اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

افشای جزییات جدید از براندازی در مصر


مدیر کل سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی و معاون رئیس جمهور سابق مصر در اظهاراتی فاش کرد که «برناردینو لیون» فرستاده اروپا طراح کودتای نظامی علیه «محمد مرسی» نخستین رئیس جمهور منتخب مصر بود.

خبرگزاری تسنیم: سایت های اینترنتی گوشه هایی از اظهارات محمد البرادعی در یک همایش در خصوص حوادث مصر را منتشر کردند.

البرادعی در این همایش گفت: در جولای 2013 قرار بر این بود که من بخشی از معارضین باشم اما اساسا این سخن را بگویم که ما به یک راه حل توافقی جامع مشتمل بر همه گروه ها و طیف های سیاسی نیاز داریم.

وی افزود: آنچه رخ داد کاملا بر خلاف چیزی بود که من امضا کرده بودم، چیزی که من امضا کرده بودم بر برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری و کناره گیری آبرومندانه مرسی از ریاست جمهوری و دستیابی به یک راه حل جامع که جماعت اخوان المسلمین و اسلام گراها نیز جزئی از آن باشند، تاکید داشت.

البرادعی در ادامه اظهار داشت: من طرحی را که «برناردینو لیون» تدوین کرده بود، امضا کردم و وی اکنون سعی دارد همان طرح را در لیبی اجرا نماید، اما همه چیز بعد از آن از هم فروپاشید و خشونت ها آغاز شد به گونه ای که دیگر جایی برای شخصی مثل من نبود و دیگر هیچ مجال سیاسی وجود نداشت.

وی افزود: در جامعه ای که هیچ گونه مفهوم روشنی از عدالت و توافق نیست و فضای سیاسی وجود ندارد، تو نمی توانی تاثیرگذار باشی و من نمی توانستم بخشی از آن جامعه باشم.

3 جولای سال 2013 پس از چند روز تظاهرات، عبدالفتاح السیسی وزیر دفاع وقت مصر با صدور فرمانی «محمد مرسی» نخستین رئیس جمهور منتخب مصر را برکنار کرد.


ویدیو مرتبط :
افشای فایل صوتی مسئول آمریکایی درباره براندازی در ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افشای طرح سنای آمریکا برای براندازی نظام جمهوری اسلامی



 طرح سنای آمریکا برای براندازی نظام جمهوری اسلامی

افشای طرح سنای آمریکا برای براندازی نظام جمهوری اسلامی

در شرایطی که طی روزهای اخیر، دولت آمریکا به همراه کنگره این کشور تلاش های جدیدی را برای تشدید تحریم ها علیه ایران آغاز کرده، برخی گزارش ها حاکی از آن است که این تحریم های جدید، در حقیقت بخشی از طرح گسترده تری است که با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی در ایران تدوین شده است.

در شرایطی که طی روزهای اخیر، دولت آمریکا به همراه کنگره این کشور تلاش های جدیدی را برای تشدید تحریم ها علیه ایران آغاز کرده، برخی گزارش ها حاکی از آن است که این تحریم های جدید، در حقیقت بخشی از طرح گسترده تری است که با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی در ایران تدوین شده است.

به گزارش «تابناک»، روزنامه «هافینگتون پست» امروز در مطلبی به افشای طرح سنای آمریکا برای براندازی نظام در ایران پرداخته و اشاره می کند حدود یک ماه پیش، شبکه خبری «بلومبرگ» گزارشی منتشر کرد مبنی بر اینکه گروهی از سناتورهای آمریکایی از هر دو حزب، در پی تدوین تحریم های جدیدی علیه ایران هستند.

بر اساس پیش نویس این طرح، تحریم های جدیدی علیه ایران به تصویب می رسید که تنها در صورت حرکت ایران به سوی آنچه از سوی این سناتورها «یک حکومت انتخابی دموکراتیک و انتخابی آزادانه» خوانده می شد، قابل برداشته شدن بود.

بر اساس گزارش «بلومبرگ»، قرار بود این پیش نویس در ماه جاری (ما آوریل) نهایی شده و به طور رسمی اعلام شود. اما تا این لحظه از این موضوع خبری نیست و سناتور «مارک کرک»، طراح اصلی این بسته تحریمی، دست به اعلام رسمی آن نزده است.

اما در روز پنج شنبه، مارک کرک طرح تحریمی جدیدی را به سنا ارائه داد که عبارت بود از قانون تحریم تبادلات ارزی خارجی ایران. آن گونه که از این طرح جدید برمی آید، هدف اصلی از آن، سوق دادن ایران و آمریکا به سوی تقابل است.

با این حال، هافینگتون پست می نویسد این طرح جدید ارائه شده از سوی کرک، در حقیقت هم راستا با همان طرح قبلی است و در مجموع، می تواند کنگره را به سمت و سویی ببرد که از کلیت رژیم تحریم ها به منظور براندازی نظام در ایران استفاده کند.

هافینگتون پست به نسخه خلاصه ای از طرح اصلی کرک دست یافته، می نویسد پیش نویس اصلی طرح شامل بیش از 100 صفحه است و در میان پرسنل کنگره، از آن با عنوان «سینک آشپزخانه» یاد می شود. این طرح، مجموعه گسترده ای تحریم ها را نه تنها علیه ایران، بلکه همچنین علیه مجموعه ای از کشورها، شرکت ها و حتی نهادهای سازمان ملل در نظر می گیرد که با ایران با دیگر کشورهای تحت تحریم آمریکا همکاری می کنند.

در بخشی از این طرح آمده، تحریم های وضع شده علیه ایران تنها در صورتی قابل از میان برداشته شدن است که «حکومت ایران همه زندانیان سیاسی را آزاد کرده و به سمت یک نظام انتخابی و آزاد دموکراتیک حرکت کند و همچنین حقوق همه شهروندان ایران، از جمله زنان و اقلیت ها را محافظت کند».

این طرح تحریمی همچنین هر سازمان بین المللی که با کشورهای تحت تحریم آمریکا همکاری کند (به جز بانک جهانی و صندوق بین المللی پول) مورد تحریم قرار می دهد. هافینگتون پست اشاره می کند با توجه به کلیت این بند، این تحریم ها حتی می تواند دامن سازمان هایی چون «یونیسف» و «فائو» را نیز بگیرد.

به هر حال، گزارش این روزنامه تأییدی مشخص بر این نکته است که هدف اصلی سناتورهای آمریکایی نه آن گونه که ادعا می شود توقف برنامه هسته ای ایران، بلکه براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران با توسط به مجموعه ای از ادعاها و بهانه های واهی است. موضوعی است که تاکنون بارها مورد اشاره مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران، از جمله مقام معظم رهبری قرار گرفته و عامل اصلی در تقابل آمریکا با ایران بوده است./تابناک