اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ارتباط بین تماس های تلفنی و تله پاتی


چند بار در طول روز برای شما این اتفاق می افتد که هنگام شنیدن زنگ تلفن و یا صدای اعلان رسیدن یک پیام جدید، مخاطب آن را پیش از نگاه کردن به صفحه نمایش حدس بزنید؟ در این کار به چه میزان پیش بینی های شما درست بوده اند؟

وب‌سایت زوم تک - دانیال حجاری: چند بار در طول روز برای شما این اتفاق می افتد که هنگام شنیدن زنگ تلفن و یا صدای اعلان رسیدن یک پیام جدید، مخاطب آن را پیش از نگاه کردن به صفحه نمایش حدس بزنید؟ در این کار به چه میزان پیش بینی های شما درست بوده اند؟

ارتباط بین تماس های تلفنی و تله پاتی

در یکی از مطالعات اخیر از افراد درخواست شد که وقتی زنگ تلفن آنها به صدا درمی‌آید حدس بزنند چه کسی آن طرف خط است و نتایج نشان داد که میزان موفقیت به‌طورکلی فراتر از تصادفی بودن حدس‌ها بود.در واقع می توان گفت هدف اصلی این مطالعه بررسی کاربرد «آزمون‌های خودکار» با استفاده از تکنولوژی‌های جدید بود.

ارتباط بین تماس های تلفنی و تله پاتی

در این آزمایش که با نام « تست خودکار تله‌پاتی تلفنی با استفاده از تلفن‌های همراه » در ماه ژوئیه صورت گرفت، گروهی از افراد مورد بررسی قرار گرفتند که از میان اعضای خانواده و دوستان آنها سه فرد تماس‌گیرنده به‌طور مخفیانه برای او انتخاب شده بود. یکی از افراد تماس‌گیرنده به‌طور تصادفی توسط کامپیوتر انتخاب شده و مطلع می‌شد که تماس تلفنی برقرار کند. فرد مورد آزمایش قبل از آگاهی از هویت فرد تماس‌گیرنده، باید حدس می‌زد که آن سوی خط کدام‌یک از سه فرد تماس‌گیرنده احتمالی است. این آزمون شش بار برای هر شخص  آزمایش شونده تکرار شد.

اگر گروه تحت آزمایش فقط ۳۳.۳ درصد از موارد را به‌درستی حدس می‌زدند، تصادفی‌بودن حدس‌ها محرز می‌شد. بااین‌حال، از ۲۰۸۰ آزمون، میزان موفقیت ۴۱.۸ درصد بود که به‌طور قابل‌توجهی بالاتر از تصادفی بودن در نظر گرفته می‌شود. برای گروه دیگر تنها دو نفر به عنوان افراد تماس‌گیرنده به‌طور پنهانی انتخاب شد و میزان موفقیت به ۵۰ درصد رسید. بااین‌حال، از ۷۵۴ آزمون، میزان موفقیت ۵۵.۲ درصد بود، که این نتیجه نیز معنی‌دار در نظر گرفته می‌شود.

محثث این طرح می گوید : در مطالعه اخیر تلفن‌های همراه مورد استفاده قرار گرفتند و افراد تحت نظارت نبودند. ما قصد داشتیم که مشاهده کنیم در آزمون تحت شرایط زیست‌محیطی که در آن آزمایش شونده ها درحالی‌که به زندگی عادی خود می‌پردازند و از گوشی‌های تلفن همراه استفاده می‌کنند، چه نتایجی کسب می‌شود. ما از افراد فیلم‌برداری نکردیم یا آنها را تحت نظر قرار ندادیم، ازاین‌رو ممکن است که برخی از آنها تقلب کرده باشند. بنابراین، ادعا نمی‌کنیم که نتایج مثبت کسب‌شده در این آزمایش‌های تحقیقاتی، شواهد قانع‌کننده‌ای برای تله‌پاتی هستند، بلکه آنها به شیوه‌های جدیدی از بررسی تله‌پاتی تجربی اشاره می‌کنند.

بااین‌حال، اشاره کرد که حتی اگر آنها تحت نظر نبودند، این احتمال بسیار بعید به نظر می‌رسد که تقلب کرده باشند. اول از همه، هیچ انگیزه‌ای برای تقلب وجود نداشت. محققان به‌خاطر به‌کارگیری تعداد خاصی از آزمایش شونده ها هزینه پرداخت کردند، اما در قبالِ کسب نتایج وجهی پرداخت نشد.
نمودار نمرات نیز نشان می‌دهند تقلبی رخ نداده است: «به احتمال زیاد متقلبان باید دارای نمرات بالایی می‌بودند و بسیاری از افراد مورد آزمایش برحسب تصادف نمراتی در حد انتظار کسب کردند. اما در واقع نمرات بسیاری از آنها فراتر از تصادف بود.»

محثث معتقد است اگر تقلب رخ می‌داد، به‌جای اینکه تعداد معدودی دست به تقلب‌های بسیاری بزنند، اکثر آنها مرتکب تقلب به میزان کمتری می‌شدند [تا نتایج مشاهده‌شده را ارائه دهند] و برای انجام چنین کاری آنها مجبور بودند با حداقل یکی از افراد تماس‌گیرنده خود تبانی کنند. این مورد بسیار غیر‌قابل‌قبول به نظر می‌رسد.


