اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جدول گرانی ۴۳ کالای اساسی



جدول کالاهای اساسی,گرانی کالاهای اساسی,افزایش قیمت کالاهای اساسی
جدول گرانی ۴۳ کالای اساسی

گزارش بانک مرکزی از متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران طی هفته منتهی به 21 تیرماه نشان می دهد که قیمت لبنیات، تخم مرغ، برنج، حبوب، میوه‌های تازه، سبزی‌های تازه، گوشت قرمز،‌ گوشت مرغ، قند و شکر، چای و روغن نباتی نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

قیمت لبنیات، تخم مرغ، برنج، حبوب، میوه‌های تازه، سبزی‌های تازه، گوشت قرمز،‌ گوشت مرغ، قند و شکر، چای و روغن نباتی نسبت به سال قبل افزایش یافته است.
گزارش بانک مرکزی از متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران طی هفته منتهی به 21 تیرماه نشان می دهد که قیمت لبنیات، تخم مرغ، برنج، حبوب، میوه‌های تازه، سبزی‌های تازه، گوشت قرمز،‌ گوشت مرغ، قند و شکر، چای و روغن نباتی نسبت به سال قبل افزایش یافته است.
 
درگروه لبنیات بهای ماست غیر پاستوریزه افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ کاهش جزئی یافت و شانه‌ای 69000 الی 93000 ریال فروش میرفت.
 
در گروه برنج،‌قیمت برنج داخله در جه یک اندکی کاهش داشت وبهای برنج داخله درجه دو ثابت بود. در گروه حبوب، قیمت نخود و لویبا چشم بلبلی افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.
 
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری گلابی عرضه نمی‌شد ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن ها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند،‌به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می‌گردید.
 
میوه فروشی‌های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرصه می‌نمودند  که در گروه میوه‌های تازه قیمت تمام اقلام این گروه کاهش داشت. درگروه سبزی‌های تازه بهای سبزی‌های برگی ثابت بود. قیمت خیار، گوجه فرنگی و کدو سبز افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه کاهش یافت.
 
در این هفته قیمت گوشت گوسفند، گوشت تازه گاو و گوساله و گوشت مرغ کاهش داشت. در هفته مورد بررسی،‌بهای قند،‌شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
 
*‌ لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت ماست غیرپاستوریزه معادل 3/4 درصد افزایش یافت وبهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل 0/7 درصد کاهش داشت.
 
* برنج و حبوبات
در هفته مورد بررسی، در گروه برنج بهای برنج داخله درجه یک معادل 0/1 درصد کاهش یافت و قیمت برنج داخله درجه دو ثابت بود. در گروه حبوب، بهای نخود معادل 0/1 درصد و لویبا چشم بلبلی 3/1 درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.
 
* میوه ها وسبزی های تازه
در هفته مورد گزارش ، در گروه میوه های تازه بهای تمام اقلام این گروه بین 1/1 درصد تا 9/9 درصد کاهش یافت. در گروه سبزی ‌های تازه قیمت سبزی‌های برگی ثابت بود. بهای خیار معادل 3/4 درصد، گوجه فرنگی 2/2 درصد و کدو سبز 6/6 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 1/0 درصد تا 9/2 درصد کاهش داتش.
 
* گوشت قرمز و گوشت مرغ
در این هفته بهای گوشت گوسفند معادل 0/4 درصد، گوشت تازه گاو و گوساله 0/5 درصد و گوشت مرغ 4/2 درصد کاهش یافت.
 
* قند، شکر ، چای و روغن نباتی
در هفته مورد بررسی،‌قیمت قند،‌شکر ، چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

تسنیم

 

 


ویدیو مرتبط :
عرضه ی ده قلم کالای اساسی به صورت قسطی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

صدور دستور گرانی ۱۸ قلم کالای اساسی



اخبار,اخبار اقتصادی,دستور گرانی

وزیر صنعت، معدن و تجارت از بخشنامه‌ معاون اجرایی رئیس جمهور برای افزایش قیمت ۱۸ قلم کالای اساسی تا سقف ۶ درصد خبر داد..

محمدرضا نعمت زاده در حاشیه امضای تفاهم نامه با دانشگاه آزاد در جمع خبرنگاران از ابلاغ بخشنامه افزایش قیمت ۱۸ قلم کالای اساسی تا سقف ۶ درصد از سوی معاون اجرایی رئیس جمهور خبر داد و گفت: البته اگر لازم باشد با بررسی و اعمال نظر هیات تعیین و تثبیت قیمت‌ها، بازنگری لازم انجام خواهد شد.

وزیر صنعت معدن و تجارت افزود: این بخشنامه منطبق با تورم و هزینه های بخش‌های مختلف تولیدی امکان بازنگری دارد و گروهی نیز تحت نام هیات تعیین و تثبیت قیمت‌ها که نمایندگان وزارتخانه‌های مختلف در آن حضور دارند، ممکن است بازنگری لازم را در برخی کالاها صورت دهند.

وی اظهار داشت: اغلب کالاها بر مبنای عرضه و تقاضا قیمت‌گذاری می شوند اما به هر حال ممکن است هیات تعیین و تثبیت قیمت‌ها که در سازمان حمایت مستقر است، بازنگری در این خصوص انجام دهد.

به گزارش مهر، در این بخشنامه آمده است: «به منظور هماهنگ سازی و ایجاد وحدت رویه در نظام قیمت گذاری و نظارت بر آن و درراستای ابلاغیه معاون اول رئیس جمهور در تاریخ ۱۳۹۴.۰۱.۲۲ و با عنایت به صلاحیت دولت در هماهنگی و اصلاح تصمیمات مراجع قیمت‌گذاری به موجب تبصره(۳) ماده واحده قانون اصلاح قانون تعزیرات حکومتی مصوب ۱۳۷۳ ستاد هدفمند یارانه ها تصویب کرد:

هرگونه افزایش قیمت کالاها و خدمات اولویت اول شامل کالاهایی نظیر گندم، آرد، نان، قند و شکر، مرغ، تخم مرغ، برنج، روغن نباتی، گوشت قرمز، کره و شیرخام، کودهای اوره، فسفات و پتاس، محصولات لبنی پرمصرف (شیر پنیر ماست)، انواع کالاهای یارانه ای (حسب ضرورت و اعلام کارگروه تنظیم بازار) در سال‌جاری تا سقف ۶ درصد (صرفا براساس سهم هزینه های سوخت و حامل‌های انرژی، حقوق و دستمزد و... در قیمت تمام شده کالاها و خدمات) با تصویب سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و بیش از آن پس از تایید سازمان مذکور (هیات تعیین و تثبیت قیمت‌ها) مستلزم اخذ مصوبه از کارگروه تنظیم بازار است.»

اخبار اقتصادی - مهر