دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

چرا نباید گوشی هوشمند خود را در خانه جا بگذاریم؟


این روزها گوشی‌های هوشمند به نوعی تبدیل به یکی از اعضای بدن ما شده‌اند. اگر گوشی خود را همراه نداشته باشیم دقیقا یک جای کار می‌لنگد و چیزی کم است. در ادامه به این موضوع می‌پردازیم که چرا نباید گوشی هوشمند خود را در خانه جا بگذاریم.

zoomit.ir - محسن کریمی: این روزها گوشی‌های هوشمند به نوعی تبدیل به یکی از اعضای بدن ما شده‌اند. اگر گوشی خود را همراه نداشته باشیم دقیقا یک جای کار می‌لنگد و چیزی کم است. در ادامه به این موضوع می‌پردازیم که چرا نباید گوشی هوشمند خود را در خانه جا بگذاریم.

چرا نباید گوشی هوشمند خود را در خانه جا بگذاریم؟

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در حالی که گوشی خود را در خانه جا گذاشته‌اید، بیرون بروید.

چرا نباید گوشی هوشمند خود را در خانه جا بگذاریم؟

ممکن است برای خرید مختصری به اطراف منزل خود را رفته باشید یا برای رفتن به باشگاه تصمیم گرفته باشید که گوش را با خود نبرید. در ادامه به دلایلی می‌پردازیم که چرا نباید هیچوقت گوشی خود را در خانه جا بگذارید.



ممکن است نیاز باشد که تماس‌های اضطراری بگیرید

چرا نباید گوشی هوشمند خود را در خانه جا بگذاریم؟

این مهم‌ترین دلیلی است که باید همیشه گوشی هوشمند خود را همراه داشته باشید. مواقع اورژانسی بسیار مهم هستند و نباید آن‌ها را دست کم بگیرید. حتی اگر جوان و سالم هستید باید بدانید که مواقع اضطراری ممکن است برای هر کسی پیش بیایند.

فرض کنید که تصمیم به دوچرخه سواری در منطقه‌ای خارج از شهر می‌گیرید و با خود می‌گویید که گوشی هوشمند بار اضافی است و بهتر است آن را در خانه جا بگذارم. خب این فرض منطقی به نظر می‌رسد. شما می‌خواهید یک روز را برای خود بگذرانید و از پاسخ به تماس‌های روزانه در امان باشید و به نوعی به خودتان آرامش روحی بدهید. اما بیایید فرض کنیم که شما ناگهان به زمین می‌افتید و پای شما می‌شکند. حالا هیچ‌کس نیست که به شما کمک کند و احتمالا برای مدت زمان نسبتا طولانی روی زمین می‌مانید تا شاید کسی شما را ببیند و البته اوضاع می‌تواند کمی تلخ‌تر از این هم باشد.

البته شما می‌توانید از گوشی هوشمند خود برای خدمت به دیگران هم استفاده کنید. اگر یک فرد مسن دچار حمله قلبی شود و کسی در اطراف برای یاری نباشد، یک تماس به موقع با مرکز فوریت‌های پزشکی می‌تواند به مفهوم تفاوت بین مرگ و زندگی یک انسان باشد.



نوتیفیکیشن‌های گوشی شما روی هم جمع می‌شوند

چرا نباید گوشی هوشمند خود را در خانه جا بگذاریم؟

اگر برای یک یا دو روز بدون گوشی هوشمند خود به جایی بروید، نوتیفیکیشن های زیادی روی هم جمع می‌شوند. این نوتیفیکیشن‌ها می توانند توییت‌ها، تماس‌ها، پیام‌های تلگرام و ایمیل‌های شما باشند. وقی برگردید باید به بسیاری از این نوتیفیکیشن‌ها پاسخ دهید.

اما در این دو روزی که گوشی همراهتان نبوده، بدون شک اوقات بیکاری داشته‌اید که می‌توانستید به این نوتیفیکیشن‌ها پاسخ دهید. از سوی دیگر اگرچه نیت اصلی شما این بوده است که مدتی را با آرامش و به دور از گوشی هوشمند خود سپری کنید ولی فکر این که ممکن است در طول این مدت چه کسانی با شما تماس گرفته باشند یا چه پیام‌های کاری مهمی برای شما آمده باشد که شما ندیده‌اید ممکن است شما را آزرده خاطر کند.



