی مشغول بوده است.

منبع: فردا نیوز



ویدیو مرتبط :
مجری شبکه پی دی اف؛ شبکه فارسی 1 به بنیان خانواده ایرانی ضربه وارد می کند!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

همه چشم‌ها درسنگاپوربه دختران فوتبالیست ایرانی



 

 

 

 

همه چشم‌ها درسنگاپوربه دختران فوتبالیست ایرانی

 

 

 

استریت تایمز:

همه چشم‌ها در سنگاپور به دختران فوتبالیست ایرانی است

سایت خبری استریت تایمز سنگاپور به حضور تیم فوتبال زیر 15 سال بانوان ایران با پوشش اسلامی در المپیك نوجوانان پرداخت.

به نقل از سایت خبری استریت تایمز سنگاپور، دختران ایرانی در چند روز گذشته با پوشش جدید خود كه به تأیید فیفا رسید، در ورزشگاه یالان بسار تمرین كردند.

شهرزاد مظفر، سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان ایران هدف از حضور خود در این مسابقات را كسب مدال عنوان كرده است.

دختران فوتبالیست ایرانی شب گذشته به تمرین پرداختند تا خود را برای كسب افتخار آماده كنند؛ در حالی كه به نظر می‌رسید این تیم المپیك نوجوانان را از دست خواهد داد. این تیم پس از حدود 4 ماه بلاتكلیفی، بالاخره به سنگاپور آمد.

جنجال‌ها در آوریل رخ داد؛ هنگامی كه فیفا دختران ایران را به دلیل پافشاری بر شركت همراه با پوشش اسلامی، تحریم كرد؛ اما اواخر ماه گذشته جدل‌ها پایان یافت. هیئت قانون گذاری فدراسیون جهانی تأیید كرد كه توافقاتی با فدراسیون ایران صورت گرفته است.

قوانین فیفا بر این موضوع اشاره دارد كه تجهیزات، لباس یا آرایش بازیكنان نباید نشانگر هر نوع عقیده شخصی، مذهبی یا سیاسی باشد.

كمیته قانون‌گذاری تیم نوجوانان ایران را مجبور كرد تا اصلاحاتی روی لباس خود انجام دهد و لباس دختران ایران برای حضور در این تورنمنت اكنون به یك كلاه -شبیه به كلاه شنا- لباس‌های آستین بلند، شلوارك‌های زیر زانو و جوراب‌های بلند تبدیل شده است.

پوشش سر مجاز در تمرین یك ساعته ایران در ورزشگاه یالان بسار در شب گذشته رونمایی شد. این اولین باری بود كه آنها پس از سفر به سنگاپور با این پوشش دیده شدند. تیم ملی فوتبال زیر 15 سال ایران روز یكشنبه وارد سنگاپور شد.

شهرزاد مظفر پس از این جلسه تمرینی اظهار داشت: "تیم ملی ایران با این پوشش در مسابقات شركت می‌كند و در این مسابقات حماسه خواهد آفرید. "

سرمربی تیم ملی ایران ادامه داد: "فیفا به ما اعلام كرد تا پوششمان را اصلاح كنیم و این كار را كردیم. اكنون در توافق و هماهنگی كامل با قوانین هستیم. "

تیم ملی ایران امروز در اولین دیدار گروه A، ساعت 18 به وقت سنگاپور به مصاف تركیه می‌رود.

مظفر هرگونه تأثیر منفی لباس روی عملكرد بازیكنان را انكار كرد و گفت: "لباس ما تفاوت چندانی با لباس دیگر تیم‌ها ندارد. بازیكنان احساس راحتی می‌كنند و مشتاق هستند تا در اولین بازی خود به میدان بروند. "

بهناز طاهرخانی بازیكن میانی تیم ملی ایران گفت: "بسیار خوشحالم كه یكی از دختران ایرانی در المپیك نوجوانان سنگاپور هستم. خانواده‌ام نیز به من افتخار می‌كنند. "

مهدیه عمیقی، دروازه‌بان تیم ملی ایران عنوان كرد: "از حضور در این تورنمنت به نمایندگی از میلیون‌ها دختر ایرانی احساس غرور می‌كنم. "

اما همان‌طور كه مهدیه اشاره كرد، در رقابت‌های المپیك سنگاپور بیش از آنكه كسب مدال مهم باشد، تأثیر گذاری و ماندگار شدن اهمیت دارد.

مهدیه عمیقی هدف شخصی یك بازیكن 15 ساله را این طور بیان كرد: هدف من این است كه دیگران پس از این تورنمنت نام ما را به خاطر بسپارند.

مظفر خاطر نشان ساخت: "بازیكنان من بسیار هیجان زده هستند. ممكن است این تنها شانس آنها برای بازی در چنین رقابت بزرگی باشد. افتخار می‌كنم كه هدایت این تیم را بر عهده دارم. "

وی بیان كرد: "برای سرگرمی در این مسابقات حاضر نشده‌ایم. برای پیروزی به اینجا آمده‌ایم. این هدف ما است و واقعاً می‌خواهیم بهترین عملكرد خود را در راه رسیدن به هدفمان به معرض نمایش بگذاریم. "

مظفر با اشاره به كسب مدال در این مسابقات، گفت: "قبل از تماشای بازی دیگر تیم‌ها سخت است كه بگوییم تا چه اندازه به هدف خود نزدیك هستیم. "

16 فروردین سال جاری فیفا این تیم را برای پافشاری بر بازی به پوشش اسلامی و تخطی از قانون كمیته جهانی محروم كرد؛ اما در سیزدهم اردیبهشت همین سال، ایران مجدداً پس از كسب توافقی با فیفا در خصوص این رقابت‌ها پافشاری كرد. آنها موافقت كردند تا به جای مقنعه از كلاه استفاده كنند.

در روز 16 تیر شركت ایران دوباره در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت. مرضیه اكبرآبادی، نایب رئیس سازمان تربیت بدنی بانوان ایران لباس جدید تیم ملی ایران را نپذیرفت و آن را نامناسب خواند؛ اما در روز ششم مرداد فیفا با تأیید حضور ایران در این رقابت‌ها به مباحثات پایان داد و بیان كرد بازیكنان نباید در طول مسابقات از مقنعه استفاده كنند؛ اما می‌توانند به جای آن كلاه بر سر كنند.