اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آملی‌ لاریجانی: سخنان روحانی منطقی بود


آیت الله آملی لاریجانی به سخنرانی رئیس جمهور كشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل اشاره كرد و با متین و منطقی خواندن سخنان رئیس جمهور گفت: مذاكره و روابط ایران با دیگر كشورها ممنوع ذاتی نیست و آنچه موجب تاخیر و یا انجام شدن برخی مذاكرات شده بود مرهون بی‌اعتمادی به صداقت در گفتار و رفتار غربی‌ها و بویژه آمریكایی ها بود.

خبرگزاری مهر: آیت الله آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی اقتدار ایران اسلامی و صدور ارزش‌های انقلاب را مرهون فداكاری رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس دانست و گفت: در دوران دفاع مقدس ارزش‌های بسیاری پدید آمد و ماندگار شد و بر همه ما فرض است در هر زمان و تاریخی این ارزش‌ها را گرامی بداریم و نگذاریم كه از خاطره نسل‌های آینده فراموش شود. انقلاب با جنگ صادر نمی‌شود بلكه با فرهنگ عاشورایی می‌توان آن را به جهان صادر كرد آنگونه كه در سال‌های گذشته شاهد بودیم.

وی ایثارگران و رزمندگان دفاع مقدس را انسان هایی پاك‌باخته و بزرگ توصیف كرد كه برای سربلندی كشور و رسیدن كشور به نقطه اوج و اقتدار از جان خود گذشتند و با اتكا بر فرهنگ عاشورایی، مشعل فروزان ایثار و شهادت را ماندگار كردند. در همین جا بر خود فرض می‌دانیم كه از همه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی: سپاه پاسداران، ارتش، بسیج و سایر نیروهای مسلح كه با صلابت در دوران دفاع مقدس ایستادند و برای ملت و نظام اسلامی سرفرازی و اقتدار خریدند، تشكر كنیم.

رئیس قوه قضاییه تاكید كرد: متاسفانه در دوران اصلاحات عده‌ای به دنبال تهی كردن جامعه از این ارزش‌ها بودند كه این تفكر ظلم عظیمی به مردم و فرهنگ این كشور و شهدا، ایثارگران و خانواده آنان بود و امیدواریم همواره این ارزش های معنوی و الهی ماندگار شود.

آیت الله آملی لاریجانی در ادامه به سخنرانی رئیس جمهور كشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل اشاره كرد و با متین و منطقی خواندن سخنان رئیس جمهور گفت: مذاكره و روابط ایران با دیگر كشورها ممنوع ذاتی نیست و آنچه موجب تاخیر و یا انجام شدن برخی مذاكرات شده بود مرهون بی‌اعتمادی به صداقت در گفتار و رفتار غربی‌ها و بویژه آمریكایی ها بود.

رئیس قوه قضاییه با استناد به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینكه ملت ایران سابقه خوبی از غربی‌ها و به خصوص آمریكا ندیده است سخنان رئیس جمهور آمریكا در ابتدای حضور در عرصه سیاسی و اجرایی آن كشور و اعمال متعاقب آن را نمونه‌ای از رفتار و گفتار غیرصادقانه آمریكایی‌ها علیه ملت و دولت ایران اعلام كرد و افزود: رئیس جمهور آمریكا در بدو ورود خود شعار تغییر سرداد و مدعی شد كه دست دوستی به طرف ملت ایران دراز می كند اما در عمل با تحریم‌های بی‌سابقه، مشت آهنین خود را به مردم ایران نشان داد و اكنون ملت ایران فرصت اعتماد سازی دوباره‌ای به اوباما و دولتمردان آمریكا داده است كه بتوانند اعتماد ملت ایران را جلب كنند.

وی با تاكید بر اینكه نظام جمهوری اسلامی ایران در صورت وجود شرایط عادلانه و عزتمند و احترام متقابل ابایی از مذاكره ندارد به سخنان رئیس جمهور آمریكا در سازمان ملل درباره رفتار عملی مسئولان ایران اشاره كرد و گفت: در واقع این ملت ایران است كه منتظر رفتار صادقانه آمریكایی ها و غربی‌ها است و این آنها هستند كه باید در عمل نشان دهند كه آیا به صحبت‌های خود پایبند خواهند ماند و آیا دست از رفتار متخاصم و متناقض خود با ایرانیان برخواهند داشت؟

رئیس قوه قضاییه مذاكره را «در شرایط كاملاً عادلانه و متساوی و بر مبنای اعتماد عملی و تكریم متقابل» قابل اجرایی شدن دانست و تاكید كرد: در چنین مذاكره‌ای احتمال رسیدن به نتایج مثبت وجود دارد.

