اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

داماد‌کشی؛ نتیجه خشم کور




 اخبار حوادث - داماد‌کشی؛ نتیجه خشم کور

گاهی به اطراف انداخت، کسی نبود. بهترین فرصت برای انتقامگیری بود. موتورش را گوشه‌ای پارک کرد و به طرف خانه‌ای رفت که قرار بود تا لحظاتی دیگر حادثه شوم آنجا رخ دهد. دستش را روی زنگ گذاشت.

به گزارش جام جم، برایش مهم نبود صاحبخانه از صدای زنگ ممتد به ستوه می آید. عصبی بود و تحمل انتظار را نداشت. صدایی از داخل خانه به گوش رسید: «آمدم، چه خبر است؟» صدای پیام بود، مردی که روزگار را بر خواهرش تلخ کرده بود و حالا باید به سزای اعمالش می رسید. در همین افکار بود که در خانه باز شد. پسر جوان، سلاح را به سمتش گرفت. پیام چند قدمی جلو آمد، می خواست او را آرا م کند، اما پسر جوان بدون آن که به او اجازه صحبت بدهد، ماشه را چکاند و پیام نقش زمین شد. قاتل وقتی مطمئن شد کسی او را در صحنه جنایت ندیده، با موتورسیکلت بسرعت محل را ترک کرد.

مدتی قبل در یکی از شهرستان های استان لرستان، اهالی محله ای با شنیدن صدای شلیک تیراندازی خود را به خیابان رساندند. آنها با جسد مرد همسایه شان مواجه شدند اما قبل از آن که خود را به محل برسانند، تیرانداز متواری شده بود. اهالی محل بلافاصله با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس گرفتند. گروهی از ماموران مبارزه با جرایم جنایی وارد عمل شدند.

 

کارآگاهان پس از حضور در صحنه جرم با جسد مرد جوانی مقابل خانه اش روبه رو شدند. علت مرگ از سوی متخصصان پزشکی قانونی شلیک گلوله و خونریزی شدید ناشی از آن اعلام شد. سپس جسد به پزشکی قانونی انتقال یافت و از آنجا که محل جنایت مقابل خانه مقتول بود، هویت او براحتی شناسایی شد. جسد متعلق به مردی به نام پیام بود. به این ترتیب همسر و دیگر اعضای خانواده مرد جوان از این جنایت هولناک باخبر شدند و پلیس برای رازگشایی از این جنایت مرموز سراغ آنها رفت.

مشاجره های شبانه
مینا، همسر مقتول درباره این حادثه به پلیس گفت: «شب قبل به خانه پدرم رفتم و از پیام خواستم شب دنبالم نیاید. به او گفتم فردا خودم به خانه برمی گردم. ما زندگی خوبی داشتیم و همسرم مرد آرامی بود و با کسی مشکل نداشت. نمی دانم چه کسی دست به جنایت زده و انگیزه اش از این کار چه بوده است؟»

در حالی که همسر پیام مدعی بود زندگی مشترک آنها بدون درگیری و در صلح و آرامش سپری می شد، تحقیقات پلیس خلاف این ادعا را به اثبات رساند و فاش شد زوج جوان از مدت ها قبل باهم اختلاف داشتند. یکی از همسایه ها که در جریان روابط مینا و پیام قرار داشت، درباره این اختلافات به پلیس گفت: «مینا و پیام خیلی وقت است با هم درگیری دارند و هر شب صدای داد و فریاد آنها به گوش می رسد. حتی چند بار مینا به من گفته با همسرش مشکل دارد و پیام سر کوچک ترین چیزی بهانه می گیرد. پیام هم چند باری گفته بود دیگر نمی تواند به این زندگی ادامه بدهد و می خواهد مینا را طلاق دهد. آن طور که مینا می گفت، شوهرش سر کوچک ترین موردی، او را کتک می زد.»

یکی دیگر از همسایه ها هم گفت: «دیگر شنیدن صدای داد و فریاد این زن و شوهر برای من عادی شده بود. آنها تازه ازدواج کرده بودند، اما اصلا سازگاری نداشتند و مینا به خاطر رفتار شوهرش چند بار از خانه قهر کرد، اما هر دفعه آشتی کردند و به خانه برگشت.»

کارآگاهان پلیس با توجه به اطلاعات به دست آمده در رابطه با اختلافات خانوادگی زوج جوان و اظهارات متناقض همسر قربانی، به مینا مشکوک شدند. به این ترتیب فرضیه ارتکاب جنایت توسط زن جوان و خانواده اش مطرح و در ادامه تحقیقات مشخص شد برادر کوچک مینا همزمان با کشته شدن دامادشان ناپدید شده است. احتمال وقوع جنایت از سوی پسر جوان که خسرو نام داشت، دور از ذهن نبود. به همین دلیل جستجو برای یافتن ردی از وی آغاز و در نهایت خسرو پنج روز پس از جنایت در عملیاتی غافلگیرانه بازداشت شد. پسر جوان که خود را در دام پلیس می دید، در بازجویی های مقدماتی به قتل دامادشان اعتراف کرد.

