اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

افزایش بودجه سلامت با حذف یارانه برخی از دهکها



افزایش بودجه سلامت, حذف یارانه برخی از دهکها

افزایش بودجه سلامت با حذف یارانه برخی از دهکها

وزیر بهداشت اظهار امیدواری کرد که نمایندگان مجلس یارانه بخشی از دهکهای جامعه را حذف کنند و به بخش سلامت و بیمه بیکاری اختصاص دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید حسن هاشمی گفت: در بخش ستادی کمتر از 19 درصد اعتبار گرفته ایم و در بخش جاری نیز مبلغ چشمگیر نیست، در بخش عمرانی تا کنون 6 درصد اختصاص بودجه داشته ایم.

وی اظهارداشت: ما با عقلانیت 1200 میلیارد برای بیمه ها تأمین کرده ایم، سیستم توزیع نامناسب قبلی به سیستمی تبدیل شد که بیمه ها پول در اختیار داشته باشند به طوریکه تحت ستاد شورای امنیت ملی تصمیمات دارویی گرفته شده است.

وزیر بهداشت افزود: قصد داریم دانشگاهها با تصمیمات هیئت امناء مستقل باشند و همه موارد را خود انجام دهند که در این صورت بخشهای خصوصی و خیریه ها می توانند به کمک دولت بیایند و خدمات دولت را ارتقاء دهند.

وی ادامه داد: این اقدام باعث  افزایش اعتبار بیمارستانها ، ارتقاء تجهیزات ، افزایش روحیه کارکنان و در نهایت کسب رضایت مخاطبان می شود و کیفیت خدمات را بالا می برد.

وزیر بهداشت گفت: باید شکل مدیریت را تغییر دهیم و توجه کنیم کجا می شود بهتر بهره وری را بالا برد. وی دانشگاه را یکی از دانشگاه های امید بخش دانست و افزود: دانشگاه بایستی تقویت کننده باشد و به محرومیت استانها توجه کند. این کار اجازه می دهد نیاز مناطق محروم تأمین و طرح اجباری برداشته شود.  این امر بسیار مهم بوده و انشاء الله طی 5 تا 10 سال آینده مسئله حل خواهد شد.

هاشمی گفت: اگر بتوانیم تعرفه بیمارستانهای دولتی را تقویت کنیم کیفیت خدمات بالاتر می رود . ما باید طرحی پیوسته داشته باشیم و به فکر ساخت ، پرسنل و تجهیزات بوده و اصولی عمل کنیم.

وی سازمان مدیریت را به عنوان مغز اصلی ارزیابی هزینه ها دانست و افزود: این سازمان باید در طرح ها دخالت مستقیم داشته باشد. هزینه هایی روی دست رؤسا گذاشته شده است که نه سازمان مدیریت پذیرفته و نه دولت ، که دست آنها بسته شده است.

هاشمی در پایان گفت: امیدواریم نمایندگان یارانه ها را برای بخشی از دهکها حذف کنند و به بخش سلامت و بیمه بیکاری اختصاص دهند./مهر

 

 


ویدیو مرتبط :
حذف یارانه ثروتمندان تا رفع کسری بودجه یارانه ها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عضو کمیسیون برنامه و بودجه: پرداخت یارانه نقدی در سال آینده حذف می‌شود/ افزایش حامل‌های انرژی اجتناب ناپذیر است



پرداخت یارانه نقدی , حذف یارانه ها

عضو کمیسیون برنامه و بودجه: پرداخت یارانه نقدی در سال آینده حذف می‌شود/ افزایش حامل‌های انرژی اجتناب ناپذیر است

نماینده مردم رشت در مجلس گفت: پرداخت یارانه نقدی به دلیل اثرات سوء اقتصادی که دارد باید حذف شود و پرداخت یارانه غیر نقدی جایگزین آن می‌شود.

غلامعلی جعفرزاده  از پرداخت یارانه غیر نقدی خبر داد و اظهار کرد: پرداخت یارانه نقدی به دلیل اثرات سوء اقتصادی که دارد باید حذف شود و پرداخت یارانه غیر نقدی جایگزین آن می‌شود، بنابراین در سال آینده یارانه به صورت غیر نقدی پرداخت می‌شود و کالاهای مصرفی در قالب بن کالا دراختیار مردم قرار می‌گیرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: در قانون ذکر نشده که پرداخت یارانه حتما باید به صورت نقدی باشد، علاوه بر اینکه شرایط اقتصادی کشور ما حکم می‌کند بهترین گزینه را انتخاب کنیم، چراکه پرداخت غیر نقدی موجبات جلوگیری از عدم افزایش حجم نقدینگی و سقوط بیشتر ارزش ملی پول را فراهم می‌کند، لذا پرداخت غیر نقدی یارانه را بهترین اقدام می‌دانیم.

وی با اشاره به حذف یارانه پر درآمدها گفت: در هدفمند کردن یارانه‌ها در مرحله دوم یارانه سرمایه‌داران، ثروتمندان، مسئولین و مدیران رده‌ بالای کشوری که درآمد مکفی دارند، حذف خواهد شد.

نماینده مردم رشت در ادامه در خصوص افزایش قیمت سوخت افزود: افزایش حامل‌های انرژی اجتناب ناپذیر است زیرا هم منابع یارانه نقدی باید تامین شود و هم در جهت حذف یارانه از حامل‌های انرژی متناسب با شرایط زمانی باید این کار انجام شود چراکه وقتی مردم در تنگنای اقتصادی هستند و تورم بالاست باید این شیب کند شود.

/ایسنا