اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تاثیر هوای بارانی در کیفیت مکالمات موبایلی


اغلب مردم وضعیت هوا و بارانی یا برفی بودن آن را با کیفیت آنتن‌دهی تلفن همراه خود مرتبط می‌دانند، در حالی که اپراتورهای تلفن همراه گاهی این موضوع را باوری عامیانه می‌دانند.

خبرگزاری ایسنا: اغلب مردم وضعیت هوا و بارانی یا برفی بودن آن را با کیفیت آنتن‌دهی تلفن همراه خود مرتبط می‌دانند، در حالی که اپراتورهای تلفن همراه گاهی این موضوع را باوری عامیانه می‌دانند.

علی‌اکبر جلالی - پژوهشگر حوزه ICT - در این باره اظهار کرد: باران، برف و در کل شرایط جوی می‌تواند بر کیفیت مکالمات موبایلی و بی‌سیم تاثیر‌گذار باشد، اما این مساله به نوع و کیفیت تجهیزات مخابراتی نیز مرتبط است.

وی ادامه داد: نگاهی کلی گویای آن است که به‌طور مثال در کشوری مانند انگلستان که بخش مهمی از سال بارندگی و هوای مه‌آلود دارد، پروازهای فرودگاه‌ها مشکل چندانی نداشته و اغلب راس ساعت پرواز آنها انجام می‌شود، اما در کشور ما مثلا با بارندگی مختصر نوعی محدودیت در پرواز‌ها ایجاد می‌شود که همین مساله گواه آن است که تجهیزات مخابراتی و ارتباطی در کشور‌های دیگر کیفیتی به مراتب بالاتر از ایران دارند و به همین دلیل در شرایط سخت نیز فرودگاه‌های آنها قابل استفاده است.

جلالی هم‌چنین عنوان کرد: در حوزه ارتباطات موبایلی هم در هنگام بارندگی بخش بسیاری از مشترکین دچار مشکل می‌شوند، اما اپراتورها هرگز پاسخ قانع‌کننده‌ای به مردم نداده و نمی‌دهند.

این استاد دانشگاه در ادامه گفت: وقتی مردم چنین تصویری دارند، حتما مشکلی وجود داشته که به این نتیجه و باور رسیده‌اند و در این میان بهتر آن است که مسوولان ارتباطی و اپراتور‌ها در جهت رفع این مشکلات کوشیده و یا حداقل اگر امکان رفع این مشکلات را ندارند توضیحات مناسب در این زمینه را به صورت علمی در اختیار رسانه‌ها قرار دهند تا مردم دچار بی‌اطلاعی نباشند.

جلالی در پایان گفت: به هر صورت یا تنظیمات مربوط به تجهیزات موبایلی به درستی صورت نگرفته یا از نظر کیفیت این تجهیزات شرایط مناسبی ندارند. البته گاهی نیز ممکن است به دلیل فاصله‌ی زیاد BTS‌ها چنین مشکلی ایجاد کند، چرا که ممکن است در شرایط عادی با وجود فاصله‌ی میان BTS‌ها امکان آنتن‌دهی وجود داشته باشد، اما در شرایط جوی نامساعد دیگر BTS‌ها نتوانند برای این مسافت‌ها پاسخ‌گو باشند.

به هر صورت قطعا مشکلی در این زمینه وجود دارد که کاربران دچار اختلال می‌شوند و این موضوعی است که اپراتورها نباید آن را کتمان کنندو بهتر آن است توضیحات قانع‌کننده‌ای در این زمینه منتشر کنند.


ویدیو مرتبط :
هوا هوای عزا هوای در...-تصویری.با مداحی مهران بارانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاثیر فجایع عربستان بر حجم مکالمات تلفنی/چند برابر شدن تماس‌های موبایلی



اخبار,اخباراجتماعی, حادثه سرزمین  منا

اتفاقات ناگوار رخ داده در عربستان موجب شد حج امسال با افزایش بی سابقه مکالمات تلفنی بین دو کشور همراه شود.

به گزارش ایسنا، کاروان های حجاج طی روزهای اخیر به تدریج در حال بازگشت از سرزمین وحی هستند اما حج امسال با اتفاقات ناگوار متعددی که داشت، شرایطی ویژه در حوزه ارتباطات بین دو کشور ایجاد کرد.

