اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

افشای اسناد فوق سری از صدام حسین


«ذهنش تمایل زیادی به دشمن پنداشتن دیگران داشت، او به‌رغم بلندپروازی‌های بسیار زیادی كه برای كشورش در سر داشت، به دلیل درك ضعیف از روابط دیپلماتیك در خارج از خاورمیانه، دچار اشتباه‌های بسیار بزرگی شد.»

«ذهنش تمایل زیادی به دشمن پنداشتن دیگران داشت، او به‌رغم بلندپروازی‌های بسیار زیادی كه برای كشورش در سر داشت، به دلیل درك ضعیف از روابط دیپلماتیك در خارج از خاورمیانه، دچار اشتباه‌های بسیار بزرگی شد.»

این مودبانه‌ترین تصویری است كه روزنامه نیویورك‌تایمز بعد از انتشار بیش از 20 سند محرمانه در مورد صدام حسین كه از سوی دانشگاه دفاع ملی ایالات متحده منتشر شد، از دیكتاتور عراقی ترسیم می‌كند. دانشگاه دفاع ملی آمریكا ۲۰ سند و صورت‌جلسه مربوط به دیدارهای صدام حسین را به مناسبت برگزاری كنفرانسی درباره جنگ عراق علیه ایران در واشنگتن منتشر كرده كه این اسناد بخشی از آرشیو محرمانه رهبر پیشین عراق است كه در سال 2003 پس از تصرف بغداد به دست نظامیان آمریكایی افتاد.

براساس اطلاعات موجود در این اسناد، صدام حسین در یكی از جلسات خود با مقایسه ایرانی‌ها با زنان خیابانی ادعا كرده بود كه ایالات متحده به تهران علاقه بیشتری دارد تا بغداد. او گفته بود: آمریكایی‌ها به این دلیل كه ایرانی‌ها از ما مهربان‌تر و بهتر هستند، آنها را بیشتر دوست ندارند. علت علاقه آنها تنها این است كه آنها برخلاف ما راحت سوار خودرویشان می‌شوند.

 نیویورك‌تایمز می‌نویسد: تصویر ارایه شده به وسیله این اسناد بیانگر بعضی از جنبه‌های شخصیتی صدام حسین و ذهن پیچیده اوست. براساس این گزارش یكی از اشتباه‌های محاسباتی صدام حسین، دست‌كم گرفتن توان نظامی ایران پیش از آغاز جنگ با تهران بود. آماتزیا بارام، یك كارشناس اسراییلی كه اسناد منتشر شده را مطالعه كرده، می‌گوید:

صدام حسین در جلسه‌ای كه كمتر از یك هفته پیش از آغاز جنگ برگزار شد، ابراز خوشبینی كرده كه با تجمع نظامیان عراقی در مرز، نیروهای نظامی ایران دچار وحشت شوند و مقاومت چندانی نكنند. بر این اساس، واكنش گسترده نیروی هوایی ایران به حمله عراق و بمباران تاسیسات مهمی چون نیروگاه اتمی در حال احداث اوسیراك (تموز-۱) در نزدیكی بغداد به گونه‌ای بود كه برای صدام حسین قابل باور نبود و آن را به ارتش اسراییل نسبت داد. او البته كاملا در اشتباه بود.

 صدام در جلسه‌ای كه چند روز پس از آغاز جنگ برگزار شد، در اشاره به این حمله گفت: این كار اسراییل است. اما اسراییل چند ماه بعد به این نیروگاه حمله و آن را منهدم كرد. بخش دیگری از اشتباه‌های صدام حسین مربوط به دخالت او در برنامه‌ریزی و طراحی تاكتیك‌های جنگ با ایران بود، بدون اینكه با این تاكتیك‌ها یا تسلیحات آشنایی داشته باشد. او همچنین از زیاد بودن تلفات ابایی نداشته است.

