اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

بدترین کشور جهان برای توریست ها


چین ازنظر وضعیت توالت در محیط های عمومی بدترین کشور در فهرست کشورهای توریستی برتر در سراسر جهان است.

چین ازنظر وضعیت توالت در محیط های عمومی بدترین کشور در فهرست کشورهای توریستی برتر در سراسر جهان است.

طبق بررسی‌های انجام شده از سوی سازمان جهانی توالت ، کشور چین که به دلیل نبود توالت‌های مناسب و تمیز طی سال‌ها در فهرست کشورهای آسیایی بدترین کشور شناخته شده، اخیرا تلاش های جدی برای بهبود شرایط در استان های مختلف آغاز کرده است.

بخشی از کمپین ارتقای توریسم که از سوی دولت چین دردستور کار قرار گرفته، به افزایش بودجه برای ساخت توالت‌های عمومی با کیفیت و تمیز اختصاص دارد.

 دولت محلی در استان "هاینان" تا کنون میلیون‌ها یوان صرف احداث این توالت های عمومی با کیفیت بالا اختصاص داده است.

شهر هایکو مرکز استان هاینان سال گذشته نزدیک به 40 میلیون یوان برابر با 6.28 میلیون دلار امریکا در این زمینه اختصاص داده است که قرار است تا سال 2012 صرف احداث بیش از 200 توالت عمومی شود.

این سرمایه گذاری‌ها بخشی از تلاش های دولت چین برای جذب توریست خارجی بیشتر به کشور است.

این کشور از سال 2010 و پس از این که از سوی سازمان جهانی توالت، بدترین کشور توریستی دنیا از نظر دسترسی به توالت های بهداشتی و مناسب اعلام شد، این تلاش ها را آغاز کرده است. پس از چین کشور فرانسه از نظر وضعیت توالت های عمومی در کشورهای توریستی دنیا قرار دارد.


منبع: تابناک



ویدیو مرتبط :
شیراز قطب پزشکی و توریست درمانی کشور

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بدترین کشور جهان در همسایگی ایران


تحقیقات کتابخانه ملی کوالالامپور نشان می‌دهد که سرانه مطالعه سالانه مردم مالزی در سال‌های اخیر نسبت به سال‌های پیشین به ٧ تا ٨ کتاب رسیده که این رقم، مالزی را در زمره کشورهای کتابخوان جهان قرار می‌دهد.

خبرآنلاین: تحقیقات کتابخانه ملی کوالالامپور نشان می‌دهد که سرانه مطالعه سالانه مردم مالزی در سال‌های اخیر نسبت به سال‌های پیشین به ٧ تا ٨ کتاب رسیده که این رقم، مالزی را در زمره کشورهای کتابخوان جهان قرار می‌دهد.

علی‌اکبر ضیایی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در مالزی، 24 آذر در نمایشگاه و حراج بزرگ کتاب مالزی در سالن نمایشگاهی مرکز خرید ماینز کوالالامپور، حاضر شد و از قسمت‌های مختلف این نمایشگاه بازدید کرد. همین امر، بهانه‌ای شد تا به بررسی جایگاه کتاب و کتابخوانی در مالزی، بپردازیم.

این نمایشگاه و فروشگاه کتاب که به صورت یک حراج شبانه‌روزی با عرضه گسترده کتاب‌های مختلف در حوزه‌های عمومی و تخصصی با قیمت‌های بسیار ارزان، پذیرای علاقمندان مطالعه و کتابخوانی است.

تحقیقات کتابخانه ملی کوالالامپور نشان می‌دهد که سرانه مطالعه سالانه مردم مالزی در سال‌های اخیر نسبت به سال‌های پیشین بسیار بهبود یافته و به ٧ تا ٨ کتاب رسیده که این رقم مالزی را در زمره کشورهای کتابخوان جهان قرار می‌دهد.

به گزارش آژانس خبری مالزی، تان سری محی‌الدین یاسین، وزیر آموزش مالزی، ضمن ابراز خرسندی از این مسأله گفت: در سال‌های گذشته، سرانه مطالعه کتاب برای هر فرد ٢ کتاب در سال بود.

وی افزود: با وجود پیشرفت روزافزون اینترنت و افزایش استفاده از کامپیوتر، هنوز هم کتاب، منبع اصلی دانش و تفریح محسوب می‌شود و بسیاری از مردم از ورق زدن کتاب لذت می‌برند. با تلاش‌های ویژه دولت و برگزاری رویدادهای مختلف فرهنگی، به تدریج فرهنگ کتاب خوانی و مطالعه در مردم نهادینه شد و اکنون و در این سال‌های اخیر، به ٧ تا ٨ کتاب برای هر فرد در سال رسیده است.

تحقیقات نشان می‌دهد که مردم مالزی به موازات افزایش سن، رغبت کمتری به کتابخوانی دارند، طوری که برای نمونه تنها ٢٠ درصد از مالزیایی‌های ٥٠ ساله، کتاب می‌خوانند که نسبت به کتابخوان‌ های ٢٥ تا ٣٠ ساله حدود ٤٠ درصد کاهش نشان می‌دهد و دولت نیز با توجه به این موضوع، کتابخوانی را از سنین پایین‌تر نهادینه کرده است.

همچنین در بررسی سرانه مطالعه سایر کشورها، نکات جالبی در این خصوص به دست آمده آست. به عنوان مثال هر فرد مکزیکی به صورت میانگین نصف کتاب در یک سال می‌خواند در حالی که این رقم در شیلی به یک کتاب در سال، در تایلند به ٢ کتاب در سال و در فیلیپین به ٣ کتاب در سال می‌رسد. البته دو سوم مطالعه مردم فیلیپین را کتاب انجیل، تشکیل می‌دهد.

این تحقیق همچنین نشان می‌دهد که متوسط سرانه سالانه مطالعه کتاب در آمریکا ٥ کتاب است. در آمریکا از هر ٤ نفر یک نفر اصلاً کتاب نمی‌خواند؛ ولی در مورد کتابخوان‌ها در مالزی، این رقم به ٧ کتاب می‌رسد و متوسط آن برای زنان ٩ کتاب و برای مردان ٥ کتاب است. این رقم در ژاپن و فرانسه به ١٠ کتاب در سال و در کانادا ١٧ کتاب در سال است.

مطابق اطلاعات به دست آمده از این تحقیق، کمترین میزان مطالعه و کتاب خوانی نیز به امارات متحده عربی با سرانه مطالعه ٦ دقیقه در سال تعلق دارد که این سرانه سالانه به 2 دهم کتاب در سال می‌‌رسد.