دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

هنگام غذا دادن به کودک تلویزیون را خاموش کنید



 

 

تغذیه کودکان,غذای کودکان

یک روانشناس با بیان اینکه ایجاد یک محیط آرام در خوردن غذا به کودک کمک می کند، افزود: خاموش کردن رادیو یا تلویزیون و عدم مشاجره هنگام غذا خوردن از جمله این موارد است.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، راضیه سعیدمنش در خصوص نکات تغذیه ای هنگام تغذیه کودکان اظهار داشت: در هنگام غذا خورن، کودک باید در وضعیت راحتی قرار گیرد و به غذا نزدیک باشد.

وی توصیه کرد: بشقاب و لوازم غذا از نوع نشکن باشد زیرا در صورت شکستن ظروف، والدین عصبانی و کودک احساس ترس می کند.

وی با بیان اینکه رنگ غذا در اشتهای کودک و علاقه او به غذا تاثیر می گذارد، خاطرنشان ساخت: خوردن غذاهای رنگی مانند رنگهای سبز (سبزیجات)، نارنجی (هویج) برای او جالب است.

سعیدمنش تاکید کرد: دادن وقت کافی در زمان صرف غذا بسیار مهم است و باید از عجله اجتناب کرد.

این روانشناس متذکر شد: بهتر است بی علاقگی کودک نسبت به یک ماده غذایی را پذیرفت و یک ماده خوراکی دیگری را جایگزین کرد.

وی با اشاره به اینکه غذا خوردن در یک ساعت معین می تواند سبب تحریک اشتهای کودک شود، گفت: خستگی کودک یکی از علل کم اشتهایی اوست لذا بهتر است بعد از استراحت به او غذا داد.

وی با بیان این که ایجاد یک محیط آرام در خوردن غذا به کودک کمک می کند، افزود: خاموش کردن رادیو یا تلویزیون و عدم مشاجره هنگام غذا خوردن از جمله این موارد است.

این روانشناس توصیه کرد: هنگامی که رفتار کودک غلط است برخورد والدین باید ثابت باشد به عنوان مثال هنگام پرت کردن بشقاب توسط کودک نباید گاهی بخندیم و گاهی آنها را دعوا کنیم.

وی گفت: نباید فراموش کنیم که امتناع از خوردن برخی از غذاها ممکن است تقلیدی از اطرافیان باشد.... /   خبرگزارى ایسنا


ویدیو مرتبط :
روش خاموش کردن آتش قابلمه غذا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

والدینی که نگران کودک بد غذا شان هستند !!



 

 

والدین همیشه نگران کودک بدغذا هستند

 

 

خیلی از والدین همیشه نگران غذاخوردن بچه هایشان هستند. خیلی ها هم وقتی بچه شان کم غذا می خورد مثلا اشتها ندارد یا به هر دلیلی به غذا تمایلی نشان نمی دهد ناراحت می شوند و به هر حربه ای که شده می خواهند همان حجمی که خودشان دوست دارند به فرزندشان غذا بدهند. حال آنکه این کاری بسیار اشتباه است.

 

به خاطر داشتن این نکته بسیار اهمیت دارد که معده کودکان بسیار کوچک تر از معده بزرگسالان است و در نتیجه نیازی نیست که یک کودک به اندازه خواهر یا برادر بزرگ ترش غذا بخورد. چند مثال از مقدار غذایی که یک کودک یک یا دوساله می تواند در یک روز بخورد، در منوی مثالی روبرو آمده است. اگر کودک بسیار پرانرژی باشد، ممکن است به یک میان وعده دیگر هم پس از شام نیاز داشته باشد.بعضی از نکات مفیدی که در هنگام تغذیه یک کودک خردسال باید به خاطر داشت، عبارتند از:

 

ـ استفاده از بشقاب های کوچک برای نوپایان و اجازه دادن به آنها که تا براساس اشتهای شان مقدار غذایی را که می خورند تنظیم کنند.

 

ـ عدم اجبار، نق زدن یا رشوه دادن به کودک برای تمام کردن وعده غذایی یا «تمیز کردن بشقابش». این کار به مشاجره بر سر غذا یا اضافه وزن کودک منجر می شود و بعداً ترک این عادت ها بسیار دشوار خواهد بود. کودک با سفت بستن لب هایش، پس زدن ظرف غذا یا ریختن غذا بر زمین به شما می گوید که دیگر کافی است.

 

ـ دادن یک وعده غذایی متعادل که شامل مواد غذایی از تمام گروه های غذاهایی هر کدام در مقادیر اندک باشد. نباید نیازی به کشیدن مجدد غذا در ظرف کودک باشد. اگر کودک هنوز گرسنه است و باز هم غذا می خواهد، به او سبزیجات یا میوه های تازه بدهید. ممکن است او بخواهد در وعده بعدی هم غذای بیشتری بخورد.

 

ـ اگر کودک مقدار شیری را که می نوشد کاهش داده، می توان به او به عنوان میان وعده یا دسر ماست یا پنیر داد.


منبع:سلامتیران