دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

غم احساس درد را تقویت می کند



یافته جدید محققان/

غم احساس درد را تقویت می کند

طبق نتایج آخرین تحقیقی که در ژورنال درد منتشر شده است،‌ احساس تأثیر زیادی بر تحمل درد در انسانها دارد و غم فعالیت ناحیه کورتیکال مغز را افزایش می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر،‌ دکتر آتسو یوشینو و دستیارانش از دانشگاه هیروشیمای ژاپن با استفاده از تکنیک MEG یا بررسی فعالیت مغز از طریق ثبت و ضبط عملکرد میدان های مغناطیسی مغز، میزان محرک درد را در بافت های احساسی غم، خوشحالی و موقعیت خنثی در 19 جوان بیست تا سی ساله بررسی کردند.

شرکت کنندگان در این بررسی شدت درد حس شده را مشخص کرده و امواج بتای کورتیکال مغز اندازه گیری شد.

براساس اعلام شرکت کنندگان میزان درد حس شده در موقعیت غم بسیار بیشتر از موقعیت های دیگر بوده است.

نتایج این تحقیقات ثابت می کند وقتی مردم غمگین هستند درد را بیشتر حس کرده و در برابر درد واکنش شدیدتری نشان می دهند. در نتیجه، حس غم بر میزان فعالیت عصبی بدن و حساسیت شخصی موثر بوده و احساسات عامل مهمی بر تحمل درد در انسان ها است./مهر


ویدیو مرتبط :
ساخت رباتی که درد را احساس می‌کند و به آن واکنش نشان می دهد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جنین در چه ماهی درد را احساس می کند!



 

جنین در چه ماهی درد را احساس می کند!

 

آیا می دانید جنین از هفته چندم بارداری ، درد را احساس می کند؟جنین انسان در هفته سی وپنجم تا سی وهفتم بارداری می‌تواند احساس درد را از حس تماس عادی تشخیص دهد. مراقب عکس العمل های خود در این ماهها باشید !!

 

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، متخصصان در این آزمایشات دریافته‌اند كه از هفته سی وپنجم بارداری به بعد فعالیت عصبی سلول‌های مغزی به تدریج از وضعیت نابالغ به وضعیتی شبیه به بلوغ تبدیل می‌شود. این تغییر به مدار عصبی جنین امكان می‌دهد تا احساس درد را بعنوان یك حس جداگانه از لامسه درك و دریافت كند.

 

به گزارش شبكه خبری ای بی سی، ‌ربكا اسلاتر، ‌متخصص اعصاب در دانشگاه كالج لندن می‌گوید: نوزادان زودرس كه قبل از هفته سی وپنجم متولد می‌شوند در هنگام تجربه حس لامسه یا درد، واكنش‌های مغزی یكسانی دارند.

 

این متخصصان در آزمایش اخیر روی فعالیت مغزی 46 جنین در بیمارستان دانشگاه كالج مطالعه كرده و نتیجه مطالعات خود را در مجله «كرنت بیولوژی» به چاپ رسانده‌اند. به این ترتیب معلوم شد كه بین هفته 35 تا 37 بارداری، مغز جنین به طور مشخص می‌تواند محرك‌های درد را دریافت كند و تفاوت این محرك را از حس لامسه تشخیص دهد.