اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تلگرام پیشنهاد ایجاد سرور در ایران را رد کرد



اخبار,اخباراجتماعی, فضای مجازی

همچنین با استفاده از یکی از امکانات تلگرام تغییر کانال از عمومی به خصوصی امکان‌پذیر است. در ارتباطات خصوصی در تلگرام مطالبی که مبادله می‌شود قابل دسترسی نیست.

بنابر اطلاعات رسیده به خبرگزاری فارس از برخی منابع رسمی نزدیک به دولت، وزارت ارتباطات از تلگرام خواسته بود سروری در ایران ایجاد کند که این موضوع از سوی مدیران تلگرام رد و به خواست دولت برای دسترسی به اطلاعات کاربران ایرانی تعبیر شد.

  پس از آنکه مدیر تلگرام از درخواست برای در اختیار گرفتن اطلاعات کاربران ایرانی خبر داد و آن را دلیلی برای فیلتر شدن تلگرام در ایران نامید، وزیر ارتباطات با رد این ادعا، گفت که وزارت ارتباطات تنها خواستار مسدود شدن کانال‌های غیراخلاقی در این پیام‌رسان شده و در صورت عدم همکاری تلگرام، دولت که همواره موافق استفاده درست از شبکه‌های اجتماعی است نیز موافق فعالیت تلگرام نخواهد بود.

بنابر اطلاعات رسیده به خبرگزاری فارس از برخی منابع رسمی نزدیک به دولت، وزارت ارتباطات از تلگرام خواسته بوده که سروری در ایران ایجاد کند که این موضوع علاوه بر اینکه از سوی مدیران تلگرام رد شد، آنها این پیشنهاد را خواست دولت برای دسترسی به اطلاعات کاربران ایرانی را تعبیر کردند.

ادعای تلگرام در حالی مطرح شد که ایران پیش از این از گوگل و یاهو هم خواسته بود که سرورهایشان را به ایران منتقل کنند.

پیش از این نیز اشاره به الزام انتقال سرور‌ شبکه‌های خارجی فعال در ایران از سوی دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مطرح شده بود.

عبدالصمد خرم‌آبادی پیش از این دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، «با اشاره به اینکه برخی شبکه ها زمینه جرایم سازمان یافته را فراهم کرده‌اند، به فارس گفته بود: به لحاظ استفاده شبکه های اجتماعی از فناوری رمزنگاری، فیلترینگ هوشمند روی این شبکه ها قابل اعمال نیست.

برای مقابله با آسیب های ناشی از محتوای مجرمانه شبکه های اجتماعی خارجی سه اقدام اساسی باید انجام شود. اقدام اول این است که به شبکه های اجتماعی وابسته و مرتبط با کشورهای معاند و سرویس های جاسوسی بیگانه، به هیچ عنوان اجازه فعالیت داده نشود و اینگونه شبکه ها بطور کامل مسدود شوند. اقدام دوم این است که صرفاً به آن دسته از شبکه های اجتماعی خارجی غیرمعاند اجازه فعالیت در فضای مجازی کشور داده شود که اولاً از قوانین ایران کاملاً تبعیت کنند ، ثانیاً سرورهای خود را به داخل کشور منتقل کنند و ثالثاً مراجع ذیصلاح مجوزهای لازم را اخذ کنند.

کشورهای توسعه یافته، صرفاً در صورتی که شبکه های اجتماعی از قوانین آنها تبعیت کنند و سرورهای خود را به داخل کشور آنها منتقل کند  به این شبکه ها اجازه فعالیت می‌دهند ولی متاسفانه در کشور ما شبکه های اجتماعی بیگانه بدون اخذ مجوز مشغول فعالیت هستند.»

