اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جزییات اعدام اعضای یک گروهک در زندان


دادگستری سیستان و بلوچستان اسامی محکومان حوادث تروریستی اخیر در سیستان و بلوچستان که روز گذشته در زندان مرکزی زاهدان به دار مجازات آویخته شدند را اعلام کرد.

خبرگزاری فارس: دادگستری سیستان و بلوچستان اسامی محکومان حوادث تروریستی اخیر در سیستان و بلوچستان که روز گذشته در زندان مرکزی زاهدان به دار مجازات آویخته شدند را اعلام کرد.

صبحگاه روز گذشته شنبه مورخه 4 آبان‌ماه 92 حکم شانزده نفر از محکومان حوادث تروریستی سیستان و بلوچستان و محکومان در خصوص حمل و نگهداری عمده مواد مخدر در زندان مرکزی زاهدان به اجرا در آمد اسامی این معدومان و همچنین خلاصه اتهامات آنها که تعداد هشت نفر از اعضاء گروهک تروریستی جندالشیطان بودند بدین شرح است:

1- ناظر ملازهی فرزند حبیب

2- مهرالله ریگی ماهرنیا فرزند نظر

3- عبدالوهاب ریگی فرزند محمدرضا

4- حبیب‌الله ریگی‌نژاد شورکی فرزند محمد

5- سعید نارویی فرزند میرزا

6- حامد وکالت فرزند عبدالحکیم

7- سلیمان میائی فرزند جان محمد

8- احمد بهرام زهی فرزند گل‌محمد.

همگی به اتهام محاربه، فساد فی‌الارض از طریق عضویت و همکاری در گروهک جندالشیطان و مشارکت موثر در حوادث تروریستی سال‌های اخیر در استان بودند.

9- اعظم گرگیج فرزند گمشاد به اتهام حمل و نگهداری مسلحانه 20 کیلو هروئین

10- داود میربلوچ زهی فرزند عبدالرشید به اتهام حمل و نگهداری 15 کیلو هروئین

11- حسن رضایی فرزند میرزا به اتهام حمل و نگهداری 20 کیلو هروئین

12- حبیب توتازهی فرزند محمداکبر به اتهام حمل و نگهداری 133کیلو هروئین و 9 کیلو مرفین

13- ناصر شه بخش فرزند محمدحسن به اتهام حمل و نگهداری 10کیلو هروئین

14- احمد دهمرده فرزند خدارحم به اتهام حمل و نگهداری 13 کیلو هروئین و 50 کیلو تریاک

15- حسین براهویی فرزند فیض محمد به اتهام حمل و نگهداری 8 کیلو هروئین و 33 کیلو تریاک

16- نجیب‌الله بهادری فرزند امیر به اتهام حمل و نگهداری 5 کیلو هروئین

احکام تمام این معدومان پس از انجام تشریفات قانونی و تائید در مراجع عالی قضایی کشور به قطعیت رسیده و به اجرا در آمد.

ذکر این نکته در خصوص معدومین مربوط به این گروهک تروریستی لازم است که حکم نامبردگان مدتی قبل به قطعیت رسیده بوده است و لازم‌الاجرا بوده لیکن به دلیل احتمال فراهم شدن شرایط بهره‌مندی این افراد از رأفت و عطوفت اسلامی به اجرا در نیامده بود و بارها اعلام شده بود که امکان بهره‎مندی آنها از این شرایط به دو عامل: ابراز ندامت و پشیمانی از عملکرد سابق خود و تغییر رویکرد گروهک تروریستی در مقابله با مردم بی‌دفاع بستگی دارد لیکن اقدام اخیر گروهک تروریستی و بازماندگان مفلوک گروهک جندالشیطان در به شهادت رساندن مظلومانه مدافعان از مرزهای کشور و اجرای کمین بر سر راه آنها یکبار دیگر وابستگی آنها را به ایادی استکبار و اصرار به انجام حرکات مذبوحانه و تروریستی علیه نظام اسلامی را به اثبات رساند و زمینه بهره‎مندی عوامل دستگیر شده و محکوم را از رأفت و عطوفت اسلامی منتفی ساخت و لذا احکام صادره به مرحله اجرا درآمد.

