دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

چک 180 میلیون دلاری سیسکو برای خرید Composite Software



چک 180 میلیون دلاری سیسکو برای خرید Composite Software

پنجشنبه کمپانی سیسکو تایید کرد که در پی خرید کمپانی کامپوزیت است که در کار نرم افزار مجازی سازی دیتا و مدیریت پورتفولیو است.

سیسکو امیدوار است با این خرید بخش اتصالات دیتا و زیرساخت های خود را با سرویسهای هوشمند پورتفولیو ، گسترش دهد.

پیشتر نیز سیسکو کمپانی SOlveDirect را برای توسعه پلتفورم سرویس های نرم افزاری خود خریده بود و با این خرید در جهت متحد کردن پلتفورم نرم افزاری خود در محیط مجازی گامهای بهتری خواهد برداشت.

غول شبکه 180 میلیون دلار را نقدا در ازای دریافت تمام سهام این شرکت پرداخت خواهد کرد و بعد از انجام معامله رسمی، کارمندان کامپوزیت جزیی از سیسکو خواهند شد.

کار اصلی کامپوزیت این بوده که دیتاهای موجود از منابع متفاوت را روی یک شبکه کنار هم قرار می دهد و این شامل دیتای کلود و منابع اطلاعاتی عظیم می شود که در یک مکان آنها را جاسازی می کند.

همچنین به مشتریان که کمپانی ها هستند، اجازه می دهد تا به صورت ویژوآل دیتای خود را دیده و در آن واحد با تجمیع آنها، تصمیمات مدیریتی در سطح کلان به صورت همزمانی، اتخاذ کنند.

حرکت سریع شرکتها به سوی مجازی سازی باعث شده تا سرورهای سنتی جای خود را به سرورهای مجازی بدهد و مشتریان سیسکو می خواهند با مجازی سازی دیتای خود را دریافت کنند و همه چیز به صورت ویژوآل تعریف می شود و به همین خاطر سیسکو با احترام به نظرات مشتریان کلان خود، و اینکه استراتژی آینده بر مبنای مجازی سازی پیش می رود؛ باعث شده تا در این راه قدم های محکم تری بردارد.

گری مور پرزیدنت سیسکو می گوید استراتژی سیسکو ایجاد مدل آی تی آینده است که راه حل های زیادی را برای کمک به مشتریان تعریف می کند و از آنجایی که مهمترین چالش آینده بیزینس انتخاب راه حل درست از بین این راه حل هاست، لذا سیسکو سعی می کند اولین باشد.

وی افزود با یکی شدن سیسکو و کامپوزیت، تجربیات شبکه ای برای آنالیز سریعتر و شفاف تر بیزینس مهایا می شود.

معامله مذکور تا فصل اول 2014 انجام می شود.

 

شرکت سیسکو سیستمز,کمپانی سیسکو

 

«شرکت سیسکو سیستمز» (Cisco Systems) شرکت آمریکایی تولیدکنندهٔ تجهیزات شبکه (Network) است که مرکز آن در شهر سان‌خوزه٬ کالیفرنیا در ناحیه معروف به سیلیکان ولی در ایالت کالیفرنیا قرار دارد. این شرکت محصولات مربوط به شبکه و ارتباطات را طراحی می‌کند و با سه نام تجاری مختلف سیسکو،  به فروش می‌رساند.

لن بزاک و سندی لرنر (دارای مدرک لیسانس از دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، فوق لیسانس اقتصادسنجی از دانشگاه کلرمونت و فوق لیسانس علوم کامپیوتر از دانشگاه استنفورد)، زوجی که در بخش کامپیوتر دانشگاه استنفورد کار می‌کردند، Cisco را در سال ۱۹۸۴ تأسیس کردند. بزاک نرم‌افزار روترهای چند پروتکل را که توسط ویلیام یاگر(یک کارمند دیگر که کارش را سالها قبل از بزاک شروع کرده بود) نوشته شده بود تکمیل کرد

.با وجود اینکه Cisco اولین شرکتی نبود که Router طراحی و تولید می‌کرد، اولین شرکتی بود که یک Router چند پروتکل موفق تولید می‌کرد که اجازهٔ ارتباط بین پروتکل‌های مختلف شبکه را می‌دهد. از زمانی که پروتکل اینترنت (IP) به یک استاندارد تبدیل شد، اهمیت Routerهای چند پروتکل کاهش یافت. امروزه بزرگ‌ترین روترهای Cisco طراحی شده‌اند تا بسته‌های IP و فریمهای MPLS را هدایت کنند.

در ۱۹۹۰، شرکت به سهامی عام تبدیل شد و سهام آن در بازار بورس نزدک عرضه شد. بزاک و لرنر با ۱۷۰ میلیون دلار از شرکت خارج شدند و بعد از مدتی جدا شدند. زمان انفجار اینترنت در ۱۹۹۹، Cisco شرکت Cerent واقع در کالیفرنیا را با قیمت ۷ میلیارد دلار خریداری کرد. این شرکت گرانترین خرید Cisco در آن زمان بود./خبرآنلاین

 

 


ویدیو مرتبط :
Working with Composite Networks in ETAP Software 5.5

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پیشنهاد 150 میلیارد دلاری پادشاه عربستان برای خرید فیس بوک



 

 

پیشنهاد 150 میلیارد دلاری پادشاه عربستان برای خرید فیس بوک

 

از یک سو این سایت توانست تریبون انقلابیون باشد و تغییرات سیاسی در خاورمیانه و شمال آفریقا را هدایت کند اما از سوی دیگر به گنج اطلاعاتی تبدیل شده که آنها را در اختیار دیکتاتورها قرار می دهد.

