اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

برخورد با متعرضان به حقوق آمران به معروف


رئیس قوه قضاییه دادستان‌های سراسر كشور را به برخورد قاطع با متجاوزان و متعرضان به حقوق آمران به معروف و ناهیان از منكر موظف كرد و گفت: در جمهوری اسلامی ایران نباید كسانی جرأت تعرض به آمران به معروف و ناهیان از منكر داشته باشند و دادستان‌های سراسر كشور باید با اراذل و اوباشی كه متعرض حقوق این افراد می‌شوند قاطعانه برخورد كنند.

تابناک: رئیس قوه قضاییه دادستان‌های سراسر كشور را به برخورد قاطع با متجاوزان و متعرضان به حقوق آمران به معروف و ناهیان از منكر موظف كرد و گفت: در جمهوری اسلامی ایران نباید كسانی جرأت تعرض به آمران به معروف و ناهیان از منكر داشته باشند و دادستان‌های سراسر كشور باید با اراذل و اوباشی كه متعرض حقوق این افراد می‌شوند قاطعانه برخورد كنند.

 آیت‌الله‌ ‌آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی با تبریك عید سعید فطر و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات مؤمنان روزه‌دار، با اشاره به اینكه «به سهم خود از تمام افرادی كه در گذشته و روزهای اخیر در مقام عمل به وظیفه قانونی و شرعی امر به معروف و نهی از منكر دچار آسیب شده و مورد حمله و تعرض افراد شرور قرار گرفته‌اند؛ عذرخواهی می‌كنم» امر به معروف و نهی از منكر را از فرایض مهم دینی و قانونی برشمرد و گفت: متأسفیم از اینكه در این ایام با فردی كه به وظیفه دینی و قانونی خود در امر به معروف و نهی از منكر عمل كرده، برخورد خشن شده است و اعلام می‌كنیم كه قوه قضاییه  با چنین جرائمی برخورد خواهد كرد.

آیت‌الله آملی لاریجانی با تأكید بر اینكه « كسانی كه مدعی هستند زمان و دوره امر به معروف و نهی از منكر گذشته در خیالات خود به سرمی‌برند و بر زبان جاری كردن چنین ادعایی اگر با توجه به لوازم آن صورت گرفته باشد با توجه به نصوص صریح قرآنی و دینی درباره لزوم امر به معروف و نهی از منكر و با توجه به اینكه امر به معروف و نهی از منكر ضرورتی دینی محسوب می‌شود، مصداق كفر و ارتداد خواهد بود» اظهار كرد: امر به معروف و نهی از منكر یك ضرورت همیشگی دینی و قرآنی و سنت پیامبر (ص) است و به هیچ وجه نمی‌توانیم بگوییم كه عصر آن گذشته است مگر اینكه بگوییم عصر اسلام گذشته است.

رئیس قوه قضاییه افزود: حضرت امام در تحریرالوسیله در كتاب امر به معروف و نهی از منكر كه خود ایشان به وسیله النجاه مرحوم سید اضافه كرده، می‌فرمایند كه « و هما من اسمى الفرائض و اشرفها، و بهما تقام الفرائضو وجوبهما من ضروریات الدین، و منکره مع الالتفات بلازمه والالتزام به من الکفارین». اگر كسی منكر امر به معروف و نهی از منكر بشود، نهی رسالت پیامبر (ص) و نهی عبودیت حق تعالی است و از كفار محسوب می‌شود.

رئیس دستگاه قضا با اظهار تأسف از اینكه «تاكنون درباره عمل به امر معروف و نهی از منكر با وجود صراحت قانون اساسی و تصریح شرع و دین مقدس اسلام تلاش جدی صورت نگرفته است» گفت: ضمن اعلام حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منكر از برخورد اراذل و اوباش با این افراد متأسفیم و تأكید داریم كه دستگاه قضایی و نیروی انتظامی باید برخورد با متعرضان به آمران به معروف و ناهیان از منكر را در دستور كار قرار دهند.

