اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آزمون بزرگ استخدامی دولت بی نتیجه ماند


با گذشت بیش از یک سال از برگزاری آزمون استخدامی وزارت نفت هنوز نتایج نهایی این آزمون اعلام نشده و وعده تعیین تکلیف پذیرفته شدگان از ماهی به ماه دیگر می رود. خبرگزاری ایسنا: با گذشت بیش از یک سال از برگزاری آزمون استخدامی وزارت نفت هنوز نتایج نهایی این آزمون اعلام نشده و وعده تعیین تکلیف پذیرفته شدگان از ماهی به ماه دیگر می رود.


در اسفند ماه سال ۱۳۹۱ بود که شرکت ملی نفت ایران در چارچوب مصوبه مهرآفرین و کسب مجوز 5500 نفری برای جذب نیرو اقدام به ثبت نام جهت برگزاری آزمون استخدامی کرد.

بر این اساس آزمون استخدامی وزارت نفت در روزهای پنجم و ششم اردیبهشت ماه سال 1392 با حضور بیش از 129 هزار داوطلب به عنوان بزرگترین آزمون استخدامی کشور در شهرهای اصفهان، اهواز، بندرعباس، تبریز، تهران، شیراز، کرمانشاه و مشهد برگزار شد.

این در حالی است که وعده‌های مسوولان برای اعلام نتایج اولیه این آزمون در نیمه دوم اردیبهشت و خرداد ماه عملی نشد تا اینکه در اواسط تیرماه 92 اعلام و به شرکت کنندگان ابلاغ شد. در عین حال در انجام سایر فرایندهای استخدامی نیز تاخیرهایی وجود داشت تا اینکه در پاییزسال گذشته انجام مصاحبه با پذیرفته شدگان آزمون کتبی انجام شد.

با وجود اینکه قرار بود که نتایج نهایی حداکثر تا بهمن ماه سال 92 اعلام شده و متقاضیان تعیین تکلیف شوند؛ اما اکنون با گذشت بیش از چهار ماه از مهلت تعیین شده همچنین تاکید اخیر معاون توسعه منابع انسانی وزارت نفت مبنی بر انتشار نتایج نهایی در فاصله‌ای نزدیک، هنوز خبری از روشن شدن وضعیت داوطلبان نیست.

اما گذشت بیش از یک سال از برگزاری این آزمون، عدم اعلام نتایج نهایی آن در حالی اتفاق می افتد که نتایج اغلب آزمون های استخدامی سازمان هایی که همزمان با شرکت نفت در مورد این موضوع اقدام کرده اند مشخص شده و حتی برخی مراحل استخدام و دریافت کد استخدامی را نیز طی کرده اند. این در حالی است که در برخی موارد با وجود اینکه استخدامی هم انجام نشده است اما با اعلام نتایج آزمون ها شرکت کنندگان می دانند که آیا باید منتظر استخدام بمانند یا خیر.

با این وجود برخی از شرکت کنندگان و پذیرفته شدگان مراحل ابتدایی آزمون استخدامی شرکت نفت از تاخیر و عدم اطلاع رسانی وزارت نفت در این زمینه همچنین بلاتکلیفی خود پس از یک سال گلایه کرده و خواهان روشن شدن وضعیت خود پس از 12 ماه انتظار هستند.

این در حالی است که می توان نسبت به تاخیر ایجاد شده و عدم اعلام نتایج آزمون استخدامی وزارت نفت به عنوان یک سازمان دولتی از معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور که همواره بر نظارت دقیق بر اجرای فرایند استخدام های دولتی اعم از نشر آگهی، برگزاری آزمون،اعلام نتایج و صدور کد استخدامی تاکید می کند در خواست پاسخ کرد؛ که آیا در طول این مدت نسبت به روشن شدن وضعیت چندین هزار نفر جوان خواهان استخدام و یا تبدیل وضعیت اقدامی کرده و دلایل آن این تاخیر را از این وزارتخانه پرس وجو کرده اند؟

در عین حال به نظر می رسد با توجه به مستثنی بودن وزارت نفت از برخی قوائد ممکن است که درا ین مورد نیز از چارچوب نظارتی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور خارج باشد.


ویدیو مرتبط :
همه چیز در مورد شرکت در آزمون استخدامی با مدرک ارشد پرستاری | قوانین آزمون استخدامی پرستاری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جزئیات دو آزمون بزرگ استخدامی در سال ۹۴



اخبار,اخباراجتماعی ,آزمون استخدامی

رئیس امور آمار، برنامه‌ریزی و تامین نیروی انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور جزئیات برنامه دولت برای استخدام فراگیر در سال جاری را تشریح کرد.

