دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

نكاتي براي جستجو در اينترنت



 

 

 

برداشتن موسيقي يك سايت


بله منهم چندين بار اين وسوسه به سراغم آمده است. اما چطور مي توان فايل موسيقي يا صداي پس زمينه ي يك سايت را براي خود Save كرد؟
روي صفحه اي كه خواستار صداي پس زمينه آن هستيد برويد. كليك راست كنيد، و روي Source برويد و كليد موس را رها كنيد تا صفحه Source باز شود.

در اين صفحه به دنبال عبارت bgsound بگرديد. وقتي آن را يافتيد جلوي آن نام فايلي مي بينيد، مثلا به صورت pop.mid اين نام را برداريد و در جعبه آدرس سايت، آخرين عبارت (كه پس از آخرين/ آمده است) را حذف كرده و بجايش اين نام را يعني pop.mid را تايپ كنيد و نهايتا كليد enter را بزنيد. فايل صوتي آماده است!


براي مثال اگر آدرس صفحه چنين بود:


www.worldmusic.com/africa/senegal/folkore.html


آن را به اين صورت بنويسيد:

www.worldmusic.com/senegal/pop.mid

 

 

كليك راست كار نمي كند؟!


در بعضي صفحات يا روي بعضي تصاوير، كليك راست موس كار نمي كند. در واقع طراحي صفحه خواسته با اين كار جلوي پرينت كردن يا Save بعضي صفحات يا عكس ها را توسط شما بگيرد. اما راهي وجود دارد كه كليك راست فعال مي كند.
ابتدا كليك چپ را فشار دهيد و نگهداريد، حالا كليك راست كنيد، مي بينيد كه كليك راست (در اين حالت) عمل مي كند. به هر حال بدترين حالت اگر به هيچ وجه نتوانستيد عكسي را Save كنيد، اين كار را انجام دهيد.
عكس را در صفحه مانيتور خود بياوريد، سپس كليد print screen را كه روي صفحه كليدتان است فشار دهيد (در اين حالت در واقع تمامي مطالب و تصاوير روي صفحه مانيتور (copy شده است) حال يك برنامه ويرايش تصاوير، مثل paint كه در خود برنامه windows است، را باز كنيد و در صفحه سفيد آن كليك راست كنيد و از نواري كه باز مي شود، گزينه paste را انتخاب كنيد. مي بينيد كه مطالب صفحه مانيتور به طور كامل به اين جا مي آيد. حال مي توانيد مستقيما اين را به نام فايلي Save كنيد، يا ابتدا عكس هاي آن را درآورده (دوربري كنيد) و سپس هر عكسي را در فايلي Save كنيد.
دقت كنيد با اين روش صفحه محتويات قابل ديدن روي مانيتور منتقل و Save مي شوند و در صفحاتي كه scroll هاي افقي يا عمودي دارند، در واقع شما از بقيه صفحات صرف نظر كرده ايد، اگر بخواهيد آن قسمتها را هم Save كنيد‏، با حركت دادن scrollbar، آنها را روي صفحه مانيتور بياوريد و مجددا كارهاي گفته شده در بالا را انجام دهيد تا آن قسمت ها هم Save شوند.

 


اگر رنگ نوشته هاي يك صفحه باعث ناخوانا شدن آن شده است چه كنيم؟


وقتي صفحه اي را باز كريد به view برويد و گزينه internet option را انتخاب كنيد. در صفحه اي كه باز مي شود روي كليد colors در پايين صفحه كليك كنيد. به جعبه colors در اين صفحه دقت كنيد. علامت چك مارك را از كنار عبارت use windows colors برداريد و سپس رنگ نوشته ها (text) و زمينه (background) را مطابق نظر خود تغيير داده و OK بزنيد. البته دقت كنيد از پس همواره شما رنگ نوشته ها و زمينه را در تمام صفحات وب اين طور خواهيد ديد، مگر باز گرديد و دوباره كنار عبارت use windows colors علامت چك مارك را بگذاريد.

