اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

حداقل سن متقاضیان جراحی بینی در ایران


دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، حداقل سن دختران و پسران متقاضی جراحی زیبایی بینی را، به ترتیب ۱۷ و ۱۸ سال عنوان کرد و گفت: این سن، بر اساس میانگین جهانی است.

خبرگزاری مهر: دکتر حسین ابدالی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نشست خبری که روز یکشنبه برگزار شد، به اهمیت ابعاد جراحی زیبایی بینی در کشور اشاره کرد و اظهارداشت: ۸۰ درصد اکسیژن بدن از طریق بینی وارد ریه ها می شود، از همین رو لازم است در جراحی بینی به فیزیولوژی بینی توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه اگر فیزیولوژی بینی از بین برود، زیبایی بینی به درد نمی خورد، گفت: مسئله بعدی در جراحی زیبایی بینی، حس بویایی است که بعضا در جراحی بینی مختل می شود.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و فک و صورت، در ادامه به سن افراد متقاضی جراحی بینی اشاره کرد و افزود: حداقل سن برای جراحی زیبایی بینی در دختران ۱۷ و در پسران ۱۸ سال است. زیرا، می بایست رشد غضروف و استخوان های بینی کامل شده باشد.

ابدالی با عنوان این مطلب که محدودیت سنی برای متقاضیان جراحی بینی بعد از ۱۷ سالگلی وجود ندارد، گفت: البته بعد از ۳۵ سالگی، به دلیل اینکه افتادگی پوست صورت اتفاق می افتد، بنابراین، افراد میان سال را کاندیداهای خوبی برای جراحی زیبایی بینی نمی دانیم.

وی با تاکید بر اینکه هیچ کس نمی تواند با جراحی بینی مثل فردی شود که در ذهنش تصور می کند، افزود: تبلیغ جراحی بینی با لیزر، اساسا خیلی ارزش علمی ندارد. زیرا، در جراحی زیبایی بینی، از لیزر فقط برای برش استفاده می شود و کاربرد دیگری ندارد.

دانشیار دنشگاه علوم پزشکی اصفهان در ادامه به عوارض جراحی بینی اشاره کرد و گفت: خونریزی، عفونت، از بین رفتن حس بویایی، باقی ماندن انحراف بینی و...، از جمله عوارض جراحی بینی است.

ابدالی با بیان این مطلب که ۱۰ تا ۱۲ افراد نیاز به جراحی مجدد پیدا می کنند، افزود: میزان مرگ و میر در جراحی بینی، یک مورد در ۱۰ تا ۱۵ هزار جراحی است.

وی در ارتباط با هزینه های جراحی زیبایی بینی که متفاوت است، گفت: بر اساس کتاب تعرفه های سلامت، هزینه جراحی بینی بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان متغییر است. اما نکته ای که وجود دارد، این است که نظارتی بر افرادی که این نوع جراحی را انجام می دهند، وجود ندارد.


ویدیو مرتبط :
سن جراحی بینی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آمار جراحی بینی در ایران هفت برابر آمریکا



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

آمار جراحی بینی در ایران هفت برابر آمریکا

رییس انجمن تحقیقات راینولوژی ایران گفت: براساس تحقیق مشترکی که با همکاری دانشگاه جان هاپکینز آمریکا انجام دادیم میزان جراحی‌های پلاستیک بینی در ایران به نسبت جمعیت، هفت برابر و تعداد جراحی‌های زیبایی صورت، دو برابر آمریکا است که آماری نگران کننده و تامل برانگیز است.

به گزارش  ایسنا، دکتر محسن نراقی در حاشیه سومین کنگره بین‌المللی روش‌های پیشرفته در راینوپلاستی (جراحی پلاستیک بینی) در سالن همایش‌های بیمارستان میلاد سخن می‌گفت، هدف از برگزاری این همایش را کاهش عوارض جراحی‌های پلاستیک و اعمال زیبایی صورت، عنوان و تصریح کرد: متأسفانه آمار دقیقی از عوارض جسمی، روانی، اقتصادی و اجتماعی جراحی‌های بینی در کشور وجود ندارد ولی آنچه مسلم است این قبیل جراحی‌ها که در بسیاری موارد بی مورد صورت می‌گیرند هزینه های مالی و معنوی سنگینی را به جامعه تحمیل می‌کنند.

