اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اعیاد اسلامی در تقویم آمریکایی


نهادهای آموزشی ایالت «کنتیکت» در «نیوانگلند» واقع در شمال شرق آمریکا، دو عید بزرگ فطر و قربان را در تقویم تحصیلی خود به رسمیت شناختند.

خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا): نهادهای آموزشی ایالت «کنتیکت» در «نیوانگلند» واقع در شمال شرق آمریکا، دو عید بزرگ فطر و قربان را در تقویم تحصیلی خود به رسمیت شناختند.

شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی(CAIR) توانست، مسئولان نهادهای آموزشی این ایالت در بخش نیوانگلند آمریکا را متقاعد کند اعیاد بزرگ اسلامی را در تقویم تحصیلی به رسمیت بشناسند. موافقت با به رسمیت شناخته شدن اعیاد اسلامی در کنتیکت در حالی انجام شد که هیچ‌گونه مخالفتی نه از سوی اعضای شورای آموزشی و نه از سوی والدین دانش‌آموزان با این تصمیم صورت نگرفت.

«ناتاشا احمد»، عضو مرکز اسلامی نیو انگلند و مادر یکی از دانش‌آموزان، ضمن ابراز خوشحالی از این تصمیم گفت: ما از شورای آموزشی نیو انگلند و این که پیشنهاد ما به آنان بی‌هیچ مخالفتی از سوی اعضا مورد قبول واقع شد، متشکریم.

وی همچنین ادامه داد: به رسمیت شناخته شدن اعیاد اسلامی برای من و فرزندانم بسیار با اهمیت بود و ما و مسلمانان آمریکا از این بابت بسیار خرسندیم.

مدیر اجرایی شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی نیز از به رسمیت شناخته شدن اعیاد اسلامی ابراز خشنودی کرد و از انتشار کتابچه راهنمای «آشنایی با اعمال عبادی اسلامی» برای مدرسان مدارس اسلامی خبر داد.


ویدیو مرتبط :
معروفترین خواننده محجبه دنیا نفراول جشن ها اعیاد اسلامی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کاهش تورم و بیکاری توسط بانکداری اسلامی



معاون بانک، بيمه و شرکت هاي دولتي وزارت امور اقتصادي و دارايي گفت: از آنجا که بانکداري اسلامي وجوه را در چرخه توليد به حرکت در مي آورد بيکاري و تورم را در کشور کاهش مي يابد.

 

به گزارش خبرنگار ايرنا‌، "اصغر ابوالحسني" روز شنبه در افتتاح اولين کارگروه آموزش بين المللي در زمينه عمليات بانکداري اسلامي، افزود:  در بانکداري اسلامي وجوه با عقود همراه و اين امر منجر به بهره گيري از آن در چرخه توليد و خدمات مي شود.

 

وي اظهار داشت:‌ برهمين اساس چنانچه بانکداري اسلامي بصورت مناسب اجرا شود خاصيت ضد تورمي در جامعه داشته و در نهايت منجر به رشد و ثبات اقتصادي مي شود.

 

وي ادامه داد: علاوه بر اين امر از آنجا که در بانکداري اسلامي پول بدون جهت در جامعه حرکت نمي کند و در چرخه توليد از آن بهره گيري مي شود، بيکاري نيز مهار مي شود.

 

ابوالحسني با بيان آنکه ‌بانکداري اسلامي با بانکداري ربوي داراي تفاوت هاي زيادي است، گفت: در بانکداري ربوي فرد وجوه خود را در بانک سپرده گذاري کرده و به نرخ بهره توجه ويژه دارد به نحوي که ربا انگيزه اصلي فرد براي تجهيز منابع است.

 

به گفته وي، در بانکداري اسلامي وجوه براساس عقود 14 گانه در بانک ها جذب مي شود و اين از تفاوت هاي بانکداري اسلامي و ربوي است.

 

معاون بانک، بيمه و شرکت هاي دولتي وزارت اقتصاد با بيان آنکه، ‌تجهيز منابع از بانکداري اسلامي و ربوي از مهمترين تفاوت هاي اين دو نوع بانکداري است، ‌اظهار داشت: ‌در بانکداري اسلامي، بانک ها بعنوان وکيل در طرح ها سرمايه گذاري مي کنند به نحوي که اين بانک ها نقش فرد را بازي مي کنند اما در بانکداري ربوي ارتباط بين فرد و وجوه قطع مي شود.

 

ابوالحسني تصريح کرد: در بانکداري اسلامي فرد براساس عقود مشارکتي پس از اتمام زمان مشارکت، سود دريافت مي کند و در صورتي که سپرده گذاري براساس عقود مبادله اي باشد، نرخ سود واقعي دريافت مي کند.

 

وي با بيان آنکه بانکداري بدون ربا به معناي اسلامي بودن نيست، ‌گفت: در حالي که نرخ بهره در برخي از کشورها نظير انگلستان صفر است اما اين امر به معناي بانکداري اسلامي نيست.

 

معاون وزير امور اقتصادي و دارايي، تصريح کرد: قرض الحسنه نيز از ديگر تفاوت هاي بين بانکداري اسلامي و ربوي است به نحوي که در قرض الحسنه فرد پول را تمليک کرده و به بانک براي تخصيص در قرض الحسنه ارايه مي کند.

 

ابوالحسني با بيان آنکه ‌عقود بطور ماهوي در بخش تخصيص و تجهير منابع در بانکداري اسلامي با ربوي متفاوت است، گفت: از آنجا که در بانکداري اسلامي وجوه به عقود متصل مي شود بايد ماهيت عقود براي کارکنان و مشتريان مشخص شود اما اين امر در زمان حاضر بدليل قوي نبودن سيستم حسابداري و وجود مشکلات امکان پذير نيست و سود بصورت مشاع پرداخت مي شود.

 

به گفته وي، بايد نرم افزارهاي مناسبي تهيه شود تا بتوان بانکداري اسلامي را به نحو مطلوبي اجرايي کرد.

 

ابوالحسني در پايان گفت: بانکداري اسلامي براي دستيابي به نيازهاي موجود بايد از ابزار هاي مشتقه استفاده کند.