اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جزییات بیمه تکمیلی دانشجویان اعلام شد


رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت‌علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دانشجویان و خانواده‌های ایشان با ماهانه 6 هزار تومان می‌توانند تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گیرند، خدمات قابل ارائه توسط این بیمه را تشریح کرد.

خبرگزاری ایسنا:  رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت‌علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دانشجویان و خانواده‌های ایشان با ماهانه 6 هزار تومان می‌توانند تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گیرند، خدمات قابل ارائه توسط این بیمه را تشریح کرد.

مهندس کیوان مرادیان کوچک سرایی با بیان اینکه خدمات تحت پوشش بیمه تکمیلی شامل جراحی‌های عمومی، تامین هزینه‌های بیمارستانی، خدمات پاراکلینیکی، جبران هزینه‌های آزمایشگاهی، جبران هزینه‌های زایمان طبیعی و سزارین، تامین هزینه‌های آمبولانس درخارج و داخل شهر، دندانپزشکی و عینک است، درخصوص خدمات شرکت‌های بیمه‌ای به دانشجویان درهر دوره یکساله، گفت: براین اساس شرکت‌های بیمه‌ای برای جراحی‌های عمومی تا سه میلیون تومان، برای جراحی‌های خاص تا پنج میلیون تومان، برای جبران هزینه‌های آزمایشگاهی 200 هزار تومان، برای بحث دندانپزشکی تا سقف 200 هزار تومان و برای عینک نیز100 هزار تومان در سال هزینه می‌کنند.

به گفته وی، دانشجویان ماهانه 6 هزارتومان برای بحث بیمه تکمیلی پرداخت خواهند کنند که 4 هزار تومان آن مربوط به خدمات عمومی و دو هزار تومان مربوط به خدمت ویژه (عینک و دندانپزشکی) است.

وی افزود: در واقع دانشجویانی که تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می‌گیرند، در سال هزینه‌ای که پرداخت‌ می‌کنند، 72 هزار تومان است و دانشجویانی که به هر دلیلی امکان پرداخت این مبلغ را ندارند، می‌توانند 100 درصد این رقم را به عنوان وام دریافت کنند و 9 ماه پس از فارغ‌التحصیلی به مدت 60 ماه آن را بازپرداخت کنند.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت‌علوم، تصریح کرد: 10 درصد از کل سرجمع بیمه تکمیلی در اختیار صندوق رفاه قرار می‌گیرد تا دانشجویانی که هزینه آنها بیش از رقم‌های ذکر شده باشد، بتوانند به صندوق رفاه مراجعه کنند و هزینه بیشتری را دریافت کنند، براین اساس دانشجویان در صورت تمایل می‌توانند خود و خانواده خود را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهند.


ویدیو مرتبط :
هزینه عمل چاقی با بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جزئیات بیمه پایه سلامت و تکمیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اعلام شد



اخبار,اخبار دانشگاه ,بیمه پایه سلامت

 

اخبار دانشگاه - جزئیات بیمه پایه سلامت و تکمیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اعلام شد

دانشگاه آزاد اسلامی از ابلاغ بخشنامه بیمه پایه سلامت و بیمه تکمیلی دانشجویان، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بخشنامه بیمه پایه سلامت و بیمه تکمیلی دانشجویان در راستای ارتقای سلامت دانشجویان شاغل به تحصیل در مراکز آموزش عالی سراسر کشور به نمایندگان تام الاختیار ریاست دانشگاه در هیات امنای استان ها، معاونان هماهنگی، دبیران هیات امنای استان ها و واحد ها و مراکز دانشگاهی ابلاغ شده است.

تمام واحدها و مراکز دانشگاه آزاد باید جهت اطلاع دانشجویان نسبت به انتشار چاپ و نصب اطلاعیه در سایت‌ها کنند اقدام و مدارک و مشخصات متقاضیان را حداکثر تا 30 تیر ماه به اداره کل صندوق رفاه و بیمه دانشجویی مستقر در معاونت دانشجویی دانشگاه ارسال کنند.

به منظور رفاه حال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و بهره‌مندی آنان از توافق انجام‌شده با سازمان بیمه سلامت، دانشجویان متقاضی که در حال حاضر فاقد هرگونه پوشش بیمه‌ای بوده (بیمه سلامت، ایران، تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح، بانک‌ها و...) و خواهان دریافت دفترچه بیمه سلامت هستند، می‌توانند با ارائه مشخصات نام، نام‌خانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه، کد ملی، کدپستی و آدرس به همراه تلفن ثابت و همراه به صورت مجزا، به صندوق رفاه و بیمه دانشجویی محل تحصیل خود مراجعه کنند.

پس از انجام این مراحل، شعب صندوق مشخصات و مدارک کامل دانشجویان متقاضی را جهت ثبت در سامانه به صندوق رفاه و بیمه مرکزی دانشگاه ارسال می‌کنند. بیمه سلامت دانشجویان به صورت رایگان است و صرفاً برای بیمه سلامت فقط هزینه صدور دفترچه از طرف دانشجویان پرداخت می‌شود.

تفاهم‌نامه بیمه دانش (تکمیلی و حوادث) بین صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با (بیمه دی و بیمه آرمان) مبادله شده که بر اساس آن دانشجویان متقاضی تسهیلات می‌توانند از تسهیلات صندوق رفاه وزارت علوم در خصوص این دو بیمه استفاده کنند.

پوشش بیمه حوادث برای همه دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور الزامی و حق بیمه سالیانه برای دانشجویان به میزان 20 هزار ریال است.

بر اساس این بخشنامه پوشش بیمه تکمیلی فعلاً برای دانشجویان اختیاری است و دانشجویان در صورت برخورداری از بیمه پایه (خدمات درمانی، تأمین اجتماعی و...) می‌توانند از بیمه تکمیلی دانش استفاده کنند.

متقاضیان بیمه تکمیلی درمان می‌توانند تعهدات بیمه تکمیلی درمان خود را از بین بسته پیشنهادی ب-1 (فاقد پوشش دندانپزشکی و عینک)، ب-2 (دارای پوشش دندانپزشکی و عینک) انتخاب کنند.

بر اساس بندهای این بخشنامه امکان پرداخت وام بیمه دانش به میزان 100درصد حق بیمه تکمیلی ( ماهیانه مبلغ 52 هزار ریال برای بسته ب-1 و مبلغ 83 هزار ریال برای بسته ب-2) به دانشجویان متقاضی از محل بیمه‌های صندوق رفاه وزارت علوم میسر شده است.
اخبار دانشگاه - مهر