اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

انتقاد هاشمی از خانه نشینی اساتید


آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدارهای جداگانه وزیر کشور، اعضا مجمع استانداران ادوار و جمعی از نمایندگان سابق مجلس شورای اسلامی و جمعی از روزنامه‌نگاران با ابراز امیدواری از اصلاح تدریجی مشکلات کشور، گفت: در سیاست خارجی شرایطی داشتیم که هر روز به سوی گسترده شدن تحریم‌ها، پیش می‌رفتیم.

خبرگزاری ایسنا: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح هدفمندی یارانه‌ها را از ضرورت‌های اصلاح اقتصادی هر کشوری دانست و گفت: فرصتی که قوانین مجلس برای کشور ایجاد کرده بود، در اجرا تبدیل به تهدید شد و تمام طرح به دادن مبلغی به مردم خلاصه شد که در مقابل عوارض تورمی آن، بسیار ناچیز بود.

وی صفا و صمیمیت مردم و مسؤولان را سرمایه ارزشمند برای گذر از مقاطع حساس تاریخ انقلاب اسلامی دانست وگفت: در سال‌های اخیر شاهد افزایش نزاع‌های بیهوده و توهین و تهمت به شخصیت‌های رسمی و از طریق تریبون‌های رسمی به یکدیگر بودیم.

هاشمی رفسنجانی با ابراز تأسف از چنین اوضاعی گفت: در اخلاق اسلامی که مبتنی بر فرهنگ قرآنی است، دروغ، توهین، تهمت و تجاوز به حقوق دیگران جایگاهی ندارد و باید صداقت و راستی را آیینه رفتاری و گفتاری مردم کنیم و برای نهادینه شدن آن بکوشیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مذاکرات ایران با کشورهای 1+5 گفت: دنیا فهمید که ایران لنگر ثبات منطقه است و اراده عقلای جهانی بر حل مسایل است و نباید بگذاریم تندروهای داخلی و خارجی، عقل سیاسی و منطق دیپلماتیک را فدای هیاهو کنند.

وی با یادآوری فداکاری‌های مردم در 8 سال دفاع مقدس و فرهنگی که ایثارگری‌ها را در فضای جامعه خلق کرد، گفت: بعضی‌ها که منافع باندی دارند، می‌خواهند میراث ملی را مصادره کنند و در این راه ابایی ندارند که جلوی قاطبه مردم بایستند.

هاشمی رفسنجانی، در پاسخ به اظهارات برخی حاضران در خصوص نحوه حل مشکلات اقتصادی در دولت یازدهم گفت: مشکلات پیش روی دولت جدّی ولی اراده حل مشکلات با کمک مردم قوی است و ما از گذشته تجربه‌های ارزشمندی داریم که ویرانی‌های 5 استان و خرابی‌های زیرساخت‌های سراسر کشور را درست کردیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، استفاده از نیروهای باتجربه را راهکاری جهانی برای ساختن کشورها دانست وگفت: اگر چه سرمایه‌های انسانی را خانه‌نشین کرده بودند، ولی مردم مسیری را رفتند که به اعتدال رسیدند و در این فضا، انتظار مردم جبران آن کارهای افراطی و حرکت در مسیر اعتدالی است.

وی بازنشسته کردن استادان دانشگاه را مصداق روشنی از خانه‌نشینی شخصیت‌های مؤثر دانست وگفت: دور کردن شخصیت‌های علمی و دانشگاهی از فضاهای علمی، توانایی لشکر عقل را در جامعه کم می‌نماید که تقویت آن سفارش ائمه معصوم، به خصوص امام موسی کاظم (ع) به شاگردانشان بود.

هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اهمیت فرهنگ در ثبات جامعه، گفت: فرهنگ جوهره اخلاقی ملت‌هاست و در جوامع اسلامی نیز توجه به بایدها و نبایدهای اخلاقی، مجموعه فرهنگ را تشکیل می‌دهد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام قرآن کریم را بهترین راهنمای فرهنگی برای مردم ایران اسلامی دانست و گفت: مردمی که دروغ نمی‌گویند، غیبت نمی‌کنند، تهمت نمی‌زنند و سیئات اخلاقی ندارند، می‌توانند پرچم‌دار فرهنگ باشند و شرط آن عبور از سطحی‌نگری و توجه به عمق مسایل است.

