سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

نقشه پربازدیدترین سایت‌های دنیا +عکس


استفاده از گوگل به بخشی از زندگی روزمره بسیاری از مردم تبدیل شده است به طوری که برخی از کشورها از نام آن به عنوان فعل جستجو کردن استفاده می کنند، اما یک نقشه جدید نشان می دهد که چه کشورهایی از کدام سایتهای اینترنتی بیشتر استفاده می کنند.

خبرگزاری مهر: استفاده از گوگل به بخشی از زندگی روزمره بسیاری از مردم تبدیل شده است به طوری که برخی از کشورها از نام آن به عنوان فعل جستجو کردن استفاده می کنند، اما یک نقشه جدید نشان می دهد که چه کشورهایی از کدام سایتهای اینترنتی بیشتر استفاده می کنند.

در نقشه ای که توسط محققان موسسه اینترنت آکسفورد تولید شده اطلاعات میلیونها نفر از کاربران اینترنت در سراسر دنیا نشان می دهد که گوگل در ۶۲ کشور جهان پربازدیدترین سایت محسوب می شود.

فیس بوک در ۵۰ کشور جهان پربازدید است اما سومین رده در این نقشه به بایدو موتور جستجوی چین اختصاص دارد که تنها در دو کشور محبوب است.

دکتر مارک گراهام و استفانو دی ساباتا از موسسه اینترنت آکسفورد برای رسیدن به تعداد بازدیدکنندگان تعداد بازدیدهای روزانه را به صورت میانگین محاسبه کرده و تعداد بازدید هر صفحه از یک سایت را در یک کشور خاص به مدت یک ماه در نظر گرفتند.



در این نقشه رنگ گوگل قرمز، رنگ فیس بوک آبی، رنگ یاهو بنفش و رنگ بایدو سبز انتخاب شده است

اطلاعات این نقشه دوره آگوست و ژوئیه سال جاری را دربرگرفته و از اطلاعات ارائه شده توسط وب سایت تحلیلی شرکت آلکسا استفاده کرده است.

در این نقشه هر رنگ نشان دهنده پربازدیدترین وب سایت در آن کشور و اندازه کشورها غیرواقعی است، چرا که نقشه کشورهایی که در استفاده از یک موتور جستجو انحصاری عمل می کنند را با اغراق در اندازه نمایش داده است.

موتور جستجوی چینی بایدو در کره نیز محبوبیت دارد و از Naver موتور جستجوی این کشور نیز پیشی گرفته است. موتورهای جستجو پربازدیدترین سایتها را درمیان کشورهای مختلف تشکیل داده اند اما درمیان این موتورهای جستجو ، شبکه اجتماعی فیس بوک به ویژه در غرب و برخی کشورها چون مغولستان و نپال از جمله سایتهای پربازدید به شمار می رود.

 

این نقشه توسط محققان موسسه اینترنت آکسفورد با استفاده از اطلاعات کاربران جهان به اینترنت تولید شده و نشان می دهد که گوگل در 62 کشور جهان پربازدیدترین سایت به شمار می رود

همچنین براساس این گزاش روزنامه الوطن پربازدیدترین سایت فلسطین، سایت خدمات نامه الکترونیک Mail.ru پربازدیدترین سایت در قزاقستان، شبکه اجتماعی VK پربازدیدترین در بلاروس و موتور جستجوی یاندکس پربازدیدترین سایت روسیه است.

سایت تحلیلی الکسا اطلاعات چندانی درباره کشورهای زیر صحرای آفریقا ارائه نکرده است. اگرچه اکثر کشورهایی که دارای جمعیت اینترنتی هستند پوشش داده شده است. برای مثال کنیا، ماداگاسکار، نیجریه و آفریقای جنوبی بیشتر از گوگل استفاده می کنند اما فیسبوک در غنا، سنگال و سودان محبوبیت بیشتری دارد.


ویدیو مرتبط :
پربازدیدترین در دنیا!بمب خنده دارترین حیوانات بامزه کل دنیا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بزرگترین سایت همسریابی دنیا در دستان یک زن +عکس



به نقل از بیوتی نیوز: این سایت همسریابی با حدود بیش از 100 میلیون عضو بزرگترین سایت همسریابی دنیاست. اما بهتر است بدانید این سایت که ده سال قدمت دارد در دستان یک زن 37 ساله چینی قرار دارد. خانم " گانگ هاویان" صاحب این سایت همسریابی است که با سایتهای بزرگی همچون  سایت مچ مقایسه میشود.

 

بزرگترین سایت همسریابی دنیا در دستان یک زن

 

این زن کارآفرین که موسس و مدیر بزرگترین سایت همسریابی در چین است در مصاحبه ای با یک شبکه تلویزیونی معروف میگوید: کشور چین اکنون در بحران ازدواج به سر میبرد  و تعداد افراد مجرد در این کشور به شدت رو به افزایش است ، وی اضافه میکند: طبق آمار در آینده نزدیک حدود 20 میلیون مرد چینی قادر نخواهند بود همسری پیدا کنند و این یک مشکل اجتماعی بزرگ است.


او معتقد است هرکس در زندگی به یک همراه همیشگی وفادار احتیاج دارد و این یکی از نیازهای اولیه بشر است، اما متاسفانه بحرانهای اقتصادی و ترویج فحشا و تهاجم فرهنگ غربی این امر مهم را در نظر جوانان به شدت کمرنگ کرده است.

 

بزرگترین سایت همسریابی دنیا در دستان یک زن

 

قانون تک فرزندی در چین نیز باعث شده است تا سال 2020 میلادی 24 میلیون مرد مجرد در این کشور بدون همسر بمانند. برخلاف کشور چین در برخی کشورها آمار دختران مجرد و بدون همسر رو به افزایش است. بنابراین طرح فعالیت چنین سایتهایی میتواند یاری دهنده کاربران در این زمینه باشد.


این خانم معتقد است صداقت کاربران اینترنتی مهمترین اصل موفقیت و اعتماد دیگر افراد به این گونه سایتهاست. اگرچه تاکنون بیش از 4.5 میلیون نفر در این سایت همسریابی با هم آَشنا شده و ازدواج کرده اند اما وی هشدار میدهد همیشه دوستی های اینترنتی پایان خوشی ندارد. چراکه ارتباط از راه دور و احتمال عدم صداقت افراد زمینه سوء استفاده های مالی و عاطفی را در این گونه محیطها افزایش میدهد.
منبع:پرداد