سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

تصاویری از جدیدترین پیوند کامل صورت


یک زن 26 ساله لهستانی که چهره اش به دلیل رشد یک تومور کاملا از ریخت افتاده بود با پیوند صورت، صاحب یک چهره جدید شد.

خبرگزاری مهر: یک زن 26 ساله لهستانی که چهره اش به دلیل رشد یک تومور کاملا از ریخت افتاده بود با پیوند صورت، صاحب یک چهره جدید شد.

 این زن که هویت او "جوانا" اعلام شده است در دومین جراحی پیوند صورت لهستان، چهره جدید به خود گرفت.

وی پیش از این جراحی قادر به جویدن، بلعیدن و یا صحبت کردن نبود.



دکتر آدام ماچوسکی که هفته گذشته سرپرستی این جراحی 23 ساعته را بر عهده داشت امیدوار است این پیوند صورت که 80 درصد پوست روی صورت او را تعویض کرده است توانایی های از دست رفته جویدن و بلعیدن غذا و صحبت کردن را به او باز گرداند.

چهره و صورت جوانا به دلیل تومور نوروفیبروماتوسیس کاملا از ریخت افتاده بود. این بیماری ژنتیکی است که موجب رشد تومورهای خوش خیم در امتداد اعصاب می شود.

این بیماری همچنین موجب بروز مشکلاتی برای استخوانها، فشار بر روی اعصاب نخاعی، درد شدید، ناتوانی در یادگیری و مشکلات بینایی و شنوایی می شود و هیچ درمانی ندارد.



اگرچه بسیاری از افراد مبتلا، این بیماری را از یکی از والدین خود به ارث می برند، اما تا 50 درصد به طور تصادفی از یک جهش ژنی و پیش از تولد خود به آن مبتلا می شوند.

با وجود ظاهر هشدار دهنده، بزرگ شدگی و تورم صورت موسوم به نوروفیبروماس که ناشی از رشد سلول هاست، این بیماری سرطانی و مسری نیست.

پس از این جراحی که در مرکز سرطان و موسسه سرطان شناسی گلیویچ لهستان انجام شده وضعیت عمومی جوانا در حال حاضر حاد اما با ثبات گزارش شده است.

دکتر آناند ساگر متخصص ژنتیک می گوید: تومور صورت جوانا دیگر عود نمی کند چرا که پوست صورت جدید او از ژنهای دیگری ساخته شده است.



در ماه مه این جراحان نخستین جراحی پیوند صورت را بر روی مردی انجام دادند که طی یک تصادف صورتش پاره شده بود. گفته می شود روند بهبود این مرد ادامه دارد.

جراحی صورت آن مرد، 27 ساعت طول کشید و چند هفته پس از تصادف وی انجام شد.

نخستین جراحی پیوند کامل صورت در ماه مارس 2010 بر روی یک کشاورز اسپانیایی انجام شد. صورت او به دلیل شلیک تصادفی تفنگ از بین رفته بود و امکان تنفس، بلع و صحبت کردن را از او گرفته بود.


ویدیو مرتبط :
پیوند کامل صورت یک آتش نشان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بازگشت به زندگی یک بیمار پس از پیوند کامل صورت + تصاویر



بازگشت به زندگی یک بیمار پس از پیوند کامل صورت

بیماری که سال گذشته تحت عمل پیوند کامل صورت قرار گرفته بود، اکنون به زندگی نسبتا طبیعی بازگشته و پزشکان امیدوارند که این پیوند دست کم تا دو دهه دوام داشته باشد.

 

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پس از گذشت 15 سال از حادثه شلیک در صورت که باعث از بین رفتن بخش زیادی از صورت «ریچارد نوریس» شد، پیوند صورت، گوشه نشینی و عزلت وی را پایان داده و او به یک زندگی عادی بازگشته است.

 

«ریچارد نوریس» 38 ساله سال گذشته تحت عمل جراحی پیوند کامل صورت قرار گرفت.

 

اکنون کتابی تحت عنوان «صورت دوم ریچارد» به همراه مراحل مختلف پیوند صورت از ابتدا در دست نگارش است.

 

این حادثه سال 1997 روی داد که باعث از بین رفتن بخش زیادی از صورت، دندان ها، نیمی از زبان و بینی وی شد که باعث از بین رفتن حس بویایی وی شد.

 

این مسأله باعث پنهان شدن وی از حضور در مجامع عمومی شد و تنها در هنگام شب با پنهان کردن صورت در خیابان حاضر می شد.

 

چندین مرحله جراحی برای بازسازی چهره انجام شد که نتیجه مطلوبی در بر نداشت؛ بخش‌هایی از آناتومی صورت مانند پلک ها و لب از پیچیدگی فراوانی برای بازسازی برخوردار بودند که روند بازسازی را با دشواری مواجه می ساخت.

 

دکتر «ادوارد روردیگز» پزشک معالج با توجه به ناکامی روش های بازسازی، پیشنهاد پیوند کامل صورت را مطرح کرد.

 

نخستین پیوند جزئی صورت در سال 2005 در فرانسه و بر روی صورت یک زن که صورتش توسط سگ مصدوم شده بود، انجام شد؛ همچنین در 27 پیوند صورت دیگر چهار گیرنده پیوند جان خود را از دست دادند و سایر بیماران باید تا آخر عمر از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی استفاده کنند.

 

بیشتر گیرندگان پیوند نیازمند یک جراحی نجات بخش هستند که در صورت انجام نشدن، بیمار قطعا جان خود را از دست می دهد.

 

باید تمام جزئیات و خطرات چنین عمل پیوندی برای بیمار تشریح شود؛ «ریچارد» برای عمل کامل پیوند تنها 50 درصد شانس زنده ماندن پس از عمل را داشت.

 

این صورت پیوندی از «جاشوآ آورسانو» 21 ساله که در تصادف رانندگی جان خود را از دست داده بود، دریافت شد. عمل پیوند صورت 36 ساعت بطول انجامید که شامل پیوند فک بالا و پایین، دندان ها، بخشی از زبان و تکمیل بافت پوست سر تا زیر گردن است.

 

اصلی ترین محدودیت این پیوند وابستگی مادام العمر بیمار به داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی برای ادامه حیات است؛ «ریچارد» نیز همواره با ترس احتمال پس زدن پیوند به زندگی ادامه می دهد.

 

پزشکان دوام این پیوند صورت را در صورت مناسب بودن تمام شرایط بین 20 تا 30 سال تخمین زده اند.

بازگشت به زندگی یک بیمار پس از پیوند کامل صورت

بازگشت به زندگی یک بیمار پس از پیوند کامل صورت

بازگشت به زندگی یک بیمار پس از پیوند کامل صورت

بازگشت به زندگی یک بیمار پس از پیوند کامل صورت

منبع:isna.ir