اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خطای انسانی عامل حادثه مرگبار فیروزکوه



اخبار,اخبار اجتماعی , حادثه مرگبار فیروزکوه

نماینده وزارت راه و شهرسازی، محرومیت دو ساله راننده اتوبوس حادثه دیده محور فیروزکوه را که منجر به کشته شدن ۱۲ نفر از هموطنان شد، تایید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما، هدایتی نیک خان در برنامه گفتگوی ویژه خبری چهارشنبه شب شبکه دو سیما گفت: شرکت مربوطه این اتوبوس نیز 6 ماه مجاز به فعالیت نخواهد بود.

وی افزود: این خودور طبق مدارک موجود معاینه فنی داشته است و کنترل کیفیت و معاینه فنی را پاس کرده بود.

هدایتی نیک خان درباره اقدامات نظارتی وزارت راه از کیفیت خودروهای اتوبوس اسکانیا نیز گفت : خوشبختانه در سال 93 با اعلام فراخوان، همه اتوبوس های اسکانیا کنترل فنی و رفع نقص شدند که این مسئله باعث کاهش حوادث مربوط به این خودروها نسبت به سال 92 شده است .

وی با بیان اینکه وزارت راه درصدد گسترش کنترل آن لاین و لحظه ای مسیرهای شریانی کشور است

گفت: بر این اساس ظرف حداکثر سه سال 1880 دستگاه سامانه کنترلی در شریانهای اصلی جاده ای کشور نصب خواهند شد.

رئیس پلیس راه راهور نیز گفت: مدارک ظاهری نشان می دهد که راننده نتوانسته خودرو را کنترل کند.

سرهنگ حمیدی افزود: باید علت اصلی کنترل نشدن اتوبوس و همچنین عمل نکردن ترمز در شیب هم بررسی شود .

وی افزود: پلیس راهور همچنان به صورت جدی پیگیر حقوق مردم بویژه در جاده هاست .

وی خاطر نشان کرد : پیگیری پلیس باعث شد تا مشکلات مربوط به خودرو هوو پیگیری و رسانه ای شود و به نتیجه برسد.

سرهنگ حمیدی در این حال گفت: بسیاری از کنترل های خودروها اکنون بصورت آف لاین صورت میگیرد و اگر آن را آن لاین و لحظه ای کنیم از بسیاری از حوادث جلوگیری خواهد شد .

معاون نظارت سازمان استاندارد نیز گفت: ناتوانی راننده در کنترل خودرو را علت اصلی این حادثه دانست.

آقای مقدم افزود: براساس گزارشهای پلیس راه ناجا و کارشناسان به این نتیجه رسیدیم که راننده به دلایل نامشخص نتوانسته خودرو را کنترل کند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا نامه شما به وزارت راه و شهرسازی مبنی بر کنترل مستمر اتوبوس ها قبل از حرکت از هر مبدایی ارسال می شود گفت: این مهم درباره پرواز هواپیما ها به صورت مستمر ادامه دارد که باید در اتوبوس ها نیز پیاده شود.

مقدم افزود: تاکنون گزارشی مبنی بر اینکه وزارت راه چنین برنامه ای را اجرا کرده به دست ما نرسیده است.

مدیرعامل شرکت اسکانیا در ایران نیز که بصورت تلفنی در برنامه حضور داشت گفت: شرکت اسکانیا آزمایش های کنترل مشخص درباره اتوبوس ها را انجام داده و نهایی کرده است.

زاهدی افزود: عقاب افشان نخستین و تنها شرکتی است که آزمایشات کنترل کیفی و فنی را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا در عمده تصادفات شرکت های اتوبوسی نامی از اسکانیا همچنان شنیده می شود گفت: شرکت اسکانیا 3600 دستگاه اتوبوس در اختیار دارد و بخش زیادی از مسافران در مسیرهای مختلف را جابه جا می کند بنابراین با توجه به حجم ترددها و همچنین مسیرهای متعدد می توان چنین برداشتی داشت.

اخبار اجتماعی - خبرگزاری صداو سیما

 


ویدیو مرتبط :
عامل واژگونی کشتی ایتالیایی «خطای انسانی» بود

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

علت سقوط اتوبوس به دره در خرم‌آباد/مشخص شدن عامل بروز حادثه مرگبار در جاده دامغان - شاهرود




اخبار حوادث - علت سقوط اتوبوس به دره در خرم‌آباد + ‌اسامی مجروحان حادثه‌

فریدون رشیدی افزود: در اثر واژگونی این اتوبوس 31 نفر مجروح شدند که مجروحان این حادثه با کمک امدادگران هلال احمر و اورژانس پلدختر به بیمارستان‌های اندیمشک و خرم‌آباد منتقل شدند.

