اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

درگیری خانواده سرنشینان هواپیمای مفقود شده با پلیس در مقابل سفارت مالزی در پکن



اخبار,اخبار بین الملل ,سرنشینان هواپیمای مفقود شده

 

اخبار بین الملل - درگیری خانواده سرنشینان هواپیمای مفقود شده با پلیس در مقابل سفارت مالزی در پکن

با این حال هنوز کشتی‌ها یا هواپیماهای تجسسی که در ارتفاع پایین حرکت می‌کنند موفق به یافتن و بررسی این اشیاء نشده‌اند و جستجوگران مطمئن نیستند که این اشیاء بقایای هواپیمای ناپدید شده باشد.

بستگان خشمگین مسافران هواپیمای ناپدید شده شرکت هواپیمایی مالزی امروز (سه‌شنبه) در مقابل سفارت این کشور در پکن دست به تجمع اعتراض‌آمیز زدند و با پلیس درگیر شدند.

به گزارش ایسنا،‌ معترضان مقامات مالزی را به پنهان‌کاری متهم می‌کنند و پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود "MH370 را نجات دهید" و فریاد می‌زدند "ما حقیقت را می‌خواهیم".

نجیب تون رزاق، نخست‌وزیر مالزی روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که تحلیل اطلاعات ماهواره‌ای نشان می‌دهد که پرواز هواپیمای ناپدید شده در نقاط دور افتاده اقیانوس هند "به پایان رسیده" و تقریبا تردیدی وجود ندارد که همه سرنشینان هواپیما کشته شده‌اند.

دولت چین از مالزی خواسته است تمام شواهد و اطلاعات مرتبط با هواپیمای ناپدید شده را در اختیار چین قرار دهد. ۱۵۳ تن از ۲۳۹ سرنشین این هواپیما شهروند چین بودند.

توقف جستجو به دلیل بدی هوا
مقام‌های استرالیا می‌گویند که جستجو برای یافتن بقایای هواپیمای مسافربری بوئینگ ۷۷۷ هواپیمایی مالزی در اقیانوس هند به دلیل شرایط نامساعد جوی فعلا متوقف شده است. به گفته اداره ایمنی دریایی استرالیا، وزش باد و بارش باران شدید امروز مانع از پرواز هواپیماها در منطقه شده است.

جستجوهای گسترده با حضور ۲۶ کشور برای یافتن این هواپیما در دو هفته گذشته بی‌نتیجه بوده است، اما ماهواره‌های استرالیا، چین و فرانسه اشیاء شناوری را در منطقه‌ای در اقیانوس هند در غرب استرالیا ثبت کرده‌اند و سرنشینان دو هواپیمای چینی و استرالیایی هم از ارتفاع بالا اشیاء شناوری را در این منطقه دیده‌اند.

با این حال هنوز کشتی‌ها یا هواپیماهای تجسسی که در ارتفاع پایین حرکت می‌کنند موفق به یافتن و بررسی این اشیاء نشده‌اند و جستجوگران مطمئن نیستند که این اشیاء بقایای هواپیمای ناپدید شده باشد.

منطقه جستجو در اقیانوس هند در حدود ۲۵۰۰ کیلومتری جنوب غربی بندر پرت استرالیا واقع است.

ارتباط هواپیمای بوئینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی مالزی که بامداد روز ۸ مارس (۱۷ اسفند) با ۲۲۷ مسافر و ۱۲ خدمه از کوآلالامپور به سوی پکن در حرکت بود، ساعتی پس ترک فرودگاه با برج مراقبت قطع شد.

شرکت رولزرویس، سازنده موتورهای هواپیمای ناپدید شده اعلام کرد که سیگنال‌هایی که از فرستنده داخل این موتورها ارسال می‌شد را تا ساعت‌ها پس از قطع ارتباط هواپیما دریافت کرده است. بر این اساس، این احتمال مطرح شد که این هواپیما هزاران کیلومتر از محلی که آخرین بار از آنجا با برج مراقبت تماس داشت، دور شده باشد.

سرانجام تحلیل داده‌های به دست آمده از ماهواره انگلیسی اینمارست نشان داد که هواپیما به منطقه‌ای دور افتاده از اقیانوس هند رفته است.

نخست‌وزیر مالزی گفت که در این منطقه امکان فرود سالم برای هواپیما وجود نداشته و باید نتیجه گرفت که هواپیما در اقیانوس افتاده است. با این حال هنوز سوالات بی‌پاسخ فراوانی باقی مانده است، از جمله اینکه چرا ارتباط هواپیما با برج مراقبت قطع شد و چرا این هواپیما مسیر خود را به سوی پکن ترک کرد و به نقطه‌ای دور افتاده در اقیانوس هند رفت.