انتقام خونین
خسرو در بازجویی های مقدماتی به افسر پرونده اش گفت: «وقتی مینا ازدواج کرد، اوایل زندگی شان خوب بود، اما بعد از مدتی درگیری هایشان شروع شد و خواهرم هر چند روز یک بار با چشم گریان و چمدان به دست به خانه پدرم می آمد. همیشه از دیدن این وضع ناراحت می شدم، اما کاری از دستم برنمی آمد. از طرفی فکر می کردم اگر دخالت نکنم، بهتر است و شاید آنها خودشان بتوانند مشکل شان را حل کنند.

 

 

این روند چند ماهی ادامه داشت تا این که بعد از مدتی پیام دست روی خواهرم بلند کرد و او را کتک زد. آن طور که پیام می گفت، خواهرم بچه دار نمی شد و پیام هم بچه می خواست. ظاهرا مشکل از همین جا شروع شده بود. وقتی اصل مطلب را فهمیدم، چندین بار با پیام صحبت کردم و به او گفتم هنوز یک سال از ازدواج تان نگذشته و اعلام این مساله که مینا بچه دار نمی شود، خیلی زود است. از پیام خواستم تحمل داشته باشد، حتی به او پیشنهاد کردم با چند پزشک مشورت کنند. امیدوار بودم مشکل او با خواهرم رفع شود و آنها زندگی خوبی داشته باشند.»

خسرو در ادامه اعترافاتش گفت: «صحبت های من و خانواده ام با دامادمان بی فایده بود. پیام هیچ توجهی به حرف های ما نداشت و آزار و اذیت هایش همچنان ادامه داشت تا این که شب حادثه مینا با چشمانی ورم کرده به خانه آمد. او گفت پیام می خواهد دوباره ازدواج کند و به من گفته دو راه داری یا طلاق بگیر و از این زندگی برو یا این که من ازدواج می کنم و تو باید با این موضوع کنار بیایی.

 

با شنیدن این حرف ها چنان ناراحت و عصبانی شدم که نزدیک بود سکته کنم. چطور یک نفر می توانست دست به چنین کاری بزند؟ خواهر من تازه یک سال بود به خانه پیام رفته بود و او باید به مینا کمی فرصت می داد. شاید با درمان و مداوا مشکل خواهرم برطرف می شد. پیام اصلا به آبروی ما و زندگی خواهرم فکر نکرده بود. آن قدر از دست پیام ناراحت بودم که آن شب تا صبح خواب به چشم هایم نیامد. نمی توانستم دست روی دست بگذارم و شاهد بدبختی خواهرم باشم. جانم به لبم رسیده بود. بالاخره به این نتیجه رسیدم که باید از پیام انتقام بگیرم. به همین دلیل تصمیم گرفتم او را به قتل برسانم.»

پسر جوان درباره نحوه ارتکاب جنایت گفت: «بعد از تهیه سلاح، سوار موتورسیکلتم شدم و به طرف خانه خواهرم رفتم. می دانستم پیام در منزل تنهاست. زنگ در را به صدا درآوردم و پیام در را به رویم باز کرد. به محض دیدن او تیری به سمتش شلیک و فرار کردم. تصور می کردم با قتل پیام از او انتقام می گیرم و خواهرم دیگر آزار نمی بیند، اما بعد از جنایت تازه متوجه شدم نه فقط جان یک انسان دیگر را گرفته، بلکه زندگی خودم و خواهرم را نیز تباه کرده ام. از کاری که کرده بودم بشدت پشیمان شدم، اما پشیمانی دیگر حاصلی نداشت. می دانستم ممکن است پلیس به من مشکوک شود. به همین دلیل سریع وسایل موردنیازم را برداشتم و فرار کردم.»

سرهنگ دالوند، رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان درباره این پرونده می گوید: «با اعتراف متهم به جنایت، سلاحی که قتل با آن انجام شده بود، کشف و پسر جوان به اتهام قتل عمد با قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.»

بنا به این گزارش، رسیدگی قضایی به این پرونده آغاز شده است و متهم بعد از بازسازی صحنه جرم و تکمیل تحقیقات مقدماتی با صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست به دادگاه کیفری استان لرستان معرفی می شود تا پای میز محاکمه برود.


  اخبار حوادث - جام جم


ویدیو مرتبط :
نتیجه ندادن مزد کارگر-خشم استاد (دزفول)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نگرانی آمریکا از خشم حزب‌الله در جریان اعلام نتیجه دادگاه حریری



 

نگرانی آمریکا از خشم حزب‌الله در جریان اعلام نتیجه دادگاه حریری

 

در عین تلاش برای اثرگذاری در روند دادگاه؛

نگرانی آمریکا از خشم حزب‌الله در جریان اعلام نتیجه دادگاه حریری

به باور برخی، آنچه آمریکا در این مقطع به دنبال آن است، شکل‌گیری یک جبهه جنگ تازه میان مسلمانان شیعه و سنی است، همان گونه که تلاش می‌کند تنش‌های مشابهی نیز در عراق پدید آورد. در این میان، رژیم صهیونیستی نیز با ترس از شکل‌گیری درگیری‌های داخلی در لبنان و به دنبال آن، احتمال ازسرگیری یک رویارویی تازه با حزب‌الله به نظاره رویدادهای اخیر نشسته است.

