دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

چین به دنبال ارسال کاوشگر به مریخ در سال 2021



اخبارعلمی,خبرهای علمی,مریخ

پس از یک ماموریت مشترک ناموفق با روسیه در سال 2011، چین اکنون به دنبال پرتاب یک ماموریت به مریخ در سال 2020 به عنوان کاوشگری مستقل بر روی سیاره سرخ است.

به گزارش ایسنا، یه پیجینگ، دانشمند ارشد و مشاور سیاسی ملی چین در جلسه سالانه‌ ارگان مشاوره سیاسی کشور اعلام کرد که انتظار می‌رود این ماموریت پس از هفت تا 10 ماه پرواز در سال 2021 به سطح مریخ برسد.

فرود برنامه‌ریزی شده این کاوشگر با صدمین سالگرد تاسیس حزب کمونیست چین مقارن بوده و یک دهه پس از ماموریت مشترک ناموفق این کشور با روسیه رخ خواهد داد که طی آن، خودروی پرتابی روسی حامل فضاپیمای Yinghuo-1 در اقیانوس آرام سقوط کرد.

آمریکا، هند، روسیه و اتحادیه اروپا پس از آن در این رقابت جلو افتادند.

کاوشگر مریخ یکی از 10 سفارش اصلی است که نسل بعدی موشک بالابر سنگین چین موسوم به لانگ مارچ 5 دریافت کرده است.

ساختار و اندازه این کاوشگر تفاوت چندانی با چانگه-3، نخستین فرودگر ماه چین که در سال 2013 به فضا پرتاب شد، ندارد.

در نوامبر 2015 این کشور همچنین از مدلی از مدارگرد خود در نمایشگاه صنعتی بین‌المللی چین در شانگهای رونمایی کرده بود.

در حال حاضر تحقیقات و آماده‌سازی برای تنظیم ارتباطات بین زمین و کاوشگر مریخ و همچنین مدیریت محیط‌های شدید در سیاره مقصد در حال انجام است.

ماموریت ماه نورد چانگه-5 چین قرار است در سال 2017 به انتقال نمونه خاک از ماه به زمین بپردازد و ماژول اصلی ایستگاه فضایی پیش‌بینی شده این کشور نیز در سال 2020 رونمایی خواهد شد.

 

اخبار علمی - ایسنا


ویدیو مرتبط :
مریخ نورد قبل از ارسال به مریخ (عجب عظمتی داره)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ایران در برابر ارسال 2 کشتی نفت به چین طلا دریافت کرد



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

ایران در برابر ارسال 2 کشتی نفت به چین طلا دریافت کرد

خبرگزاری فارس: وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه اعلام کرد ایران در برابر بخشی از نفت صادراتی خود به هند طلا دریافت می کند و اخیرا دو محموله نفتی ایران در ازای دریافت طلا به چین ارسال شده اند.

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از وال استریت ژورنال، چین از واحد پول خود یوان و همچنین طلا برای پرداخت بخشی از بدهی نفتی خود به ایران استفاده می کند.

به گفته منابع آگاه ایران توافق کرده که بخشی از طلب خود از چین را در قالب یوان و طلا دریافت نماید. بر این اساس، اخیرا دو تانکر حامل نفت ایران که عازم چین بوده اند، بر روی دریا در ازای دریافت این فلز گرانبها معادل ارزش محموله نفتی خود مورد مبادله قرار گرفته اند.

بر اساس این گزارش این خبر علاوه بر نشان دادن توانایی ایران در کاستن از فشار تحریم ها، می تواند نگرانی ها از کمبود عرضه نفت به بازارهای جهانی را نیز کاهش داده و موجب پایین آمدن هر چه بیشتر بهای نفت شود.

 

یک منبع مطلع در زمینه صادرات نفت در ایران هفته گذشته گفت، به دلیل عدم همکاری بانک های مختلف جهت پرداخت بدهی ایران به دلار، شرکت های نفتی چینی ماه هاست که از یوان برای پرداخت بخشی از بدهی خود به ایران استفاده می کنند.

این منبع مطلع در گفتگو با داو جونز گفت: «ایران نیز به نوبه خود از یوان در بخش های زیر ساختی نظیر جاده سازی استفاده  می کند.»

همچنین به گفته یک منبع دیگر در بخش کشتی رانی چین، این کشور هم اکنون یک سوم نفت صادراتی ایران را خریداری می کند.

ایران همچنین از  روپیه، واحد پول هند نیز جهت دریافت پول نفت فروخته شده خود به هند استفاده می کند./فارس