در پایان دستگاه قضایی استان ضمن تاکید بر اینکه در دستگاه قضایی هیچگاه هیچ حکم یا تصمیمی بر اساس احساسات یا حس انتقامجویی صادر و اجرا نمی‎شود و صرفاً‌ اعمال قانون و رعایت مصلحت جامعه و مردم ملاک تصمیم‌گیری می‌باشد، یکبار دیگر به این افراد فریب خورده هشدار می‎دهد که دست از خیانت به مردم و قوم و قبیله خود بردارند و به دامان ملت برگشته و در پناه نظام اسلامی آبرومندانه زندگی نمایند در غیر اینصورت بیش از پیش با قهر ملت مواجه شده و دیر یا زود همانند اذناب و سرکردگان قبل خود در چنگال عدالت گرفتار شده و آن روز پشیمانی سودی نخواهد داشت چرا که دستگاه قضایی استان در مجازات خیانتکاران لحظه‎ای به خود شک و تردید راه نخواهد داد.


ویدیو مرتبط :
دستگیری اعضای یک گروهک تروریستی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

یک عضو گروهک منافقین و یک جاسوس موساد صبح امروز اعدام شدند



 

 

 

یک عضو گروهک منافقین و یک جاسوس موساد صبح امروز اعدام شدند

 

علی صارمی عضوگروهک تروریستی منافقین و و علی اکبر سیادت عامل سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی، سحرگاه امروز ( سه شنبه )‌ در زندان اوین به اتهام محاربه به دار مجازات آویخته شدند.

به گزارش دادستانی تهران،‌ اتهامات علی صارمی عضو گروهک منافقین محاربه و فعالیت تبلیغی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود.

دادستانی تهران همچنین اعلام کرده است که حسب محتویات پرونده نامبرده در دی ماه سال 1361دستگیر و به جرم ارتباط و فعالیت به نفع منافقین، بر اساس حکم صادره از شعبه ی سوم دادگاه انقلاب اسلامی مرکز، به سه سال حبس محکوم که مجازات به مدت پنج سال تعلیق می شود.

نامبرده مجددا در مرداد ماه سال 1368 به اتهام هواداری و ارتباط با تشکیلات منافقین دستگیر و به اتهام محاربه به اعدام محکوم شده که پس از اعتراض در دادگاه عالی قم، مجازات وی به ده سال حبس تقلیل می یابد.

معدوم در سال 1381 ضمن سفر به اردوگاه منافقین در عراق، موسوم به اشرف، با فراگیری آموزش های لازم به کشور باز می گردد. وی پس از بازگشت به ایران، همراه با تعدادی از زندانیان آزاد شده گروهکی شروع به فعالیت تبلیغی به نفع منافقین می نماید و در همین رابطه منافقین با واریز مبالغی به حساب بانکی وی، هزینه ی برگزاری جلسات درون گروهی و چاپ و توزیع نشریه ای موسوم به سرزمین آریایی را پرداخت می نمودند.

وی در این مدت در محل کار خود به طور علنی برای منافقین تبلیغ کرده ، تصاویر سران گروهک راتوزیع می نمود و در جذب و اعزام تعدادی از افراد به قرار گاه منافقین در عراق و برگزاری و سازمان دهی جلسات تشکیلاتی به مناسبت های مختلف و ارسال فیلم این جلسات جهت پخش در سیمای نفاق و تهیه و پخش بروشورهای تبلیغی منافقین و پوستر سران گروهک، جهت نصب درمعابر عمومی و ارتباط با سرپل منافقین طبق دستور گروهک یاد شده، نقش فعال و موثری داشته است .

علی صارمی در اسفند ماه 1384 به اتهام از سرگیری فعالیت تبلیغی علیه نظام در راستای اهداف تبلیغاتی گروهک منافقین و عضویت در گروهک یاد شده، به همراه چند تن دیگر در مراسم مربوط به گروهک ها دستگیر  و از سوی شعبه 31 دادگاه انقلاب اسلامی تهران، به اتهام عضویت در گروهک نفاق و فعالیت تبلیغی علیه نظام، به شش سال حبس محکوم می شود که پس از اعتراض ،‌ حبس نامبرده به یک سال تقلیل می یابد.

سرانجام علی صارمی در شهریور ماه 1386 به دلیل فعالیت های مکرر و حضور در مراسم ها و تشکل های ضد انقلابی در طرفداری از منافقین و ارسال اخبار برای این گروهک، دستگیر شده و در بازرسی از منزل وی ، مقادیری سی دی ، فیلم، عکس های منافقین و اوراق دست نویس تشکیلاتی گروهک یاد شده کشف و ضبط می گردد.

