اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

توصیف یک نماینده از هاشمی،خاتمی و ناطق‌


یک نماینده اصلاح طلب مجلس، هاشمی، خاتمی و ناطق نوری را منشا خیر و اثر فراوان برای کشور توصیف کرد و گفت:‌ برخی با تندروی به سادگی افراد را در تریبون‌های رسمی و غیر رسمی به هزار جرم متهم می‌کنند و فرصت دفاع به آنها نمی‌دهند.

خبرگزاری ایسنا: یک نماینده اصلاح طلب مجلس، هاشمی، خاتمی و ناطق نوری را منشا خیر و اثر فراوان برای کشور توصیف کرد و گفت:‌ برخی با تندروی به سادگی افراد را در تریبون‌های رسمی و غیر رسمی به هزار جرم متهم می‌کنند و فرصت دفاع به آنها نمی‌دهند.

محمدرضا تابش در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس ضمن تبریک پیروزی‌های ورزشکاران در بازی‌های آسیایی کره و آرزوی تداوم توفیقات آنها، گفت: مهمترین ظرفیت‌ها و مؤلفه‌های توسعه انسانی ما از دوران دفاع مقدس شکل گرفت و ریشه اساسی‌ترین منابع قدرت منطقه‌ای و بین المللی امروز ما در مقاومتی نهفته است که ملت رشید ما در جنگ تحمیلی به منصة ظهور رسانید.

وی ادامه داد: به ملت شریف ایران و مردم نجیب استان یزد که به حق نام دارالعباده و دارالعلم دارد و به همشهریان فضیلت دوست و فرهنگ پرور اردکانی‌ام که نام «یونان کوچک» شایسته آن است؛ درود می فرستم و به عنوان نماینده کوچک آنان عهد خویش را بر خدمتگزاری مجدانه و خالصانه به آنها و تلاش برای رفع مشکلات و تنگناهایی که با آن روبرو هستند، تجدید می‌نمایم.

این نماینده اصلاح طلب مجلس با اشاره به سفر رئیس جمهور به نیویورک تصریح کرد: این سفر فرصت جدیدی برای گفت و گو در جهان آشوب‌زده کنونی است، 16سال پیش با طرح ایده گفت و گوی فرهنگ ها و تمدن ها توسط آقای خاتمی در پنجاه و سومین مجمع عمومی سازمان ملل متحد وتصویب آن به اتفاق آراء، جمهوری اسلامی ایران در جهان موقعیتی یافت که شایسته نام ایران و اسلام بود و سال گذشته نیز با طرح "جهان عاری از خشونت و افراطی گری" از سوی رئیس جمهور محترم نگاه مجدد ایران را به صلح و همزیستی و گفت و گو نشان داد.

تابش خاطر نشان کرد: امسال که جهان اسلام و منطقه خاورمیانه شرایط خشونت بار و نگران کننده ای را پشت سر می‌گذارد، قطعا طرح مواضع و رویکردهای جمهوری اسلامی ایران و اینکه چگونه بتوانیم گفت و گوی میان فرهنگ ها و تمدن ها و جهان عاری از خشونت و افراط را در جهان اسلام تحقق بخشیم و چهره اسلام و همه ادیان و مذاهب را از این خشونت و آدم کشی و جنگ خانگی که بر دین و قومیت و ملیت و مردم مظلوم در منطقه تحمیل شده است پاک کنیم، گامی مهم در جهت مقابله با اسلام ستیزی و ایران هراسی است.

این نماینده مجلس همچنین با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید اظهار کرد: با بازگشائی مدارس و دانشگاهها و توجه به نقشی که آموزش و پرورش و آموزش عالی و استادان و معلمان و دانشجویان و دانش آموزان در بالا بردن سرمایه انسانی و سرمایه اجتماعی کشور دارند، تلاش کنیم که به دور از منافع جناحی و در افقی ملی نیازها و خواسته های واقعی این بخش ها را مد نظر قرار دهیم و دولت را در پیشبرد برنامه هایش در این عرصه‌ها کمک نمائیم نه آنکه فرصت های پیشرفت را در این حوزه ها با سوء ظن، محدود و کوتاه کنیم.

تابش در ادامه با اشاره به آغاز مذاکرات هسته ای در نیویورک گفت: تلاشهای هوشمندانه و مدبرانه وزیر امور خارجه و هیات ایرانی فرصت دیگری برای جمهوری اسلامی ایران فراهم می کند تا با عبور کشور از یکی از سخت ترین گذرگاههای سیاسی توان ملی و بین المللی ما برای پرداختن به مسائل اساسی توسعه افزایش یابد.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: برای دستیابی به توسعه پایدار در کشور که یک ضرورت و شاید تا چند سال آینده یک الزام جهانی باشد و برای اینکه پیشرفت کشور و رفاه مردم در سایه عدالت اجتماعی و جلوگیری از تخریب محیط زیست تحقق یابد، باید بتوانیم استعدادهای معنوی و مادی فراوانی را که داریم در جای خود به کار گیریم و هر چه می توانیم از حاشیه ها کم کنیم و به متن تحرک در پیشبرد توسعه ملی، منافع ملی و مصالح ملی بپردازیم.