آیت الله آملی لاریجانی القای برخی رسانه های غربی درباره عقب‌نشینی و یا چرخش و نرمش ایران را نادرست و كذب خواند وافزود: ملت ایران در جریان غنی‌سازی و استفاده از انرژی هسته‌ای حق خود را می‌خواهد و از حق خود عقب نخواهد نشست و شرایط روزهای اخیر نشانگر پایبندی ملت و نظام اسلامی ایران به خواسته‌های خود و عقب‌نشینی غربی‌هاست چرا كه اهداف ملت ایران عوض نشده و گرچه ممكن است تاكتیك‌ها عوض شوند اما هیچ‌كس نمی‌تواند و حق ندارد از حقوق هسته‌ای ملت كوتاه بیاید و امیدواریم با رفتار معقول كشورهای غربی موانع پیش روی مذاكرات برداشته شود.

رئیس دستگاه قضا در ادامه با تبریك فرا رسیدن سال تحصیلی جدید خواستار توجه جدی مسئولان به فرهنگ و ارزش‌های جامعه اسلامی شد و افزود: متاسفانه نوعی سیطره فرهنگی را شاهد هستیم كه با فرهنگ دینی، اخلاقی ما تناسبی ندارد و مقابله با این وضعیت طراحی‌های فرهنگی برگرفته از فرهنگ دینی و انسانی و اخلاقی خودی را می طلبد.

وی با تاكید بر اینكه نباید در مقابل شبیخون فرهنگی دشمن ناامید شد گفت: ضروری است كه برای آموزش و تربیت كودكان و جوانان كشورمان و تمام معلمان و مربیان سرمایه‌گذاری شود.

رئیس قوه قضاییه تاكید كرد: اگر ما بتوانیم در حیطه فیلم و سینما و داستان و هنر از فرهنگ غنی و مشحون از ارزش‌های انسانی و اخلاقی و معنوی خودمان بهره‌ بگیریم هیچ گاه دستمان در مقابل هجوم فرهنگی غرب خالی نخواهد ماند و در كنار آن با سرمایه‌گذاری در علم و دانش می‌توان به اقتدار علمی و فرهنگی رسید.

رئیس دستگاه قضا یكی از مهم‌ترین و محوری‌ترین رویكردهای آموزشی و تربیتی را آشنا كردن جوانان، نوجوانان و كودكان با مفاهیم حقوقی و اجتماعی و عواقب و آسیب‌های گرایش به رفتارهای نابهنجار برشمرد و تاكید كرد: یكی از اساسی‌ترین روش‌های پیشگیری از وقوع جرم تفهیم عواقب كارهای ناهنجار و مجرمانه برای افراد و خانواده‌ها و جامعه به كودكان، نوجوانان و جوانان و بالا بردن سطح آگاهی‌های حقوقی مردم است.

در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی بحث و بررسی در مورد اصلاحیه قانون نحوه اجرای محكومیت‌های مالی ادامه یافت و موادی از آن به تصویب رسید.


ویدیو مرتبط :
واکنش آملی لاریجانی به اشتباه فاحش و راهبردی روحانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اعتراض کوچک‌زاده به سخنان روحانی و پاسخ لاریجانی/قائیدرحمت : آنهایی که ما را وکیل‌الدوله می‌دانند، خودشان ...



اعتراض کوچک‌زاده به سخنان روحانی

اعتراض کوچک‌زاده به سخنان روحانی و پاسخ لاریجانی

نماینده مردم تهران طی تذکر آیین‌نامه‌ای به بیان برخی شبهات در خصوص سخنان رئیس جمهور و عدم پخش برنامه مجلس به صورت زنده از تلویزیون پرداخت.

به گزارش فارس، مهدی کوچک‌زاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی طی تذکری آیین‌نامه‌ای با اشاره به سخنان رئیس جمهور در صحن علنی گفت: آقای رئیس جمهور محترم در فرمایشات خود فرمودند اگر چه افراد در ندادن رأی اعتماد و معرفی مجدد عوض می‌شوند ولی سیاست‌ها همان است که بود. این سخنان قابل برداشت به این شکل است که حرف ایشان یک نوع بی‌اعتنایی به نظر مجلس است. زمانی که مجلس وزیری را رد کرد یعنی آن سیاست‌ها ثبت شده است البته ما امیدواریم که با وزیر معرفی شده آن سیاست‌ها دیگر نباشد اما اینطور سخن گفتن از سوی آقای رئیس جمهور بی‌حرمتی به مجلس و نمایندگان مجلس است.