"سرنوشت این بوده"
نخست‌وزیر مالزی اعلامیه خود را اواخر روز دوشنبه به وقت کوآلالامپور در یک کنفرانس خبری قرائت کرد. این اعلامیه بر تازه‌ترین تحلیل‌های شرکت ماهواره ای اینمارست انگلیس و "شعبه تحقیق حوادث هوایی بریتانیا" استوار است.

رزاق گفت که این موسسات "نتیجه‌گیری کرده‌اند که پرواز MH370 به سمت جنوب پرواز کرده و آخرین موقعیت آن جایی در میان اقیانوس هند در غرب پرت (شهری در جنوب غربی استرالیا) بوده است."

او گفت: "این یک ناحیه دورافتاده و دور از هرگونه محلی برای فرود است. بنابراین با اندوه و تاسف عمیق باید به اطلاعتان برسانم که براساس داده های تازه، پرواز MH370 در جنوب اقیانوس هند به پایان رسید."

رزاق از خبرنگاران خواست به حریم خصوصی خانواده‌های مسافران و خدمه احترام بگذارند و گفت انتظار آنها برای دریافت اطلاعات دردناک بوده و این خبر کار را سخت‌تر می‌کند.

خطوط هوایی مالزی بعدا گفت که از قبل اکثریت خانواده‌ها را یا به طور حضوری یا از طریق تماس تلفنی آگاه کرده بود و پیامک فقط به عنوان "راهی دیگر برای تماس با خانواده‌ها به کار گرفته شد."

"سلامت عمر"، پدر یک مهندس ۲۹ ساله پرواز که سرنشین هواپیمای ناپدید شده بود، به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت که بعضی اعضای خانواده های مسافران با شنیدن خبر با صدای بلند به گریه افتادند: "ما خبر فاجعه را می‌پذیریم. سرنوشت این بوده."

سوالات و سرنخ‌ها
تماس هواپیما با برج مخابرات و رادارها کمتر یک ساعت بعد از شروع پرواز بر فراز خلیج تایلند در مسیر پکن قطع شد. جستجوی طولانی برای یافتن لاشه هواپیما در خلیج تایلند نتیجه نداد. به تدریج روشن شد که هواپیما بعد از قطع تماس از مسیر اصلی، یعنی رو به شمال، برگشته و به سمت غرب یا جنوب حرکت کرده است.

آن نتیجه گیری حاصل داده‌های بعضی رادارهای نظامی و همچنین اطلاعات ماهواره‌ای بود که گاه سیگنال‌هایی از بعضی قطعات هواپیما (مثلا موتور) دریافت می‌کنند. شرکت اینمارست می‌گوید که ماهواره‌هایش سینگال‌های "اتوماتیک" از هواپیما دریافت کرده بود.

منابع مطلع به بی‌بی‌سی گفته‌اند که دریافت این سیگنال‌ها ساعت‌ها بعد از ترک آسمان مالزی ادامه داشته که احتمالا به معنی ادامه پرواز هواپیما بوده است. اما ماهواره‌ها براساس این سیگنال‌ها نمی‌توانستند مختصات دقیق جغرافیایی هواپیما را مشخص کنند.

نخست‌وزیر مالزی روز دوشنبه گفت که کارشناسان اینمارست در نهایت توانستند با انجام محاسبات بیشتر سرنوشت پرواز را روشن‌تر کند. اینمارست گفت که این محاسبات بر یک شیوه کاملا بدیع مدل سازی استوار بود و برای همین وقت بیشتری گرفت.

این شرکت گفت که محاسبات تازه شامل تجزیه داده‌های خیلی بیشتری بود و مهندسان تمام شنبه و یکشنبه را صرف بررسی پروازهای سابق بوئینگ‌های ۷۷۷ خطوط هوایی مالزی کردند. آنها این داده‌های ماهواره‌ای را با پرواز MH370 مقایسه و نتیجه گیری کردند که هواپیما به سمت جنوب رفته است.

تا جایی که مهندسان قادر به محاسبه بوده‌اند، هواپیما در ارتفاع بیش از ۳۰ هزار پایی به پرواز ادامه داده بود اما موقعیت نهایی آنها به دقت قابل محاسبه نبود. اینمارست داده‌های تازه را روز یکشنبه به "شعبه تحقیق حوادث هوایی بریتانیا" داد تا پس از تصدیق علنی شود. اینکه چرا تماس هواپیما قطع شد و تغییر مسیر داد موضوع تحقیقات است. هنوز معلوم نیست که این حادثه عمدی بوده است یا نه. آنچه که اکنون تقریبا روشن است این است که احتمالا هواپیما در جایی که سوختش به پایان رسیده، به دریا افتاده است.
اخبار بین الملل - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
انتقال اجساد سرنشینان هواپیمای مالزی به مقصد نامعلوم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شک مالزی به دومسافر هواپیمای ناپدیدشده/ خانواده های مسافران هواپیمای سقوط کرده مالزی (عکس)



اخبار - شک مالزی به دومسافر هواپیمای ناپدیدشده

هشام الدین حسین وزیر ترابری مالزی با اعلام این که دو مسافر هواپیمای ناپدیدشده این کشور از گذرنامه سرقت شده برای سوارشدن به هواپیما استفاده کرده اند، از گسترش منطقه جستجو و عملیات نجات برای یافتن هواپیما خبرداد.

