اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

توصیه نوه امام به جنبش های دانشجویی


یادگار امام خمینی با تأکید بر ضرورت توجه جریانات دانشجویی به آرمان‌های جامعه، خود سانسوری را خلاف این کارکرد آنها دانست.

جماران: حجت الاسلام سید حسن خمینی در دیدار با اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه تفاوت جریان دانشجویی با شاخه جوانان گروههای سیاسی، در «آرمان خواهی» است، اظهار کرد: یک تشکل دانشجویی هرچه از آرمانخواهی دور شود به رکود رسیده است.

وی افزود: فعالیت سیاسی عرصه رقابت، عقب نشینی‌ها یا پیشروی‌های تاکتیکی و گرفتن یا ستاندن امتیاز است؛ اما در جریان دانشجویی به این دلیل که برای دانشجو هدف شخصی وجود ندارد و او صرفا می خواهد سخنی را فریاد بزند و بلندگوی یک آرمان فروگذاشته جامعه خود باشد کسی انتظار ندارد که او مانند فعالان سیاسی، پروژه ای را به دست گرفته و به پایان برساند.

یادگار امام با بیان اینکه جریان دانشجویی باید آرمان‌ها را فریاد کنند تا فعالان سیاسی آن را فراموش نکنند، یادآور شد: بسیاری اوقات گروه‌ها و فعالان سیاسی پس از ورود به عرصه فعالیت هدف و آرمان اصلی را فراموش می‌کنند و برای آنها نفس گفت و گوها، دعواها و نشست‌ها موضوعیت پیدا می‌کند، اما جنبش‌های دانشجویی، NGOها و جریانات اجتماعی زنگ خطرهایی هستند که باید آرمان‌های اولیه جامعه را همیشه فریاد کنند و در این مسیر خودسانسوری نکنند زیرا خلاف کارکرد آنهاست.

وی در خصوص سیاسی بودن یا نبودن تشکل‌های دانشجویی گفت: اگر تشخیص می‌دهید اولویت امروز جامعه کار سیاسی است اما نمی‌توانید سخن خود را بگویید فعالیت نکنید، زیرا قرار نیست همه وارد چنین فعالیت هایی شوند، بلکه کسانی باید بیایند که توان پرداخت هزینه‌های پیگیری این مطالبات را دارند.

وی با تأکید بر داشتن امید در فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی گفت: اگر امید نباشد حرکتی پیش نمی آید؛ البته ممکن است یک امید به نتیجه نرسد اما مسلّم است که هیچ فرد یا جریانی بدون امید -ولو واهی- به جایی نمی رسد.

سید حسن خمینی، «جهت» صحیح و «شیب» مناسب را شرط رضایت نسبی از وضع کشور دانست و گفت: در مجموع دولت آقای روحانی در مسیر درست حرکت می کند و در خصوص شیب حرکت آن هم باید شرایط زمانی را نظر گرفت و بر اساس شرایط هر لحظه قضاوت کرد.

وی خطاب به اعضای این تشکل دانشجویی تأکید کرد: در خصوص مطالبات دانشجویی سکوت نکنید و اگر در جایی می بینید که ظلم اتفاق افتاده است بگویید، زیرا سم مهلک برای جریانات دانشجویی این است که نسبت به اتفاقی که ظلم می دانند مصلحت اندیشی شخصی کنند؛ اگر احساس می کنید نسبت به کسی ظلم شده است، آن را بگویید و قطعا کسانی هستند که در این مسیر به شما می کنند.

یادگار امام با بیان اینکه تمام تشکیلات حکومتی برای است که مردم بهتر و در شرافت و پاکی زندگی کنند، تأکید کرد: جامعه باید به رفاه، آرامش، امنیت، استقلال و آزادی در حد کافی برسد، اما اولویت ها را باید تشخیص داد و نباید اینگونه باشد که کسی بگوید می خواهم برای جامعه آزادی بیاورم اما امنیت از دست برود یا بگوید می خواهم امنیت بیاورم و استقلال از بین برود.

وی در پایان با اشاره به سابقه طولانی انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، بر ضرورت توجه به تجربیات ادوار قبلی این انجمن تأکید کرد.


ویدیو مرتبط :
تاریخچه جنبش دانشجویی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توصیه نوه امام به نمایندگان مجلس



اخبار,اخبار سیاسی,توصیه نوه امام به نمایندگان مجلس


 اخبار سیاسی - توصیه نوه امام به نمایندگان مجلس

نوه امام خمینی (ره)، به رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی توصیه کرد تا توجه به محرومان را سرلوحه کار خود قرار دهند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی در جمع رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی که برای تجدید میثاق با بنیانگذار جمهوری اسلامی در حرم امام خمینی(ره) حضور یافته بودند، اظهار کرد: توجه به محرومان از وصایای امام(ره) است و وظیفه نمایندگان در این زمینه دوچندان است؛ بنابراین در این زمینه همت کنید، چراکه اگر همتتان با نیت خیر توأم باشد به نتیجه خواهد رسید.

وی با بیان اینکه "ایستادگی و عقلانیت توأمان، از وصایای امام(ره) بوده است"، تاکید کرد: اگر ما هرکدام از این دو مؤلفه را فرو بگذاریم، به پیروزی نمی‌رسیم.

سیدحسن خمینی ادامه داد: عقلانیت دنیاطلب کسانی بودند که وقتی امام (ره) مبارزه کرد، با حکومت ستم‌شاهی بستند.

یادگار امام(ره) خاطرنشان کرد: عقلانیت بدون نیت صالح و بدون عزم راسخ برای ایستادگی به پیروزی نمی‌رسد و همچنین عزم برای ایستادگی بدون عقلانیت هم راه به جایی نخواهد برد.

وی ادامه داد: یک مطالعه کوتاه در زندگی پیامبر، انسان را با شخصیتی مواجه می‌کند که ذره ذره رفتارهای او لرزه به وجود انسان می‌اندازد. ما امروز خیلی راحت یاد رسول‌الله می‌کنیم و نام ایشان را می‌آوریم در حالی که اگر زندگی پیامبر را مشاهده کنید می‌بینید که وجود مبارک ایشان خیلی اذیت شده است.

سیدحسن خمینی اضافه کرد: اینکه ما به عشق سیدالشهدا(ع) سینه می‌زنیم و هیچ‌کس جرأت نمی‌کند در مقابل ما تذکار مبارک آنها را بدون سلام‌الله بیاورد، مربوط به امروز است وگرنه در عاشورا سرِ سیدالشهدا را بریدند و سوت و کف زدند و وارد مقتل شدند.

وی با اشاره به جمله‌ای از امام راحل مبنی بر اینکه پیروزی ثمره ایستادگی است، تاکید کرد: همه ما و حداقل ما که در جمهوری اسلامی منافعی داریم و قصدمان این است که این منافع را در راه خدا استفاده کنیم، اگر امام (ره) نبود، هیچ‌کدام در این جایگاه نبودیم و در بهترین شرایط در گوشه زندان‌ها بودیم.

نوه امام خمینی(ره) با اشاره به تبعید 15 ساله امام(ره) تصریح کرد: امام(ره) در آن دوران فحش خورد، ناسزا شنید، یاران و فرزندش را کشتند اما ایشان خم به ابرو نیاورد.

سیدحسن خمینی در ادامه تصریح کرد: قید دومی که در رفتار همه بزرگان ما وجود دارد، عقلانیت است و درس امام برای ما ایستادگی و عقلانیت توأمان بوده که هرکدام را فرو بگذاریم به پیروزی نخواهیم رسید.
 اخبار سیاسی - ایسنا