فیس بوکپادشاه عربستان به دنبال خرید فیس بوک با پرداخت مبلغ  150 میلیارد دلار است.

به گزارش عصر ایران، سایت آمریکایی "داون وایرز" در گزارشی نوشت: ملک عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی به "مارک زوکربرگ" جوان 27 ساله موسس و مدیر فیس بوک پیشنهاد کرده است در مقابل دریافت 150 میلیارد دلار،  این سایت تعامل اجتماعی را به طور کامل از وی خریداری کند.

براساس این گزارش، ملک عبدالله پس از ناخرسندی بسیار از تظاهرات و تجمع های اعتراض آمیز و دعوت به تظاهرات از طریق انتشار فراخوان هایی در سایت فیس بوک، تصمیم به این اقدام گرفت.

در این گزارش هیچ اشاره ای به واکنش و جواب زوکربرگ به پیشنهاد پادشاه عربستان نشده ولی  گفته شده که رقم پیشنهادی، بسیار هنگفت است.

با این حال یک منبع سعودی گفت که خبرهای منتشر شده از پیشنهاد عربستان برای خرید فیس بوک، بی اساس و نادرست هستند.

این منبع سعودی به یونایتدپرس گفت که رقم اشاره شده در این پیشنهاد یعنی 150 میلیارد دلار بسیار هنگفت است و همین دلیل نادرست بودن خبر است. این رقم معادل بودجه کل عربستان سعودی است.

از سوی دیگر سایت Access Now نوشت باید به فیس بوک تبریک گفت و در عین حال این سایت را محکوم کرد. از یک سو این سایت توانست تریبون انقلابیون باشد و تغییرات سیاسی در خاورمیانه و شمال آفریقا را هدایت کند اما از سوی دیگر به گنج اطلاعاتی تبدیل شده که آنها را در اختیار دیکتاتورها قرار می دهد.  دیکتاتورها می توانند با استفاده از اطلاعات موجود در فیس بوک مخالفان سیاسی را مشخص و تعقیب کنند.

فیس بوک نام یک سایت تعامل اجتماعی در اینترنت است که افراد مختلف می توانند به صورت مجانی وارد آن شده با تشکیل شبکه ای از دوستان، با یکدیگر در ارتباط باشند. زوکربرگ متولد ۱۹۸۴ سایت فیس بوک را در سال 2004 ایجاد کرد.

هم اکنون بیش از 550 میلیون نفر در سایت فیس بوک عضو هستند.

پیش از این فیس بوک ، 50 میلیارد دلار قیمت گذاری شد و شرکت ماکروسافت نیز برای خرید آن 15 میلیارد دلار پیشنهاد داده بود.

این سایت در اعتراضات اخیر کشورهای عربی به طور گسترده از سوی معترضین و مخالفان برای اطلاع رسانی و سازماندهی استفاده شد.

زوکربرگ دانشجوی آمریکایی به همراه همکلاسی خود در خوابگاه دانشگاه هاروارد، سایت فیس بوک را پایه گذاری کرد.

براساس آمار سایت الکسا، فیس بوک چهارمین سایت پرمخاطب در عربستان سعودی است.

این سایت پیش از این نیز در عربستان سعودی مورد استفاده گسترده کاربران قرار گرفت و تاثیرگذاری خود را نشان داد.

به عنوان مثال، شمار زیادی از کاربران فیس بوک در عربستان سعودی با هماهنگی یکدیگر و راه اندازی صفحه ای با عنوان "فواد را آزاد کنید" باعث شدند تا مقامات سعودی مجبور به آزادی فواد وبلاگ نویس جوان در این کشور شوند.

در زمان بروز سیل در شهر جده نیز یکی از کابران فیس بوک با راه اندازی صفحه ای، باعث شد تا 45 هزار نفر از کابران فیس بوک برای فعالیت داوطلبانه با هدف نجات آسیب دیدگان از سیل و کمک به آنها بسیج شوند.

شمار زیادی از کاربران فیس بوک در عربستان سعودی نیز در سال جاری با انتشار عکس و فیلم از بارش باران و سیل و آسیب های آن، دروغ بودن خبرهای خبرگزاری رسمی عربستان را نشان دادند.

همین وضعیت باعث موضع گیری عبدالعزیز خوجه وزیر اطلاع رسانی عربستان علیه خبرگزاری رسمی این کشور شد.

فیس بوک در عربستان همچچنین باعث شد تا بسیاری از موانع میان مردم و دولتمردان را از میان برداشته شود. هم اکنون وزرای فرهنگ و دادگستری عربستان، در فیس بوک صفحه ایجاد کرده اند و با مردم به صورت مستقیم به گفت وگو می پردازند.

فیس بوک اخیرا نیز محل انتشار مطالبات و خواسته های جمعی از فعالان سیاسی اجتماعی عربستان سعودی برای تغییر نظام حکومتی این کشور از پادشاهی مطلقه به مشروطه، اصلاحات عمیق، اعطای آزادی کامل به رسانه ها، آزادی بازداشت شدگان بدون محاکمه و مقابله با فساد اداری - مالی بود.... / تحلیل : عصر ایران