اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اعلام حالت فوق‌ العاده در «فرگوسن» آمریکا


با افزایش ناآرامی‌ها در شهر فرگوسن آمریکا، فرماندار ایالت میسوری دستور برقراری ساعت منع آمد و شد صادر کرده است.

فرارو: تظاهرات‌کنندگان در فرگوسن به قتل یک نوجوان به دست پلیس معترض‌اند.

آنها همچنین به خشونت بیش از حد پلیس و تلاش ماموران پلیس برای "نمایش قدرت" اعتراض دارند.

جی نیکسون، فرماندار میسوری اعلام کرده ساعات منع آمد و شد به وقت محلی از نیمه شب تا پنج صبح در حاشیه شهر سنت لوئیس که محل کشته شدن مایکل براون، ۱۸ ساله، بوده و اکنون کانون ناآرامی‌هاست برقرار خواهد شد.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که در یک هفته گذشته درگیری میان معترضان و پلیس ضدشورش در ناحیه سیاهپوست‌نشین فرگوسن ادامه یافت.

درگیری از آنجا شروع شد که روز شنبه گذشته، یک پلیس سفیدپوست با شلیک چند گلوله مایکل براون، نوجوان تنومند سیاهپوست را که به تازگی از دبیرستان فارغ‌التحصیل شده بود کشت.

نحوه کشته شدن مایکل براون محل اصلی مناقشه میان معترضان و مقامهای محلی است.

در حالی که شاهدان عینی می‌گویند مامور پلیس "بی‌توجه" به دست‌های مایکل براون که به نشانه تسلیم بالای سرش رفته بوده، به او شلیک کرده است؛ پلیس می‌گوید میان این نوجوان ۱۹۳ سانتیمتری و مامورش درگیری فیزیکی روی داده و افسر پلیس از ناحیه صورت مجروح شده است.

اکنون اعلام وضعیت فوق العاده و برقراری ساعات منع آمد و شد پس از آن صادر می‌شود که در دو شب گذشته پلیس ایالتی مسئولیت کنترل سنت لوئیس را بر عهده گرفته بود و همزمان باراک اوباما، رئیس جمهوری، از پلیس و مردم خواسته بود آرامش خود را حفظ کنند.

تصاویر ارسالی از این منطقه آن را همچون یک "منطقه جنگی" روایت می‌کند. پلیسِ تا دندان مسلح در این تصاویر در برابر معترضانی صف کشیده که نشانی از قصد بازگشت به خانه را ندارند.

روز گذشته، پلیس ویدئویی را برای نخستین بار منتشر کرد که در آن مایکل براون ساعاتی پیش از مرگ به یک فروشگاه دستبرد می زند؛ هر چند پلیس همزمان تاکید کرد که مامور پلیس به هنگام متوقف کردن مایکل براون از جریان سرقت خبر نداشته است.

اما پخش این ویدئو با خشم اعضای خانواده مایکل براون و معترضان در سنت لوییس روبرو شده که مدعی‌اند پلیس قصد "توجیه" عمل خود و "مخدوش کردن" چهره مقتول را دارد.

خانواده مایکل براون، خواستار اعدام مامور پلیس شده‌اند.

میسوری یکی از ۳۲ ایالت آمریکاست که مجازات اعدام همچنان در آن اجرا می‌شود.

به گفته رئیس پلیس، ماموری که به براون تیراندازی کرده از شش سال پیش در اداره پلیس فرگوسن کار می‌کرده و مشکلی در پرونده‌اش وجود نداشته است.

این افسر اکنون به مرخصی اجباری فرستاده شده است.

فرگوسن از شهرهای کوچک در حومه سنت لوئیس، از شهرهای بزرگ ایالت میسوری است.

 ۶۷ درصد از ساکنان این شهر سیاهپوست‌اند اما نسبت آنها در سطوح مدیریتی و امنیتی شهر ناچیز است.


ویدیو مرتبط :
اعلام جالب توجه حالت فوق العاده نظامی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تمدید حالت فوق العاده در «فرگوسن» آمریکا


ادامه اعتراضات مردم شهرفرگوسن ایالت میسوری موجب شده تا مقامات این ایالت اقدام به تمدید وضعیت فوق العاده و ساعات منع رفت و آمد کنند.

خبرگزاری مهر: رویترز نوشت: فرگوسن تا ساعات ابتدایی صبح امروز همچنان ناآرام بود و درگیری های پراکنده پلیس با معترضین در نقاط مختلف این شهر دیده می شد.

ادامه اعتراضات در شهر فرگوسن در حالی است که روز گذشته اعلام شد "مایک براون" نوجوان سیاه پوست، با شلیک 6 گلوله کشته شده است. ایالت میسوری از یکشنبه شب 19 مرداد ماه ناآرام شده که دلیل آن کشته شدن یک نوجوان در بخش سنت لوئیز منطقه فرگوسن میسوری است. در حالیکه مردم آمریکا هنوز حادثه قتل "تریوان مارتین" نوجوان سیاه پوست به دست یک افسر پلیس و سپس تبرئه این پلیس را از یاد نبرده اند؛ روز یکشنبه یک نوجوان سیاه پوست دیگر در ایالت میسوری به دست پلیس کشته شد.

"جی نیکسون" فرماندار میسوری برای فرونشاندن اعتراضات اقدام به اعلام وضعیت فوق العاده و منع رفت و آمد کرده است. بر اساس این گزارش از ساعت 5 به وقت گرینویچ تا ساعت 10 که به وقت محلی از ساعت 12 شب تا پنج صبح می شود در این ایالت مقررات منع رفت و آمد حاکم است.

عصبانیت مردم میسوری پس از آن افزایش یافت که اعلام شد پلیسی که اقدام به قتل بی دلیل این نوجوان کرده چند روز قبل از وقوع قتل، نشان افتخار دریافت کرده بود.

از سوی دیگر یک گزارش داخلی در اف بی آی (پلیس فدرال آمریکا) نیز نشان می دهد که در هر سال به طور میانگین 400 نفر از شهروندان آمریکایی به دست پلیس این کشور کشته می شوند.

بر اساس گزارشی که در اختیار اف بی ای قرار گرفته از سال 2005 تا 2012 میلادی در هر هفته به طور میانگین دو نفر به دست نیروهای پلیس آمریکا کشته می شوند. اغلب این کشته شدگان از سیاه پوستان حاضر در آمریکا هستند و 18 درصد کشته شدگان نیز کمتر از 21 سال سن دارند.