دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

نسل سوم رقیب وایمکس می شود



 

 

وایمکس

 

 

یک کارشناس مخابرات معتقد است که نسل سوم موبایل می تواند بازار ارتباطات همزمان صوت و دیتا را که در حال حاضر در انحصار نسل دوم شبکه های سلولی است و بیش از 97 درصد بازار موبایل را به خود اختصاص داده است، تغییر دهد.

امیررضا بهرامی در گفتگو با مهر با بیان اینکه موبایل GSM نسل دوم مجهز به GPRS است که نرخ ارسال اطلاعاتی بالغ بر 40 کیلوبیت در ثانیه دارد گفت: نسخه پیشرفته تر این فناوری موسوم به EDGE این مقدار را به سه برابر می رساند اما نسل سوم شبکه تلفن همراه، تبادل دیتا را به مراتب، سریعتر از مقادیر فوق انجام می دهد.

وی با تاکید بر اینکه در نسل سوم موبایل سرعت انتقال دیتا به 384 کیلوبیت در ثانیه می رسد و در HSDPA که تکمیل کننده این نسل است، نرخ تبادل به پنج برابر این مقدار نزدیک به 2 مگابیت در ثانیه خواهد رسید گفت: با وجود ارزانی نسبی فناوری تلفن بیسیم، ‌آینده در سایه پیشرفت فناوری انتقال داده بر روی شبکه های نسل سوم خواهد بود.

بهرامی با بیان اینکه شبکه های نسل سوم موبایل می تواند مکملی برای فناوری های تلفن سلولی نسل دوم که هم اکنون در کشور ما مورد استفاده قرار می گیرد باشد افزود: این فناوری امکان استفاده از اینترنت پرسرعت بی سیم را از طریق موبایل در تمامی نقاط فراهم می کند که در این زمینه می تواند رقیبی برای فناوری وایمکس به شمار آید.

این کارشناس مخابرات با اشاره به قابلیتهای مختلف ارتباطات بی سیم که بر بستر 3G و وایمکس بزودی در کشور عرضه می شوند خاطرنشان کرد: با حذف محدودیت اینترنت می توان امیدوار به استفاده از فضای دیجیتالی در امور روزمره مردم بود چرا که در صورت استفاده از اینترنت با این سرعتها دیگر نیازی به حضور فیزیکی برای انجام امور نبوده و تمامی خدمات بر بستر اینترنت محقق خواهد شد.

وی بر لزوم به کارگیری شبکه های سلولی بی سیم برای اجرای دولت الکترونیک در کشور تاکید کرد و گفت: در معماری نوین شبکه های ارتباطی بسیاری از دسترسی ها بر بستر موبایل تعریف شده است..../تحلیل:عصرایران


ویدیو مرتبط :
کیفیت وایمکس ایرانسل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نسل جدید وایمکس در راه است


اگرچه نسل‌های جدید ارتباطی در دنیا در حال ارائه است اما با این وجود حداقل تا 10 تا 15 سال دیگر تکنولوژی وایمکس نیز در بازار فعال خواهد بود.

خبرگزاری ایسنا: دکلان برن - مدیر عامل وایمکس فروم - که به میزبانی شرکت مبین نت میهمان تهران است در نشست خبری به ارائه توضیحاتی درباره آینده وایمکس در دنیا پرداخت و گفت: در حال حاضر کمپانی وایمکس فروم در دنیا حدود 110 شرکت دارد و در میان این شرکت‌ها اغلب آن‌ها سودده هستند.

وی که به تازگی دیداری با مسوولان رگولاتوری ایران داشته این گونه اظهار کرد که به نظر می رسد در ایران هم سازمان تنظیم مقررات ارتباطات نسبت به فراهم کردن شرایط مناسب برای این بخش تلاش دارد.

برن همچنین اظهار کرد: آنچه در وایمکس از اهمیت ویژه برخودار است فرکانس‌های آن است.

مدیر عامل کمپانی وایمکس فروم عنوان کرد: اگرچه در حال حاضر تکنولوژی‌های مختلفی وارد بازار شده و با ارائه نسل‌های بالاتر ارتباطی این بیم می‌رود که در آینده وایمکس نقشی در دسترسی مردم به اینترنت نداشته باشد اما وایمکس Advance که نسل جدید وایمکس به شمار می رود می تواند تا حدی این مشکل را برطرف کند.

به گفته او علاوه بر این اکنون تلاش بر این است که فرودگاه‌ها، میادین نفتی و بخش‌های مختلف صنعتی از این فن‌آوری بهره بگیرند و به عبارتی می توان گفت که شیوه کاربری وایمکس از حالت خانگی به سمت صنعتی در حال تغییر است.

وی همچنین اظهار کرد: در حال حاضر کمپانی‌های بزرگ دنیا از وایمکس به سمت LTE در حال حرکتند اما با این وجود 80 اپراتور وایمکس بین 20 تا 100 هزار مشتری دارند و اکثر آنها سودده هستند. البته بار دیگر تاکید می کنم که در این زمینه فرکانس‌ها اهمیت بسیاری دارند چرا که اکنون فرکانس یک سرمایه محسوب می‌شود و اکنون در آمریکا فرکانس 3.5 را به مزایده گذاشته‌اند.

برن همچنین یادآور شد: با این وجود در آمریکا هم مانند بسیاری کشورهای دیگر شیوه قالب دسترسی به اینترنت شیوه موبایلی است که این شیوه هم در آینده کاربران خاص خود را داشته و حتی افزایش کاربر خواهد داشت.