بر همین اساس طی روزهای گذشته مدیران مختلف حوزه ارتباطی کشور از افزایش قابل توجه میزان تماس‌ها خبر داده و هر یک در این باره نقطه نظراتی را مطرح کرده‌اند.

رضا خلیلی - معاون فنی شرکت مخابرات استان تهران - در نشستی خبری در نمایشگاه تلکام در این باره متذکر شد: این حوادث موجب شده است که طی چند روز اولی که از حادثه منا می‌گذرد حجم مکالنات تلفن‌های ثابت به مقصد عربستان بیش از دو برابر افزایش پیدا کند.

مدیرعامل همراه اول نیز در این باره اظهار کرد: در دو روز اول پس از حادثه منا روزانه بالغ بر ۵۰۰ هزار دقیقه مکالمه در شبکه بین‌الملل همراه اول مبادله شد که این آمار نسبت به روزهای قبل افزایش سه برابری داشته است به نحوی که پیش از این روزانه ۱۵۰ هزار تا ۲۰۰ هزار دقیقه مکالمه از سوی حجاج بیت‌الله الحرام مبادله می‌شد.

صدوقی با بیان اینکه دو اتفاقی که در ایام حج امسال افتاد باعث افزایش میزان ترافیک مکالمات و تماس حجاج شد تاکید کرد: با گذشت چند روز از این اتفاق ترافیک حجاج در منا هنوز به حالت عادی برنگشته و همچنان میزان تماس و تبادل ترافیک مکالمات در شبکه همراه اول بالا است.

وی در مورد وضعیت استفاده از اینترنت موبایل از سوی حجاج نیز گفت: میزان استفاده حجاج از اینترنت و دیتا خیلی زیاد نیست و بیشتر حجاج ترجیح می‌دهند از مکالمات شبکه موبایل استفاده کنند.

شرکت ارتباطات زیرساخت نیز از برقراری 11 میلیون و 462 هزار دقیقه مکالمه بین ایران و عربستان خبر داده و اعلام کرد: از ابتدای ایام حج تا چند روز پس از حادثه منا، این حجم مکالمه از مسیر دوصفر بین الملل برقرار شده است.

معدنی پور - مدیر کل کنترل و هماهنگی مدیریت شبکه و مهندسی عملیات سوئیچ شرکت زیرساخت - با اعلام این مطلب افزود: بر همین اساس حجم ترافیک صادره به عربستان شش میلیون و 429 هزار دقیقه و حجم ترافیک وارده از مسیر مستقیم عربستان پنج میلیون و 33 هزار دقیقه بوده است.

وی در مورد آمار ترافیک صادره و وارده ارتباطی در ایام حج سال 1394 توضیح داد: متاسفانه با توجه به حوادث ناگوار اخیر حج امسال، ترافیک تلفنی بین دو کشور به طور بی سابقه ای در موقع این حادثه به شدت بالا رفت به طوری که حجم ترافیک خروجی دوصفر به مقصد کشور عربستان در روزهای دوم مهر ( عید قربان ) و سوم مهر با افزایش چهار برابری به ترتیب به 727465 و 654881 دقیقه رسید.

حتی در مقطعی از زمان حجم این مکالمات به حدی افزایش یافت که برخی اپراتورها مجبور به در نظر گرفتن تمهیدات ویژه در این زمینه شدند و به عنوان مثال شرکت ارتباطات سیار اعلام کرد: کلیه خطوط دائمی قطع شده حجاج بابت بدهی، وصل شد و سقف مبلغ استفاده از تلفن همراه برای حجاج به یک میلیون و 500 هزار تومان افزایش یافت.

براین اساس همراه اول از حجاج مشترک اپراتور اول خواست با ارسال پیامکی مبلغ استفاده از خط خود را در سه سطح «500 هزار»، «یک میلیون» و «یک میلیون و 500 هزار تومان» اعلام کنند چراکه در غیراین صورت حجاجی که مبلغ سقف را اعلام نکنند، سقف استفاده از تلفن همراهشان همان مبلغ تضمین پرداخت عادی خواهد بود.

 

 اخباراجتماعی  - ایسنا