خانواده و دوستان شما کم کم نگران حال شما می‌شوند

چرا نباید گوشی هوشمند خود را در خانه جا بگذاریم؟

تابحال برایتان پیش آمده تا با یکی از اعضای خانواده یا دوستانتان که همیشه بالافاصله گوشی خود را بر می‌داشتند تماس بگیرید ولی این بار پاسخی از سوی آن‌ها نشنوید؟ در اکثر مواقع وقتی در چنین شرایطی قرار می گیریم، ذهن ما شروع به جستجوی دلایلی می کند که ممکن است فرد مقابل به خاطر آن‌ها قادر به پاسخگویی نبوده باشد. این به هیچ وجه احساس خوبی نیست و شما نباید اطرافیان خود را در چنین موقعیتی قرار دهید. این موضوع در مورد مادرانی که با عدم پاسخگویی فرزندانشان مواجه می‌شوند کمی وخیم‌تر نیز هست چرا که معمولا در این گونه شرایط بدترین اتفاقاتی که ممکن است برای  فرزندشان رخ داده باشد از جلوی چشم آن‌ها می‌گذرد.

ظهور گوشی‌های هوشمند سبب شده است تا بتوانیم در هر لحظه از شبانه‌روز با یکدیگر در ارتباط باشیم و اگرچه که شاید شما از این نکته چندان دل خوشی نداشته باشید ولی این واقعیتی است که هر کسی که گوش هوشمند دارد باید با آن کنار بیاید.

فرض کنید شما تصمیم می‌گیرید که آخر هفته به یک مسافرت کوتاه بروید و گوشی هود را هم همراهتان نبرید. شما یادتان می‌رود که به اطرافیانتان بگویید که کجا می‌روید و کم کم آن‌ها نگران می‌شوند. حتی اگر به آن‌ها بگویید که کجا هستید ولی گوشی همراه خود نداشته باشید باز هم آن‌ها نگران حال شما می‌شوند.



ممکن است گوشی شما به سرقت برود

چرا نباید گوشی هوشمند خود را در خانه جا بگذاریم؟

اگر گوشی هوشمندتان همراه شما نباشد، خطر سرقت آن وجود دارد. هر چند که این روزها اگر گوشی همراهتان باشد هم امکان سرقت آن کم نیست ولی باز در این صورت شما بر اوضاع کنترل بیشتری دارید تا زمانی که اصلا گوشی همراهتان نباشد!

اما در صورتی که گوشی شما در خانه باشد و به سرقت برود، علاوه بر این که نیاز به خرید گوشی جدیدی وجود دارد، بحث از دست دادن اطلاعات تماس دوستان، همکاران، اعضای خانواده و بسیاری از افرادی که شاید دسترسی دوباره به آن‌ها برای پیدا کردن شماره تماسشان مقدور نباشد نیز وجود دارد.

اما ممکن است یکی از اعضای خانواده یا فامیل که قبلا الگوی باز کردن گوشی شما را دیده و  از قضا آن روزی که شما گوشی را در خانه جا گذاشته‌اید آنجا هست، کنجکاو باشد که ببیند شما چه چیزهایی در گوشی خود دارید یا از روی دلسوزی بخواهد پاسخ برخی تماس‌ها یا پیام‌های شما را بدهد! در این صورت ممکن است خیلی از اطلاعات شخصی شما فاش شود. پس بهتر است حتما گوشی خود را همراهتان ببرید.



مخاطبان شما در دسترستان نیستند

 آیا شماره همه مخاطبان خود، ایمیل آن‌ها و آدرس منزل یا محل کارشان را بلد هستید؟ آیا می‌توانید به همه آن‌ها در صورتی که گوشی هوشمندتان همراهتان نباشد دسترسی داشته باشید؟ قبول کنیم که گوشی‌های هوشمند ما اطلاعات تمام مخاطبان ما را در خود ذخیر دارند و بدون این گوشی‌ها برقراری ارتباط و دسترسی به مخاطبانمان واقعا مشکل است.

فرض کنید که بدون این که گوشی خود را همراه داشته باشید برای خرید از سوپر مارکت محل بیرون می‌روید و ناگهان یادتان می‌افتد که از مادر یا همسرتان در مورد خرید چیزی برای میهمانی شامی که امشب دارید سوالی بپرسید یا تصور کنید به مسافرتی می‌روید و می‌خواهید در مورد بیماری یا اتفاقی که برایتان رخ داده با عزیزانتان صحبت کنید، اگر گوشی هوشمندتان که اطلاعات تماس عزیزانتان در آن ثبت است را به همراه نداشته باشید، در این صورت کمی به مشکل بر می‌خورید.