علی جمالی قمی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به استخدام سال‌های 91 و 92 که بلاتکلیف مانده بود، اظهار داشت: در بودجه سال 94 مقدمات تعیین تکلیف آنها فراهم و به تمامی استانداری‌های کشور اعلام شده است، تا افرادی که فرایند مجوز استخدام آنها از طریق نشر عمومی در روزنامه‌های کثیرالانتشار بوده و مسیر گزینش را طی کردند، اسامی آنها در سامانه «کارمند ایران» قرار گیرد تا مرحله نهایی استخدام از سازمان مدیریت پیگیری شود.

رئیس امور آمار، برنامه‌ریزی و تامین نیروی انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور تصریح کرد: در مورد تمامی استخدامی‌های سال‌های 91 و 92 به دستگاه‌های ذی‌ربط اعلام شده که اسامی پذیرفته‌ شدگان را وارد کرده تا نسبت به بررسی و صدور شماره مستخدم برای آنان اقدام گردد.

وی در مورد استخدامی‌های وزارت نفت گفت: کارهای مربوط به استخدامی‌های این وزارتخانه سال قبل تعیین تکلیف شد.

جمالی قمی در مورد استخدام دستگاه‌ها در سال جاری بیان کرد: در دو مقطع زمانی بر اساس دستورالعمل شورای توسعه مدیریت آزمون‌های استخدامی برگزار می‌شود.

به گفته رئیس امور آمار، برنامه‌ریزی و تامین نیروی انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، در مرحله اول استخدامی سال جاری 14 دستگاه آزمون استخدام فراگیر مشترک برگزار می‌کنند و حدود 8 هزار نفر جذب خواهند شد.

این مقام مسئول عنوان کرد: پیش‌بینی شده سالی 2 بار آزمون استخدامی برگزار شود که اولین آن اوایل خرداد ماه و آزمون بعدی در آبان ماه سال جاری خواهد بود و برای دستگاه‌هایی که مجوز استخدام دریافت می نمایند و اعتبار نیز تامین شود، مقدمات استخدامی آنها انجام می‌شود.

وی ادامه داد: تقاضای دستگاه و میزان مجوز به نسبت خروجی نیروها و نیازسنجی و قانون برآورد می‌‌شود و باید دو عامل اخذ مجوز و تامین اعتبار انجام شده باشد.

جمالی قمی در مورد شائبه نفوذ و رابطه به جای ضابطه در استخدام‌ها تصریح کرد: آزمون‌های استخدامی با رویکرد علمی و قانونی بوده و سازمانی که آزمون را برگزار می‌کند صلاحیت لازم را دارد و افراد براساس شایستگی، مهارت‌ها و توانمندی‌ تخصصی مورد سنجش قرار می‌گیرند. ضمن این که مصاحبه 30 درصد در استخدام تاثیر دارد و 70 درصد آزمون کتبی ملاک است و تمامی روند با نظارت سازمان مدیریت انجام می‌‌شود و اجازه اعمال نظر وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه تمامی استخدام‌ها کلا پیمانی خواهد بود در مورد تناسب میان جذب نیرو در بدنه دولت و کوچک‌سازی اظهار داشت: در امور تصدی به ازای خروجی هر 3 نفر (بازنشسته، فوت یا بازخرید) 1 نفر مجوز استخدام داده می‌شود و بیش از آمار جذب، خروجی در دولت وجود داشته است. همچنین کوچک‌ سازی و تمامی مصوبات و دستورالعمل‌های نظام اداری و الزامات و سیاست‌ها در بحث مجوزهای استخدام مد نظر بوده است.

این مقام مسئول با بیان این که تکلیف مجوزهای دومین آزمون استخدامی نیز احتمالاً تا شهریور ماه مشخص می‌شود گفت: در آبان ماه آزمون استخدامی برگزار خواهد شد و 45 روز قبل از آن باید تکلیف مجوزها مشخص شده باشد.

رئیس امور آمار، برنامه‌ریزی و تامین نیروی انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور بیان کرد: غیر از مشاغل حاکمیتی در طول برنامه پنجم سالی 4 درصد تصدی و 2 درصد نیروی انسانی باید کاهش یابد و مجموعه الزامات قانونی در مباحث سرمایه انسانی و استخدام‌ها موثر است.

وی با اشاره به این که کل کارمندان دولت اکنون بیش از 2 میلیون و 300 هزار نفر است، بیان داشت: وزارت آموزش و پرورش،‌وزارت بهداشت، جهاد کشاورزی و‌ علوم و تحقیقات همراه با دانشگاه‌ها بیشترین و وزارت دادگستری کمترین نیروی انسانی را دارند. همچنین وزارت آموزش و پرورش در سال جاری مجوز استخدام ندارد و سازمان مدیریت مجوزی صادر نکرده است.


 اخبار اجتماعی  -  فارس