آیت‌الله آملی لاریجانی جوامع غیردینی و حتی سكولار را نیز نیازمند مكانیزم‌هایی برای امر به معروف و نهی از منكر دانست و با شرح گزارشی از یك نویسنده غربی مبنی بر ضروت تدوین و تبیین راهكاری مردمی برای جلوگیری از حوادثی مانند تجاوز به عنف و یا نزاعهای خیابانی در غرب گفت: این نویسنده غربی پس از مشاهده حوادثی كه در انظار عمومی غرب رخ داده و مردم با وجود جریحه‌دار شدن احساساتشان تنها نظارگر آن بوده‌اند، به تحقیق درباره چگونگی پر كردن این خلأ پرداخته و پس از اطلاع از وجود مقوله‌ای به نام امر به معروف و نهی از منكر در اسلام، كتابی در این باب نگاشته است.

رئیس قوه قضاییه سپس به برخی آیات و روایات درباره جایگاه و ضرورت امر به معروف و نهی از منكر پرداخت و افزود: در آیه 104 سوره آل عمران خداوند می‌فرمایند: «ولتكن منكم أمة یدعون إلى الخیر ویأمرون بالمعروف وینهون عن المنكر وأولئك هم المفلحون» یعنی اینكه فلاح و رستگاری در پرداختن به امر به معروف و نهی از منكر است همچنانكه در آیه 114 همین سوره می‌فرماید: «یُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْیَوْمِ الْآخِرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَیُسَارِعُونَ فِی الْخَیْرَاتِ وَأُولَٰئِكَ مِنَ الصَّالِحِینَ »

آیت ا... آملی لاریجانی با اشاره به اینكه این گونه آیات و روایات متعدد است به روایتی از اصول كافی نیز اشاره كرد و گفت: در این روایت نیز آمده است كه «إِنَّ الْأَمْرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْیَ عَنِ الْمُنْكَرِ سَبِیلُ الْأَنْبِیَاءِ وَ مِنْهَاجُ الصُّلَحَاءِ فَرِیضَةٌ عَظِیمَةٌ بِهَا تُقَامُ الْفَرَائِضُ وَ تَأْمَنُ الْمَذَاهِبُ وَ تَحِلُّ الْمَكَاسِبُ وَ تُرَدُّ الْمَظَالِمُ وَ تُعْمَرُ الْأَرْضُ وَ یُنْتَصَفُ مِنَ الْأَعْدَاءِ وَ یَسْتَقِیمُ الْأَمْرُ فَأَنْكِرُوا بِقُلُوبِكُمْ وَ الْفِظُوا بِأَلْسِنَتِكُمْ وَ صُكُّوا بِهَا جِبَاهَهُمْ وَ لَا تَخَافُوا فِی اللَّهِ لَوْمَةَ لَائِمٍ» بدین معنا كه امر به معروف و نهی از منكر طریقه انبیاء و راه صلحا است و به دنبال آن اوصاف و ویژگیهای متعددی در باب فضیلت این امر مهم دینی ذكر شده است.

رئیس قوه قضاییه با تأكید بر اینكه انجام امر به معروف و نهی از منكر مراتبی دارد از تمام دستگاه‌های فرهنگی و متولیان و مسئولان مربوطه خواست به صورت جدی و پیگیر به احیای امر به معروف و نهی از منكر و آموزش و ترویج امر به معروف با زبان خوش و مناسب و بدون خشونت و زور بپردازند.

آیت‌الله آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود به مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس جمهور اشاره كرد و با اعلام حمایت از تعامل میان سه قوه و مواضع رئیس جمهور درباره تحریم‌ها و انرژی هسته‌ای گفت: بحث تنفیذ در ایران موضوعی ظاهری و شكلی نیست و مبتنی بر آموزه‌های دینی و فقهی است. ریاست جمهوری همچون بسیاری از نهادهای اجرایی دیگر كشور با امضاء ولی فقیه زمان، مشروعیت پیدا می‌كند و خرسندیم كه این مراسم به خوبی برگزار شد.

