اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

افشا‌گری یک نماینده از حقوق ۵۰۰۰۰۰۰۰ مدیری در زندان!



سوء‌استفاده‌های مالی درسازمانهای دولتی,حسین مظفر، معاون نظارت مجلس

افشا‌گری یک نماینده از حقوق ۵۰۰۰۰۰۰۰ مدیری در زندان!

تخلفات گوناگون در سازمان‌های دولتی، بی‌سابقه یا کم‌سابقه نیست، اما در یکی از موارد منحصر به فرد از این تخلفات، یکی از نمایندگان مجلس برای خبرنگار تابناک موردی را افشا کرده‌ که جای تأمل دارد: مدیری دولتی که در زندان است و حقوق ماهیانه پنجاه میلیونی می‌گیرد!

روحانیت نباید دولتی باشددر روزهای اخیر، رسیدگی به تخلفات افرادی که زمانی در قدرت بوده‌اند، به یکی از اولویت‌ها و دستور‌کارهای مهم کمیسیون اصل نود مجلس تبدیل شده است.

 مجلس اصرار دارد ‌به این تخلفات رسیدگی شود و به همین منظور، فهرستی از این تخلفات ـ که گفته می‌شود، به بیش ‌از نهصد مورد می‌رسد ـ برای قوه قضاییه فرستاده شده است.

در این باره، حسین مظفر، معاون نظارت مجلس، امروز در کنفرانس خبری خود در میان خبرنگاران با اشاره به این موضوع و در مورد میزان شکایاتی که به کمیسیون اصل ۹۰ در سه ماه پایان دولت دهم رسیده است، گفت: ۹۰۷ فقره شکایت در کمیسیون اصل ۹۰ به ثبت رسیده که‌ در نشست‌های کمیسیون و یا کمیته‌های کمیسیون ‌به‌ آنها رسیدگی شده و یا در حال رسیدگی است.

وی با بیان این که بخشی از کار نظارتی توسط رئیس مجلس به معاونت نظارت ارجاع می‌شود، گفت: میزان ارجاعات در سه ماه پایانی دولت دهم، دوازده مورد است که این ارجاعات از طرف رئیس یا هیأت رئیسه به معاونت نظارت ارائه شده است.

همچنین معاونت نظارت مجلس در مورد این که به چه میزان تخلفات دولت قبلی بنا بر گزارش معاونت نظارت قابل پیگیری است، گفت: بخشی از این تخلفات از طریق کمیسیون اصل ۹۰ به دستگاه قضایی ارجاع می‌شود و بخشی توسط کمیسیون‌های تخصصی ‌پیگیری می‌شود.

عباس فلاحی باباجان‌ همچنین اظهار داشت: از عمده‌ترین مشکلات‌ در دولت دهم، بحث سوء‌استفاده‌های مالی و ‌بی‌توجهی به قوانین است. کمیسیون اصل نود، بار‌ها به مواردی از خطاهای دولت دهم و عدم ابلاغ قوانین اشاره کرده ‌و در کنار آن تذکراتی در مورد دانشگاه ایرانیان داده شده است؛ بحث برداشت شانزده میلیاردی و واگذاری ساختمان‌های دولتی به این دانشگاه و... .

این نماینده تأکید کرد: البته این رویدادها، تنها مختص به دولت دهم نبوده و در دولت‌های گذشته نیز رخ داده، ‌ولی شدت و حدت آن به این اندازه نبوده و میزان تخلفات دولت‌های پیش از نهم به آن میزان نیست که قابل بررسی باشند.
 
این نماینده افزود: سرمایه‌های کشور باید در راستای پیشرفت ‌کشور و تولید ملی هزینه شود، باید ‌دستمزد کارگرانی که ماه‌هاست حقوق نگرفته‌اند، پرداخت شود. در شرایطی که عده‌ای حتی توانایی تأمین نان شب خود و خانواده‌شان را ندارند، برخی با فراغ‌بال به سوءاستفاده از منابع دولتی مشغول هستند.

