اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ایران چندمین کشور مصرف‌کننده طلا است ؟



اخبار,اخباراقتصادی,معادن طلا   در ایران

 

 اخبار اقتصادی  - ایران یکی از 6 کشور مصرف‌کننده بزرگ طلا

معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی گفت: ایران جزو شش کشور مصرف‌کننده اصلی طلا در جهان است.

بهروز برنا در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سالانه بیش از 3000 میلیارد دلار طلا و جواهرات سالانه در جهان تجارت می‌شود که ایران سهم 350 تا 400 تنی در این زمینه دارد.
 
18 معدن طلا گواهی بهره برداری دارند
 وی افزود: در بحث طلا بیش از هزار محدوده امیدبخش در ایران وجود دارد و 18 معدن گواهی بهره‌برداری گرفته‌اند و روز به روز فعالیت بخش خصوصی و بخش طلا افزایش پیدا می‌کند.
 
میزان قطعی ذخایر طلا در ایران 320 تن است
 معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور میزان قطعی طلا را در کشور 320 تن عنوان و اظهار کرد: در 21 استان کشور نشانه‌های طلا مشخص شده است که در 12 استان این ذخایر به صورت شناخته شده وجود دارد که مهم‌ترین آنها در استان‌های آذربایجان غربی، کردستان، سمنان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، مرکزی، زنجان، آذربایجان شرقی و اصفهان است.
 
برنا ادامه داد: علاوه بر این ایران از نظر معادن طلا و استخراج این ماده معدنی مهم شرایط مطلوب‌تری را نسبت به گذشته پیدا کرده است.

 

اخباراقتصادی  - ایسنا


ویدیو مرتبط :
امیر حسین رستمی و تفاوتهای 11 کشور مصرف کننده انرژی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ایران چندمین کشور مصرف لوازم آرایش در دنیاست؟



اخبار,اخباراجتماعی,لوازم آرایشی

 

 اخبار اجتماعی  - ایران هفتمین کشور پرمصرف لوازم آرایش در دنیا/ سالی یک میلیارد دلار لوازم آرایش قاچاق وارد می شود

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ایران از نظر جمعیت هفدهمین کشور جهان است اما از نظر مصرف لوازم آرایشی هفتمین کشور دنیاست، واردات رسمی لوازم آرایشی حدود یک میلیارد دلار در سال است اما بیش از این میزان مواد آرایشی قاچاق وارد کشور می شود.

رسول دیناروند گفت: در مورد بازار لوازم آرایشی می توانم اعلام کنم که ما بدترین وضع را از نظر قاچاق، در فرآورده های آرایشی داریم و متأسفانه در مورد اقلامی که به فرآورده های آرایشی و بهداشتی معروف هستند، بیشتر بازار در اختیار قاچاق است.

معاون وزیر بهداشت در پاسخ به این پرسش که میزان قاچاق لوازم آرایشی به کشور چقدر است، گفت: نمی توانم آمار بدهم اما می توانم بگویم که سهم بازار قاچاق در مورد این اقلام از همه اقلام دیگر بیشتر است و شاید اگر بگویم بازار واقعی و رسمی این کالاها نسبت به قاچاق، کدام وزنش بیشتر است، شاید بتوان گفت قاچاق از واردات رسمی لوازم آرایشی بیشتر است.

او ادامه داد: در واقع واردات رسمی لوازم آرایشی سهمش بسیار کمتر از قاچاق است.

دیناروند گفت: راه حل جلوگیری از قاچاق لوازم آرایشی این است که تولیدات با کیفیت در کشور راه بیفتد و برندهای معروف دنیا را بتوانیم به صورت ساماندهی شده وارد کنیم تا نیازمند اینکه به صورت قاچاق بیایند نباشد یا حتی زمینه اینکه این برندها در داخل کشور تولید شوند با توجه به اینکه متأسفانه بازار بزرگی در ایران دارند باید فراهم شود.

رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به پرسش دیگری در مورد جایگاه ایران از نظر مصرف لوازم آرایشی گفت: ما از نظر جمعیت کشور هفدهم جهان هستیم ولی از نظر مصرف لوازم آرایشی کشور هفتم دنیا هستیم و با اینکه هفدهمین کشور پر جمعیت دنیا هستیم از نظر مصرف دارو جزو ۵۰ کشور پر مصرف دنیا هم نیستیم.

او ادامه داد: این آمارها نشان می‌دهد که متأسفانه مصرف لوازم آرایشی در کشور ما بالاست که البته بخش بزرگی از این بازار نیز در اختیار قاچاق است. بازار رسمی واردات لوازم آرایشی حدود یک میلیارد دلار در سال است.

دیناروند گفت: بازار لوازم آرایشی رشد سالانه خود را هم دارد البته باید به این نکته توجه کنیم که از نظر تعداد اقلام آرایشی کشور هفتم هستیم چون بیشتر لوازم آرایشی مصرفی در کشور ما جزو لوازم آرایشی گرانقیمت نیستند و بیشتر بازار در اختیار اقلام ارزان قیمت چینی است.

 اخباراجتماعی  - فارس