برنامه زمانی خود را فراموش می‌کنید

چرا نباید گوشی هوشمند خود را در خانه جا بگذاریم؟

شما تصمیم می‌گیرید که بدون گوشی خود کارهای خود را مدریریت کنید. بنابراین برای تحویل لباس‌ها به خشک‌شویی می‌روید یا برای برای کوتاه کردن موهای خود به آرایشگر خود سر می‌زنید ولی قرار ملاقات مهمی دارید که از پیش تعیین دشه است و شما در نرم افار یادآور گوشی هوشمند خود آن را طوری تنطیم کرده‌اید که یک ساعت قبل از قرار به شما اطلاع دهد. حالا جا گذاشتن گوشی در خانه به معنی از دست دادن قرار مهمی است که داشتید.

در واقع دلیل اصلی این که شما نرم افزارهایی برای زمان بندی و یاداوری قرار ملاقات‌ها را دانلود و نصب می‌کنید این است که تصور اولیه خود شما هم همین این است که گوشی هوشمند شما همواره همراهتان است که قرار ملاقات‌های مهم را به شما یادآوری کند.

حتی اگر چنین نرم‌افزارهایی نداشته باشید، وقتی گوشی هوشمند همراهتان باشدِ، شانس این را دارید که تماس‌هایی مرتبط با قرار ملاقاتتان با شما گرفته شود و به یاد جلسه مهم کاری که پیش رو دارید، بیفتید. فرض کنید تولد دوست شما باشد و شما گوشی خود را در خانه جا گذاشته باشید در این صورت اتفاق مهمی را از دست داده‌اید ولی در صورتی که گوشی همراهتان باشد با تماس‌ها و پیام‌های سایر دوستانتان که در حال آماده شدن برای رفتن به جشن تولد هستند به یاد این مراسم می‌افتید.



 کم کم دلواپس می‌شوید

Nomophobia‌ به ترس از دوری از موبایل اطلاق می‌شود. بله این واقعیت دارد. این مورد به عنوان یک فوبیای خاص پیشنهاد شده است تا به اختلالات ذهنی موجود در لیست انجمن روان پزشکی امریکا اضافه شود. در واقع کلمه Nomophobia از عبارت no-mobile-phone-phobia گرفته شده است.

نوموفوبیا در واقع زمانی که گوشی هوشمند شما باتری کمی دارد، یا اتصال شما به اینترنت قطع می‌شود بخصوص زمانی که گوشی همراهتان نیست، به سراغتان می‌آید. البته این به این مفهوم نست که شما نوموفوبیا دارید بلکه در اکثر مواقع افراد وقتی گوشی هوشمندشان همراهشان نیست دچار نوعی دلواپسی می‌شوند.

بنابراین چرا باید خود را به دلواپسی بیاندازیم؟ بهتر نیست از همان اول گوشی خود را همراه خود بیرون ببریم؟



ممکن است گم شوید

چرا نباید گوشی هوشمند خود را در خانه جا بگذاریم؟

اگر تصمیم بگیرید برای رهایی از دنیای مجازی گوشی هوشمند خود را برای یک مسافرت کوتاه همراه نداشته باشید و بدون آن به سفر بروید احتمال این امر وجود دارد که در طول مسیر به هر دلیلی گم شوید و نیاز به پیدا کردن راه درست داشته باشید.

البته شاید بخواهید در چنین مواردی خودتان راه را پیدا کنید و با کمی جستجو به مسیر درست باز گردید ولی معمولا در چنین شرایطی باید از دیگران مسیر را بپرسید و مرتب این کار ملال آور را تکرار کنید تا کم کم مسیر صحیح رسیدن به مقصد خود را بیابید. شاید لازم به ذکر نباشد و برای بسیاری از ما هم پیش امده که کسانی هم که برای آدرس ما را راهنمایی می‌کنند سهوا یا عمدا مسیر اشتباهی را به ما می گویند که این خود بر پیچیده‌تر شدن شرایط می‌افزاید.

وقتی جی‌پی‌اس و گوشی هوشمند در کنار شما باشند معمولا گم شدن بی معنی است، شاید گاهی اوقات فراموش می‌کنیم که فناوری چطور شرایط را برای ما آسان‌تر کرده است.