 

نمایندگان مجلس باید وظیفه نظارتی خود را انجام دهند و به تعهداتی که قول آن را به مردم داده‌اند، عمل کرده و تا جایی که اختیار دارند از حقوق موکلین خود در برابر این بی‌انظباتی‌ها دفاع کنند.

فلاحی خاطرنشان کرد: باید جلوی این کارها گرفته شود. جدای از سوء‌استفاده از سرمایه‌های کشور، موضوع اصلی اعتماد مردم است. اگر اعتماد مردم به دولت از میان برود،‌ حاکمیت زیر سؤال می‌رود. ملت باید به مسئولان و نمایندگان خود اطمینان کنند.

وی در این باره ‌افشا‌گری کرد و پرده از یک ماجرا برداشت و گفت: شنیده‌ام که یکی از مشاوران سازمان مس کشور، در حالی که در زندان است، حقوق ماهیانه ۵۰ میلیون تومانی می‌گیرد؛ بنابراین، در حالی که برخی از مردم درآمدی ندارند و با یارانه‌های نقدی زندگی خود را می‌گذرانند و برای دریافت وام‌های ناچیز به هر دری می‌زنند، پرداخت اینگونه حقوق‌ها ظلم به مردم است.

 

مجلس باید کاری کند که این گونه اتفاقات تکرار نشود. وظیفه مجلس نظارت است تا اینگ ونه خطا‌ها صورت نگیرد. موارد بسیاری شبیه این موضوع رخ داده که نمایندگان، دولت و قوه قضائیه و سازمان‌های نظارتی حتی خبری از آن ندارند.

هر فرد و نهادی که اطلاعاتی دارد که می‌تواند سوءاستفاده‌های افرادی را آشکار کند، باید این اطلاعات را در اختیار دستگاه قضایی و نهادهای نظارتی گذارد و نهادهای مسئول نیز باید با پیگیری و برخورد قاطع با سوء‌استفاده کنندگان اعتماد مردم به نظام و حاکمیت را بیش از پیش مستحکم کنند./تابناک

 


ویدیو مرتبط :
افشا گری -حتما نگاه کنید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افشا گری رئیس جمهور و یک نماینده درباره بابک زنجانی



اخبار,اخبار سیاسی ,پرونده بابک زنجانی

 

اخبار سیاسی - افشا گری رئیس جمهور و یک نماینده درباره بابک زنجانی

بابک زنجانی و افشاگری؛ دو واژه‌ای که این روزها با هم عجین شده‌اند. یک روز رئیس جمهور کشور در مورد زنجانی افشا‌گری می کند و روز بعد یک نماینده مجلس و مردم هم مشتاقانه منتظر پایان ماجرای بابک زنجانی هستند.

هم‌اکنون پرونده بابک زنجانی و معوقات وی به بانک مرکزی‌ در قوه قضاییه در حال بررسی است؛ اما در چند روز گذشته، افشا‌گری‌ها‌یی از سوی رئیس‌جمهور و افراد دیگری شده‌ که بررسی ابعاد گوناگون این پروند را ضروری‌تر کرده است.

به گزارش «تابناک»، امروز نیز یوسفیان‌ملا، عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی اعلام کرد، ما آدرس پول‌های بابک زنجانی را داریم و می‌دانیم این مبالغ توسط چه کسانی و در کجا سرمایه‌گذاری شده است.

در همین ارتباط یوسفیان ملا در گفت‌وگوی خود با تابناک بیان کرد: دارایی‌های بابک زنجانی در کشور ۱۰۰۰ میلیارد هم نمی‌شود؛ این مبالغی که در ‌کشور است، مال ایران است. ما مطالباتمان داخلی نیست و به دنبال یورو هستیم. باید طلب ما برگردانده شود. آنچه مسلم است، اینکه مبالغ خارجی باید به کشور باز‌گردد.

