سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

نخستین آپارتمان چاپ‌ سه‌بعدی جهان +عکس


محققان یک شرکت چینی با استفاده از یک چاپگر سه‌بعدی غول‌پیکر و مواد چاپ مخصوص موفق به ساخت یک آپارتمان پنج طبقه و یک ویلا شدند.

ایسنا: محققان یک شرکت چینی با استفاده از یک چاپگر سه‌بعدی غول‌پیکر و مواد چاپ مخصوص موفق به ساخت یک آپارتمان پنج طبقه و یک ویلا شدند.

شرکت چینی WinSun پیش از این موفق به ساخت 10 خانه چاپ سه‌بعدی در مدت 24 ساعت شدند و در یک دستاورد جدید، یک آپارتمان و ویلای چاپ سه‌بعدی را تولید کردند.

این آپارتمان پنج طبقه و ویلای 1100 مترمربعی در محوطه پارک صنعتی سوژو احداث شده‌ است.

آرایه چاپگر سه‌بعدی مورد استفاده برای ساخت این دو ساختمان، 6.6 متر ارتفاع، 10 متر عرض و 40 متر طول دارد؛ عملکرد بازوی چاپگر توسط رایانه کنترل می‌شود تا قطعات چاپ سه‌بعدی مانند لایه‌های کیک روی یکدیگر قرار بگیرند.

به گفته محققان، این روش باعث کاهش 30 تا 60 درصدی ضایعات ساخت و ساز، کاهش 50 تا 70 درصدی زمان ساخت، کاهش 50 تا 80 درصدی هزینه‌ها می‌شود؛ برای چاپ این ساختمان‌ها از مواد قابل بازیافت استفاده شد که هزینه‌ها را بطور قابل توجهی کاهش داد.

محققان امیدوارند از این فناوری برای ساخت آسمانخراش استفاده کنند.

ساخت نخستین آپارتمان چاپ‌ سه‌بعدی جهان+ تصاویر
نخستین آپارتمان و ویلای چاپ سه‌بعدی جهان

ساخت نخستین آپارتمان چاپ‌ سه‌بعدی جهان+ تصاویر
نخستین آپارتمان چاپ سه‌بعدی جهان

ساخت نخستین آپارتمان چاپ‌ سه‌بعدی جهان+ تصاویر
نخستین آپارتمان چاپ سه‌بعدی جهان

ساخت نخستین آپارتمان چاپ‌ سه‌بعدی جهان+ تصاویر
نخستین ویلای چاپ سه‌بعدی جهان


ویدیو مرتبط :
کوچکترین دریل چاپ شده ی سه بعدی در جهان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چاپ سه بعدی با استفاده از خورشید و شن(عکس)




اخبار علمی  - چاپ سه بعدی با استفاده از خورشید و شن(عکس)

چاپگر سه بعدی قابلیت ایجاد هر شکلی از کاسه تا مجسمه و حتی مبلمان را دارد. این ماشین قادر است منطقه ای بیابانی را به تاسیسات تولیدی پیشرفته برای طراحی پیشرفته مبدل کند.

  پرتوهای خورشیدی را می توان برای تامین نیروی هر وسیله ای از خانه ها تا ابزارک ها به کار گرفت، اما "مارکوس کایزر" برای پروژه پایانی دانشگاهی خود از خورشید برای ایجاد یک چاپگر با توانایی چاپ ظروف شیشه ای استفاده کرده است. کایزر ایده نوآورانه خود به نام "سولار سینتر" را در منطقه صحرا در مصر اجرایی کرده است.

این طراحی جالب توجه از یک چاپگر سه بعدی دیجیتال و پرتوهای خورشید برای تبدیل شن به کاسه های شیشه ای و مجسمه هایی باورنکردنی استفاده می کند. سولار سینتر از هفت بخش تشکیل شده است: پنل فتوولتائیک، نقطه کانونی برای رسم پرتوهای خورشیدی، یک ردگیر خورشید، لنز فرزنل (برای بزرگنمایی پرتوها)، یک باتری، کنترل الکترونیک و چادری نقره ای به نام "آفیس" که کایزر می تواند هنگام نظارت بر فرآیند با استفاده از آن خود را از خورشید داغ محافظت کند.

اخبار,اخبار علمی,چاپگر سه بعدی خورشیدی

 

اخبار,اخبار علمی,چاپگر سه بعدی خورشیدی

 

(چاپگر سه بعدی قابلیت ایجاد هر شکلی از کاسه تا مجسمه و حتی مبلمان را دارد. این ماشین قادر است منطقه ای بیابانی را به تاسیسات تولیدی پیشرفته برای طراحی پیشرفته مبدل کند. در داخل چاپگر سه بعدی خورشیدی شن بیابان جایگزین رزین سنتی در فرآیند تولید می شود. شن ذوب شده و با استفاده از چاپگر سه بعدی به شکل های مختلف در می آید. کل فرآیند به زیبایی اشیا تولیدی است.)
اخبار علمی - زیست نیوز