رئیس قوه قضاییه تأكید كرد: دستگاه قضایی از رئیس محترم جمهور و عقلانیت، تدبیر و اعتدالی كه در شعارهای قبل از انتخابات و پس از آن مطرح كرد حمایت می‌كنیم و امیدواریم روابط قوای سه گانه وارد مرحله جدیدی مبتنی بر تعامل سازنده و به دور از حاشیه‌سازی‌ها و تنش‌ها شود و همه مسئولان تمام همت خود را به حل مشكلات مردم معطوف كنند.

آیت‌الله آملی لاریجانی در ادامه از حضور پرشور مردم ایران و ملت‌های مسلمان در راهپیمایی روز قدس قدردانی كرد و گفت: این راهپیمایی آثار و بركات بسیاری دارد كه وحدت و انسجام ملت‌های مسلمان در كنار قوت قلب ملت فلسطین از جمله آنهاست.

رئیس قوه قضاییه تأكید كرد: استقلال، استقامت و صلابت مردم مسلمان در راهپیمایی روز قدس نمایان شده و نتایج فراوانی به همراه داشته است.

پس از سخنان رئیس قوه قضاییه، حجت‌لاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای دادستان كل كشور گزارشی از سفر هیئت ویژه دادستانی كل كشور به خوزستان و بررسی حادثه سد دریاچه كارون ارائه داد.

 گزارش ارائه شده از سوی دادستان كل كشور درباره چگونگی وقوع این حادثه و شرایط مردم منطقه موجب تأثر و تأسف رئیس قوه قضاییه و مسئولان عالی قضایی شد و آیت‌الله آملی لاریجانی تسریع در تكمیل گزارش و ضرورت رفع مشكلات مردم حادثه دیده، شناسایی و برخورد با عوامل بروز این حادثه و ایجاد تسهیلات مناسب برای بهبود شرایط مردم منطقه را خواستار شد.


ویدیو مرتبط :
وزیر کشور: هیچکس حق تعرض به آمران معروف را ندارد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

(تصاویر) نشست مشترک مجلس و دولت / رییس‌جمهور: گویا امر به معروف فقط در خیابان‌ها و برای برخورد با عده‌ای بدحجاب



اخبار سیاسی- رییس‌جمهور: گویا امر به معروف فقط در خیابان‌ها و برای برخورد با عده‌ای بدحجاب است

همه روزنامه‌ها، رسانه‌ها و تریبون‌ها در کشور باید آمر به معروف باشند، نقد سازنده و اگر دولت در مسیر درستی حرکت می‌کند حمایت از دولت بزرگترین معروف است و مجلس نیز وظیفه نظارت دارد.

دکتر حسن روحانی رییس‌ جمهوری بر همکاری دولت و مجلس به منظور خدمت و رفع دغدغه‌های مردم تأکید کرد و گفت: بسته پیشنهادی و لایحه دولت برای شکستن رکود و رونق اقتصادی به زودی منتشر می‌شود.

رییس جمهوری عصر یکشنبه و در سومین نشست مشترک نمایندگان مجلس شورای اسلامی و هیأت دولت، با بیان اینکه مردم دلشان می‌خواهد مجلس و دولت در رفع دغدغه‌های اصلی آنان شریک، سهیم، همدل و همکار باشند، گفت: وکلای مجلس و اعضای هیأت دولت نمایندگان ملت هستند و باید کمر همت در مسیر خدمت به مردم ببندند.

رییس جمهوری ادامه داد: اگر سه قوه بخواهند علیه یکدیگر مچ‌گیری کنند، کار مردم بر زمین می‌ماند این در حالی است که مردم از ما انتظار خدمت دارند و باید خواست ما بر خواست عمومی مردم منطبق باشد.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه زیباترین تعبیر را در خصوص همکاری قوای سه‌گانه رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر کارگزاران نظام با معظم‌له داشته‌اند، گفت: همه ما باید با برگزاری جلسات و مشورت، امور کشور را پیش ببریم و در عین حال از نقد سازنده استقبال کنیم.

