اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اینترنت در مریخ!


ساکنان آینده مریخ نه تنها محو ناشناخته های این سیاره خواهند شد بلکه از سرگرمی زمینی خود نیز محروم نخواهند بود؛ اینترنت.

خبرگزاری مهر: ساکنان آینده مریخ نه تنها محو ناشناخته های این سیاره خواهند شد بلکه از سرگرمی زمینی خود نیز محروم نخواهند بود؛ اینترنت.

الون ماسک که همین چند روز پیش شرکت تحت امرش یعنی اسپیس ایکس، فضاپیمای باری دراگون را برای ادامه برنامه فضایی ناسا به سلامت به ایستگاه فضایی بین المللی رساند حالا به جاه طلبی تازه تری فکر می کند و آن راه اندازی شبکه اینترنت در مریخ است!

وی در تازه ترین گفتگوی رسانه ای خود اعلام کرد: برای آنهایی که در آینده راهی مریخ می شوند این نکته بسیار مهم خواهد بود که ارتباطات جهانی خود را همچون گذشته ادامه دهند.

ماسک پیش از این ابراز امیدواری کرده بود که نخستین سری از مسافران مریخ طی 10 تا 12 سال آینده وارد این سیاره مملو از راز و رمز شوند.

وی در نظر دارد با استفاده از نسل جدید راکت های قدرتمندی که با بهره گیری از به روزترین سطح از دانش راکتی ساخته می شود مسافران مریخ را راهی این سفر ماجراجویانه کند.

وی همزمان به توسعه شبکه اینترنت در گوشه و کنار فضای اطراف زمین به ویژه در مریخ هم فکر می کند.

مالک شرکت اسپیس ایکس برای تحقق ایده جاه طلبانه اش بودجه هنگفتی درحدود 10 میلیارد دلار در نظر گرفته است که شامل اعزام افرادی به مریخ و همچنین راه اندازی شبکه اینترنت در آن سیاره می شود.

البته وی گفته که نباید انتظار آن را داشت که تا 5 سال آینده این ایده محقق شود اما قطعا در آینده دورتر به واقعیت تبدیل می شود، جایی که ما شهری در مریخ خواهیم ساخت!


ویدیو مرتبط :
کشف مولکول های آلی در سیاره مریخ توسط مریخ نورد ناسا با نام "کنجکاوی" (Curiosty)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ارزانترین اینترنت در ژاپن



 

 

ارزانترین اینترنت

 

 

اینترنت بنیاد فناوری اطلاعات و نوآوری‌ها در حالی کاربران ژاپن را دارای ارزان‌ترین نرخ دسترسی به اینترنت در سراسر جهان اعلام کرد که دو سال پیش، شهروندان این کشور با ضریب نفوذی حدود 21 درصد تنها یک هزارم متوسط حقوق ماهیانه را برای اینترنت پرداخت می‌کردند، در عین حال دانمارک که اکنون مقام شانزدهم را با ضریب نفوذ بالای 85 درصد دارا است پیش از این با ضریب نفوذ حدود 34 درصد رتبه اول را در قبال درآمد سرانه جمعیت و کیفیت دسترسی به اینترنت داشت.

 

 

به گزارش عصر ارتباط ، بنیاد فناوری اطلاعات و نوآوری‌هاي (itif) اعلام کرد:مصرف‌کنندگان اینترنت در ژاپن ارزان‌ترین بهای دسترسی به اینترنت را در مقابل بالاترین سرعت متوسط پرداخت می‌کنند. ژاپنی‌ها که سرعت دسترسی آنها به اینترنت به‌طور متوسط 67 مگابیت در ثانیه است ماهانه تنها 27/0 دلار پرداخت می‌کنند و این در حالی است که ضریب نفوذ اینترنت در این کشور به 75 درصد می‌رسد. پس از ژاپن، کره جنوبی با سرعت 46 مگابیت در ثانیه بیشترین سرعت را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد و پس از آن هم کشورهای فنلاند با سرعت متوسط 22 مگابیت در ثانیه، سوئد با سرعت 2/18 مگابیت در ثانیه و فرانسه با سرعت 6/17 مگابیت در ثانیه مقام‌های سوم تا پنجم را در اختیار دارند. فرانسوی‌ها نیز دو سال پیش به عنوان دومین کشور بودند که نسبت به حقوق ماهیانه خود بهای اندکی را پرداخت می‌کردند تا جایی‌که هزینه یک ماه بهای اینترنت در این کشور یک قسمت از 762 قسمت حقوق ماهانه را تشکیل می‌دهد. ضریب نفوذ اینترنت در تمام این کشورها بالای 70 درصد گزارش شده است ضمن این‌که این رتبه‌بندی با توجه به نرخ دسترسی به اینترنت به عنوان یکی از عوامل دسترسی به شبکه جهانی انجام شده و نشان می‌دهد در کره جنوبی نرخ دسترسی به اینترنت با سرعت متوسط 46 مگابیت در ثانیه به‌طور ماهانه کم‌تر از 45/0 دلار است و در فنلاند اگرچه این هزینه به 77/2 دلار می‌رسد اما با توجه به درآمد سرانه جمعیت این کشور بهای قابل قبولی است. سوئدی‌ها نیز تنها 66/0 دلار پرداخت می‌کنند و در فرانسه به عنوان پنجمین کشور مطلوب از نظر دسترسی به اینترنت در قبال کیفیت و قیمت تنها 64/1دلار، هزینه ماهانه دسترسی به اینترنت است.