ویدیو مرتبط :
آموزش تله پاتی(ارتباط فکری)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ارتباط سفر معاون ظریف به مسکو، تماس تلفنی روحانی و امیر قطر و حمایت جهانگیری از بشار اسد با یکدیگر



اخبار,اخبار سیاست خارجی,سفر معاون ظریف به مسکو


اخبار سیاست خارجی - ایندین پانچلاین بررسی کرد:
ارتباط سفر معاون ظریف به مسکو، تماس تلفنی روحانی و امیر قطر و حمایت جهانگیری از بشار اسد با یکدیگر

حمایت علنی اسرائیل از استقلال کردستان عراق و سفر جان کری به اربیل در هفته گذشته، تهران را نسبت به استراتژی بریتانیایی-آمریکایی (با مشارکت اسرائیل) برای تشکیل یک کشور با دلارهای نفتی در مرز غربی خود گوش به زنگ کرده است.

ایندین پانچلاین نوشت: حمایت علنی اسرائیل از استقلال کردستان عراق و سفر جان کری به اربیل در هفته گذشته، تهران را نسبت به استراتژی بریتانیایی-آمریکایی (با مشارکت اسرائیل) برای تشکیل یک کشور با دلارهای نفتی در مرز غربی خود گوش به زنگ کرده است.

به گزارش «تیک»، ایران با دقت حضور اطلاعاتی اسرائیل در اربیل را تحت نظر دارد. تهران در یک بیانیه نادر ظهور کردستان مستقل را به چالش کشیده است. امیر عبداللهیان، معاون عربی-آفریقایی وزارت خارجه ایران، به رهبری کردستان نصیحت کرد که ادامه این تحرکات عاقلانه نیست. یک نماینده مجلس هم مسعود بارزانی رهبر کردستان عراق را مورد انتقاد قرار داد.

بارزانی به سازمان اطلاعات اسرائیل نزدیک است. تشدید فعالیت‌های اطلاعاتی اسرائیل در منطقه کردستان و اقدام نتانیاهو برای دامن زدن به اختلافات درعراق می‌تواند احتمال افزایش حمایت ایران از حماس را توضیح دهد.

پس از اینکه خالد مشعل تصمیم گرفت دمشق را ترک کند و در دوحه اقامت گزیند و با کشورهای موافق سرنگونی اسد همراه شود، روابط ایران و حماس در سال‌های اخیر به تیرگی گرایید. بدون شک مشعل امروز مرد عاقل‌تری است و این در نامه درخواست کمک او از حسن روحانی آشکار است.

پیش از این، تهران اقدام مهم دیگری نیز در زمینه دیپلماتیک انجام داده است. عبداللهیان آخر هفته به مسکو رفت تا با همتای خود در مورد تحولات عراق و سوریه و خصوصا نیاز به مقابله با استراتژی آمریکا مشاوره کند.

هماهنگی در سطح بالا بین ایران و روسیه در گفتگوهای مسکو کاملا مشهود است. ایران از اقدام روسیه برای فرستادن مشاوران نظامی به بغداد استقبال کرده است. هدف دو کشور این است که آمریکا نتواند سیاست‌هایش را به دولت عراق دیکته کند.

مسکو به رغم اینکه واشنگتن تلاش می‌کند نوری المالکی را با نخست‌وزیر جدیدی جایگزین کند، به درخواست کمک از جانب المالکی پاسخ مثبت داد. رسانه‌های غربی مالکی را یک مهره سوخته می‌دانند، اما مسکو و تهران مسائل را طور دیگری می‌بینند.

تهران نتیجه گرفته که داعش نتیجه تلاش پنهانی آمریکا و عربستان سعودی است و قطر از آن بیرون نگه داشته شده. گروهی که ۲۶ ژوئن در پاریس با جان کری در مورد عراق و سوریه دیدار کردند شامل عربستان، امارات و اردن بود و غیبت قطر کاملا به چشم می‌آمد.

به همین منظور روحانی روز شنبه درباره عراق و چالش داعش با امیر قطر تلفنی صحبت کرد. روحانی پیشنهاد کرد که ایران و قطر برای مبارزه با تروریسم در عراق دست به دست هم بدهند. از طرف دیگر روز دوشنبه اسحاق جهانگیری معاون رئیس‌جمهور ایران در مکالمه تلفنی با وائل الحلقی، نخست‌وزیر سوریه حمایت خود از بشار اسد را مورد تاکید قرار داد.

این اقدامات نشان از آن دارد که ایران برای نابودی داعش مصمم است. ایران اجازه نمی‌دهد پیروزی‌های بدست آمده در سوریه با شکست از داعش در عراق از بین برود. همچنین اجازه نمی‌دهد قدرت شیعه در عراق از طریق بالکانیزه کردن پنهانی کشور از بین برود. خلاصه کلام اینکه ایران آماده نیست به خاطر مذاکرات هسته‌ای منافع حیاتی خود را در سوریه و عراق به خطر بیندازد.
اخبار سیاست خارجی -  تیک