وی یادآور شد: ایران اسلامی استحقاق تبدیل‌شدن به یک قدرت منطقه ای پویا و بلا منازع و فراتر از آن یک قدرت بین المللی موثر را دارد، اگر افق دیدمان را فراتر ببینیم، اگر باور کنیم ما در نظامی مسئولیت داریم که بنیادش براخلاق، دین رحمانی و فرهنگ غنی آزادیخواهی و عزت طلبی و عشق و احساس و ادب گذاشته شده است، اگر توجه کنیم که ما با این سرمایه های عظیم مادی و معنوی می توانیم کارهایی بزرگ به انجام برسانیم؛ در صورتی که گرفتار تنگ نظری و فرصت سوزی نشویم.

تابش در ادامه تاکید کرد:ما در پیشگاه خداوند و مردم مسئولیت داریم و مورد بازخواست قرار خواهیم گرفت و قضاوت تاریخ در برابر ما سخت خواهد بود؛ اگر تخریب فرصت ها و سرمایه های ملی را بر ضرورت ها و مصالح ملی ترجیح دهیم.

این نماینده اصلاح طلب مجلس همچنین بیان کرد: من همیشه به دوستان مجلس و غیر مجلسی ام گفته ام و می گویم با احترام به هر نوع نگاه و گرایش سیاسی به افق بلند تر نگاه کنیم ودست دولت را در پیشبرد وظایف ملی اش باز بگذاریم، ملی فکر کنیم و ملی عمل کنیم و قانون فصل ممیز سلیقه ها و گرایش های سیاسی ما باشد، از خود بپرسیم مردمی که بسیاری از تنگناها را در عرصه‌های مختلف اجتماعی؛ اقتصادی، فرهنگی و سیاسی تحمل می‌کنند و مواجه با بسیاری از آسیب های اجتماعی نظیر اعتیاد؛ فساد اخلاقی و مالی، طلاق، تبعیض، جلوه های خشن فقر و بی عدالتی می باشند و نگران سرنوشت آینده خود و فرزندانشان هستند، آنها در عمل چه می خواهند و ما در برابر آنها چه می کنیم؟

تابش ادامه داد: رصد کنیم که آیا آنچه در مجلس اتفاق می افتد مورد رضایت مردم است؟آیا تصمیمات ما برای برون رفت کشور از مشکلات کارساز است؟اگر اینگونه نیست تجدید نظر اساسی در قانون گذاری و امور نظارتی داشته باشیم

وی همچنین با بیان اینکه اجازه دهیم دلبستگان به دین ،نظام و اعتلای کشور با تنوع تخصص ها و فارغ از انکه با سلایق ما سازگار باشند یا نه، بتوانند در مجلس حضور یابند تصریح کرد:حاکمیت اخلاق در جامعه ای که یکی از اهداف پیامبرش ترویج فضائل اخلاقی است؛ ضرورتی انکارناپذیر است، با پرهیز از تندروی و افراط و اینکه به سادگی افراد را در تریبون های رسمی و غیر رسمی به هزار جرم متهم می کنیم و فرصت دفاع به انها نمی دهیم فاصله بگیریم.

نماینده مردم اردکان در مجلس با تاکید بر اینکه آشتی ملی یک شعار سیاسی نیست بلکه یک ضرورت ملی است افزود: مشکلات پیش روی کشور فراتر از توان محدود یک گرایش سیاسی است، باید بتوانیم با اتکا به خرد جمعی و استفاده از ظرفیت ها و شخصیت‌هایی که منشا خیر و اثر فراوان در این کشور بوده اند نظیر آقایان هاشمی، خاتمی و ناطق نوری توان کشور را بالا ببریم.

تابش در پایان گفت: خردمندی، عقلانیت و شجاعت و تدبیر مقام معظم رهبری را به عنوان یک سرمایه ملی برای عبور از چالش ها و تنگناها معیار قرار دهیم و با تکیه بر نقش ممتاز ایشان در برون رفت مسائل پیش رو از افراط و تندروی ها فاصله بگیریم.


ویدیو مرتبط :
توصیف ایت الله جوادی آملی از هاشمی رفسنجانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ائتلاف خاتمی، هاشمی و ناطق نوری می‌تواند شرایط خوبی را برای کشور ایجاد کند



ائتلاف خاتمی، هاشمی و ناطق نوری می‌تواند شرایط خوبی را برای کشور ایجاد کند

افرادی همچون خاتمی، هاشمی و ناطق نوری با توجه به وارستگی شخصیتی که دارند می‌توانند دور هم جمع شوند و با توجه به طرفدارانی که هر یک از آن‌ها دارند، ائتلاف آن‌ها می‌تواند شرایط خوبی را برای کشور ایجاد کند.

