اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

توضیح درباره چاپ کاریکاتور محمود احمدی‌ نژاد


سردبیر نشریه‌ی طنز «خط‌خطی» اظهار کرد: در چند سالی که «خط‌خطی» منتشر می‌شود مشکل و فشاری درباره‌ی کشیدن کاریکاتور مسوولان سیاسی نداشتیم و اگر این کاریکاتورها کمتر روی جلد رفتند، به سیاست خود نشریه مربوط می‌شد.

خبرگزاری ایسنا: سردبیر نشریه‌ی طنز «خط‌خطی» اظهار کرد: در چند سالی که «خط‌خطی» منتشر می‌شود مشکل و فشاری درباره‌ی کشیدن کاریکاتور مسوولان سیاسی نداشتیم و اگر این کاریکاتورها کمتر روی جلد رفتند، به سیاست خود نشریه مربوط می‌شد.

امین مویدی به‌بهانه‌ی چاپ کاریکاتوری از محمود احمدی‌نژاد - رییس‌جمهور پیشین - روی جلد تازه‌ترین شماره‌ی ماهنامه‌ی طنز «خط‌خطی» گفت: ما در این چهار سال که در نشریه‌ی «خط‌خطی» کاریکاتور کار می‌کنیم، به مناسبت‌های مختلف به چهره‌های سیاسی پرداخته‌ایم و نمونه‌های زیادی در این زمینه وجود دارد.

توضیح درباره چاپ کاریکاتور محمود احمدی‌ نژاد

او ادامه داد: تا به حال مشکل خاصی برای کشیدن کاریکاتور چهره‌های سیاسی نداشته‌ایم. البته طبق یک قانون، کشیدن چهره‌ی روحانیون به‌صورت کاریکاتور مجاز نیست، ولی ما در این چند سالی که کار کرده‌ایم، از چهره‌های دیگر که روحانی نبوده‌اند، مواردی را در نشریه‌ی «خط‌خطی» داشته‌ایم و مشکلی هم برای ما به‌وجود نیامده است.

مویدی درباره‌ی کم شدن تعداد کاریکاتورهای منتشرشده از مسوولان سیاسی در چند سال گذشته، اظهار کرد: دلیل این‌که در آن هشت سال، کاریکاتور کمی از چهره‌های سیاسی داشتیم، نبودن مجله‌ی طنز پرتیراژ بود. در چهار سال اول ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد «خط‌خطی» منتشر نمی‌شد. در چهار سال دوم هم سیاست نشریه، بیشتر پرداختن به مسائل و مشکلات مردم بود تا کشیدن چهره‌های مسؤولان.

او گفت: با این‌که نمی‌خواهم سیاست‌های فرهنگی دولت قبل را تأیید کنم، اما به این معنا نیست که فشار و قانونی باشد که سبب شود ما چهره‌ی احمدی‌نژاد یا سایر مسوولان را کار نکنیم. این دیدگاه خودمان بود که زیاد به این مسأله نپردازیم. البته هفته‌نامه‌ی «گل‌آقا» معمولا کاریکاتور مسوولان و چهره‌های سیاسی را روی جلد کار می‌کرد و ما در صفحات داخلی، نمونه‌هایی را داشته‌ایم.

سردبیر «خط‌خطی» افزود: شاید یکی از دلایل این‌که ما کمتر کاریکاتور از چهره‌های سیاسی می‌بینیم، این است که دیگر نشریه‌ای مانند «گل‌آقا» که به‌صورت هفته‌نامه منتشر می‌شد، فعالیت ندارد. «خط‌خطی» یک ماهنامه است و نمی‌تواند با هفته‌نامه «گل‌آقا» که یک تیراژ افسانه‌ای داشت و هر هفته منتشر می‌شد، مقایسه شود. از طرف دیگر، در زمان انتشار «گل‌آقا» تیراژ مطبوعات خیلی بالا بود و کاریکاتورهای سیاسی بیشتر دیده می‌شد.


ویدیو مرتبط :
خاطرات مرحوم حاج احمد احمدی نژاد پدر دکتر محمود احمدی نژاد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توضیح درباره دادگاه محمود احمدی نژاد


رییس شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران اظهار کرد: در روزهای آتی در مورد برگزاری این دادگاه به صورت علنی یا غیرعلنی تصمیم‌گیری می‌شود.

ایسنا: سیامک مدیرخراسانی درباره علنی بودن دادگاه محمود احمدی‌نژاد در پنجم آذرماه، گفت: هنوز در این مورد تصمیم‌گیری نشده است، چون در حال حاضر با هیات قضایی صحبتی نشده است.

رییس شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران اظهار کرد: در روزهای آتی در مورد برگزاری این دادگاه به صورت علنی یا غیرعلنی تصمیم‌گیری می‌شود.

همچنین محسن افتخاری رییس دادگاه کیفری استان تهران گفت: طبق قانون تعیین حدود وظایف، اختیارات و مسوولیت‌های ریاست‌جمهوری، رییس‌جمهور جزو معدود افرادی است که پرونده وی بدون تحقیقات مقدماتی در دادسرا به دادگاه ارسال می‌شود.

افتخاری تصریح کرد: از آنجا که تحقیقات مقدماتی بر روی پرونده احمدی‌نژاد در دادگاه صورت می‌گیرد، احتمالا دادگاه غیرعلنی برگزار می‌شود.

وی گفت: اوایل هفته آینده مشخص می‌شود که این دادگاه به چه صورت برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، ‌طبق ماده 19 قانون تعیین حدود وظایف، اختیارات و مسوولیت‌های ریاست‌جمهوری، «رسیدگی به اتهامات مربوط به تخلفات در رابطه با وظایف و اختیارات رییس‌جمهور در صلاحیت دیوان عالی کشور است و در جرایم‌ عادی از طریق دادگاه‌های عمومی دادگستری تهران و با اطلاع مجلس صورت می‌گیرد.»

در تبصره این ماده نیز آمده است: «در هر کدام از اتهامات نامبرده رسیدگی مستقیماً به وسیله دادگاه انجام گرفته و دادسرا حق دخالت ندارد.»