وی در‌باره مبالغی که ‌بابک زنجانی در کشور‌های خارجی سرمایه‌گذاری کرده، گفت: وی به کشورهای ‌تاجیکستان، مالزی و کشور‌های‌ دیگر ‌‌‌رفت و آمد داشته است.‌ وی در‌باره باز‌‌پس‌گیری این پول‌ها گفت: ما قطعا این پول‌ها را می‌توانیم به خزانه برگردانیم و یکسری کار‌ها انجام شده است؛ البته انتظار بود در آغاز خود بابک زنجانی همکاری کند و پول کشور را برگرداند ولی این کار را انجام نداد؛ اما باید متوجه باشد که نمی‌شود با یک نظام در‌افتاد. به هر حال دولت پول خود را پس خواهد گرفت. زنجانی باید از همان آغاز کار خودش ‌همکاری می‌کرد و بارش‌ را سنگین نمی‌کرد.

وی همچنین ادامه داد: همه گمان می‌کنند زنجانی برای ما نفت فروخته، در حالی که این گونه نیست. بابک زنجانی برای ما نفت نفروخته است. مگر او چه کاره بوده که این کار را بکند. زنجانی پول گرفته‌ برای ما جنس بیاورد. دولت احمدی‌نژاد یورو و پول نقد در اختیار این فرد گذارده است.

وی در‌باره بیشترین حجم پولی که ‌بابک زنجانی در کشور‌های خارجی سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: هم‌اکنون نمی‌توان‌ گفت، ولی ما می‌دانیم کجاست. این پول‌ها در خیلی از کشور‌ها‌ از جمله تاجیکستان و مالزی و تایلند و برخی ‌کشورهای اروپایی و آمریکایی است.

گفتنی است، در هفته گذشته، رئیس جمهور کشور در سفر خود به استان هرمزگان پرده از برخی ابهامات پرونده بابک زنجانی برداشت و در این افشا‌گری گفت، زنجانی از دولت قبل پول نقد دریافت کرده است.

گویا دولت احمدی‌نژاد علاوه بر واگذاری فروش نفت به این فرد، مبالغ کلانی را نیز به صورت دلار و یورو در اختیار او گذارده است تا مواد مورد نیاز و برخی کالا‌ها را به کشور وارد کند.

رئیس‌جمهور ‌با تأکید بر همراهی علم با اخلاق به موضوع فساد اقتصادی اشاره کرد و افزود: گروهی به عنوان دور زدن تحریم‌ها، منافع ملی را دور زدند و پول ملت را برداشتند و امیدواریم همه دستگاه‌ها با تلاش خود این پول را برگردانند.

وی ادامه داد: همه این پول نه اینکه یک محموله نفت خام را بدهیم که ببرند و بفروشند بلکه پول نقد به این فرد داده شده تا بدهی‌های ما را با آن پرداخت کند.

روحانی تصریح کرد: این ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد دلار همش پول نقد نیست؛ بخشی پول نقد دادند که بدهی ما با آن پرداخت شود.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه رخ دادن این مسائل به دلیل نبودن اخلاق است، اظهار داشت: فکر می‌کنید بدون ایستادگی در برابر انحراف کشور می‌تواند رشد کند؟

روحانی ادامه داد: این درست نیست که یک عده مردم رنج بکشند و عده‌ای با حیله و به بهانه تحریم‌ها بیت‌المال مردم را غارت کنند.

رئیس‌جمهور افزود: یک وقتی موضوع ۳ هزار میلیارد تومان مطرح شد و دهان همه باز مانده بود، ولی این رقم حدود ۹ هزار میلیارد است و البته مطمئن نیستیم فقط همین باشد؛ شاید بعدا چیزهای دیگری کشف شود.

روحانی با تأکید بر اینکه مگر می‌شود، بدون تعهد کشوری پیش برود گفت: امروز به جای دعواهای غیرمفید و اینکه در سوابق هم بگردیم که در فلان اجتماع فلان شعار گفته شده، بیاییم همه با هم جلوی فساد و انحراف بایستیم.
اخبار سیاسی - تابناک