دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

کاهش شدید حافظه در درازمدت با غذاخوردن بعد از نیمه شب



اخبار,اخبارعلمی  ,تاثیر غذا خوردن در ساعات نامناسب برحافظه

پژوهشگران در تحقیقات جدید خود دریافتند، خوردن غذا بعد از نیمه شب موجب اختلال در حافظه روز بعد خواهد شد.

 محققان در این تحقیق تاثیر غذا خوردن در ساعات نامناسب بر عملکرد شناختی و متابولیسم سلامت بدن را مورد بررسی قرار دادند.

دان لوح، محقق این تحقیق اظهار کرد: ما شواهد اولیه تاثیر خوردن منظم غذا در ساعات اشتباه روزانه را بر آموزش و حافظه یافتیم. بسیاری از افراد در ساعات مختلف کار کرده یا گرفتارند و وعده غذایی خود را به بعد موکول می‌کنند، اما آنها باید بدانند که این تغییر موجب اختلال در عملکرد مغز می‌شود.

در این تحقیق محققان نشان دادند، برخی رفتارها بیشتر از دیگر موارد تحت تاثیر قرار می‌گیرند. به طور مثال دانشمندان این تحقیق را بر روی توانایی موش‌ها برای شناخت اشیاء جدید آزمایش کردند. در این تحقیق مشخص شد حافظه درازمدت نیز به طور چشمگیری کاهش می‌یابد.

کریستوفر کولول یکی دیگر از محققان این پژوهش اظهار کرد: برنامه‌ریزی در جامعه امروزی منجر به انتخاب ساعت خوردن شده و ما باید بدانیم چگونگی این برنامه‌ریزی بر عملکرد شناختی ما تاثیر دارد.

نتایج این تحقیق در نشریه eLife منتشر شده است.


 اخبار  علمی  -  ایسنا 


ویدیو مرتبط :
هر وقت نیمه شب بی اختیار بیدار شدید.....

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ورزش شدید باعث کاهش حافظه می شود



 

 

ورزش شدید باعث کاهش حافظه می شود

 

مطالعات نشان می دهد که انجام ورزش های پر تحرکی مثل دوندگی و یا شنای طول استخر در زنان باعث کاهش حافظه می شود.

این در حالی است که ورزش های ملایم و طولانی مدتی مثل پیاده روی سریع، دو چرخه سواری در سطح جاده باعث ارتقای توان مغز می شود.

با این توصیفات اغلب افراد گمان می کنند که اگر کمی از چیزی خوب است ، پس زیاد آن بهتر است!!!

اما باید گفت که در این مورد وضعیت فرق می کند. شاید هم کلا میانه روی در انجام هر کاری بهترین پیشگیری برای پشیمانی در آینده است.


ورزش های سنگین و پرتقلا عبارتند از : شنای طول استخر، ایروبیک، ورزش هایی که نیاز به ابزار ندارند مانند نرمش و شنای روی زمین(ورزش سوئدی)،دوندگی، بسکت بال، چرخه سواری روی تپه و راکت بال می باشد. ورزش های ملایم عبارتند از پیاده روی سریع، والیبال، گلف، دوچرخه سواری روی زمین هموار، تنیس تفریحی و سافت بال است.
طبق تحقیقی که صورت گرفته مشخص شده که اغلب زنانی که ورزش های سنگین انجام می دهند دچار کاهش عملکرد مغزی می شوند و در تست تمرکز و حافظه امتیاز کمتری کسب می کنند.
البته این تحقیق نیاز به بررسی بیشتری دارد تا صحت و سقم آن به درستی مشخص شود. شاید در کنار ورزش های سنگین و پرتقلا ، بعضی از مدل های زندگی نیز وجود دارد که منجر به بروز این نتیجه ناخواسته می شود. مثلا استرس باعث کاهش عملکرد مغز و حافظه می شود.
با تمام این توصیفات عاقلانه است که در انجام هر کاری حتی ورزش ، حد تعادل را حفظ کنیم.

منبع:aftab.ir