اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اعلام موجودیت سومین فراکسیون در سال 93


یک نماینده اصلاح طلب مجلس گفت: تخمین می زنیم حدود 80 تا 100 نماینده مجلس شورای اسلامی عضو این فراکسیون شوند، اما آقای مطهری معتقد است حتی اگر 30 تا 40 نماینده هم عضو این فراکسیون شوند از ابتدای سال 93 اعلام موجودیت خواهیم کرد.

خبرگزاری مهر: یک نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی با اشاره به مخالفت دو فراکسیون اصولگرای مجلس و برخی حامیان دولت با تشکیل فراکسیون سوم در مجلس گفت: تخمین می زنیم حدود 80 تا 100 نماینده مجلس شورای اسلامی عضو این فراکسیون شوند، اما آقای مطهری معتقد است حتی اگر 30 تا 40 نماینده هم عضو این فراکسیون شوند از ابتدای سال 93 اعلام موجودیت خواهیم کرد.

یک نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی  از تصمیم نمایندگان مستقل مجلس برای تشکیل فراکسیون سوم در مجلس خبر داد.

وی اظهار داشت: عابد فتاحی نماینده مردم ارومیه، علیرضا محجوب و علی مطهری نمایندگان مردم تهران از موسسان این فراکسیون هستند.

این نماینده که نخواست نامی از وی برده شود، ادامه داد: تخمین می زنیم حدود 80 تا 100 نماینده مجلس شورای اسلامی عضو این فراکسیون شوند. اما آقای مطهری معتقد است حتی اگر 30 تا 40 نماینده هم عضو این فراکسیون شوند از ابتدای سال 93 اعلام موجودیت خواهیم کرد.

وی در خصوص واکنش فراکسیون های اصولگرای مجلس شورای اسلامی در قبال تصمیم نمایندگان مستقل مجلس برای اعلام موجودیت گفت: حداد عادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی اعلام کرده در صورت تشکیل فراکسیون سوم، دو فراکسیون اصولگرای مجلس به یکدیگر نزدیک تر خواهند شد.

وی که عضو فراکسیون اصولگرای رهروان ولایت بوده است با بیان اینکه بیش از یک سال است که در جلسات این فراکسیون شرکت نکرده است گفت: علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز پس از اطلاع از تصمیم ما برای تشکیل فراکسیون سوم خواستار گفتگو در این خصوص شد.

وی با بیان اینکه محمد رضا تابش عضو این فراکسیون نشده است گفت: طرفداران دولت نگران هستند که تعداد زیادی از نمایندگان عضو این فراکسیون نشوند بنابر این مخالف تشکیل فراکسیون سوم مجلس هستند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: علی رغم مخالفت های فراکسیون اصولگرایان و رهروان و حملات برخی روزنامه ها ، فراکسیون سوم مجلس قصد دارد با عضویت نمایندگان مستقل مجلس اعلام موجودیت کند.

به گزارش مهر، پیش از این نیز خبری منتشر شده مبنی بر اینکه فراکسیونی به نام فراکسیون اعتدال نیز با عضویت 140 نماینده مجلس شورای اسلامی قصد اعلام موجودیت دارد که بنا به مصالحی فعلا این کار را به تعویق انداخته است.

حدود دوسال از آغاز مجلس نهم با حضور دو فراکسیون سیاسی اصولگرا می گذرد. پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید مرزهای گرایشات سیاسی در مجلس شورای اسلامی در حال شفاف تر شدن است و زمزمه های تشکیل فراکسیون سوم به گوش می رسد.


ویدیو مرتبط :
تشکل جدید در مصر اعلام موجودیت کرد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نوبخت اعلام کرد: احتمال اجرای فاز دوم هدفمندی از ابتدای سال 93/ در حذف یارانه ثروتمندان عجله نمی‌کنیم



مرحله دوم هدفمندی یارانه ها, نوبخت

نوبخت  اعلام کرد:
احتمال اجرای فاز دوم هدفمندی از ابتدای سال 93/ در حذف یارانه ثروتمندان عجله نمی‌کنیم

سخنگوی دولت و معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور با بیان اینکه در حذف یارانه دهک‌های بالای درآمدی هیچ عجله ای نیست و پس از تکمیل اطلاعات تصمیم می‌گیریم، اعلام کرد: مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها به احتمال فراوان از ابتدای سال 93 اجرا می‌شود.

محمدباقر نوبخت در گفتگو با مهر اظهار داشت: براساس ماده 7 قانون هدفمندی یارانه ها، منابعی که از افزایش قیمت حامل های انرژی،اّب،برق و نان حاصل می شود، باید نسبت به درآمد بین تمامی خانوارها توزیع شود. طبق این قانون، دولت موظف است پرداخت‌ها را یکسان بین خانوارها انجام ندهد. آنچه امروز به عنوان پرداخت یکسان مطرح است، نوعی فاصله گیری و متفاوت عمل کردن نسبت به تکلیف قانونی است.

وی ادامه داد: دولت مشکلی در این زمینه ندارد و قبل از اینکه مطالعات لازم انجام نشده باشد و اطلاعات کامل را در اختیار نداشته باشم، هیچ گونه اقدام شتاب زده ای را در حوزه یارانه ها انجام نمی دهیم.

سخنگوی دولت با اعلام اینکه اطلاعات موجود ناقص است، تاکید کرد: سعی می کنیم در گام نخست اطلاعات موجود را تکمیل و نواقص را برطرف کنیم تا پس از مطالعات انجام شده، مرحله دوم هدفمندی یارانه ها را اجرا و حتی روند موجود را با کیفیت بهتر انجام دهیم.

به گفته نوبخت، مرحله دوم هدفمندی یارانه ها به احتمال فراوان از ابتدای سال 93 با اقدامات انجام شده در بودجه این سال و تکمیل اطلاعات انجام شده اگرچه امکان دارد در صورت تکمیل اطلاعات افراد در اواخر سال نیز این مرحله اجرایی شود.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در خصوص کسری بودجه هدفمندی یارانه ها و احتمال حذف تعدادی از یارانه بگیران دارای تمکن مالی بالا گفت: دولت کسری بودجه این طرح را با صرفه جویی از محل سایر درآمدهایش تامین می کند و مشکلی در تامین کسری نداریم. در مورد حذف افراد نیز هیچ عجله ای نیست و پس از تکمیل اطلاعات تصمیم می گیریم.

در همین حال، حسن روحانی، رئیس جمهور در دیدار مجمع نمایندگان استان فارس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی‌هایی که در مجلس برای حذف سه دهک پردرآمد از دریافت یارانه ها صورت گرفته و به نتیجه نرسید، گفته است: نمی‌خواهم بابت این موضوع به کار مجلس ایراد وارد کنم اما این اتفاق نشان داد که ساماندهی اقتصاد بسیار سخت است.

رئیس جمهور افزوده است: راه‌های متعددی برای حذف سه دهک پردرآمد از فهرست گیرندگان یارانه‌ها وجود دارد، اما بنده با پیشنهادهای متعددی که به نوعی ورود به زندگی خصوصی مردم بود به شدت مخالفت کردم چرا که معتقدم اعتماد مردم به سیستم بانکی و دولت با ارزش تر و مهم تر از کاهش هزینه های دولت به هر روشی است.

براساس اعلام مسئولان، دولت تدبیر و امید برای پرداخت یارانه نقدی ماهانه حدود یکهزار میلیارد تومان کسری دارد.

در حال حاضر بیش از 76 میلیون ایرانی یارانه نقدی می‌گیرند، ضمن اینکه دولت ماهانه حدود 3500 میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت یارانه نقدی نیاز دارد.

/مهر