 


خطوط را خرچنگ قورباغه مي بينيد؟ فرار نكنيد.


بسياري از افراد هنگام مواجهه با صفحات فارسي اي كه در آنها به جاي حروف درست فارسي اشكال عجيب غريب ديده مي شوند، به سرعت سايت را ترك مي كنند. البته اين راهخ مناسبي براي تنبيه طراحان صفحات وب است كه در صفحه وب خود اين مشكل را دارند. ولي چنانچه بخواهيد مي توانيد، احتمالا صفحه را درست كنيد. كليك راست موس را فشار دهيد، از صفحه باز شده، گزينه encoding را انتخاب كنيد. براي درست ديدن صفحات فارسي، يكي يكي گزينه هاي زير را انتخاب كنيد تا ببينيد، كداميك جواب مي دهد:
Windows(Arabic) يا Windows(Western) UTF-8 يعني ابتدا از گزينه، encoding، (windows Arabic) را انتخاب كنيد، اگر صفحه درست شد كه هيچ ولي اگر درست نشد، مجددا كليك راست كرده encoding و سپس (wendows western) را انتخاب كنيد، اگر صفحه درست شد كه هيچ ولي اگر درست نشد، گزينه سوم يعني (UTF-8) را امتحان كنيد. اگر هيچكدام نشد، ببينيد (احتمالا در صفحه اول سايت ) آ‎يا صفحه فارسي با قلم خاصي نوشته شده در نتيجه از شما خواهش شده كه: "ابتدا قلم ما را نصب كنيد"؟ در اين صورت مجبوريد آن فونت را به شكل زير نصب كنيد:
1. فونت را دانلود كنيد.
2. در پنجره Control Panel روي fonts دوبار كليك كنيد تا پنجره مورد نظر باز شود.
3. گزينه Install new font را از منوي File همان پنجره Fonts انتخاب كنيد.
4. مسير فونت مورد نظر را از پنجره هاي ليست Folders، Drives همان پنجره مشخص كنيد. سپس فونت شما در پنجره كوچك list of fonts ظاهر مي شود.
5. حال آن را انتخاب و OK بزنيد تا فونت مورد نظر روي سيستم نصب شود. پس از اين با زدن refresh صفحه وب مورد نظر، مي توانيد آن را به راحتي بخوانيد. ولي اگر باز مشكل داشتيد، روي صفحه وب، كليك راست كنيد و در encoding گزينه User defined را انتخاب كنيد. قاعدتا با refresh كردن بايد بتوانيد صفحه را بخوانيد.

 

 

به جاي عكس، يك مربع حاوي ضربدر قرمز رنگ مي بينيد.


اينهم از خطاهاي طراح صفحه وب است ولي بد نيست اين راه را امتحان كنيد. شايد توانستيد عكس را ببينيد، ولي اگر جواب نداد ديگر كاري نمي شود كرد.
با موس، كرزر را روي عكس ببريد. كليك راست موس كنيد. روي properties رفته و كليد موس را رها كنيد. در صفحه properties، آدرس جلوي URL را در جعبه آدرس مرورگرتان بنويسيد (مثل حالت قبل) و enter كنيد، اگر عكس آمد، كه آمد اگر نه كاري نمي توان كرد.

 


گاهي به مقلاتي برمي خوريم كه در چندين صفحه تقسيم شده اند.


خواندن، Save كردن و پرينت گرفتن چنين مقالاتي مشكل است، آيا راهي براي تسهيل كار وجود ندارد؟
گاهي راهي وجود دارد. البته ابتدا بايد گفت هدف طراحان از تقسيم يك مقاله واحد در چندين صفحه، قرار دادن تبليغات زياد در هر صفحه است كه خواننده مجبور باشد تمام آنها را بخواند. گاهي در صفحه اول و عموما در صفحه آخر اين مقالات كليدي وجود دارد به نام printer friendly يا عبارات مشابه، با زدن اين كليد تمامي مقاله در يك صفحه ظاهر مي شود و مي توانيد آن را به راحتي پرينت بگيريد يا Save كنيد. بنابراين در برخورد با چنين مقالاتي ابتدا به صفحه اول و صفحه آخر مراجعه كنيد و ببنيد آيا چنين كليدي وجود دارد يا نه، اگر وجود نداشت كه مجبوريد يكي يكي صفحات مقاله را دانلود كرده و آنها را بخوانيد و Save كنيد يا پرينت بگيريد.

