اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اعتراض به دست زدن نمایندگان در روز تحلیف


یکی از شاگردان آیت‌الله مصباح یزدی، در جدیدترین اظهارنظر خود با عنوان «سنت کف زدن به جای تکبیر در مجلس؟!»، به دست زدن نمایندگان پس از سخنرانی دکتر روحانی در مراسم تحلیف ریاست جمهوری اعتراض کرد!

خبرگزاری ایسنا: یکی از شاگردان آیت‌الله مصباح یزدی، در جدیدترین اظهارنظر خود با عنوان «سنت کف زدن به جای تکبیر در مجلس؟!»، به دست زدن نمایندگان پس از سخنرانی دکتر روحانی در مراسم تحلیف ریاست جمهوری اعتراض کرد!

 انصاف نیوز نوشت: حجت‌الاسلام قاسم روانبخش‌ گفت: در مراسم تحلیف رییس جمهور محترم در مجلس شورای اسلامی اتفاق جدیدی افتاد که برای همه خیلی جدید بود، کف‌زدن‌های ممتد برای رییس جمهور! هرچند برخی از سخنان آقای روحانی نیاز به تشویق داشت چرا که در برابر غربی‌ها مقتدرانه سخن گفت و بر تهدیدهای‌شان خندید.

وی البته پرسشی جالب توجه از مجلس اصول‌گرا پرسیده است: این گونه اظهارات یا تندتر از آن را دکتر احمدی‌نژاد نیز در مجلس داشته است ولی چرا با این گونه تشویق‌ها روبرو نمی‌شد؟

روانبخش بدون پاسخ به این پرسش که طبق چه ادله‌ای و چه شاخصی درباره‌ی «دست زدن و صلوات» وجود دارد که یکی فرهنگ دیگران و یکی فرهنگ اصیل خودی قلمداد می‌شود؟، در اعتراض به دست زدن مجلسی‌ها پرسیده است: چرا مدل تشویق تغییر یافته است و مجلس از رسم همیشگی خود دست برداشته، از صلوات و تکبیر به کف و سوت روی آورده است؟

 آیا تناسب مجلس شورای اسلامی با کف و صوت بیشتر است یا تکبیر و صلوات؟! البته شاید هم برخی فکر کرده‌اند که چون خارجی‌ها حضور دارند بهتر است بر روال آنها تشویق کنیم. و شاید هم به دلیل حضور عناصری خاص در میان وزرای پیشنهادی، برخی از نماینده‌ها خیلی به وجد آمده و خواسته‌اند با فرهنگ آنان رییس‌جمهورشان را تشویق کنند!

البته این گونه کارها چندان بزرگ نیست ولی به هر حال می‌تواند به نوعی خود کم‌بینی تفسیر شود و به مرور هویت اصیل خودمان را تحت‌الشعاع قرار دهد. آیا تبعیت از مجالس غربی و شرقی که برای تشویق از کف زدن استفاده می کنند یک افتخار است؟


ویدیو مرتبط :
ماجرای دستگیری قاچاقچی بزرگ/ اعتراض نمایندگان به تمساح

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نامه اعتراض آمیز نمایندگان به احمدی نژاد



 

 

 

نامه اعتراض آمیز نمایندگان به احمدی نژاد

 

وی با بیان اینکه این مشکلات به دلیل عدم آگاهی رحیم مشایی است ، افزود: تعبیر به مکتب ایرانی از انقلاب اسلامی موجب سوء برداشت قوی در غیر ایرانیان نسبت به انقلاب اسلامی خواهد شد و متاسفانه این اتفاق افتاده است.

نماینده مردم تهران در مجلس از نامه اعتراضی نمایندگان در پی اظهارات رئیس دفتر رئیس جمهور خبر داد و از دفاع رئیس جمهور از اظهارات رئیس دفترش انتقاد کرد .

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر ، غلامرضا مصباحی مقدم نماینده تهران در مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس در پاسخ به سئوال خبر نگار مهر درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور  گفت: رحیم مشایی اظهار نظرهایی می کند که خارج از حیطه وظایف و اطلاعات و معلومات وی است.

وی با بیان اینکه این مشکلات به دلیل عدم آگاهی رحیم مشایی است ، افزود: تعبیر به مکتب ایرانی از انقلاب اسلامی موجب سوء برداشت قوی در غیر ایرانیان نسبت به انقلاب اسلامی خواهد شد و متاسفانه این اتفاق افتاده است.

مصباحی مقدم با تاکید بر اینکه از آغاز انقلاب اسلامی تمام همت امام و مقام معظم رهبری این بوده که انقلاب اسلامی را انقلابی برای احیاء اسلام محمدی بخوانند و تعبیر ناب اسلام محمدی تعبیری است که همه مسلمانان می پسندند ، افزود: تعبیر به مکتب ایرانی قطعا با موافقت تمامی مسلمانان روبرو نیست و موجب دوری مسلمانان از انقلاب اسلامی خواهد شد.

نماینده تهران با مطرح کردن این سئوال که آیا سخنان رحیم مشایی خدمت به انقلاب اسلامی  است و یا خیانتی ناخواسته است، گفت: دفاع رئیس جمهور مسئله مشایی را به مسئله دولت تبدیل می کند واین اصلا به صلاح نیست که رئیس جمهور حرف های مشایی را توجیه کند.

وی ادامه داد: متاسفانه رئیس جمهور در چند جلسه اقدام به توجیه سخنان مشایی کرده گرچه صحبت های مشایی قابل اصلاح است ، اما ضرورتی ندارد که دولت و شخص رئیس جمهور خودش را خرج مشایی کند.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: بهتر است رئیس جمهور به مشایی تذکر بدهد که پایش را گلیمش درازتر نکند و در عرصه هایی که نباید وارد شود وارد نشود و برای دولت مسئله نیافریند.

مصباحی مقدم گفت: رئیس جمهور باید بداند که کسانی که به سخنان مشایی اعتراض می کنند دلسوزان دولت و رئیس جمهور هستند ونه کسانی که برای دولت بخواهند مسئله آفرینی کنند.

وی  درادامه تاکید کرد: این رئیس دفتر رئیس جمهور است که برای دولت مسئله می سازد و هر از گاهی فضای آرام جامعه را با اظهارات بی معنای خود دچار تنش می کند و بهتر است رئیس جمهور به مشایی توصیه کند دست از این تنش زایی بردارد.

نماینده تهران به رئیس جمهور توصیه کرد به جای ایراد گرفتن به منتقدان مشایی و توجیه اینکه منتقدان دولت حرف های مشایی را نمی فهمند ، بهتر است به مشایی بگوید حرف هایش را برای کسانی بگوید که می فهمند و نه ملت ایران که نمی فهمند و نه نخبگانی که آنان نیز سخنان مشایی را خلاف مصالح ملی و انقلاب اسلامی و خط و مشی امام می دانند.

مصباحی مقدم گفت: نمایندگان مجلس نیز در اعتراض به این موضوع نامه ای تهیه کرده اند که در آن از رئیس جمهور می خواهند به رئیس دفتر خود تذکر دهد که به مشکلات دفتر رسیدگی کند...../تحلیل:تابناک