سرویس بین الملل ـ موضوع اعلام نتایج دادگاه ترور «رفیق حریری» به واسطه تأثیراتش بر مناسبات و توازن قدرت در منطقه خاورمیانه، این روزها، به یکی از سوژه های اصلی رسانه های جهان تبدیل دشه است.

به گزارش «تابناک»، روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» در مقاله ای با بررسی این موضوع نوشت: در روزهای اخیر، گروهی از سیاست‌مداران و دیپلمات‌ها از نتیجه حکم دادگاه بین‌المللی ترور «رفیق حریری»، نخست وزیر فقید لبنان در سال 2005، ابراز نگرانی می‌کنند و بر این باورند نشانه رفتن انگشت اتهام به سوی گروه شیعی «حزب‌الله» می‌تواند عصر تازه‌ای از بی‌ثباتی‌های سیاسی یا حتی جنگ و خونریزی را در منطقه رقم زند. هرچند در لبنان اغلب مردم سرگرم انجام فعالیت‌های روزمره خود هستند، برخی نیز با این پندار که کشورشان یک بار دیگر از چرخه کنترل بیرون خواهد شد، در تلاش برای دریافت گذرنامه و روادیدهایی جدید هستند.

این روزنامه در ادامه افزود: یک مقام ارشد دولتی لبنان می‌گوید: «مردم اکنون بیشتر از هر زمان دیگری نگران هستند. من به کارمندانم گفته‌ام که خشونت‌های خیابانی وجود نخواهد داشت، اما آن‌ها باور نمی‌کنند.»

یک شهروند لبنانی نیز می‌گوید: «زندگی در بیروت مثل زندگی روی یک کوه آتشفشان است. می‌توانی یکی از زیباترین زندگی‌ها را داشته باشی و در عین حال نیز ممکن است همه چیزت را در عرض 24 ساعت از دست بدهی.»

اما برای آمریکایی که به هم‌پیمانان خود، که پنج سال پیش پس از مرگ «حریری» به قدرت رسیدند و با تقویت قدرت «حزب‌الله» نفوذ خود را از دست دادند چشم دوخته است، این مسأله می‌تواند بسیار مهم باشد.

به باور برخی، آنچه آمریکا در این مقطع به دنبال آن است، شکل‌گیری یک جبهه جنگ تازه میان مسلمانان شیعه و سنی است، همان گونه که تلاش می‌کند تنش‌های مشابهی نیز در عراق پدید آورد.

در این میان، رژیم صهیونیستی نیز با بیم از شکل‌گیری درگیری‌های داخلی در لبنان و به دنبال آن، احتمال ازسرگیری یک رویارویی تازه با حزب‌الله به نظاره رویدادهای اخیر نشسته است.

واکنش‌ تازه حزب‌الله به گزارش‌های منتشره از دادگاه حریری و احتمال متهم شدن برخی از اعضای این گروه را می‌توان نمود روشنی از قدرت و نفوذ این سازمان در لبنان دانست. دبیر کل این تشکیلات، پنجشنبه شب در یک نطق تلویزیونی اعلام کرد که اجازه نخواهد داد هیچ یک از اعضای گروهش دستگیر شوند.

به زعم برخی، با اعلام دست داشتن حزب‌الله در قتل این رهبر سنی، یک جنگ تاریخی میان شیعه و سنی روی خواهد داد که از 1400 سال پیش تاکنون جهان شاهد آن نبوده‌ است.

حزب‌الله دادگاه بین المللی ترور حریری را به عدم تلاش برای بررسی احتمال دست داشتن اسراییل در این امر متهم می‌کند و در این راستا نیز سعد حریری، نخست وزیر لبنان را تحت فشار می گذارد که آن را به رسمیت نشناسد؛ اما اسراییل این اتهام حزب‌الله را رد می‌کند.

«آنتونی اندروس»، معاون رییس حزب سیاسی جنبش آینده حریری، بر این باور است: آینده لبنان در حکم نهایی این دادگاه گره خورده است. یک شخصیت سیاسی دیگر در لبنان نیز با انتقاد از عملکرد دادگاه حریری، حکم نهایی آن را به یک بمب ساعتی مرگبار تشبیه می‌کند.

در همین حال، آمریکا با حمایت‌های مالی و سیاسی خود در پشتیبانی از این دادگاه مصمم نشان داده است و جان کری، رییس کمیته روابطه خارجه سنا آمریکا، نیز هفته گذشته در سفر به بیروت و دمشق، حامل همین پیام بود.

او در یک گفت وگوی تلفنی از دمشق گفت: «من تأکید می‌کنم که این مسأله آمریکا یا مسأله حریری نیست؛ این یک تعهد بین‌المللی در راستای پایان بخشیدن به عصر تروریسم در لبنان است..../تحلیل:عصرایران