رییس شورای عالی امنیت ملی گفت: دولت از نقد و انتقاد سازنده استقبال می‌کند و معتقد است اگر قانونی دارای مشکل است، می‌توان آن را به پیشنهاد مردم و یا نمایندگان مجلس شورای اسلامی اصلاح کرد و نباید به دلیل انتقاد، اجرای قانون را به تعویق انداخت.

رییس جمهوری با تاکید بر اینکه نمایندگان مجلس و اعضای هیأت دولت باید به طور مشترک در امور مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کارها را پیش ببرند، گفت: دولت و مجلس باید کاری کنند تا مردم از اقدامات‌شان احساس جناحی عمل کردن نداشته باشند، بلکه همه کارهای ما باید ملی و برای رضای خدا و اجرای خواست مردم باشد.

دکتر روحانی در ابتدای این دیدار ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت امام حسن مجتبی(ع)، گفت: مجلس و دولت دو نهاد بسیار مهم در کشور هستند که با رأی مردم انتخاب شدند و باید مسئولیت‌های خاص خود را در چارچوب قانون اساسی که میثاق ملی است انجام دهند.

رییس جمهوری با اشاره به اینکه مردم ولی‌نعمتان ما هستند، ادامه داد: من همواره خود را فرزند مجلس دانسته‌ام و با بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی سابقه رفاقت و همکاری دیرین دارم و خوشبختانه‌ امروز شخصیت‌های بزرگ و فرهیخته‌ای در مجلس برای خدمت به مردم حضور دارند.

دکتر روحانی تأکید کرد: مشروعیت نمایندگان و اعضای دولت از صندوق آراء اخذ شده است، بنابراین قوای مقننه و مجریه باید کاملاً به خواست و مطالبات مردم توجه کنند، زیرا هم در پیشگاه خداوند و هم در محضر مردم مسئول هستند.

رییس جمهوری حق مردم را نظارت بر ارکان نظام دانست و با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر از بزرگترین وظایف اجتماعی است که باید در جامعه اجرا شود، گفت: امروز متأسفانه از امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر طوری تفسیر می‌شود که گویا امر به معروف فقط در خیابان‌ها و برای برخورد با عده‌ای بدحجاب است. حال آنکه این فریضه بزرگترین وظیفه اجتماعی ما است.

دکتر روحانی تصریح کرد: امربه‌معروف یعنی امر به عمل صالح و آنچه شایسته است و نهی از منکر یعنی ایستادگی و مقاومت در برابر هر آنچه که به ضرر جامعه و مردم است.

رییس جمهوری خاطر نشان کرد: همه روزنامه‌ها، رسانه‌ها و تریبون‌ها در کشور باید آمر به معروف باشند، نقد سازنده و اگر دولت در مسیر درستی حرکت می‌کند حمایت از دولت بزرگترین معروف است و مجلس نیز وظیفه نظارت دارد.

رییس شورای عالی اقتصاد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موفقیت دولت در کنترل نرخ تورم، گفت: مهار تورم در اقتصاد بیمار ما به منزله جلوگیری از خونریزی به منظور نجات بیمار از مرگ حتمی بود و امروز ما باید در مسیر درمان اقتصاد کشورمان حرکت کنیم که به دلایل مختلفی نظیر تحریم‌ها و سوء مدیریت‌ها دچار مشکل شده است.

دکتر روحانی در پایان تأکید کرد: اکنون وظیفه بزرگ ما شکستن رکود است. این کار شروع شده و دولت برای ادامه راه به حمایت مجلس شورای اسلامی نیاز دارد. ما لایحه‌ای برای ایجاد رونق اقتصادی طراحی کرده‌ایم که به زودی در اختیار نمایندگان قرار خواهیم داد و بسته آن نیز برای شکستن رکود به زودی اعلام می‌شود.

