سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

فیلم: تجربه ی جذاب کودکی در بزرگسالی!


تجربه ی جذاب کودکی در بزرگسالی!


در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
فیلم: وینسنت گربه ای با پاهای تیتانیومی


ویدیو مرتبط :
رونالدینیو، از کودکی تا بزرگسالی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تغذیه مناسب در کودکی در پیشگیری از بیماری‌های مزمن بزرگسالی موثر است



 

 

تغذیه مناسب در کودکی در پیشگیری از بیماری‌های مزمن بزرگسالی موثر است

 

سلیقه های غذایی کودکان از اوایل زندگی به ویژه سنین دو تا سه سالگی شکل می گیرد و والدین ومربیان با قرار دادن منظم مواد غذایی سالم در اختیار کودکان، نقش مهمی در شکل گیری عادات غذایی سالم آنها دارند.

 

دکتر رویا کلیشادی متخصص اطفال و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا - واحد علوم پزشکی ایران، با بیان اینکه سنین دو تا 11 سالگی از دوران‌های حساس و آسیب‌پذیر زندگی است که در آن عادات زندگی شکل گرفته و پایدار می ماند، گفت: دستیابی به تکامل جسمی و ذهنی کودکان مستلزم تعادل بین انرژی دریافتی و مصرف آنها می باشد، لذا توجه به تغذیه و فعالیت جسمی کودکان در این سنین از اهمیت خاصی برخوردار است.

 

وی با تاکید بر اهمیت نقش والدین و مربیان کودکان در این خصوص خاطر نشان کرد: باید به کمیت و کیفیت تغذیه خردسالان و میزان فعالیت ایشان اهمیت داد.

 

وی در ادامه افزود: برخورداری از رشد، شکوفایی و متناسب بودن وزن با قد و سن از معیارهای مهم سلامت خردسالان می باشد که این امر با پایش رشد و ثبت منظم وزن و قد آنها و محاسبه شاخص توده بدنی امکان پذیر است.

 

دکتر کلیشادی با اشاره به اینکه رژیم غذایی خردسالان باید از تنوع کافی برخوردار باشد گفت: کودکان باید از همه گروه های اصلی غذایی شامل غلات و مواد نشاسته ای، سبزیجات، شیر و لبنیات، گوشت و جایگزین های آن و مواد چرب و شیرین به تناسب و مقدار لازم استفاده کنند.

 

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه سلیقه های غذایی از اوایل زندگی به ویژه سنین دو تا سه سالگی شکل می گیرد؛ یادآور شد: والدین و مربیان با قرار دادن منظم مواد غذایی سالم در اختیار کودکان، نقش مهمی در شکل گیری عادات غذایی سالم آنها دارند.

 

وی در ادامه افزود: اشتباهات تغذیه ای در دوران کودکی منجر به بروز دو بعد اختلالات تغذیه ای یعنی کمبود و اضافه وزن خواهد شد.

 

وی خاطر نشان کرد: با توجه به شکل گیری بیشتر بیماری های مزمن از قبیل بیماری های قلبی و عروقی، پوکی استخوان، دیابت و پرفشاری خون و چاقی لازم است مداخله های بنیادی برای شکل گیری سبک زندگی سالم از اوایل زندگی آغاز شود./ایسنا