اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خروج غیرقانونی ارز با اکانت بازی کلش


این روزها بازی رایانه ای دیگر به گروه سنی خاصی اختصاص ندارد و به نوعی سرگرمی در میان عامه مردم تبدیل شده است. اما گویا فاصله تبدیل این سرگرمی به بحران، حتی از یک مو نیز باریک تر است.





هفته نامه عصر ارتباط - پریسا خسروداد: این روزها بازی رایانه ای دیگر به گروه سنی خاصی اختصاص ندارد و به نوعی سرگرمی در میان عامه مردم تبدیل شده است. اما گویا فاصله تبدیل این سرگرمی به بحران، حتی از یک مو نیز باریک تر است.

بازی کلش اوکلنز (Clash of Clans)، ساخت کشور اتریش دومین بازی آنلاین محبوب در میان ایرانی ها پس از بازی «تراوین» آلمانی است. کلش یا برخورد قبایل یک بازی استراتژیک است که براساس ایجاد یک سرزمین واحد و همکاری با بقیه برای پیروزی در نبرد با سایر رقبا پیش می رود. اما این بازی به تازگی باعث ایجاد دغدغه ها و چالش هایی شده است، به طوری که حتی پلیس سایبری کشور نیز درصدد ایجاد راهکارهایی به منظور کاهش آسیب های این بازی برآمده است. براساس این گزارش، گرچه این بازی در ابتدا به صورت رایگان آغاز می شود اما به گونه ای سیاستگذاری شده است که گیمرها را به خرج کردن پول وا می دارد.

گیمرها در این بازی، خرید و فروش های بسیاری انجام می دهند که صرفا به فضای مجازی محدود نمی شود و بسیاری از این مبادلات از طریق کارت به کارت صورت می گیرد. خریداری بیت کوین یا همان پول مجازی و نیز فروش اکانت توسط گیمرها موفق به گیمرها تازه کار و یا درجا زده بیشترین مبادلات تجاری رایج است که در میان گیمرهای ایران مشاهده می شود. گرچه تاکنون آمار دقیقی از رقم داد و ستد انجام شده در این بازی اعلام نشده، اما تخمین زده شده است که این اقدام منجر به خروج میلیون دلاری ارز از کشور شده است.

از سوی دیگر، تجارت در کلش خطرات و تهدیدات دیگری را نیز برای گیمرها در بر دارد. به طوری که پلیس سایبری هشدار داده است سوءاستفاده های همه جانبه و همچنین کلاهبرداری از گیمرهایی که مایلند به سرعت مراحل پایانی این بازی بسرند، باعث شده افراد سودجو اقدام به پهن کردن دام هایی در شبکه های اجتماعی، لاین، فیس بوک و نیز وبلاگ ها برای این افراد کنند. بازی کلش، علاوه بر دغدغه های اقتصادی، آسیب های اجتماعی بسیاری را نیز برای نوجوان ایجاد کرده است. به طوری که باعث ایجاد نگرانی هایی در خانواده های ایرانی بابت افت تحصیلی فرزندانشان شده است.


ویدیو مرتبط :
آموزش ارز دیجیتال ، شاخص ورود و خروج ارز به صرافی ها (inflow-outflow)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کلاهبرداری با اکانت بازی «کلش‌ اف کلنز»


در روزهای پایانی تیرماه، شکایتی از شهروندی اراکی درخصوص برداشت غیرمجاز از حساب بانکی‌اش به پلیس فتای استان مرکزی ارجاع شد.

روزنامه شرق: در روزهای پایانی تیرماه، شکایتی از شهروندی اراکی درخصوص برداشت غیرمجاز از حساب بانکی‌اش به پلیس فتای استان مرکزی ارجاع شد.

شاکی که فردی ١٨ساله بود با حضور در پلیس فتا به کارآگاهان گفت: مدتی قبل آگهی فروش اکانت بازی کلش‌اف‌کلنز را در یک سایت مشاهده کردم و با توجه به علاقه‌ای که به بازی‌های اینترنتی دارم و قیمت پایینی که در این سایت اعلام شده بود، اقدام به خرید این اکانت کردم. پس از واریز اینترنتی مبلغ اعلامی از حساب کارت مادرم، ضمن اینکه اکانتی در اختیارم گذاشته نشد، بعد از گذشت چند ساعت مبلغ ٢٤ ‌میلیون ریال از حساب بانکی مادرم به صورت غیرمجاز برداشت شد.

پرونده با توجه به اظهارات شاکی، در اختیار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت و بررسی‌های تخصصی برای شناسایی عاملان این برداشت‌های غیرمجاز آغاز شد. کارآگاهان در کمتر از چهار ساعت، موفق شدند با اقدامات تخصصی، متهم اصلی پرونده را که نوجوانی ١٧ساله است، شناسایی کنند. سرگرد «مصطفی نوروزی»، رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان مرکزی در این‌باره گفت: با اقدامات انجام‌شده، محل سکونت متهم اصلی در یکی از استان‌های همجوار مرکزی شناسایی شد و با هماهنگی دستگاه قضائی، متهم که نوجوانی ١٧ساله بود، دستگیر شد.

وی اضافه کرد: ‌در بازجویی‌های اولیه متهم اعتراف کرد با همکاری یکی از بستگانش که نوجوانی ١٤ساله است، اقدام به طراحی این سایت و جعل درگاه بانکی کرده و افراد علاقه‌مند به این بازی را ترغیب به خرید اکانت بازی اینترنتی با قیمت پایین می‌کرد که با واردشدن آنها به این سایت، اطلاعات حساب بانکی‌شان را ثبت می‌کردند.

 نوروزی ادامه داد: با اعترافات متهم، همدست دیگر وی نیز دستگیر شد که در بررسی تخصصی تجهیزات یارانه‌ای آنان، ٣٠ فقره اطلاعات حساب بانکی از افراد مختلف به دست آمد. رئیس پلیس فتای استان مرکزی افزود: این دو نوجوان تاکنون از این طریق در حدود صد ‌میلیون ریال برداشت‌های غیرمجاز کرده بودند که تعدادی از مال‌باختگان شناسایی شده‌اند و تحقیقات تکمیلی در این پرونده ادامه دارد.