 

 

 


ویدیو مرتبط :
قالب جستجو گر یک قالب موتور جستجو برای وردپرس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جستجو و پاک نمودن اتوماتیک فولدرهای خالی



 

 

ترفندهای کامپیوتری


اگر فردی با انضباط و صد البته وسواسی باشید حتمأ این خصیصه تان به کار کردن شما با کامپیوتر نیز سرایت میکند. به نوعی که حتمأ در کامپیوتر نیز بایستی همه چیز مرتب باشد. هر فایلی در فولدر مربوط به خود جای گرفته باشد و مورد اضافی نیز وجود نداشته باشد. این نظم در دنیای کامپیوتر بسیار خوب است و باعث بهینه سازی عملکرد شما نیز میشود. یکی از مواردی که در این زمینه وجود دارد کار با فولدرها در محیط ویندوز است. گاهی ما به علت عجله و یا هر دلیل دیگری فولدرهایی میسازیم و یا فایل های درون آنها را جابجا میکنیم بدون اینکه بعدها به آنها رسیدگی کنیم. به طوریکه گاهی فولدرهای خالی و بی محتوا در بسیاری از قسمت های هارددیسک به چشم میخورد. پاک کردن تک تک این فولدرهای خالی نیز کاری وقتگیر است. در این ترفند قصد داریم به وسیله ابزاری مخصوص، فولدرهای خالی موجود بر روی هارد را اتوماتیک پاک نماییم.

 

بدین منظور:


به برنامه ای کم حجم، رایگان و متن باز به نام RED احتیاج داریم. RED که مخفف عبارت Remove Empty Directories است ابزاری عالی جهت جستجو و پاک نمودن اتوماتیک این فولدرهای خالی میباشد.


RED محل مورد نظر شما بر روی هارد را جستجو نموده و فولدرهای خالی آن را شناسایی میکند. سپس شما میتوانید آنها را پاک نموده و یا همچنان نگه دارید.
جالب اینکه این برنامه به صورت اتوماتیک فولدرهای سیستمی را نیز تشخیص داده و آنها را در نتایج خود ثبت نمیکند. همچنین کلیدهای رجیستری نیز به هیچ عنوان توسط این برنامه دستکاری نمیشوند. در نتیجه از این نظر نیز اطمینان خاطر وجود دارد.

 

ترفندهای کامپیوتری

 

ابتدا برای دانلود RED به سایت سازنده به نشانی http://www.jonasjohn.de/lab/red.htm مراجعه نمایید.
سپس برنامه را از قسمت Download دانلود کرده و نصب نمایید. نسخه 2.1 آن تنها حجمی معادل 650 کیلوبایت دارد.


پس از دانلود فایل برنامه را نصب نموده و اجرا کنید.


اکنون دکمه Browse را زده و محل مورد نظر برای جستجو و پاکسازی را انتخاب کنید.
سپس دکمه Scan را بزنید تا محل مورد نظر شما جهت یافتن فولدرهای خالی اسکن شود.
پس از مشاهده نتایج فولدرهایی که با رنگ قرمز مشخص میشوند فولدرهای خالی هستند که قرار است حذف شوند.


اگر در میان فولدرهای خالی فولدری است که قصد دارید پاک نشود کافی است روی آن راست کلیک کرده و Protect Folder را انتخاب نمایید (once تنها همین یکبار و every time برای همیشه از این فولدر حفاظت میکند).
در پایان دکمه Delete folders را بزنید تا فولدرهای خالی پاک شوند.