جلسه رسیدگی به اتهامات علی صارمی با حضور نماینده ی دادستان و وکیل مدافع وی برگزار می شود و شعبه ی 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران پس از اخذ آخرین دفاع ، نامبرده را با رعایت ماده 47 قانون مجازات اسلامی و مادتین 186 ، 190 و 191 همین قانون به اعدام محکوم می نماید که پس از اعتراض، حکم صادره در مرجع استیناف ، ‌ قطعی می گردد.

این گزارش افزود: محکوم علیه اعدامی دیگر علی اکبر سیادت نام داشت که از سال 1383 با سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی ارتباط برقرار کرده بود.

سیادت حاضر شده بود در مقابل دریافت شصت هزار دلار، اطلاعات طبقه بندی شده کشور را به رژیم صهیونیستی منتقل کند.

محکوم علیه در مهر ماه سال 1387 ، زمانی که قصد داشت به همراه همسرش از کشور فرار کند، دستگیر و مشخص می­شود که وی از طریق تلفن اعتباری با سرویس اطلاعاتی اسرائیل تماس مستمر دارد.

نامبرده با صدور قرار بازداشت موقت به زندان اعزام می­شود. در تحقیقات بعدی اقرار می­کند به منظور فعالیت تجاری با بیگانگان مرتبط شده و پس از آن ارتباطش با سفارت اسرائیل برقرار می­شود و کم­کم اطلاعاتی درباری یکی از واحدهای نظامی را به دشمنان ارایه می دهد و در ملاقات های بعدی مدارکی را در دوربین دیجیتال به روشی که آن­ها به او یاد می­دهند، جاسازی می­کند و می­برد.

وی شیوه­های ارتباط خود با سرویس اطلاعاتی بیگانه را شامل گیرند­ه­ها و فرستنده که مهر ماه سال 1386 دریافت کرده، یک دستگاه لب تاپ که آن­ را نیز بیگانگان دریافت کرده است، ذکر می­کند.

سیادت در بازجویی­های بعدی، به ارائه­ی اطلاعات به افسر اطلاعاتی رژیم صهیونیستی اقرار می­کند. موضوع این اطلاعات، رژه­های نظامی روز ارتش، مانورها، تعداد پایگاه­ها، و... بوده است. وی ارتباط خود را با رابط اسرائیلی پذیرفته و اظهار داشته است که ملاقات­های خود با عناصر سرویس اطلاعاتی را در کشورهای ترکیه، تایلند و هلند و در اماکن عمومی مانند هتل­ها انجام می­داده است.

وی در یکی از سفرها، یک عدد ساک مسافرتی پایه­دار که قابلیت جاسازی اسناد و مدارک را داشته، تحویل می­گیرد و حین دستگیری، بیست و نه صفحه اطلاعات جاسازی شده که برای سفر خود در تاریخ 22/9/1387 جاسازی کرده بود، کشف می­شود.

سیادت اقرار نموده که در هر ملاقات، سه تا هفت هزار دلار حق الزحمه می­گرفته و اطلاعاتی درخصوص تعداد هواپیماهای عملیاتی ایران، پروازهای عملیاتی و آموزشی روزانه در هر پایگاه، سوانح هوایی و علت آن، سیستم­های هواپیماهای مختلف و موشک­های سپاه را در اختیار سرویس اطلاعاتی اسرائیل گذارده است.

پس از پایان تحقیقات و اخذ آخرین دفاع، برای نامبرده قرار مجرمیت وکیفرخواست به اتهام جاسوسی موضوع مواد 501 و 508 قانون مجازات اسلامی صادر می شود و با ارجاع پرونده به شعبه­ی دهم دادگاه انقلاب اسلامی، محاکمه متهم با حضور وکیل و نمایندی دادستان برگزار می شود

شعبه ی رسیدگی کننده، اقدمات مجرمانه و عالمانه ی متهم را مصداق اقدام در جهت تقویت رژیم صهیونیستی، مقابله با جمهوری اسلامی و افساد فی­الارض تشخیص داده و او را به اعدام محکوم می کند و پس از اعتراض، پرونده به دادگاه استیناف ارسال و حکم صادره تایید می شود...../تحلیل:عصرایران