فرماندار پلدختر با ذکر اسامی مجروحان حادثه اتوبوس حادثه‌دیده که به دره سقوط کرد، گفت: این اتوبوس ‌در نزدیکی تونل پل‌زال ‌‌از جاده منحرف ‌و به دره سقوط کرد.
 
فرماندار پلدختر امروز در گفت‌وگو با فارس افزود: یک دستگاه اتوبوس به شماره 887ع76 به رانندگی سهیل صادقی‌پور بروجی که بامداد امروز از اصفهان به سمت خوزستان در حرکت بود، در نزدیکی تونل پل‌زال اثر یک 48 کیلومتری پل زال از جاده منحرف شد و به دره سقوط کرد.
 
فریدون رشیدی افزود: در اثر واژگونی این اتوبوس 31 نفر مجروح شدند که مجروحان این حادثه با کمک امدادگران هلال احمر و اورژانس پلدختر به بیمارستان‌های اندیمشک و خرم‌آباد منتقل شدند.
 
اسامی مجروحان از سوی اورژانس 115 پلدختر بدین شرح اعلام شد: فاطمه مختاری، محمد مولایی، خدابس مختاری، علی نصیری، سعید صادق‌پور، مهدی صالتی، هوشنگ صادق‌پور، ماه سلطان ضروری، بنیامین خسروی، مهری افروتی، مهدی انصاری، مجتبی پوروند، رمضان خدادادی، ابراهیم حاتمی، خدیجه عادل‌پور، شوکت ابراهیم‌وند، بهرام خسروی، اشرف خسروی، محمد متین، کوثر زرقائد، زهرا دراکایید، اهورا ابولپور، شهین کاظمی، امین اسکندری، علی ابراهیم‌وند، مختار ابراهیم‌وند، بهروز مختاری، حمزه مهرابی، اعظم ابریشم، مهدی ایرابی دو ساله.
 
علت این حادثه رانندگی از سوی کارشناس پلیس راه در دست بررسی است.
 

آمارهای متناقض و متفاوت از حادثه‌های رانندگی در لرستان از سوی مراکز مختلف موجب سرگردانی و سر درگمی رسانه‌ها و منابع خبری شده است.
 
رئیس پلیس راه لرستان آمار مجروحان این حادثه را چهار نفر اعلام می‌کند، ولی رئیس جمعیت هلال احمر و رئیس اورژانس 115 شهرستان پلدختر مستقر در محل حادثه تعداد مجروحان را 31 نفر با ذکر اسامی بیان می‌کند، اینجا معلوم نیست که کدام یک آمار صحیح ارایه کردند و این موضوع در هاله‌ای از ابهام باقی می‌ماند.
 
ارائه آمار بدین شکل که هر کدام از مراجع یاد شده در اعلام آمار خود اطمینان کامل دارند، معلوم نیست، در این میان کدام یک درست می‌گویند.

 

-----------------------------------

 

رییس پلیس راه استان سمنان:
هر دو خودروی حادثه مرگبار شاهرود - دامغان مقصر شناخته شدند

رییس پلیس راه استان سمنان، گفت: عدم توجه راننده اتوبوس به علائم هشدار دهنده و عدم توجه راننده کامیون به جلو، عامل بروز حادثه مرگبار در جاده دامغان - شاهرود بوده است.

سرهنگ"علیرضا رضوی خبیر"، در گفت‌و گو با ایسنا، با اعلام این خبر، افزود: در این حادثه راننده اتوبوس که به دلیل نقص فنی در حاشیه جاده پارک کرده بود، به علت استفاده نکردن از علایم هشداردهنده 50 درصد مقصر شناخته شد و همچنین راننده کامیون نیز به دلیل بی توجهی به جلو 50 درصد مقصر است.

سرهنگ خبیر، از ترخیص تمام مصدومان بستری شده این حادثه در استان سمنان خبر داد و با اشاره به آخرین وضعیت مصدومین این حادثه، افزود: در این حادثه علاوه بر مرگ 11 نفر، 23 مسافر نیز مصدوم شده‌اند که هشت نفر از آنها از بیمارستان ولایت دامغان و شش مصدوم این حادثه نیز از بیمارستان شاهرود ترخیص شده‌اند.

وی افزود: 9 نفر دیگر از مصدومان این حادثه در بیمارستانی در شهرستان ساری بستری شدند که از آخرین وضعیت آنها اطلاعی نداریم.

گفتنی است که اتوبوس حامل زائران امام رضا(ع) که از هشتگرد کرج عازم مشهد مقدس بودند در 25 کیلومتری دامغان در کنار جاده برای استراحت متوقف شده بود که یک دستگاه کامیون از پشت به اتوبوس برخورد و در اثر این حادثه 34 نفر کشته و زخمی شدند. 

اخبار حوادث - فارس،ایسنا