در دیدار وزیر کشور مسایل کلی کشور، مخصوصاً ماجرای کامل مرزبانان از اسارت تا آزادی و ابهامات وضعیت گروهبان جمشید دانایی‌فر مطرح و بحث و بررسی شد.


ویدیو مرتبط :
انتقاد دانشجویان از حضور و غیاب و شیوه تدریس اساتید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انتقاد مهدی هاشمی از مخالفان خانه سینما


مهدی هاشمی در سایت خبرآنلاین نوشت:عکسی دیدم روی صفحه اول روزنامه بانی فیلم. تنی چند از شریف‌ترین و بهترین همکاران حرفه‌ای سینمایی‌ام جلوی در بسته خانه سینما نشستند. از خودم پرسیدم آیا ممکن است بزرگان سینمای کشورهای دیگر جهان هم روزی کارشان به اینجا بکشد.

 تابناک: مهدی هاشمی در خبرآنلاین نوشت:عکسی دیدم روی صفحه اول روزنامه بانی فیلم. تنی چند از شریف‌ترین و بهترین همکاران حرفه‌ای سینمایی‌ام جلوی در بسته خانه سینما نشستند. از خودم پرسیدم آیا ممکن است بزرگان سینمای کشورهای دیگر جهان هم روزی کارشان به اینجا بکشد که برای احقاق حقوق اولیه صنف و حرفه خود به جایی برسند که اجازه ورود به خانه خود را هم نداشته باشند؟

حدود 45 سال است که در حرفه تئاتر و سینما و تلویزیون کشور هستم و خانه سینما اولین مکانی بود که موفق شده بود جمعیت پراکنده خود را جمع کند و به دور از پیچیدگی‌های مراحل سخت و بی‌روح و پر از موانع کارهای اداری ــ دولتی از بالا مشکلات خود را خودش حل کند.



اینجانب در روزهای نخستین به همراه هیات موسس که سمت بازرس بخش بازیگران را داشتم تا امروز شاهد تلاش پیگیرانه بی‌مزد و مواجب همکاران فعالم بودم و این مکان همواره در نظرم مثل بخشی از یک خانه ملت کوچک بود که نظارت همه جانبه بر کار سینما دارد و با مشاوره و همفکری‌های دائم هیات منتخب کار راهبردی خود را در حد توانایی انجام می‌دهد و خوشحال بودم که اولین تشکیلات صنفی سینمایی ما شکل گرفته است.

و اصلا تصور نمی‌کردم روزی برسد که این پایگاه عریض و طویل با سابقه 20 ساله که اکثریت جمعیت سینمایی کشور را در خود جمع دارد، توسط عده‌ای قلیل و کم بضاعت هنری یکباره تعطیل شود. و اعضای بی‌خانمان اما بزرگوارش حتی ندانند دیگر باید یکدیگر را کجا ببینند و دست کم تبریک و تسلیتی به هم بگویند. چرا؟ چرا؟ چرا چنین می‌شود و هر بار به طریقی در جایی تکرار می‌شود؟ و حرکت‌ها دوباره از نو به نقطه صفر می‌رسد؟

 این همه اتلاف وقت و هدر دادن نیرو برای به نقطه هیچ رسیدن به سود کیست؟ نیروهایی که باید صرف آفرینش‌های هنری شود خرج دوندگی‌های فرسایشی و بیهوده می‌شود و همایون اسعدیان‌ها به جای این که فیلم‌شان را بسازند، باید به نمایندگی از ما پاسخ نازل‌ترین و بدفرهنگ‌ترین اظهارات را بدهند و فرهاد توحیدی‌ها و دیگران باید آماج تهمت‌ها قرار گیرند.


پرسش بزرگ و تاریخی و تکراری همچنان این است آخر تا کی؟ واقعا تا کی؟! شاهد حقوق ابتدایی پایمال شده خود باشیم؟ گویا چاره‌ای نیست جز آن که این راه پرمخافت سنگلاخی را همچنان بپیماییم تا شاید روزی قبای ژنده خود را به جایی بیاویزیم و خنده تلخ را بیاموزیم.