اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آلوده ترین نقطه تهران مشخص شد


گازهای خطرناکی مانند دی اکسید گوگرد و دی اکسد نیتروژن در هوای آلوده تهران وجود داردکه بسیار مضر هستند، بیشترین میزان این آلاینده ها در میدان جمهوری تهران است البته تأثیر آلودگی هوا با توجه به سن، شغل و استعداد بیماری در افراد مختلف متفاوت است.

خبرگزاری فارس: معاون وزیر بهداشت گفت: گازهای خطرناکی مانند دی اکسید گوگرد و دی اکسد نیتروژن در هوای آلوده تهران وجود داردکه بسیار مضر هستند، بیشترین میزان این آلاینده ها در میدان جمهوری تهران است البته تأثیر آلودگی هوا با توجه به سن، شغل و استعداد بیماری در افراد مختلف متفاوت است.
 
مصطفی قانعی  در توضیح چگونگی تاثیر آلودگی هوا بر روی افراد در مشاغل مختلف اظهار داشت:‌ تأثیر آلودگی هوا به شرایط مختلفی از جمله حضور افراد در برخی زمان‌ها و مناطق شهری بر می‌گردد که این مسئله نسبت به شغل افراد نیز متفاوت است.

وی افزود: به‌طور مثال در زمینه آلودگی هوا نیز به خصوص در مناطق شهر تهران مناطق جنوب و مرکز این آلودگی متفاوت است و به شغل افراد نیز بستگی دارد.

این فوق تخصص بیماریهای ریوی گفت: مصدومان شیمیایی نیز از جمله افرادی هستند که با استنشاق گاز جنگی مبتلا شده اند و آلودگی هوا می تواند برای آنها بسیار خطرناک باشد.

قانعی ادامه داد: ‌مثلاً شرایط شیوع بیماری برای موتور سوارانی که دائماً در شهر در حال رفت و آمد هستند با افرادی که شغل ثابتی دارند متفاوت است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم (عج) تصریح کرد: داشتن زمینه بیماری نیز در افراد در زمینه ایجاد بیماری بسیار اهمیت دارد مثلاً فردی که دچار آسمی است و سیگار می‌کشد و در آلودگی هوا نیز قرار دارد شرایطش با یک فرد سالم در زمینه ابتلا به بیماری بر اثر آلودگی هوا بسیار متفاوت است.

قانعی اظهار داشت: تمام این موارد در زمینه شیوع بیماری بر اثر آلودگی هوا در افراد به سن و شرایط آنها نیز بستگی دارد. بنابراین آلودگی هوا در هر نقطه تهران آبا نقطه دیگر متفاوت است و این مسئله در شیوع بیماریهای تنفسی موثر است.

این فوق تخصص بیماری‌های ریوی گفت: مواد شیمیایی خطرناکی مانند دی‌اکسید گوگرد و دی‌اکسید نیتروژن در هوا وجود دارد را اگر افراد استنشاق کنند این مسئله برای آنها شرایط حادی را ایجاد می‌کند.

وی بیان داشت: به طور مثال در مرکز شهر به خصوص در میدان جمهوری به دلیل تردد بسیار، حجم ترافیک بالا و کم بودن وزش باد آلودگی هوا به حد نهایت خود می‌رسد و برای افراد بسیار مضر است.

قانعی خاطرنشان کرد: ولی در مجموع وضعیت بیولوژیک هر فردی با فرد دیگر متفاوت است زیرا شاید فردی 30 سال در هوای آلوده قرار گیرد و دچار مشکل حاد نشود ولی به فرد دیگری با مدت زمان بسیار کمتری مواجهه با آلودگی هوا دچار بیماری شدید تنفسی و جسمی شود.  


ویدیو مرتبط :
آلوده ترین مناطق تهران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

وزارت بهداشت: تصمیم‌گیری درباره آلودگی هوا براساس بدترین نقطه آلوده تهران باشد



اخبار,اخباراجتماعی ,آلودگی تهران

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن اشاره به تلاش و توجه وزارت بهداشت برای به حداقل رساندن آسیب ناشی از آلودگی هوا به شهروندان، تاکید کرد که تصمیم‌گیری درباره آلودگی هوا باید بر اساس شاخص بدترین نقطه تهران به لحاظ آلودگی باشد.

خسرو صادق نیت در گفت‌وگو با ایسنا ، با اشاره به اینکه 130 ایستگاه پایش کیفیت هوا در تهران وجود دارد، گفت: یک بحث این است که میانگین اعداد 30 ایستگاه را گرفته و بر اساس آن در مورد آلودگی شهر قضاوت و تصمیم گیری کنیم یا اینکه بدترین نقطه شهر را در نظر بگیریم و بر اساس شاخص آن نقطه، تصمیم‌گیری‌ها را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت سعی دارد از رسیدن آسیب به شهروندان به هر طریقی جلوگیری کند و آسیب را به حداقل برساند، اظهار کرد: معتقدیم تصمیم گیری باید بر اساس بدترین نقطه آلودگی تهران در نظر گرفته شود. تا بتوان با توجه به آن، پیش بینی‌هایی را برای مقابله با آلودگی لحاظ کرد.

صادق نیت خاطر نشان کرد: بر سر این موضوع بحث وجود دارد و قرار است در کمیسیونی این موضوع مورد بازنگری قرار گیرد و امیدواریم به یک تصمیم مشترک برسیم.
 
 اخبار اجتماعی  - ایسنا