دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

کشف اسکلت قدیمی‌ترین انسان(+عکس)



بقایای فسیل قدیمی ترین انسان کشف شده روی زمین در صحرای «آفار» کشور اتیوپی از سوی یک تیم تحقیقاتی آمریکایی کشف شد.

به گزارش عصر ایران به نقل از سی ان ان بقایای  این فسیل ـ اسکلت که «لوسی» نام دارد متعلق به 3.5 تا 3.8 میلیون سال پیش است.

این قدیمی ترین فسیل کشف شده از نوع بشر تا کنون است. دانشمندان آمریکایی عضو تیم تحقیق می گویند شواهد نشان می دهد این منطقه بیابانی در اتیوپی در زمانی که لوسی و دیگر جانداران در آن بوده اند، بسیار سرسبز بوده است.

 

اخبار,اخبارعلمی, قدیمی‌ترین انسان


تیم تحقیق آمریکایی در کنار فسیل لوسی فسیل های دیگری از انواع جانوران از قبیل میمون، بز کوهی و گراز نیز یافته است.
 

اخبار,اخبارعلمی, قدیمی‌ترین انسان

 

اخبار  علمی - عصر   ایران 


ویدیو مرتبط :
کشف اسکلت انسان یا ....

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کشف قدیمی‌ترین استخوان دست انسان (+عکس)



اخبار علمی - کشف قدیمی‌ترین استخوان دست انسان (+عکس)

کشف یک استخوان قدیمی دست انسان در یک گورستان باستانی در کنیا، نشان می دهد انسان ها توانایی و مهارت استفاده از دست خود را حدود 600 هزار سال زودتر از آنچه تصور می شد، پیدا کرده اند.

به گزارش  ایرنا از منابع خبری، این استخوان تازه کشف شده که یکی از استخوان های کف دست متصل به انگشت اشاره است، از تمامی جهات شبیه دست انسان امروزی است.

این استخوان یکی از نخستین شواهدی است که نشان می دهد انسان از چه زمانی توانایی لازم را برای استفاده از ابزار به دست آورده است .

به گفته دانشمندان میمون ها فاقد ویژگی های آناتومیک این فسیل هستند.

این استخوان که 1.42 میلیون سال قدمت دارد، متعلق به یک انسان اولیه است و نشان می دهد ویژگی های مورفولوژیکی مشخص انسان در ارتباط با عملکرد دست افزایش یافته است.

این کشف جدید، تکامل دست انسان مدرن را 600 هزار سال زودتر از زمانی که پیش از این تصور می شد، یعنی دوران Homo erectussensu lato ها قرار می دهد.

فرایند استیلوییدی (styloid process) به استخوان دست کمک می کند به استخوان های دیگر مچ دست متصل شده و سبب می شود مچ دست فشار بیشتری را تحمل کند.

پروفسور کارول وارد استاد آسیب شناسی و علوم تشریحی در دانشگاه میسوری آمریکا در این مورد گفت : نبود فرایند استیلوییدی در میمون ها و انسان های اولیه برای آنها در ساخت و استفاده از ابزار چالش ایجاد کرده است.

همچنین نبود این فرایند می تواند شانس ابتلا را به آرتروز در انسان های اولیه افزایش دهد.

پروفسور وارد گفت: فرایند استیلوییدی موجب افزایش مهارت و چابکی انسان شده است و به گونه های اولیه بشر اجازه ساخت ابزار و استفاده از آن را می داده است.

به گفته دانشمندان با این کشف جدید، شکاف موجود در تاریخ تکامل بشر به دست انسان در حال بسته شدن است. ممکن است این استخوان اولین انسان مدرن نباشد، اما آنها معتقدند که بی شک این استخوان مربوط به انسانی است که به اولین انسان های مدرن بسیار نزدیک است. زیرا آناتومی این استخوان در هیچ کدام از فسیل های انسانی مسن تر از 1.8 میلیون سال یافت نشده است.


این یافته جدید در نشریه PNAS منتشر شده است.

 

اخبار ,اخبار علمی , کشف قدیمی‌ترین استخوان

 اخبار علمی - ایرنا