دکتر علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی نیز برگزاری جلسات مشترک میان دولت و مجلس را در حل و فصل چالش‌های اساسی پیش‌روی کشور و نظام اسلامی مهم و مؤثر دانست و ابراز امیدواری کرد این جلسات موجب وفاق و همدلی مجلس و دولت در حل معضلات اساسی مردم شود.

رییس مجلس شورای اسلامی، مسأله هسته‌ای و مذاکرات ایران با کشورهای ۱+۵ را از جمله مهمترین چالش‌ها در حوزه بین‌المللی ذکر و ابراز امیدواری کرد با تلاش‌ گروه مذاکره کنندگان مجرب و متعهد ایرانی کارها در این عرصه بهتر و به نفع مردم به پیش رود.

دکتر لاریجانی تصریح کرد: شرایط بحرانی و اسفبار مردم مظلوم غزه، اوضاع عراق، سوریه و افغانستان ، از مهمترین چالش‌های حوزه منطقه‌ای ایران است که قطعاً مورد توجه و اهتمام تمامی مسئولین در نظام می‌باشد و باید از تمامی ظرفیت‌های دنیای اسلام برای حل این بحران‌ها استفاده کنیم.

رییس مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از دولت تدبیر و امید برای آرامشی که در بحث تورم ایجاد کرده، توجه دولت را به مسأله رکود معطوف کرد و خواستار هم‌فکری و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها برای حل این مشکل و ایجاد ثبات و نشاط در عرصه اقتصادی کشور شد.

وی با اشاره به برخی مشکلات در حوزه‌ کشاورزی و صنعت کشور ، خواستار همفکری و مشورت دولت و مجلس برای رسیدن به راهکارهای مناسب برای حل این مشکلات شد و گفت: با توجه به اینکه کشاورزان با خشکسالی و صنایع بخش متوسط کشور نیز با مشکلات ناخواسته مواجه‌اند، باید با به تعویق انداختن معوقات بانکی این بخش‌ها و یا تسهیلات کم بهره به آنان کمک کنیم تا بحران‌های پیش رو را پشت سر بگذارند.

دکتر لاریجانی با تأکید بر رهنمود مقام معظم رهبری در اعمال سیاست‌های حمایتی بویژه در بخش کشاورزی، پیشنهاد کرد: ستادی در استان‌ها ایجاد شود تا به مشکلات کشاورزان و صنعتگران رسیدگی کرده و آنان را در بازپرداخت بدهی‌های بانکی‌شان یاری کند.

علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به تأثیر متقابل اقتصاد و فرهنگ و سیاست بر یکدیگر، بر همکاری همه نهادها و دستگاه‌های ذی‌ربط در مواجهه با ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی تأکید کرد و گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رهنمودهای رهبر معظم انقلاب را در حوزه‌های مختلف نظیر کتاب، هنرهای نمایشی، مطبوعات، سینما و رسانه‌های جمعی در دستور کار قرار داده است و تلاش می‌کند نقش خود را آنچنان که لازم و شایسته است، ایفا کند.

حجت الاسلام احمد سالک رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز دراین جلسه با محکوم کردن جنایات صهیونیست ها در غزه، به بیان دغدغه‌های فرهنگی جامعه در خصوص عفاف و حجاب،‌ فساد اداری، امر به معروف و نهی از منکر و کاهش جمعیت پرداخت و از دولت خواست تا با تدوین برنامه‌های عملی در رفع دغدغه‌های فرهنگی متدینین و دلسوزان جامعه گام بردارد.

رضا رحمانی رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز با بیان اینکه نبود استراتژی در برنامه‌ها و مدیریت‌ منجر به بروز چالش‌ها و صدماتی به بخش‌های صنعت و معدن شده است، خواستار ارائه لایحه حمایت از تولید از سوی دولت شد. وی همچنین از افزایش قیمت‌ خودروهای داخلی در روزهای اخیر انتقاد کرد.