وی که روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران برای نخستین بار از احتمال سقوط هواپیما سخن می گفت، تصریح کرد :هیچ علامتی مبنی بر بازگشت این هواپیما قبل از ناپدیدشدن به دلیل نقص فنی و یا خرابی مشکوک دریافت نشده است.

وی با تایید یافت شدن لکه های نفت توسط گروه جستجوی ویتنام در دریا و منطقه احتمالی سقوط هواپیما، گفت تاکنون اثری از هواپیما یافت نشده است و وسعت منطقه جستجو در اطراف لکه های نفت گسترش می یابد.

وی گفت تاکنون این موضوع که لکه های نفت نیز مربوط به هواپیما بوده تایید نشده است. لکه های نفت تایید می شود اما تاکنون اثری از باقی مانده هواپیما یافت نشده است.

مقامات ویتنام نیز اعلام کرده اند منطقه جستجو به 10 هزار کیلومتر مربع گسترش یافته است.

حدود 35 ساعت از ناپدید شدن هواپیمای مسافربری خطوط هوایی مالزی می گذرد و عملیات بین المللی جستجو تاکنون به نتیجه نرسیده است.

ˈنجیب تون رزاقˈ نخست وزیر مالزی روز گذشته احتمال سقوط هواپیما در یک عملیات تروریستی را رد نکرد و آن را یک حدس و گمان دانست.

در همین حال امروز گزارش هایی مبنی بر آغاز تحقیقات در این زمینه منتشر می شود.

هشام الدین حسین وزیر ترابری مالزی اعلام کرد که سرویس های امنیتی این کشور در مورد دو مسافر که با استفاده از گذرنامه های سرقت شده اروپایی سوار هواپیما شده اند در حال تحقیق هستند.

وی احتمال داد این هواپیما بر اثر عملیات تروریستی توسط این دو نفر ساقط شده باشد.

برخی رسانه های اعلام کرده اند این دو گذرنامه از اتباع اتریش و ایتالیا بوده است.

رییس بخش حمل و نقل هوایی مالزی نیز اعلام کرد: با اعزام هواپیماها و کشتی های بیشتر به منطقه ، عملیات جستجو برای یافتن هواپیمای خطوط هوایی مالزی ادامه دارد.

ˈعبدالرحمن اظهرالدینˈ رییس حمل و نقل هوایی مالزی نیز امروز به خبرنگاران گفت تاکنون عملیات جستجو به نتیجه ای نرسیده است.

پرواز شماره ˈام.اچ 370ˈ مالزی حدود ساعت 12 و 40 دقیقه بامداد روز شنبه فرودگاه بین المللی کوالالامپور را به مقصد چین ترک کرد و ارتباط این هواپیما پس از چند ساعت به ناگهان قطع شد.

این هواپیمای بویینگ 200-777 شرکت هوایی مالزی 239 مسافر داشت که 153 مسافر آن چینی، 38 نفر مالزیایی، 12 نفر اندونزیایی، هفت نفر استرالیایی، سه نفر فرانسوی، چهار نفر آمریکایی، دو نفر نیوزیلندی، دو نفر اوکراینی و بقیه از کشورهای روسیه، ایتالیا، تایوان، هلند و اتریش بودند.

 

-------------------------------------


خانواده مسافران هواپیمای سقوط کرده مالزی (عکس)

یک فروند هواپیمای مسافربری مالزی روز شنبه با 239 مسافر در مسیر پرواز کوالالامپور به پکن سقوط کرد. تصاویر زیر نخستین واکنش خانواده ها و بستگان مسافران این هواپیما را در فرودگاه نشان می دهد.

 

اخبار,اخبار بین الملل ,هواپیمای ناپدیدشده

 

اخبار,اخبار بین الملل ,هواپیمای ناپدیدشده

 

اخبار,اخبار بین الملل ,هواپیمای ناپدیدشده

 

اخبار,اخبار بین الملل ,هواپیمای ناپدیدشده

 

اخبار,اخبار بین الملل ,هواپیمای ناپدیدشده

 

اخبار,اخبار بین الملل ,هواپیمای ناپدیدشده

 

اخبار,اخبار بین الملل ,هواپیمای ناپدیدشده

 

اخبار,اخبار بین الملل ,هواپیمای ناپدیدشده

 

اخبار,اخبار بین الملل ,هواپیمای ناپدیدشده

 اخبار حوادث - ایرنا , عصر ایران