چندی بعد نیز مدیرتلگرام که در بنابر اعلام وزیر ارتباطات در ایران 14 میلیون مخاطب دارد، با عذرخواهی از ایران بابت این اعلام فیلتر شدن تلگرام در ایران، اعلام کرد: اگر  کانال‌های مستهجن تنها نگرانی ایران است ما پیش از این اقدام به مسدود کردن کانال های مستهجن به دلیل محدودیت‌های خودمان کرده‌ایم.

در حالی که مدیر تلگرام اشاره می کند که صفحات مستهجن را پیش از این و به دلیل محدودیت‌های خودمان مسدود کرده‌ایم، وزارت ارتباطات با برداشت از این موضوع اعلام کرده بود وزارت ارتباطات چندی پیش با قاطعیت اعلام کرده بود که اگر صفحات غیراخلاقی تلگرام مسدود نشود درباره فیلتر شدن تلگرام تصمیم جدی گرفته خواهد شد و اکنون  اعلام کرده که خطوط قرمز را می پذیرد و صفحات غیر اخلاقی را از دسترس خارج و مسدود می‌کند.

اما بررسی‌ها از مسدود شدن برخی از کانال‌های غیراخلاقی حکایت دارد، در عین حال که بسیاری از گروه‌ها و کانال‌هایی که برای مبادله تصاویر غیراخلاقی استفاده می‌شود نیز همچنان باز است.

همچنین با استفاده از یکی از امکانات تلگرام تغییر کانال از عمومی به خصوصی امکان‌پذیر است. در ارتباطات خصوصی در تلگرام مطالبی که مبادله می‌شود قابل دسترسی نیست.

بررسی مسدود شدن تلگرام در حالی دو هفته قبل به نتیجه نرسید که وزیر ارتباطات اعلام کرد ایران با شرایط موجود علاقه‌ای به ادامه کار تلگرام در ایران ندارد و پرونده مسدود سازی آن در کارگروه تعیین محتوای مجرمانه همچنان باز است.


  اخبار اجتماعی  -  فارس 


ویدیو مرتبط :
وقتی فردوسی پور پیشنهاد یک میلیاردی را رد می کند!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

"آنتیج" به پیشنهاد ایران پاسخ رد داد



رئیس فدراسیون فوتبال تاکید کرد انتخاب سرمربی درجه یک خارجی همچنان اولویت این فدراسیون برای تیم بزرگسالان است و اگر این اتفاق نیفتاد از گزینه های داخلی استفاده خواهد شد.

 

مهر: علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال در پایان نشست امروز شنبه کمیته فنی این فدراسیون گفت: در نشست امروز پیرامون مسائل مختلفی بحث و گفتگو شد که بیشتر آن در خصوص انتخاب سرمربی برای تیم های ملی بزرگسالان و امید بود.

وی در ادامه افزود: همانطور که می دانید فدراسیون فوتبال چند گزینه خارجی را برای هدایت تیم ملی مد نظر دارد که قرار شد گفتگو با این مربیان ادامه پیدا کند و در عین حال با مربیان داخلی هم مذاکراتی داشته باشیم که اگر سرمربی خارجی درجه یک برای هدایت تیم ملی انتخاب نشد کار را به یک مربی ایرانی بسپاریم.

رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه رایزنی ها و گفتگوها طی روزها و هفته های آینده نیز ادامه خواهد داشت، افزود: تیم فوتبال امید ایران چهارشنبه هفته جاری با تیم قرقیزستان در مرحله انتخابی مسابقات المپیک 2012 بازی می کند که قرار شد هدایت این تیم در بازی هفته جاری را هومن افاضلی برعهده داشته باشد با توجه به اینکه مراحل آماده سازی تیم امید با هدایت افاضلی آغاز شده و بازیکنان با این مربی تطبیق پیدا کرده اند در بازی با قرقیزستان سرمربی جدیدی انتخاب نخواهیم کرد و پس از آن برای گزینش مربی اقدامی جدی از سوی فدراسیون صورت خواهد گرفت.