ویدیو مرتبط :
خانه هوشمند JUNG – کنترل خانه هوشمند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کارهایی که نباید با گوشی هوشمند خود بکنید!



 

گوشی های هوشمند این روزها برای هر فرد، یکی از مهمترین و ارزشمندترین ابزارها تلقی می شوند و در نتیجه هر گونه آسیب رسیدن به آنها می تواند خسارت های مادی و به ویژه معنوی زیادی داشته باشد؛ لذا توصیه ما به شما این است که این عدم انجام این کارها با گوشی هوشمند خود را همواره مد نظر داشته باشید.


البته در مورد برخی از توصیه های زیر، بحث و مجادلاتی در جریان است و برخی کارشناسان در خصوص برخی نکات نظرات متفاوتی دارند؛ اما آنچه در ادامه می آید، توصیه های کارشناسی عمومی و عرفی پذیرفته شده در مورد صیانت و حفاظت هرچه بهتر و مطمئن تر از گوشی های هوشمند است. توصیه ها بر این است که تا حد ممکن از انجام کارهای زیر در مورد گوشی هوشمند خود خودداری کنید.

 

تنظیمات گوشی هوشمند, ترفند گوشی هوشمند

استفاده از ساعت گوشی هوشمند باعث کاهش عمر گوشی هوشمند می شود.

 

1- خاموش نکردن گوشی
کارشناسان بر این باورند، برای جلوگیری از استهلاک شدید گوشی هوشمند به ویژه در خصوص باتری آن باید حداقل هر یک هفته یک بار آن را خاموش کنید، زیرا روشن بودن گوشی به شکل مداوم منجر به تحت فشار بودن شدید باتری خواهد شد. در نتیجه بهتر است، به جای کوک کردن ساعت گوشی هوشمند خود، یک ساعت زنگ دار بخرید و در طول شب و هنگام خواب به هوشمند خود استراحت دهید.

 

2- روشن گذاشتن WiFi و بلوتوث به شکل مداوم
هنگامی که بدون هیچ استفاده موردی، WiFi یا بلوتوث یا هر دو آنها در گوشی هوشمند فعال و روشن باشد، عملا انرژی گوشی به شکلی بی مورد هدر می رود. متأسفانه اغلب کاربران حتی در زمانی که خارج از منزل یا محل کار هستند و عملا به اینترنت دسترسی ندارند WiFi گوشی خود را روشن می گذارند که مصرف باتری را به شدت افزایش میدهد. بهترین کار عادت به خاموش کردن WiFi در مواقع غیر ضروری یا استفاده از نرم افزارهای مخصوص به این کار است.

 

3- استفاده از گوشی در آب و هوای نامناسب
گوشی هوشمند شما برای کار با یک دمای خاص طراحی شده و چنانچه در آب و هوایی بیش از اندازه سرد یا گرم قرار بگیرد، منجر به خالی شدن سریع باتری یا حتی خاموش شدن ناگهانی آن خواهد شد. این دما بین 0 تا 32 درجه سانتی گراد است. در چنین شرایطی بهترین کار خاموش کردن گوشی یا نگه داشتن آن در جیب لباس است تا از آسیب به باتری یا گوشی به شکل کلی اجتناب شود.

 

تنظیمات گوشی هوشمند, ترفند گوشی هوشمند

 

4- شارژ کردن هوشمند در تمام طول شب
معمولا بسیاری از ما کاربران عادت داریم گوشی هوشمند خود را در شب و هنگام خواب به شارژ بزنیم تا صبح با باتری پر از آن استفاده کنیم. اما برخی کارشناسان بر این نظر هستند که این کار اساسا ایده خوبی نیست. هرچند این موضوع یکی از آن موضوعات جنجالی است که هنوز بر سر صحت آن توافقی صورت نگرفته، گفته میشود، این کار منجر به آسیب باتری در بلند مدت می شود. برخی کارشناسان بر این باور هستند که بهترین زمان برای کشیدن گوشی از شارژ، قبل از رسیدن به 100 درصد است، زیرا باقی ماندن در شارژ بعد از پر شدن باتری به مرور زمان منجر به کاهش ظرفیت آن می شود.