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

یک فعال سیاسی اصلاح طلب معتقد است، افرادی همچون خاتمی، هاشمی و ناطق نوری با توجه به وارستگی شخصیتی که دارند می‌توانند دور هم جمع شوند و با توجه به طرفدارانی که هر یک از آن‌ها دارند، ائتلاف آن‌ها می‌تواند شرایط خوبی را برای کشور ایجاد کند.

سهیلا جلودارزاده درگفت‌و‌گو باخبرنگار ایلنا عنوان کرد: افرادی که برای دیگر جریان‌ها شروطی را مطرح می‌کنند باید شخصیت حقیقی شان متکی به یک شخصیت حقوقی باشد بنابراین اگر نظرات ارائه شده در چارچوب قانون نباشد غیر قابل اعتنا و یک نظر شخصی خواهد بود.

وی ادامه داد: اینکه امروز یک جناح درباره حضور رقبای خود اظهار نظر می‌کند و باید‌ها و نبایدهایی را برای دیگران مطرح می‌کند هیچ جنبه قانونی ندارد.

جلودارزاده با تاکید براینکه عده‌ای خود را منشا قانون می‌دانند، تصریح کرد: متاسفانه این افراد قانون را تنها زمانی که مورد علاقه آن‌ها باشد به رسمیت می‌شناسند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه با اشاره به عملکرد دولت نهم و دهم یادآور شد: اگر رضایت عمومی را یک شاخص اصلی در نظر بگیریم باید اعتراف کنیم که با توجه به اینکه وعده‌های از پیش داده شده امروز نه تنها عملی نشده بلکه متاسفانه روز به روز بر خلاف آن‌ها نیز عمل شده است، بنابراین زمینه نارضایتی در جامعه فراهم شده چرا که مردم شرایط قابل اعتمادی را برای زندگی پیدا نمی‌کنند.

وی افزود: دولت‌ها باید علاوه بر توسعه کشور برای توسعه افراد و خانواده‌ها نیز با برنامه وارد شوند در حالی که دولت نهم و دهم چنین زمینه سازی را برای توسعه کشور انجام نداد و علاوه بر این امکان برنامه ریزی فردی نیز از اشخاص جامعه سلب شده است به گونه‌ای که امروز هیچ فردی نمی‌تواند به شکل مطمئن روی شغل و زندگی خود سرمایه گذاری کند.

جلودارزاده با اشاره به اینکه امروز شرایط امنیتی کشور نیز مدام در معرض تهدید دشمنان قرار دارد، عنوان کرد: وضعیت ایران در عرصه بین المللی می‌تواند بهتر از امروز باشد. بنابراین نمی‌توان همواره دشمن را عامل این مساله دانست چراکه از ابتدای انقلاب تاکنون دشمنان کارشکنی‌های خود را داشته‌اند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب همچنین در خصوص ضرورت تشکیل اتاق فکر در جریان اصلاحات خاطرنشان کرد: من معتقدم همگرایی درجامعه اسلامی همواره یک شاخص برای اسلامیت آن جامعه است همانگونه که واگرایی نیز حاصل تفکرات شیطانی است بنابراین هر ساز و کاری که منجر به همگرایی افراد و گروه‌ها گردد، مفید خواهد بود.

جلودارزاده ضمن مثبت خواندن ائتلاف شخصیت‌های برجسته نظام برای معرفی کاندیدای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری اعلام کرد: این امر شدنی است به شرط اینکه محور آن واقعا نجات کشور باشد افرادی همچون خاتمی، هاشمی و ناطق نوری با توجه به وارستگی شخصیتی که دارند می‌توانند دور هم جمع شوند و با توجه به طرفدارانی که هر یک از آن‌ها دارند، ائتلاف آن‌ها می‌تواند شرایط خوبی را برای کشور ایجاد کند.

وی در خصوص اظهارات جریان مقابل در مورد مرگ جریان اصلاحات خاطرنشان کرد: این اظهارات آرزوی قلبی آن‌ها و در جهت منافع زودگذر و فردیشان است چراکه اصلاح طلبی جریانی فراگیر و رو به رشد است که به وجود آورنده انقلاب و در صدد حفظ و اعتلای آن است. این جریان هم اکنون راضی نیست که همه ارزش‌های انقلاب اسلامی را از بین رفته اعلام کند و به دنبال آن است که شرایط مورد نظر امام را به کشور بازگرداند.

جلودارزاده اضافه کرد: در مقابل برخی منافعشان در حفظ یک جمهوری ظاهری و صوری است و ترجیح می‌دهند که در راستای منافعشان مدیریت کشور را در انحصار خود داشته باشند‏ و بلایی را که امروز شاهد آن هستیم بر سر انقلاب بیاورند./ایلنا