اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

حسین مظفر نتیجه انتخابات را گفت!



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

حسین مظفر نتیجه انتخابات را گفت!

سخنگوی قالیباف، ولایتی و حدادعادل از برگزاری جلسات و دیدارهای منظم با آیات مهدوی کنی، جنتی و یزدی خبرداد و گفت: با آیت الله مصباح یزدی نیز دیدار داشته ایم.

حسین مظفر در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در پاسخ به این سوال که آیا دیدارهای ائتلاف سه گانه با اعضای جامعتین و دیگر علما ادامه دارد یا خیر؟ گفت: در قالب ائتلاف سه نفره با حضرات آیات جنتی، یزدی و مهدوی کنی جلسات مکرر و ارتباط تنگاتنگ داریم.

مظفر همچنین افزود: باحضرت آیت الله مصباح نیز جلسه داشته و گزارش اقدامات خود را ارائه کردیم. وی در پاسخ به این سوال که آیا افراد جدیدی به این ائتلاف خواهند پیوست یا خیر، گفت: ما درها را نبسته ایم ولی افراد باید از حداقل رای لازم برخوردار باشند. 

سخنگوی قالیباف، ولایتی و حدادعادل با اشاره به برخی انتقادها از عملکرد گذشته کاندیداهای احتمالی، گفت: اگر بخواهیم روی هر گزینه ای ایرادی گذاشته و او را کنار بزنیم که کسی باقی نمی ماند. 

وی درباره زمان اعلام خروجی نهایی این ائتلاف برای انتخابات تصریح کرد: اینکه جمع بندی برای خروجی نامزد نهایی بعد از عید باشد یا قبل از عید، هنوز مشخص نیست. مظفر اضافه کرد: محسن رضایی و متکی رای ندارند؛ رای پور محمدی نیز چیزی حدود نیم درصد کل آرا تخمین زده می شود ولی اگر لنکرانی بصورت جدی وارد میدان شود و کف رای وی بالا بیاید ما آماده دعوت از لنکرانی هستیم.

 سخنگوی ائتلاف سه نفر پیرامون حضور جلیلی در این ائتلاف خاطرنشان کرد: جلیلی هنوز به صورت رسمی بحث حضور در صحنه را مطرح نکرده، لذا هنوز مورد بررسی دقیق قرار نگرفته است./عصرایران

 


ویدیو مرتبط :
کاراکاسی ها خشمگین از نتیجه انتخابات

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رفتار اوباما در قبال ایران، متغیری متاثر از نتیجه انتخابات کنگره



 

 

 

رفتار اوباما در قبال ایران، متغیری متاثر از نتیجه انتخابات کنگره

 

سرویس بین الملل ـ در حالی انتخابات میان دوره ای كنگره آمریكا امروز برگزار خواهد شد، به نظر می رسد جریانی در آمریكا دنبال متقاعد كردن «باراك اوباما» به شروع جنگی در خاورمیانه برای فرار از شكست در برنامه های احیای اقتصادی، صلح خاورمیانه و همچنین شكست احتمالی در انتخابات امروز كنگره است.

مرور روزنامه ها و سایت های خبری آمریكا در روزهای اخیر نشان می دهد جریان افراطی جمهوری خواهان با آگاهی از شكست احتمالی «اوباما» در انتخابات اخیر این گونه نشان می دهند كه راه نجات «اوباما» و متقاعد كردن مردم آمریکا برای اقبال به وی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، حمله به ایران است.

بر این اساس جمهوری خواهان افراطی كه همواره خواهان حمله به ایران بوده اند و تاكنون در دوره «اوباما» نتوانسته اند به هدف خود دست یابند، اكنون با در موضع ضعف دیدن «باراك اوباما»، در صددند او را در شرایطی قرار دهند تا با تمركز بر سیاست خارجی و به وی‍ژه حمله به ایران، راه برون رفتی برای خود مهیا سازند.

در همین حال، باوجود اینكه «اوباما» همواره در برخورد با ایران از احتمال استفاده از همه گزینه ها سخن گفته است، اما با این وجود، از جنگ گریزان بوده و نشان داده كه استراتژی او در برابر ایران، تلاش برای حل موضوعات محل نزاع با روش گفتگو و تعامل است. در واقع می توان گفت مرور دوباره نامه «باراك اوباما» به رئیس جمهور برزیل برای متقاعد كردن ایران به مذاكره، نشان از تمایل ذاتی وی به گفتگو با ایران است. با این وجود در همان برهه نیز محافظه كاران افراطی و به ویژه جریان جمهوری خواهان در كنگره، وی را تحت فشار قرار دادند و «اوباما» در معامله ای با حزب مخالفش پذیرفت كه جمهوریخواهان وی را در تصویب لایحه خدمات درمانی كمك كنند و او نیز از موضع خود در گفتگو با ایران كوتاه آمد.

بر این اساس باید گفت: اینك ما باید تحولات داخلی ایالات متحده را با دقت رصد کرده تا بتوانیم به بهترین وجهی سناریوهای مختلف احتمالی را ترسیم کرده و آماگی لازم را برای مواجهه با تغییرات احتمالی در سیاست ایالات متحده در قبال کشورمان داشته باشیم.

لازم به ذكر است اگر چه تحلیل درست تر و منطقی تر برای برون رفت «اوباما» از شرایط فعلی، توجه به سیاست خارجی و اتفاقا گفتگوهای گسترده با ایران است، اما لابی ها و افراط گرایان محافظه كار برنامه ها و سناریوهای خود را می نویسند و لازم است ایران نیز با آگاهی از شرایط موجود سناریوها و برنامه های خود را برای مواجهه آماده كند.

در پایان باید افزود: عدم توجه به تحولات رایج در كشوری چون آمریكا و نوشتن سناریو تنها بر اساس شرایط موجود در ایران و نیز ایستا بودن مواضع مذاكراتی فرصت های موجود برای ایران را از بین خواهد برد و لزوما فرصت ها را تبدیل به تهدید خواهد كرد..../تحلیل:تابناک