اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جزییات نوبت بندی آب در 5 استان و 10 شهر


مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از اجرای نوبت بندی آب در 5 استان و حدود 10 شهر در کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، گیلان و بوشهر خبر داد.

خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از اجرای نوبت بندی آب در 5 استان و حدود 10 شهر در کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، گیلان و بوشهر خبر داد.

سید مهدی ثمره هاشمی با بیان جدیدترین وضعیت آبرسانی به استانها و مناطق مختلف کشور گفت: اکنون در 5 استان و حدود 10 شهر کشور کمبود آب و نوبت بندی اجرا می شود که این شهرها در استان کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، گیلان و بوشهر واقع شده است.

مشاور وزیر نیرو با تاکید بر اینکه میزان کمبود آب در مناطق یاد شده بالا نیست، اظهار داشت: این مناطق دارای نوبت بندی آب در شهرهای کوچک و با جمعیت حدود 5 تا 6 هزار نفر است که البته کمبود آب نیز در این مناطق حدود 40 تا 50 لیتر در ثانیه است که البته از نظر ما کمبود تلقی می شود.

این مقام مسئول در وزارت نیرو تصریح کرد: در سال گذشته تعداد شهرهای دارای نوبت بندی آب بیشتر بودند که با اقدامات صورت گرفته این میزان در حال حاضر به 5 استان کاهش یافته است و در نظر داریم به زودی با اجرای برنامه های دیگری تعدادی دیگر از شهرها نیزاز نوبت بندی آب خارج کنیم.

ثمره هاشمی ادامه داد: به صورت کلی در تعدادی از استانها و شهرهای کشور مشکل کمبود آب داریم که این استانها در مناطق مرکزی، شرق و جنوب شرقی و به صورت کلی مناطق کم باران وجود دارد که مشکل آبرسانی داریم.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تاکید کرد: طرحهای زیادی برای انتقال آب در دست اجرا داریم که در این بخش 130 طرح فقط مربوط به انتقال آب است و طرحهایی نیز در حوزه فاضلاب به منظور بازچرخانی و تولید دوباره آب جهت استفاده در صنعت و کشاورزی اجرا خواهد شد.

وی بیان داشت از 130 طرح آبرسانی یاد شده ، 41 طرح مربوط به طرحهای مهر ماندگار است که باید تا پایان فعالیت دولت دهم به بهره برداری برسند.

مشاور وزیر نیرو خاطرنشان کرد: به صورت کلی در پایان اجرای این طرحها حدود 2.5 میلیارد متر مکعب به ظرفیت تولید و انتقال آب در کشور افزوده می شود که برای آن نیز باید حدود 1760 میلیارد تومان هزینه شود.

ثمره هاشمی همچنین از اجرای 18 طرح فاضلاب در قالب مهر ماندگار خبر داد و افزود: این میزان طرح 4.5 میلیون نفر جمعیت را تحت پوشش شبکه های فاضلاب قرار می دهد که حدود 700 میلیارد تومان نیز هزینه در برخواهد بود.        


ویدیو مرتبط :
جزییات برگزاری آزمون سراسری 96 - امروز و فردا در دو نوبت صبح و عصر

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سه زلزله هشت شهر استان تهران را لرزاند/ 9 زلزله در 10 روز



سه زلزله هشت شهر استان تهران را لرزاند/ 9 زلزله در 10 روز

استان تهران – خبرگزاری مهر: سه زمین لرزه صبح و عصر سه شنبه در استان تهران که بزرگترین آنها 3.5 در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) بود، حوالی تهران، جوادآباد ورامین، پیشوا، ری، باقرشهر، کیلان، دماوند و آبسرد را لرزاندند و نهمین زلزله 10 روز اخیر استان تهران را نیز رقم زدند.

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

به گزارش خبرنگار مهر، بزرگترین زلزله سه شنبه 4 مهرماه 1391 در جوادآباد از توابع شهرستان ورامین روی داد که به بزرگی 3.5 در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) بود و شهرستان پیشوا را نیز لرزاند.

این زمین لرزه  در ساعت 11 و 45 دقیقه و سه ثانیه صبح امروز در عمق ۱۳ کیلومتری زمین روی داد که موقعیت رومرکز آن توسط مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران ۳۴.۸۱ شمالی و ۵۱.۹۶ شرقی اعلام شد.

زلزله 3.5 ریشتری جوادآباد و پیشوا با عدم قطعیت مکانی ۰.۸۷+/- کیلومتر در جهت شمالی – جنوبی و ۱.۱۱+/-  کیلومتر  در جهت شرقی – غربی بوده است.  