 

 

پس از این کشورها هلند، پرتغال، کانادا، لهستان و نروژ قرار دارند که کیفیت دسترسی به شبکه جهانی در این کشورها به ترتیب 9، 8، 6/7، 5/7 و 7 مگابیت در ثانیه است و در میان آن‌ها بیشترین قیمت را کشور لهستان برای ارایه سرویس‌های اینترنت انتخاب کرده است که کاربران به‌طور ماهانه باید برای دسترسی به سرعت 5/7 مگابیت در ثانیه معادل 13 دلار هزینه کنند. در این رتبه‌بندی ایران دیده نمی‌شود با این حال در میان 30 کشور که برترين کیفیت و بهای دسترسی به اینترنت در آن‌ها مورد بررسی قرار گرفته کشور یونان بیشترین بها را در مقابل پایین‌ترین سرعت دریافت می‌کند و قبل از آن نیز مکزیک و اسپانیا هستند. در این رتبه‌بندی ایالات متحده آمریکا رتبه پانزدهم را به خود اختصاص داده و کاربران آمریکایی در قبال دسترسی به سرعت متوسط 8/4 مگابیت در ثانیه در حدود 33/3 دلار پرداخت می‌کنند که از کشورهایی مثل استرالیا، آلمان، بلژیک و ایسلند بیشتر است. به‌طور متوسط درآمد آمریکایی‌ها در طول دو سال گذشته بیشتر شده اما در سال 2007 آن‌ها در حدود یک قسمت از 343 قسمت حقوق خود را برای دسترسی به اینترنت پرداخت می‌کردند. در این رده‌بندی کشورهایی که بالاتر از 20دلار در ماه برای دسترسی به اینترنت باید در آن‌ها پرداخت شود در محدوده قرمز قرار گرفته‌اند که از میان آن‌ها می‌توان به ترکیه اشاره کرد؛ هرچند این هزینه‌ برای استفاده از خدمات شبکه جهانی اینترنت با کیفیت باند پهن و سرعت‌های بالای یک مگابیت در ثانیه به عنوان حداقل شاخص لازم کیفیت در نظر گرفته شده است.

 

 

لوح

 

 

دفتر مطالعات ارتباطات و فناوری‌های نوین مرکز پژوهش‌هاي مجلس در گزارشی که در شهریور امسال تحت عنوان "قیمت پهنای باند و آثار آن بر بازار خدمات فناوری اطلاعات در ایران" منتشر کرد، شروع ارایه خدمات اینترنت پرسرعت را از سال 1383 و توسط بخش خصوصی اعلام کرد که از طریق فناوری ADSL و روی شبکه خطوط سیم تلفن به متقاضیان ارایه شد. در این گزارش آمده است قیمت متوسط یک مگابیت در ثانیه پهنای باند در ایران در طول یک ماه بیش از 10 برابر ترکیه و 330 برابر ژاپن است و این شاخص نشان می‌دهد هزینه تولید، ارایه و دسترسی به خدمات الکترونیکی در ایران بسیار بالاتر از سایر کشورها است و قیمت یک مگابیت در ثانیه پهنای باند معادل حقوق یک ماه هر شهروند ایرانی است. در حالی‌که درآمد هر شهروند ترکیه‌ای 11 برابر قیمت یک مگابیت در ثانیه و در ژاپن 894 برابر است. در ادامه این گزارش آمده است بین شاخص‌های توسعه اقتصادی نظیر تولید ناخالص ملی و درآمد سرانه با ضریب نفوذ اینترنت باند پهن، یک رابطه علت و معلولی دوسویه وجود دارد.