نراقی خاطرنشان کرد:‌ البته در سالهای اخیر با اطلاع رسانی‌های صورت گرفته، آگاهی مردم تا حدی در این زمینه بالا رفته ولی هنوز در جامعه ما جراحی زیبایی بینی بیش از حد نیاز انجام می‌شود و شاید 50 درصد مراجعان برای درخواست جراحی بینی نیازی به این عمل نداشته باشند..

رییس سومین سمپوزیوم روش‌های پیشرفته در راینوپلاستی با اشاره به این که تعداد جراحی‌های پلاستیک بینی در ایران به نسبت جمعیت هفت برابر آمریکاست، خاطرنشان کرد: در آمریکا در دهه 1990 جراحی پلاستیک بینی در بین تمام اقداماتی که برای زیبایی انجام می‌شد رتبه ششم را داشت ولی از سال 2000 به بعد از فهرست 10 اقدام اول زیبایی هم خارج شده است در صورتی که جراحی‌های راینوپلاستی پس از روشهای بوتاکس و فیلر(پرکننده های صورت) شایع ترین اعمال زیبایی جراحی و غیرجراحی در کشور ماست.

نراقی گفت: در کشور ما در حالی جراحی زیبایی بینی به عنوان عملی خیلی عادی و معمول مطرح است که حتی در کتابهای مرجع جراحی پلاستیک تأکید شده که جراحی پلاستیک بینی مشکل‌ترین جراحی زیبایی در بدن است چون بینی علاوه بر بعد زیبایی از نظر عملکردی و نقشی که در تنفش دارد نیز بسیار مهم است.

وی بازسازی و ترمیم بینی را یکی از مسائل مهم در جراحی‌های زیبایی عنوان کرد و گفت:‌ بسیاری از افراد ممکن است به دلیل تروما، سوختگی یا تومور قسمتی از بافت بینی خود را از دست بدهند که جراحی‌های ترمیمی بینی در این راستا ضروری است. نظر به اهمیت این مساله، برجسته ترین متخصصان این حوزه از جمله رییس سابق انجمن جراحی پلاستیک بینی آمریکا را به این سمپوزیوم دعوت کرده ایم و 30 درصد مباحث سمپوزیوم را نیز به این موضوع اختصاص داده‌ایم.

نراقی یکی از مشکلات جراحی‌های پلاستیک بینی در کشور را گرایش جامعه و جراحان به کوچک کردن بینی عنوان کرد که منشاء بسیاری از عوارض ناشی از این قبیل جراحی هاست.

به گفته وی، در روشهای جدید سعی می‌شود هیچ بافتی از بینی دور ریخته نشود بلکه از قسمت‌هایی که بافت اضافه وجود دارد به بقیه قسمت‌های بینی منتقل شود.

رئیس انجمن تحقیقات راینولوژی گفت: متأسفانه برخی افراد آن قدر بیش از حد بینی‌شان را کوچک کرده‌اند که مجبوریم از غضروف گوش یا دنده برداشته و بینی را ترمیمی کنیم که البته یک جراحی ترمیمی از چند جراحی بار اول دشوارتر است.

دکتر نراقی در پایان با تاکید بر این که پیشگیری مقدم بر درمان است بر ضرورت فرهنگ سازی در جهت کاهش تقاضا برای جراحی‌های غیرضروری بینی تاکید کرد و گفت: بیش از 50 درصد مراجعان جراحی بینی را می توان با راهنمایی صحیح از جراحی بی مورد منصرف کرد.

گفتنی است، سومین کنگره بین‌المللی روش‌های پیشرفته در راینوپلاستی از 22 تا 24 آذر در سالن همایش‌های بیمارستان میلاد در حال برگزاری است./ایسنا