حمید رضا فولادگر رییس کمیسیون اصل ۴۴ قانون اساسی در ادامه این جلسه به بحث تولید و چالش‌های پیش روی تولیدکنندگان پرداخت و دریافت تسهیلات از بانک‌ها و تأمین نقدینگی لازم برای تولید را عمده‌ترین دغدغه در عرصه تولید کشور ذکر کرد.

وی ساماندهی بازارهای سرمایه، ایجاد ثبات قیمت در بازار، متعهد کردن شرکت‌های دولتی در پرداخت بدهی پیمانکاران، تأمین سرمایه و نقدینگی تولیدکنندگان و بالا بردن بهره‌وری، کیفیت و رقابت‌پذیری تولیدکنندگان را اولویت‌های اساسی در حل مشکلات تولید و تولیدکنندگان ذکر کرد.

غلامرضا تاج‌گردون رییس کمیسیون بودجه مجلس هم بر ارائه بودجه شفاف از سوی دولت برای سال ۹۴ تأکید کرد و ضمن قدردانی از تلاش های دولت برای کنترل نرخ تورم ، گفت: امیدواریم رونق اقتصادی در کشور با برنامه‌ریزی صحیح ایجاد شود و همچنین قانون هدفمندی یارانه‌ها به طور کامل به مرحله اجرایی درآید.

عباس رجایی رییس کمیسیون کشاورزی مجلس نیز بحث تنظیم بازار محصولات کشاورزی را از مهمترین دغدغه‌های عرصه کشاورزی کشور برشمرد و گفت: باید فاصله تولید و مصرف را ساماندهی کرده و نظام دلالی و واسطه‌گری را از بین ببریم.

وی افزود: برای تأمین حقوق مصرف کنندگان نباید از حقوق تولیدکنندگان صرف نظر کنیم، بلکه باید در برخی از موارد از بودجه‌های دولتی برای کاهش نرخ‌ها استفاده کرد. رجایی کاهش نرخ تسهیلات بانکی بخش کشاورزی، تهیه برنامه‌های مدون و بلند مدت در بخش تولید به منظور تأمین کالاهای مورد نیاز بازارهای داخلی توسط تولیدکنندگان داخلی و کاهش واردات، ساماندهی سوخت مورد نیاز بخش کشاورزی و ساماندهی حوزه آب کشور را از دیگر دغدغه‌های نمایندگان مجلس و برنامه‌های مشترک میان مجلس و دولت در عرصه کشاورزی و صنعت ذکر کرد.

این نشست که به میزبانی دولت برگزار شد با اقامه نماز جماعت و ضیافت افطاری پایان یافت.

 

اخبار,اخبار سیاسی ,دیدار رییس و نمایندگان مجلس با روحانی

 

اخبار,اخبار سیاسی ,دیدار رییس و نمایندگان مجلس با روحانی

 

اخبار,اخبار سیاسی ,دیدار رییس و نمایندگان مجلس با روحانی

 

اخبار,اخبار سیاسی ,دیدار رییس و نمایندگان مجلس با روحانی

 

اخبار,اخبار سیاسی ,دیدار رییس و نمایندگان مجلس با روحانی

 

اخبار,اخبار سیاسی ,دیدار رییس و نمایندگان مجلس با روحانی

 

اخبار,اخبار سیاسی ,دیدار رییس و نمایندگان مجلس با روحانی

 

اخبار,اخبار سیاسی ,دیدار رییس و نمایندگان مجلس با روحانی

 

اخبار,اخبار سیاسی ,دیدار رییس و نمایندگان مجلس با روحانی

 

اخبار,اخبار سیاسی ,دیدار رییس و نمایندگان مجلس با روحانی

 

اخبار,اخبار سیاسی ,دیدار رییس و نمایندگان مجلس با روحانی

 

اخبار,اخبار سیاسی ,دیدار رییس و نمایندگان مجلس با روحانی

 اخبار سیاسی - ایسنا