وی در ادامه از لغو دیدار دوستانه تیم ملی فوتبال کشورمان با اکوادور در تاریخ نهم فروردین ماه خبر داد و گفت: این بازی به علت آنکه فدراسیون های دو کشور برای زمان برگزاری مسابقه به توافق نرسیدند لغو و مقرر شد در دهه اول فروردین ماه برای تیم فوتبال امید دیداری تدارکاتی مهیا کنیم.

کفاشیان با طرح این موضوع که با انصراف کرش از حضور در فوتبال ایران اتفاق خاصی رخ نداده است، افزود: اینکه کرش هدایت تیم ملی را نپذیرفت به دلیل مسائل مالی نبوده او در آخرین ایمیلی که به فدراسیون فوتبال ایران زده است مسائل خانوادگی را دلیل انصراف خود از حضور در فوتبال ایران عنوان کرده و همچنان با مسئولان فدراسیون فوتبال و آقای ترابیان در تماس است.

کفاشیان ادامه داد: کرش اعلام کرده می تواند به عنوان مشاور فنی در کنار تیم ملی ایران باشد اما به جهت اینکه اولویت ما در حال حاضر انتخاب سرمربی است پس از گزینش سرمربی در خصوص قبول مشاوره کارلوس کرش تصمیم گیری خواهیم کرد آن هم با جمع بندی که در نشست های کمیته فنی در این خصوص خواهیم داشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا شیطنت برخی کشورهای خارجی و مسائل سیاسی باعث انصراف کارلوس کرش از حضور در تیم ملی فوتبال ایران بوده است، گفت: شیطنت و مسائل سیاسی را نمی دانم اما آنچه من می دانم این است که کارلوس کرش از همه نظر کشور ایران را پسندیده بود و دوست داشت که در ایران کار کند. شاید نزدیکانش که به او مشورت می دادند با نقطه نظرات خود نظرش را در خصوص حضور در ایران تغییر داده اند و در این خصوص تاثیر گذار بوده اند من اعتقاد دارم فوتبال و کشور ایران آنقدر بزرگ است که یک مربی برای حضور در آن باید اعتقاد داشته باشد و تحت تاثیر حرف این و آن قرار نگیرد.

رئیس فدراسیون فوتبال همچنین به مبلغ پیشنهادی قرارداد کارلوس کرش در تیم ملی فوتبال ایران اشاره کرد و گفت: قرار بود به این مربی برای هر سال فعالیت در تیم ملی ایران 1.5 میلیون دلار پرداخت کنیم.

کفاشیان خاطرنشان کرد: ما برای انتخاب سرمربی تیم ملی زمان و فرصت داریم و در این خصوص هیچ نگرانی متوجه تیم ملی نیست. ان شاء الله بعد از رایزنی و مشورت و تصمیم گیری در کمیته فنی سرمربی شایسته برای تیم ملی انتخاب خواهیم کرد.

وی در خصوص شایعه مذاکره فدراسیون فوتبال با رادومیر آنتیچ سرمربی پیشین تیم ملی صربستان گفت: این مذاکره به صورت حضوری نبوده واز طریق مدیر برنامه های این مربی با او مذاکره کردیم که اعلام کرد تمایلی به حضور در تیم ملی ایران ندارد.

کفاشیان همچنین تصریح کرد: ذهنیت من این است که کارلوس کرش هنوز تصمیم قطعی برای انصراف از حضور در تیم ملی فوتبال ایران نگرفته است و برای این تصمیم تردید دارد. ما طی مذاکراتی که با این مربی داشتیم همچنان بر مواضع خود استوار بوده و رقم قراردادش را نیز بالا نبرده ایم.

وی در خاتمه تصریح کرد: به هیچ مربی برای حضور در تیم ملی ایران اصرار نمی کنیم. اولویت اول ما این است که سرمربی تیم ملی یک مربی درجه یک خارجی باشد و اگر این مربی پیدا نشد گزینه دیگر را انتخاب خواهیم کرد.../مهر