این زمین لرزه در51 کیلومتری جواد آباد، 57 کیلومتری گرمسار در استان سمنان، 59 کیلومتری پیشوا و 109 کیلومتری تهران بزرگ روی داد.

زلزله ۲.۲ ریشتری در کیلان، دماوند و آبسرد

ساعت 8 و 15 دقیقه و یک ثانیه صبح امروز نیز زلزله ای به بزرگی 2.2 در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) شهرهای کیلان، دماوند و آبسرد در شهرستان دماوند را لرزاند.         

موقعیت رومرکز زلزله توسط مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران ۳۵.۵۷ شمالی و ۵۲.۳۴ شرقی در عمق 11 کیلومتری زمین گزارش شده است.

عدم قطعیت مکانی این زمین لرزه نیز ۱.۷۴+/- کیلومتر در جهت شمالی – جنوبی و ۱.۱۱+/-  کیلومتر  در جهت شرقی – غربی بوده است.

این زلزله در 15 کیلومتری کیلان، 30 کیلومتری دماوند، 31 کیلومتری آبسرد در شهرستان دماوند و 86 کیلومتری تهران بزرگ روی داد.

تهران، شهرری و باقرشهر هم لرزیدند

ساعت 12 و 37 دقیقه و 22 ثانیه عصر سه شنبه نیز شهرهای ری، باقرشهر و تهران با زمین لرزه ای به بزرگی 2 در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) لرزیدند.

این زلزله با موقعیت رومرکز ۳۵.۶۱ شمالی و ۵۱.۵۳ شرقی در عمق ۱۷ کیلومتری زمین با عدم قطعیت مکانی   ۳.۴۸+/- کیلومتر در جهت شمالی – جنوبی و ۲.۲۲+/-  کیلومتر  در جهت شرقی – غربی روی داد.

این زمین لرزه در 8 کیلومتری ری، 14 کیلومتری باقرشهر و 15 کیلومتری تهران بزرگ گزارش شده است.

هنوز گزارشی از تلفات جانی و مالی هیچ کدام از این زمین لرزه ها گزارش نشده است.

شش زلزله در هشت روز

از شنبه هفته گذشته تا یکشنبه دوم مهرماه شش زلزله دیگر نیز نقاط مختلف استان تهران را لرزانده بود.

زلزله ای به بزرگی 2 در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) ساعت 20 و 24 دقیقه و 55 ثانیه روز یکشنبه دوم مهرماه، شهرهای کیلان، دماوند و آبسرد در شهرستان دماوند را لرزاند.

همان روز زلزله ای به بزرگی 2 در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) شهرهای لواسان، پردیس و بومهن در شهرستانهای شمیرانات و تهران را در ساعت  11 و 42 دقیقه و 51 ثانیه صبح به لرزه درآورد که این زمین لرزه در11  کیلومتری لواسان شهرستان شمیرانات،11  کیلومتری پردیس و14  کیلومتری بومهن در بخش مرکزی تهران و35  کیلومتری تهران بزرگ گزارش شد.

زلزله ای به بزرگی ۲.۱در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) چهارشنبه شب گذشته 29 شهریورماه شهرهای فیروزکوه و کیلان در شهرستانهای فیروزکوه و دماوند را لرزاند تا چهارمین زلزله شرق استان تهران در پنج روز رخ دهد.

آن زمین لرزه در 27 کیلومتری فیروزکوه در استان تهران، 36 کیلومتری آرادان در استان سمنان، 41 کیلومتری کیلان در شهرستان دماوند و 111 کیلومتری تهران بزرگ گزارش شد.

همچنین زلزله ای به بزرگی ۲.۴در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) ساعت  10 صبح دوشنبه 27 شهریور 1391 شهرهای دماوند، رودهن و آبسرد در شهرستان دماوند را برای سومین بار در سه روز لرزاند.

زلزله ای به بزرگی ۲.۱ در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) ساعت  19 و 10 دقیقه و 46 ثانیه یکشنبه 26 شهریور 1391 نیز رودهن و آبسرد در شهرستان دماوند و بومهن در بخش مرکزی تهران را لرزاند.

آن زمین لرزه در 10 کیلومتری رودهن، 11 کیلومتری آبسرد، 11 کیلومتری بومهن و 45 کیلومتری تهران بزرگ گزارش شد.

زلزله ای به بزرگی ۲.۳ در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) نیز بامداد شنبه شهرستانهای دماوند و فیروزکوه را لرزاند که این زمین لرزه در 33 کیلومتری دماوند، 35 کیلومتری فیروزکوه، 39 کیلومتری کیلان و 92 کیلومتری تهران بزرگ گزارش شد./مهر