 

5- شارژ بیش از اندازه یا خالی کردن کامل باتری
«شان بروسکی» مشاور ارشد یکی از شرکت های سازنده تجهیزات شارژ به نام Farbe Technik معتقد است، باتری های از نوع Lithium-ion یعنی باتری هایی که در گوشی های هوشمند هم استفاده می شوند، بهترین کارایی خود را در بازه 50 تا 80 درصد شارژ دارند. خالی شدن کامل باتری هوشمند منجر به وارد شدن آن به حالت دشارژ عمیق می شود که خود منجر به آن می گردد که یون های باتری قادر به ذخیره شارژ نباشند. در واقع اپل بر این عقیده است که باید با باتری ها همانند رویه های تغذیه رفتار کرد. همانطور که هیچ انسانی نباید بیش از اندازه یا کمتر از حد نیاز غذا بخورد، این موضوع در مورد باتری های Lithium-ion هم صادق است.

 

6- استفاده از شارژهای متفرقه یا مربوط به گوشی های دیگر
هر باتری شارژر مخصوص خود با ولتاژ تعریف شده را دارد و بر اساس ظرفیت باتری و نوع آن این شارژر متفاوت است. در نتیجه استفاده از شارژرهای متفرقه هرچند می تواند منجر به شارژ شدن هوشمند شما باشد، در عین حال میتواند آسیب جدی به گوشی یا باتری آن نیز وارد کند. بهتر است پیش از استفاده از یک شارژر متفرقه، از همخوانی آن با باتری هوشمند ـ با استفاده از اطلاعات قبلی در مورد شارژر مخصوص گوشی خود ـ مطمئن شوید.

 

7- تمیز نکردن گوشی
گوشی های هوشمند منبعی از ویروس ها و آلودگی ها هستند. برای آنکه از این موضوع مطمئن شوید، کافی است بدانید وب سایت Mashable گزارش داده که ظرف غذای حیوانات و دستشویی ها جرم و آلودگی کمتری در هر اینچ مربع نسبت به گوشی هوشمند دارند! در نتیجه بهتر است هر چند وقت یک بار به فکر تمیز کردن گوشی هوشمند خود و ضد عفونی کردن آن با اسپری های مخصوص باشید. استفاده با احتیاط از یک سوزن یا خلال دندان برای پاک کردن اجرام از حاشیه های گوشی نیز مناسب است.
 

  WiFi گوشی, ترفند موبایل

روشن گذاشتن WiFi و بلوتوث باعث کاهش سریع باتری می شود.

 

8- عدم استفاده از گذرواژه بر هوشمند
البته این موضوعی است که بارها در مورد آن هشدار داده شده و اکنون نیز بسیاری از کاربران از الگو یا گذرواژه برای حفاظت ابتدایی از گوشی هوشمند خود استفاده می کنند. این توصیه برای آن دسته از کاربرانی است که بنا به هر دلیل از جمله تنبلی گوشی خود را بدون هیچ گذرواژه یا مکانیزم حفاظتی رها کرده اند. همچنین باید توجه داشت که استفاده از گذرواژه به نسبت با استفاده از الگو ضریب امنیتی فوق العاده بیشتری را در اختیار کاربر قرار می دهد، لذا توصیه این است که تا حد امکان به جای استفاده از الگو از گذرواژه بر روی هوشمند خود استفاده کنید.

 

9- اجازه به برنامه برای دسترسی به اطلاعات موقعیت جغرافیایی
نرم افزارهایی مانند نقشه ها و مسیریاب ها برای آنکه به درستی کار کنند، نیازمند دسترسی به اطلاعات مکان جغرافیایی شما یا همان Location Service هستند. همچنین این برنامه ها هر زمان که نیاز به استفاده از این ابزار داشته باشند، شما را در جریان قرار می دهند. سایر برنامه ها اما نیازی به دسترسی به این امکان ندارند و اگر هر برنامه متفرقه ای نیاز به این دسترسی داشت، بهترین حالت این است که به آن شک کنید. در نتیجه بهتر است برای سایر برنامه های غیر متفرقه، Location را خاموش کنید.

 

10 ـ فعال کردن اعلان یا Notification برای هر یک از برنامه ها
اعلان ها صرف نظر از آنکه مدام گوشی شما را به صدا درمی آورند، نیاز به برقراری ارتباط مخابراتی یا اینترنتی مداوم دارند. نتیجه این موضوع نیز کاهش سریع ذخیره باتری است. در نتیجه بهترین راه برای رهایی از مزاحمت های بی مورد و نجات ذخیره باتری غیر فعال کردن اعلان های غیر ضروری در تنظیمات گوشی هوشمند است.
منبع:tabnak.ir