اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

حوادث ‌‌88 یك تجارتخانه پرسود شده‌ است!



اخبار,اخبار سیاسی,جعفر‌زاده ایمن آبادی

 

 اخبار سیاسی  - دلسوزان صف خود را از ‌کاسبان فتنه‌ جدا کنند
حوادث ‌‌88 یك تجارتخانه پرسود شده‌ است!

 یك عضو فراکسیون رهروان با توجه به حواشی جلسه رای اعتماد وزیر پیشنهادی علوم، عملکرد نمایندگان را متفاوت از نظرات مردمی خواند و اظهار کرد: اغلب نمایندگان نظرات مردمی را استماع نمی‌کنند و افرادی هستند که هیچ نقشی در بهبود شرایط کشور طی حوادث سال ۸۸ نداشتند حالا بدون آنکه در پی اعتقادی باشند تجارت کرده و کاسبی می‌کنند.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی در گفت‌و‌گو با ایلنا درباره علت رای عدم اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی وزارت علوم، به موضوعات و محورهای جلسه رای اعتماد و مشخصا حوادث سال ۸۸ اشاره کرد و گفت: بالاخره یک سری حوادث تلخ در سال ۸۸ اتفاق افتاد که این حوادث تلخ حالا یک دکان خوب و یک تجارت‌خانه مطلوب برای برخی افراد شده است تا منافع خود را تحت لوای آن حفظ کنند. بد‌تر از آن حوادث۸۸ را چماق کرده و به سبب این دیگری را از میدان به در می‌کنند. وی خطاب به مسوولان ارشد کشور، اعلام کرد: من از مسوولان دلسوز نظام می‌خواهم که صف خود را از این کاسبان و تاجران فتنه جدا کرده و همان طور که مصالح نظام طلب می‌کند با مسائل مربوط به حوادث ۸۸ برخورد کنند.

جعفر‌زاده ایمن آبادی در ادامه به قضاوت مردم درباره رفتار کاسبان فتنه اشاره کرد وادامه داد: مردم قاضیان خوبی هستند. با این وجود تعجب بنده از عملکرد برخی از افراد است که چطور اجازه می‌دهند تا کسانی چماق فتنه را در دست بگیرند که در آن هیچ نقشی به معنای حمایت از منافع نظام نداشتند؛ کسانی که تماشاگر و ساکت فتنه بودند ولی این بیرق را در دست گرفته تا هرکسی که به مذاق آنان خوش نبود با چوب و چماق فتنه از میدان به در شود.

 

این عضو فراکسیون رهروان در پاسخ به این سئوال که نتیجه استیضاح فرجی دانا و عدم اعتماد به نیلی احمد آبادی چه خواهد بود، اظهار کرد: اتفاق خوبی رخ نداد و مردم از نتیجه این رفتار مجلس اظهار ناراحتی می‌کنند. به شخصه عرض می‌کنم که صد‌ها پیامک در‌‌ همان لحظات ابتدایی پس از رد صلاحیت آقای نیلی احمدی آبادی به دست من رسید که محتوای آن ابراز نارضایتی از عملکرد مجلس شورای اسلامی بود. مردم از چنین رفتارهایی گلایه‌مند هستند.

وی ادامه داد: این واقعا تعجب آور است. چون مردم بیشتر از هر مسوول دیگری با نمایندگان حوزه‌های انتخابیه خودشان در ارتباط هستند ولی چنین اتفاقاتی نشان می‌دهد این ارتباط در برخی موارد به خوبی برقرار نشده است.

 

بخش عمده این عدم ارتباط به نمایندگان حوزه تهران مربوط می‌شود که به نظر می‌رسد اغلب این دوستان نظرات مردمی را کمتر استماع می‌کنند. به گفته او، اینکه برخی رسانه‌ها تحلیلی مبنی بر عدم ارتباط گیری نمایندگان با مردم و به سبب آن تمایز مجلس دهم از مجلس نهم ارائه می‌دهند نشات گرفته از همین مسائل است که بازتاب نظرات مردمی است که طبعا چنین بازتاب‌هایی قرار نیست به مذاق برخی نمایندگان و جریان‌های سیاسی مطلوب باشد.


  اخبار سیاسی  - ایلنا


ویدیو مرتبط :
صحبت های روحانی درباره حوادث سال 88

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

علت ورود سپاه در کنترل حوادث 78 و 88



علت ورود سپاه در کنترل حوادث 78 و 88

وزیر اسبق سپاه خاطرنشان کرد: اگر سپاه در این دو مقطع (18 تیر 78 و حوادث سال 88) از رهبری اطاعت كرده است، اعتراض كسانی كه به ورود سپاه به این مسائل اعتراض كرده‌اند، بیخود است.

 

ایسنا: محسن رفیق دوست با اشاره به برخی حوادث داخلی كشور در سال‌های اخیر اظهار كرد: ورود سپاه در ماجرای 18 تیر 78 و حوادث پس از انتخابات 88 بر اساس وظیفه سپاه در حراست از انقلاب بود. 18 تیر 78 روزی بود كه سپاه در آن به موقع وارد عمل شد.در حوادث پس از انتخابات 88 نیز سپاه به وظیفه خود عمل كرد.

 

وزیر اسبق سپاه خاطرنشان کرد: اگر سپاه در این دو مقطع (18 تیر 78 و حوادث سال 88) از رهبری اطاعت كرده است، اعتراض كسانی كه به ورود سپاه به این مسائل اعتراض كرده‌اند، بیخود است.

 

وی اظهار كرد: این ماموریت سپاه بود که به این مسائل ورود کند. البته در مواردی ممكن است برخی افراد در اثر هیجانات، اشتباهاتی مرتكب شده باشند و ممكن است این افراد از خویشتنداری خارج شده باشند اما نباید این اشتباهات را به كل سپاه تعمیم داد و البته با خیلی‌ها نیز برخورد شد.

 

وی بر لزوم تبعیت كاركنان سپاه از رهبری تاکید كرد و گفت: سپاهی تا وقتی سپاهی است نباید عضو هیچ جناحی باشد، بلكه تنها باید مطیع رهبری باشد و اگر قرار است در سیاست دخالت كند، باید از سپاه خارج شود.

 

وی در ادامه، به فعالیت‌های اقتصادی سپاه که همواره مورد مناقشه منتقدان و حامیان آن بوده است اشاره کرد و گفت: جایی كه فعالیت‌های اقتصادی سپاه بیشتر تبلور دارد، كارهای عمرانی است. من با این مساله كه سپاه تجارت كند، مخالفم؛ كما اینكه با ورود دولت به تجارت نیز مخالفم و البته سپاه هم تجارت نمی‌کند. با این مساله كه سپاه به غیر از صنایع نظامی، در صنایع دیگر وارد شود یا در كار ساخت‌و‌ساز ورود کند نیز مخالفم./فردانیوز