اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

درخواست اجباری شدن بیمه تأمین اجتماعی


رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) خواستار تصویب قوانینی برای اجباری شدن بیمه تأمین اجتماعی در کشور شد.

خبرگزاری مهر: رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) خواستار تصویب قوانینی برای اجباری شدن بیمه تأمین اجتماعی در کشور شد.

پرویز فتاح در جلسه ای با اعضای کمیسیون صنایع، معادن و کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که باید با تعیین شاخص‌های مختلف فقر، به مسئله فقر در کشور به صورت علمی و ریشه‌ای پرداخته شود، از مجلس شورای اسلامی خواست با تصویب قانون اجباری شدن بیمه تأمین اجتماعی یکی از عوامل مهم ایجاد فقر در خانواده ها را بخشکاند.

رئیس کمیته امداد با اشاره به این‌که اعتماد عمومی بزرگ‌ترین سرمایه کمیته امداد است، افزود: ما باید از انجام اموری که باعث خدشه‌دار شدن این اعتماد می‌شوند، پرهیز کنیم.

وی جمع‌آوری صدقات از طرق سنتی را امری پرهزینه عنوان کرد و یادآور شد: در بخش مشارکت‌های مردمی و جمع‌آوری صدقات از روش‌های الکترونیکی به روز بهره‌مند خواهیم شد.

فتاح با بیان این‌که کمیته امداد به هیچ عنوان در مسائل سیاسی و انتخاباتی ورود نخواهد کرد، افزود: بزرگ‌ترین کار برای نظام اسلامی رسیدگی به فقرا و محرومان است و این نهاد تمام توان خود را در این امر بسیج کرده است.

وی با بیان این‌که اشتغال و خودکفایی نیازمندان، رویکرد اصلی کمیته امداد و مطالبه مقام معظم رهبری است، تأمین مسکن‌، درمان‌، بهداشت و بیمه تأمین اجتماعی را از دیگر برنامه مهم کمیته امداد خواند.

رئیس کمیته امداد با بیان این‌که ۶۰ درصد خانواده‌های تحت حمایت این نهاد را زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند بار دیگر نسبت به زنانه شدن فقر در کشور هشدار داد و خواستار تصویب قوانین حمایتی در این بخش شد.

وی بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های کشور در امر فقر‌زدایی را مهم دانست و بر مشارکت عمومی در این زمینه تأکید کرد.

همچنین در این جلسه نمایندگان مجلس بر توجه به ایجاد اشتغال پایدار، مسکن نیازمندان، توزیع عادلانه یارانه‌ها، حمایت از تولیدکنندگان فرش در روستاها، ترویج فرهنگ وقف، توجه به مسئله فقر زنان در کشور، راه‌اندازی بانک قرض‌الحسنه‌، توجه به مشاغل خانگی‌, روستایی و تقویت بخش نظارتی کمیته امداد تأکید کردند.


ویدیو مرتبط :
آموزش انواع بیمه های تامین اجتماعی قسمت اول بیمه اجباری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سازمان تأمین‌اجتماعی نحوه محاسبه حق‌بیمه کار آموزان را اعلام کرد



اخبار,اخبار اجتماعی , سازمان تأمین‌اجتماعی

 

اخبار اجتماعی - سازمان تأمین‌اجتماعی نحوه محاسبه حق‌بیمه کار آموزان را اعلام کرد

براساس قانون تأمین‌اجتماعی، حق‌بیمه کارآموزان باید به نسبت مزد یا حقوق آنان پرداخت شود و در هرحال میزان حق‌بیمه در این مورد نباید از میزانی که به حداقل مزد یا حقوق تعلق می‌گیرد، کمتر باشد و درصورتی که مزد یا حقوق کارآموز کمتر از حداقل دستمزد باشد، پرداخت مابه‌التفاوت حق‌بیمه سهم کارآموز به عهده کارفرما خواهد بود.

 براساس ماده 33 قانون تأمین‌اجتماعی و بندهای الف و ب ماده 112 قانون کار، کسانی که فقط برای فراگرفتن حرفه خاص، کارآموزی یا ارتقاء مهارت برای مدت معین در مراکز کارآموزی و یا آموزشگاه‌های آزاد آموزش می‌بینند و افرادی که به موجب قرارداد کارآموزی به منظور فراگرفتن حرفه‌ای خاص برای مدت معین که بیشتر از 3 سال نباشد، در کارگاهی معین، کارآموزی توأم با کار اشتغال دارند، مشروط بر آنکه سن آنها از 15 سال کمتر نبوده و از 18 سال تمام بیشتر نباشد، کارآموز اطلاق می‌شود.
 
به گزارش پول‌نیوز، لازم به ذکر است، مشمولین ماده 33، کارگران شاغلی که با توافق کتبی کارفرما به مراکز کارآموزی مراجعه می‌کنند، نیستند، زیرا مطابق بند (ب) ماده 13 قانون کار، مزد این کارگران در مدت کارآموزی از مزد ثابت و مزد مبنا کمتر نخواهد بود و باتوجه به اینکه حق‌بیمه براساس مزد تعیین می‌شود و مزد این قبیل کارآموزان کمتر از مزد مبنا نیست، لذا حق‌بیمه سهم آنان نیز کمتر از آنچه به حداقل حقوق مشمولین قانون کار تعلق می‌گیرد، نخواهد بود.
 
بر این اساس، درصورتی که درآمد مزد کارآموز کمتر از حداقل حقوق مقرر در قانون کار باشد و باتوجه به اینکه حق‌بیمه سهم کارآموز و کارفرما نیز از آنچه به حداقل حقوق قانون کار تعلق می‌گیرد، کمتر است، لذا پرداخت مابه‌التفاوت حق‌بیمه سهم کارآموز به عهده کارفرما است.
 اخبار اجتماعی - پول نیوز