 از دیگر موارد سوءبرداشت صدام حسین مربوط به ماجرایی است كه به اعدام فرزاد بازفت، خبرنگار ایرانی روزنامه آبزرور بریتانیا منجر شد. بازفت كه در مارس ۱۹۹۰ در عراق به‌دار آویخته شد، در حال تهیه گزارش از یك انفجار مشكوك در جنوب بغداد بود كه به ظن جاسوسی برای اسراییل بازداشت شد.

صدام حسین شخصا در پرونده او دخالت كرد و خواستار تعجیل در اعدام او شد تا «تنبیهی برای مارگارت تاچر»، نخست‌وزیر وقت بریتانیا باشد كه او گمان می‌كرد در توطئه علیه عراق نقش داشته است. هال برندز، استاد دانشگاه دوك آمریكا كه آرشیو منتشر شده را مطالعه كرده است، می‌گوید:

این اسناد نشان می‌دهد، شخصیت صدام حسین در طول زمان براساس رخدادهای زندگی سیاسی او شكل گرفته است. برندز می‌گوید: او از راه توطئه چینی به قدرت رسید و فكر می‌كرد همه مشغول همین كار هستند.

منبع: شرق



ویدیو مرتبط :
افشای اسناد بی غیرتی عربستان (1)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مستندات غیرقانونی بودن الزام مردم به پرداخت پول اضافی به دفاتر اسناد رسمی + افشای اسامی نمایندگان حامی طرح



 

 

مستندات غیرقانونی بودن الزام مردم به پرداخت پول اضافی به دفاتر اسناد رسمی + افشای اسامی نمایندگان حامی طرح

در حالی مردم ایران عملاً ناگزیر هستند که برای هر معامله خودرو ، به دفاتر ثبت اسناد مراجعه و مبالغ هنگفتی را به آنها پرداخت کنند که قانوناً چنین اجباری وجود ندارد و صرفاً مراجعه به دفاتر نقل و انتقال راهنمایی و رانندگی و دریافت شناسنامه سبز خودرو کفایت می کند.

با این حال ، عده ای از نمایندگان مجلس در صدد هستند مراجعه به دفاتر ثبت برای نقل و انتقال خودرو را اجباری کنند و بدین ترتیب مردم قانوناً مجبور شوند یک بار به پلیس پول بدهند و بار دیگر رقم درشت تری را به دفاتر ثبت!

برای این که موضوع روشن شود ، ابتدا قوانینی که نشان می دهد ثبت معاملات خودرو در دفاتر اسناد رسمی ، اجباری نیست را معرفی می کند و سپس ، اسامی نمایندگانی که پشتیبان طرح اجباری کردن مراجعه متعاملین خودرو به دفاتر ثبت هستن را افشا می کند.

1 - قانون اصلاح ماده (22) قانون حمل و نقل و عبور کالاهای خارجی از قلمرو جمهوری اسلامی ایران

ماده واحده- ماده (22) قانون حمل و نقل و عبور کالاهای خارجی از قلمرو جمهوری اسلامی ایران- مصوب 1374.12.22- به شرح زیر اصلاح می گردد:

"ماده 22- مسوولیت صدور گواهینامه رانندگی، اسناد مالکیت و پلاک خودرو در قلمرو جمهوری اسلامی ایران بر عهده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و وظیفه ترجمه و تبدیل گواهینامه های رانندگی معتبر صادر شده توسط نیروی انتظامی و سایر اسناد مدارک مذکور به مدارک بین المللی وفق مفاد کنوانسیون های بین المللی سالهای 1328 هجری شمسی (1949 میلادی) و 1347 هجری شمسی (1968 میلادی) حمل و نقل جاده ای و حسب عرف بین المللی و مقررات حاکم بر تمامی کشورهای عضو سازمان جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران می باشد."

قانون فوق مشتمل بر ماده واحده در جلسه علنی روز سه شنبه مورخ هفدهم شهریور ماه یک هزار و سیصد و هشتاد و هشت مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ 1388.7.7 به تایید شورای نگهبان رسید.