بعد از این سخن کوچک‌زاده عد‌ه‌ای از نمایندگان مجلس با فریاد زدن عدد 2 مخالفت خود را با سخنان وی نشان دادند.

 وی در پاسخ به اعتراض برخی از نمایندگان گفت: کسانی که می‌گویند 2 معلوم نیست که در اکثریت باشند ما می‌توانیم رأی بگیریم و ببینیم که آیا اکثریت مجلس وکیل‌الدوله است؟ آیا این کاری که شما انجام می‌دهید نشان از وکیل‌الدولگی شما است که خیلی آن را تقبیح می‌کردید؟

کوچک‌زاده گفت: نکته دوم اینجاست که آقای سبحانی‌نیا و دیگر اعضای هیئت مجلس گفته بودند که این جلسات به صورت مستقیم از صدا و سیما پخش می‌شود امروز شاهد بودیم که تمهیدات و ابزار آلات لازم برای این کار فراهم شده بود اما بر اساس شنیده‌ها گویا آقای رئیس جمهور به شما فرموده بودند که ما صلاح نمی‌دانیم که پخش شود.

وی افزود: مردم در مذاکرات ژنو نامحرم‌اند، در مذاکرات مجلس نامحرم‌اند، خوب بفرمایید این شفافیت شما و مردم کجاست نمی‌شود که شما شعار دهید مردم محرم‌اند اما این گونه شود. شما می‌خواستید حرمت پاسپورت ایرانی را حفظ کنید اما امروز ویزای مالزی را نمی‌دهد به نظر من این ناشی از عدم صداقت است چرا تابلوهای صداقت آمریکایی که به زحمت شهرداری نصب شده بود برچیدید. چه می‌خواهید بکنید با این سخت‌کاری‌ها با ملت و نظام چه می‌خواهید بکنید.

وی در پایان تصریح کرد: ما این مسئله را بی‌حرمتی به ملت ایران می‌دانستیم و لازم بود که تذکر بدهیم.

علی لاریجانی در پاسخ به این تذکر کوچک‌زاده گفت: باید اصل موضوع روشن شود تا مشخص شود بی‌حرمتی بوده است یا نه؟

آقای رئیس جمهور درباره موضوع پخش زنده از مجلس با من صحبتی نکردند پس اصل مسئله خلاف است.

نمایندگان در پاسخ به این سؤال لاریجانی با شعار احسنت از وی تشکر کردند.

لاریجانی در ادامه گفت: صدا و سیما دفعه قبل خودش تصمیم گرفت و این دفعه خودشان آوردند و خودشان هم جمع کردند، ربطی به ما نداشته است نه آقای رئیس جمهور به ما چیزی گفتند و نه من به صدا و سیما چیزی گفتم و هیئت رئیسه هم در این مسئله دخالتی نداشته است از رادیو هم مذاکرات در حال پخش شدن است بنابراین اصل آن مطلب خلاف است.

وی در ادامه تصریح کرد: درباره مطلبی که آقای رئیس جمهور گفته‌اند بیان کردند که سیاست‌های دولت همان است و مجریان عوض می‌شوند که ما به مجری رأی ندادیم و مجری دیگری آمده است و این مسئله وهنی برای مجلس محسوب نمی‌شود.


قائیدرحمت در تذکری مطرح کرد:
آنهایی که ما را وکیل‌الدوله می‌دانند، خودشان در هشت سال گذشته وکیل‌الدوله بودند

یک نماینده اصولگرای مجلس در اخطاری گفت که همان‌هایی که ما‌ها را وکیل‌الدوله می‌خواهند خودشان در هشت ساله گذشته وکیل الدوله بودند.

به گزارش ایسنا، عباس قائیدرحمت با استناد به اصل 71 قانون اساسی در اخطاری در زمان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: کسی حق ندارد مستقیم یا تلویحا به نمایندگان اهانت کند و متاسفانه برخی به رییس جمهور اهانت می‌کنند وقتی نمایندگانی در واکنش به آنها دو دو می‌کنند به آنها وکیل الدوله گفته می‌شود؛ این در حالی است که شما در 4 یا 8 سال گذشته وکیل الدوله بودید؛ این چه حرفهایی است که می‌زنید؟

وی همچنین از رییس جمهور برای معرفی وزرای پیشنهادی تشکر کرد.

جبار کوچیکی‌نژاد نماینده رشت به استناد به اصل 87 قانون اساسی و مواد 205 و 206 آیین‌نامه در اخطار و تذکری گفت: موافقان و مخالفان باید در چارچوب برنامه‌های ارائه شده وزرا صحبت کنند که متاسفانه برخی مباحث ارتباطی به برنامه ندارد.