این هم تصویر این قانون در روزنامه رسمی 20 مهر 88

مستندات غیرقانونی بودن الزام مردم به پرداخت پول اضافی به دفاتر اسناد رسمی + افشای اسامی نمایندگان حامی طرح

مستندات غیرقانونی بودن الزام مردم به پرداخت پول اضافی به دفاتر اسناد رسمی + افشای اسامی نمایندگان حامی طرح

 

2 - لایحه قانونی حمل و نقل و انتقالات وسایل نقلیه موتوری / مصوب مرداد 1359

ماده 1- از تاریخ اجرای این قانون کلیه دفاتر اسناد رسمی از انجام هر نوع معاملات مربوط به وسایل نقلیه موتوری ممنوع بوده و هرگونه معامله و نقل و انتقال وسایل نقلیه موتوری فقط در یگان های راهنمایی و رانندگی مجاز به شماره گذاری وسایل نقلیه موتوری در کشور به ترتیبی که در این قانون و آیین نامه اجرایی آن تعیین می گردد انجام خواهد شد.

3 - قانون ثبت

ماده 47- در نقاطی که اداره ثبت اسناد و املاک و دفاتر اسناد رسمی موجود بوده و وزارت عدلیه مقتضی بداند ثبت اسناد ذیل اجباری است:

1- کلیه عقود و معاملات راجعه به عین یا منافع اموال غیرمنقوله که در دفتر املاک ثبت نشده.

2-صلحنامه و هبه نامه و شرکت نامه

همان طور که ملاحظه می کنید

اولاً طبق قانون ثبت ، فقط معاملات راجع به اموال غیر منقول (زمین ، باغ ، خانه ، مغازه) باید در دفاتر اسناد رسمی ، ثبت شود و اجباری به ثبت معاملات مربوط به اموال منقول مانند فرش ، رایانه ،خودرو ، میز و صندلی و ... وجود ندارد و ثبت این گونه معاملات اختیاری است.

لذا اگر اکنون نیز اجباری در این باره وجود دارد ، غیرقانونی است.

ثانیاً در قانون سال 59 ، دفاتر اسناد رسمی از انجام هر نوع معاملات مربوط به وسایل نقلیه موتوری ممنوع شده اند و این وظیفه بر عهده پلیس گذاشته شده است.

ثالثاً همین مجلس هشتم در شهریور سال گذشته تصویب کرده که مسوولیت صدور گواهینامه رانندگی، اسناد مالکیت و پلاک خودرو در قلمرو جمهوری اسلامی ایران بر عهده نیروی انتظامی است.

جالب اینجاست که برغم این مصوبه ، عده ای از نماینده ها ، دست بردار نیستند و بار دیگر طرحی را به میان آورده اند که بر مبنای آن ، مردم مجبور می شوند درصدی از بهای خودروی خود را به دفاتر ثبت بدهند!

در پاسخ به تقاضاهای مردم برای معرفی نمایندگانی که پیگیر این طرح هستند ، اسامی تعدادی از آنها را به شرح زیر منتشر می کند تا آقایان به مردم ایران و مخصوصاً به مردم حوزه های انتخابیه خود توضیح دهند که چرا در صدد تحمیل هزینه اضافی بر عهده موکلانشان هستند:

فرهاد تجری

موسی قربانی

امین حسین رحیمی

خلیل حیات مقدم

سید مصطفی طباطبایی نژاد

محمد تقی رهبر

علی اسلامی پناه

محمد محمدی

عبدالرضا مرادی

علی اکبر آقایی

مجید نصیرپور

داریوش قنبری

و...

البته ناگفته نماند که حسب اطلاع عصرایران ، تعداد زیادی از نمایندگان نیز با ترجیح حقوق مردم بر منافع گروهی خاص ، با این طرح مخالف اند.

این طرح روز یکشنبه در مجلس بررسی می شود....../تحلیل:عصرایران